09/06/2012 08:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαθήματα δημοσιογραφίας σε λιβανιστήρια και παπαγαλάκια της ΤροϊκαΤον Κλάους Μαζούχ  τον θυμόμαστε όλοι. Είναι ένας από τους σκληρούς της τρόικας που έρχονται και μας κουνάνε το δάκτυλο και μας απειλούν ότι θα μας διαλύσουν αν δεν σκύψουμε το κεφάλι. Και παρ’ ότι πρόκειται για έναν ακόμη τυπικό γραφειοκράτη, μήνες τώρα αποδεχόμαστε αυτόν, τον Τόμσεν ή τον Ντερούζ.

Και στις συνεντεύξεις τύπου οι κύριοι της τρόικας κάνουν πάρτι διότι εδώ οι δημοσιογράφοι δε ρωτούν τα αυτονόητα. Γιατί ο ελληνικός λαός πληρώνει για να σωθούν οι τράπεζες και έναν διεφθαρμένο και κατεστραμμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ασφαλώς κι έχουμε κάνει λάθη και σοβαρά μάλιστα. Δεν είμαστε όμως οι καταστροφείς της Ευρώπης. Ίσως ξεγυμνώσαμε το άθλιο σύστημα. Ο ευρωπαίος βασιλιάς ήταν γυμνός κι απλώς εμείς τον απογυμνώσαμε.

Στην Ιρλανδία ο Μαζούχ πήγε να μιλήσει για τις θυσίες που πρέπει να κάνουν οι πολίτες, αλλά εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν δημοσιογράφο που απαιτούσε να λάβει απαντήσεις.

Γιατί εισβάλλετε στην ιρλανδική κοινωνία, τον ρωτά και οι Μαζούχ παθαίνει σύγκρυο.

Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άθλιοι γραφειοκράτες. Πώς η περηφάνια ενός λαού είναι πάνω απ’ όλα.

http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_q4Y&feature=g-logo-xit

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kitsos avatar
  kitsos 09/06/2012 09:00:44

  Γιατι και εδω δεν τους ξεσκιζαν ο Μπαμπης και ο Κωνστας ,συγκρυο επιανε τους τροικανους σε καθε συνεντευξη τυπου.
  Κινεζικα βασνιστηρια τους εκαναν.

 2. unfair avatar
  unfair 09/06/2012 09:03:39

  Για να το καταλάβουν όλοι το μέγεθος του λάθους που έγινε με την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο [στις έμπρακτες αξίες].
  Τα τυπωμένα ευρώ είναι 888 δις! [en.wikipedia.org/wiki/Euro_banknotes]
  Το συνολικό χρέος είναι 8215δις!!! [epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/refreshTableAction.do;jsessionid=9ea7d07e30eea3ccb8515b6f43aabf8daf0cc49811ec.e34OaN8Pc3mMc40Lc3aMaNyTaxmMe0?tab=table&plugin=1&pcode=tsieb090&language=en]
  Τα παραπάνω ποσά αφορούν την ευρωζώνη.
  Με το αγγλικό δίκαιο κάνουμε τον ΑΕΡΑ ...αξία έμπρακτη!!!
  Αν δεν κάνω λάθος, το antinews έχει δημοσιογράφους, ας κάνει κ αυτό προς τα "έξω" ερωτήσεις που "πονάνε"!

 3. regeneration avatar
  regeneration 09/06/2012 09:11:39

  Ποιος να τα ρωτήσει αυτά εδώ;
  Αυτοί που μας έλεγαν πόσο χρήσιμο είναι το Δ.Ν.Τ. και λιθοβολούσαν τον ΣΑΜΑΡΑ, που έλεγε από το 2009 κιόλας οτι δεν βγαίνουν τα μνημόνια;
  Αυτοί οι άθλιοι που χαιρόταν για την "υποταγή" του ΣΑΜΑΡΑ , όταν "υπέγραψε" την περίφημη επιστολή και είχαν πρωτοσέλιδο την υπογραφή του;
  Δε μας είπαν όμως ποτέ τι έλεγε η επιστολή. Ποτέ! Γιατί άραγε;
  Και είναι ντροπή τους. Άθλιοι, δωσίλογοι δημοσιογράφοι της πεντάρας. Αίσχος.
  Και τώρα σχίζουν τα ρούχα τους για να μην επικρατήσει δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Δεν τα ξεχνάμε κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, κ. ΤΡΕΜΗ, κ. ΚΑΨΗ, κ. ΛΙΑΡΕΛΗ, κ. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ, κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, κ. ΜΠΑΜΠΗ, κ. ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (ή όπως σε λένε).

  ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.

 4. juliet avatar
  juliet 09/06/2012 09:28:11

  Φάκτορα,
  καλημέρα ,πρωϊ -πρωϊ βαλτός είσαι ;
  Φαίνεται ότι η χθεσινή μου βραδινή επιβεβαίωση για τη σαπίλα και το ξεπούλημα των ελλήνων έχει συνέχεια .Ο Πατριώτης Ιρλανδός δημοσιογράφος αν ήτανε στο στούντιο του ΑΝΤ1 πως θ'ένοιωθε ;Γροθιά στο στομάχι ....η ΠΑΤΡΙΔΑ χάνεται ,σβήνει σαν μικρό κεράκι,μαραίνεται από την απελπισία και την προδοσία .
  Χθες ήμουνα μ'ένα υποψήφιο βουλευτή του πασοκ.........πρέπει να τελειώνουμε μ'αυτούς πάση θυσία ....το κακό που έχει γίνει δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αναστρέψιμο ,χρειάζεται τιμωρία πρέπει να πληρώσουν οι υπαίτιοι ...τους ξέρουμε ,αλλίως πάντα θ'υπάρχουν οι ''έξυπνοι'' και οι πατριώτες το τελευταίο το λέω με πίκρα και θέλω να κτυπήσω το σάπιο κατεστημένο σας Ελληνες .Kάποτε ο franc , που είπε ότι αν δεν υπήρχαν οι ημίαιμοι Ελληνες δεν θα υπήρχε ο Διγενής .Μήπως τα μαρμαρένια αλώνια ... γίνανε σαλόνια παρακμής και σαπίλας.Δεν φταίει κανένας ...φταίει ο ίδιος ο Ελληνας ,ας το ψάξει....
  Ιρλανδέ ,είσαι αυτό που θα ήθελα να είναι ο Ελληνας!!!
  Των Ελλήνων την πατρίδα,
  βάρβαροι την ατιμάζουν!
  Οπου ανθοπετούσαν οι Έρωτες
  παραδέρνει η νυχτερίδα.
  Στη νυχτιά μια πυγολαμπίδα,
  των αρχαίων η μνήμη,ψευτοφέγγει
  κ'είναι μια νυχτιά που δεν την διώχνεις,
  του παντοτινού μου ήλιου αχτίδα!
  Και πατρίδα και ψυχή ρουφάν
  βάρβαροι από βάθη και από ύψη.
  Κι όταν,μ'ένα τρίσβαθο ωχ!
  των Ελλήνων θεέ,ρωτούμε σε:
  ''Είσ'εσύ ο ξανθός Απόλλωνας;''
  Αποκρίνεσαι:''Είμ'εγώ ο Μολωχ!''
  Παλαμάς

 5. Δρυς avatar
  Δρυς 09/06/2012 09:30:35

  Σάμπως και εδώ έτσι ακριβώς δε μας έχουν θυματοποιήσει; Τόσα χρήματα έχουμε δώσει στις τράπεζες, νόμιμα και παράνομα (π.χ. Proton Bank), και αυτές όχι μόνο έβγαζαν τα χρήματα (μας) έξω για καλύτερες επενδύσεις, αλλά παράλληλα έπαιρναν και κανά σπιτάκι για 1000-2000 ευρώ χρέος. Απίστευτα σενάρια για τον καραγκιόζη έγιναν εδώ στην Ελλάδα.

 6. man8os avatar
  man8os 09/06/2012 11:55:02

  Ωραιος ο δημοσιογραφος, μπραβο του

 7. kiwi avatar
  kiwi 10/06/2012 17:05:17

  Κοιτάζοντας το βίντεο με την εξαιρετική και πιεστική τοποθέτηση του Ιρλανδού δημοσιογράφου, μου ήλθε αστραπιαία στο μυαλό, η χαρακτηριστική περίπτωση του (θεωρούμενου ως σοβαρού) Αθανάσιου Έλλις.

  Ο οποίος αντιλαμβάνεται, μαζί με πολλούς άλλους ομοτέχνους του, τη δημοσιογραφία, όχι ως μέσο ελέγχου της (κάθε μορφής) εξουσίας, όχι ως μέσω υπεράσπισης των βασικών κανόνων ηθικής και δημοκρατίας στην πολιτική ζωή, αλλά ως μέσον μεταφοράς των απόψεων κάθε τρισάθλιας πολιτικο-οικονομικής ελιτ με την οποία συναγελάζονται.

  Δείτε τι έγραψε πρόσφατα στο

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_07/06/2012_484609

  "«Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν έχετε αίσθηση πατριωτισμού» τόνισε κορυφαίος Ευρωπαίος τραπεζίτης και προέβη σε αρνητικές συγκρίσεις με «την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, αλλά ακόμη και την Ισπανία και την Ιταλία, στις οποίες υπάρχει μια σαφής αίσθηση εθνικού συμφέροντος, η οποία απουσιάζει στην Ελλάδα ..."

  Το εντυπωσιακό είναι πως ένας έλληνας δημοσιογράφος, δέχεται παρατηρήσεις και μαθήματα πατριωτισμού από έναν τραπεζίτη, δηλ. από τον εκπρόσωπο μίας τάξης που ευθύνεται αδιαμφισβήτητα για την παγκόσμια κρίση, χωρίς να του επισημαίνει πως ο ελληνικός λαός πένεται και υποφέρει για να διασωθούν (με το πρόσχημα της συστημικής σταθερότητας) τα βρώμικα μαγαζιά του ...

  Διαβάστε το θλιβερό του άρθρο και συγκρίνετε το είδος της δημοσιογραφίας ε αυτή του ιρλανδού που εξευτελίζει τον Klaus Mazuch.

  Για να μην ξεχνάμε τι έγραφε o mr Ellis, ένα χρόνο πρίν στο

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_07/07/2011_448343

  "Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η ιδιότυπη απομόνωση του Α. Σαμαρά στους κόλπους της Ε. Ε. λόγω της έντονης δυσφορίας των Ευρωπαίων ηγετών, και ιδιαίτερα αυτών που πρόσκεινται ιδεολογικά στη Ν.Δ., για την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταψηφίσει αρχικά το Μνημόνιο και στη συνέχεια το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας. Τους τελευταίους μήνες το κλίμα έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που πολιτικοί και ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τον κ. Σαμαρά ως «λαϊκιστή» που λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό και κομματικό όφελος, αγνοώντας το εθνικό συμφέρον. Κάποιοι, μάλιστα, χρησιμοποιούν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τον περιγράφουν ως «εθνικιστή», «εγωπαθή» κ. ά. "

  μεταφέροντας τις απόψεις του ευρω-ιερατείου, για να ξέρουμε πως οι ευρωπαίοι θεωρούν "εθνικιστή" τον Σαμαρά (λες και θα έπρεπε να μας καίγεται καρφί ... )

  Αλλά, είπαμε: έχουμε τους δημοσιογραφους που μας αξίζουν. Και οι Ιρλανδοί, μάλλον αυτούς που αξίζει να έχουν.

  Γιατί όταν ο Γ. Χαρβαλιάς διέσωσε την τιμή και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων του βάζοντας τον Ερντογάν στη θέση του, είδε την πόρτα της εξόδου από το Έθνος. Όπως ξέρει πως θα την δεί, σε όποιο μέσο και αν δουλεύει, αυτός που θα στενοχωρήσει εντός ΕΛλάδος τον κ. Mazuch.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.