01/02/2010 12:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μίχας- Σγουρός: Συντροφικά μαχαιρώματα με φόντο την περιφέρεια.

Στο χειρότερο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Νομάρχη της Αθήνας Γιάννη Σγουρού με τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα. Το ενδιαφέρον και των δυο για την νέα αιρετή Περιφέρεια Αττικής, τους έχει κάνει  να κονταροχτυπιούνται και μάλιστα με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Σγουρός έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση κάνοντας λόγο για αυλοκόλακες, φωτογραφίζοντας τον Μίχα. Ο δε Νομάρχης Πειραιά, του απαντά με δημοσιεύματα και πολύ πολύ παρασκήνιο.
Έπεισε τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, να μην παραστεί σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας για τον Καλλικράτη, αλλά σε συνεδρίαση του διευρυμένου ώστε να είναι και ο ίδιος και να ελέγχει την κατάσταση. «Έφαγε» το Σγουρό από κεντρικό ομιλητή του συνεδρίου της ΕΝΑΕ, , ενώ έβαλε και μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση να γράψει ότι ο Σγουρός τσακώνεται με τη Φώφη...για την περιφέρεια την οποία ονειρεύεται ο ίδιος και μάλλον θα την πάρει τελικά ο Ραγκούσης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Strange Attractor avatar
    Strange Attractor 01/02/2010 23:29:18

    Πως φώναζε ο νομάρχης όταν του ζήτησαν οι σεκιουριτάδες να περάσει από έλεγχο σε αεροδρόμιο του εξωτερικού;
    "Άϊ έμ δε Γκρίκ πρέφεκτουρ ρε! Γιου νόου χου άϊ έμ ρε;"
    Νούμερο για επιθεώρηση ο τύπος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.