26/05/2008 01:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μακεδονομάχος και η Ντόρα για το ηλιέλαιο

Απίστευτη σύμπτωση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών. Κατά διαβολική σύμπτωση και όχι διότι το ζήτησε ο Ρουσόπουλος, όλα επέλεξαν για πρώτο θέμα κάτι αλυτρωτικές ανοησίες που είπε στο Βατικανό ο αρχιπαπάς των Σκοπίων και δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους επειδή δεν αξίζει τον κόπο. Είναι προφανές ότι: Πρώτον ο κ. Ρουσόπουλος βοηθά τη Ντόρα που άνοιξε και πάλι τον δρόμο στα αμερικανάκια συναντώντας τον «υπουργό Εξωτερικών» του Κοσόβου που δεν έχουμε αναγνωρίσει κι αν το κάνουμε θα είναι έγκλημα. Και δεύτερον η κυβέρνηση προτιμά αντί τα κανάλια να παίζουν ως πρώτο θέμα το μεγάλο διατροφικό σκάνδαλο, το οποίο της κοστίζει πανάκριβα, να ασχολούνται με τα Σκόπια. Να λοιπόν πως βοηθά ο ένας την άλλη και το ανάποδο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 26/05/2008 01:26:20

  Από το ΑΠΕ για να μην «χάσετε» την είδηση
  Για «παρωχημένο και ανιστόρητο αλυτρωτισμό, επικίνδυνο για την περιφερειακή συνεργασία και σταθερότητα στην ευπαθή περιοχή των Βαλκανίων» έκανε λόγο η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Κύριλλου στη Ρώμη. Στο πλαίσιο των εορτασμού της μνήμης του Αγίου Κύριλλου στη Ρώμη τελέστηκε μνημόσυνο στο οποίο χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος της αποκαλούμενης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» Στέφανος, ο οποίος, όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ανέφερε: «Άγιε Κύριλλε, σήμερα, στη δική σου και τη δική μας Θεσσαλονίκη όλα όσα έκανες είναι πέτρινα. Σήμερα, στη γενέτειρά σου πόλη έχουν γίνει όλα στάχτη και σκόνη και δεν έμεινε ούτε γράμμα από τη γλώσσα τη δική σου και τη δική μας.

  »Στην περιοχή όπου τότε όλοι μιλούσαν όπως εσύ και όπως εμείς, σήμερα απαγορεύεται όχι μόνο να ομιλείται αυτή η γλώσσα αλλά και να υπάρχει. Δυστυχώς, εκεί διώκεται και εκτοπίζεται οτιδήποτε είναι μακεδονικό ενώ αμφισβητείται και το όνομα της χώρας και το όνομα της Εκκλησίας και η ίδια η αλήθεια».

  Επικεφαλής της κυβερνητικής αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ που βρέθηκε στη Ρώμη για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Κυρίλλου ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Γκρούεφσκι.

  «Τα όσα άκρως προκλητικά και απολύτως απαράδεκτα ειπώθηκαν παρουσία του Πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας επιβεβαιώνουν, πρώτον, την ορθότητα της ελληνικής επιχειρηματολογίας, στάσης και πολιτικής, που επιμένει στην ανάγκη λύσης του προβλήματος της ονομασίας δεύτερον, ότι για όσο παραμένει άλυτο το πρόβλημα αυτό θα γίνεται εργαλείο και όχημα ενός παρωχημένου και ανιστόρητου αλυτρωτισμού επικίνδυνου για την περιφερειακή συνεργασία και σταθερότητα στην ευπαθή περιοχή των Βαλκανίων τρίτον, ότι η γειτονική χώρα για όσο χρόνο παραμένει δέσμια λογικών αλυτρωτισμού του παρελθόντος δεν μπορεί να προσβλέπει σε Ευρωπαϊκό και Ευρωατλαντικό μέλλον.

  Τέλος επιβεβαιώνεται η ορθότητα των αποφάσεων του ΝΑΤΟ στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής στο Βουκουρέστι.

  Το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κάποιος είναι η άμεση καταδίκη από την πολιτική ηγεσία των Σκοπίων των όσων απαράδεκτων ειπώθηκαν σήμερα».

 2. νικος avatar
  νικος 26/05/2008 09:33:59

  Πάντως αυτό που άκουσα σε όλα τα στέκια του Τετοβου είναι η απαράδεκτη στάση της Ντόρας και τον κάκιστο ρόλο στην υποθέσει?(βρισιδια και μπενελικια να ακούς ) .

 3. νικος avatar
  νικος 26/05/2008 12:11:05

  ANONYMOYS ΤΟ Leszok ειναι διπλα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.