#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/12/2010 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήπως ο Σαμαράς πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα;[caption id="attachment_77196" align="alignnone" width="600" caption="21/12/2010: Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Ερμού"][/caption]

Όσοι στην Ρηγίλλης διερωτώνται γιατί καθυστερεί η “γραμμή” να περάσει στις πλατειές μάζες καλό θα ήταν να διαβάσουν τα παρακάτω δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο και το Διαδίκτυο. Είναι προφανές ότι υπάρχει …κοινός δάκτυλος σε όλα τα δημοσιεύματα που επισυνάπτουμε, ή κοινή αντίληψη και χειρισμός των εσωκομματικών προβλημάτων στη ΝΔ. Οπότε τα ερωτήματα είναι απλά:

Άλλα λέει η επίσημη ενημέρωση της; Ρηγίλλης και άλλα λένε απο πίσω διάφοροι που εμφανίζονται ως “συνεργάτες του Σαμαρά”;
Κλείνουν κάποιοι το μάτι στο “συστημα” νομίζοντας ότι τα έντυπα της κρατικοδίαιτης διαπλοκής θα κάνουν τον Σαμαρά πρωθυπουργό, όπως έκαναν τη Ντόρα αρχηγό της ΝΔ;
Πρέπει ο Σαμαράς να πάρει μια σκούπα με γερό σκουπόξυλο και να κάνει επιτέλους αυτό που δεν έκανε πέρυσι τέτοιον καιρό;

Χθεσινή “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”: «Σε ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί εξελίσσεται για τον κ. Αντώνη Σαμαρά η διαχείριση της οικονομικής πραγματικότητας, καθώς παρά το ηχηρό «όχι» στο Μνημόνιο αλλά και τις ισχυρές ενστάσεις που εξακολουθεί να έχει για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, ο ίδιος κρίνει ότι δεν μπορεί παρά να στηρίξει κρίσιμες πλην επώδυνες πολιτικά και κομματικά διαρθρωτικές αλλαγές. Η δυσκολία διαχείρισης είναι μεγάλη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η πορεία που ακολουθεί η χώρα είναι λανθασμένη, προβλέπει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες λόγω αδυναμίας της κυβέρνησης να πιάσει τους στόχους, αλλά ταυτοχρόνως είναι αναγκασμένος να λάβει υπ’ όψιν τα δεδομένα της συγκυρίας και τις παραδοσιακές θέσεις του κόμματός του».   http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100058_21/12/2010_426361

Χθεσινά ΝΕΑ: «Για μετωπική σύγκρουση με τον Πρωθυπουργό στο πεδίο του προϋπολογισμού ετοιμάζεται ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά την ίδια στιγμή η Ν.Δ. στρώνει χαλί στην κυβέρνηση για να περάσει από τη Βουλή ένα πακέτο αλλαγών που προκαλούν κοινωνικές αντιδράσεις. Κατά πληροφορίες, μετά την οριζόντια περικοπή μισθών στις ΔΕΚΟ, η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένεται να στηρίξει την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο».

Σημερινό ΒΗΜΑ: Μπλόκο της ΔΑΚΕ στη συναίνεση «αλά καρτ» του Σαμαρά

Ανάχωμα στη συναίνεση «αλά καρτ» που δίνει η Ν.Δ. στήνουν οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που απαιτούν πιο σκληρή γραμμή από την ηγεσία του κόμματος. Παρά την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά να υπάρξει συναίνεση υπό προϋποθέσεις, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την άποψη, ότι «βάζει πλάτη», εκεί όπου θεωρεί αναγκαίο, στο πλαίσιο των διαρθρωτικών αλλαγών, τα στελέχη της ΔΑΚΕ αντιδρούν έντονα. Είναι ενδεικτικό ότι η διαρροή πως η Ν.Δ. θα στηρίξει το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο έχει εξοργίσει κεντρικούς συνδικαλιστικούς παράγοντες της ΔΑΚΕ, που θεωρούν «αιτία πολέμου», μια ακόμα υποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο γραμματέας Συνδικαλιστικού της Ν.Δ. κ. Ι. Μανώλης, για τον οποίο λέγεται ότι διαδραματίζει και εξισορροπητικό ρόλο μεταξύ Ρηγίλλης και ΔΑΚΕ, έλεγε χθες σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα συναινέσει στο ενιαίο μισθολόγιο. Η ΝΔ ετοιμάζεται να ψηφίσει «ναι» επί της αρχής στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ενώ έχει επιμέρους ενστάσεις. Και αυτό, διότι ο κ. Σαμαράς αν και φέρεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί την άποψή του να επισπευσθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση να εμφανιστεί πιο φιλελεύθερη από τη ΝΔ, έχει τονίσει σε συνομιλητές του, ότι «όλα τα κλειστά επαγγέλματα δεν είναι ίδια»…Ο κ. Σαμαράς, από τη μια προσπαθεί να ισορροπήσει, μεταξύ της άρνησης του μνημονίου και από την άλλη να πείσει την κοινή γνώμη, ότι λέει «ναι» στις διαρθρωτικές αλλαγές, μια στάση που σε πολλά σημεία προκαλεί την οργή των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=374101&dt=21/12/2010#ixzz18pBYDyVx).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 22/12/2010 11:54:11

  Γιατί ψάχνουμε να βρούμε υπονόμευση εντός και όχι εκτός; Πέραν τούτου όμως κάποιες αλλαγές πραγματοποιούνται όταν έχουν σπάσει τα αποστήματα και όχι όταν είναι σε έξαρση. Δεν πρ΄πει να γίνει απελευθέρωση των μεταφορών; Δεν πρέπει να γίνει απαελευθέρωση της ενέργειας; Δεν πρέπει να αφιρεθούν όλες οι προστατευτικές διαστάσεις; Μάλιστα είμαι κατά της αποψης ότι τα ΜΜΜ έχουν κοινωνικό χαρακτήρα με την ένοια που εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ. Είναι πολύ κακό να πετσοκόβεις παρά να πουλάς . Ποιός θα αναλάβει εταιρεία με συνεχόμενα ελείμματα ακόμη και μετά το οριζόντιο κούρεμα; Επιτρέπεται με τα νομοσχέδια που ψηφίζονται η επιχειρηματικότητα ; Δεν εκπέμπουν α΄λλου είδους επιχειρηματικότητα κρατικοδίαιτη; Πιστεύω ότι μάλλον τα ΜΜΕ εκφράζουν οι απόψεις και πόθους τους γιατί έιναι μισή αλήθεια όσα γράφονται.

  • zackii avatar
   zackii @ spiros 23/12/2010 08:30:54

   Καλό θα είναι να σκεφτόμαστε αυτά που μας πασσάρουν γιά σωστά.
   Τι σημαίνει γιά παράδειγμα, απελευθέρωση των μεταφορών? Μήπως σημαίνει ότι θα υπάρχουν, 4-5 εταιρείες μόνο, οι οποίες θα κάνουν καρτέλ, και θα εκτοξεύσουν τις τιμές των μεταφορών στα ύψη, συμπαρασύροντας και όλα τα είδη προς τα πάνω? Εδώ τώρα και οι εταιρείες κούριερ έχουν κάνει καρτέλ. Ρώτησα 5 εταιρείες πόσο θέλουν να μου φέρουν κάτι από την Πολωνία και...τι σύμπτωση, όλοι ζήταγαν 400 ευρώ, όσο ακριβώς τα ΕΛΤΑ. Τελικά βρήκα ένα φορτηγατζή που πήγαινε Πολωνία και μου πήρε 80 ευρώ...Καταλάβατε?

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 22/12/2010 12:12:44

  Το έχω ξαναγράψει ότι υπάρχουν και θετικές αλλαγές που επιτελούνται, αλλαγές που έπρεπε προ πολλού να είχαν επιβληθεί και η ΝΔ δεν το έκανε λόγω φόβου πολιτικού κόστους. Αν ο Σαμαράς αφήνει το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη βρώμικη δουλειά, σοφώς πράττει.
  Μακάρι να υπήρχε στο Μνημόνιο πρόβλεψη και για την κατάργηση του "ασύλου" της αλητείας στα ΑΕΙ. Να είστε σίγουροι πως το διαβόητο "άσυλο" ανιάτων αριστεριστών θα είχε καταργηθεί εν μιά νυκτί χωρίς να στάξει μύτη (καθώς οι ανίατοι που εκτρέφονται εκεί σηκώνουν κεφάλι μόνο όταν ξέρουν ότι τους παίρνει).

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 22/12/2010 12:18:34

   Στο κάτω-κάτω, η Ελλάδα δεν ήταν παράδεισος ευνομίας και ευτυχίας προ του Μνημονίου. Μεταξύ του λιβανίσματος του Μνημονίου και της θεώρησής του ως πανάκεια που κάνουν οι νεοφιλ και μεταξύ της θεώρησης της προ-μνημονιακής Ελλάδας ως παράδεισο ή κάτι παρόμοιο, υπάρχει και η στάση που υπαγορεύει ο κοινός νους.

   Οποιος νομίζει ότι η ΝΔ μπορεί να συμπορευτεί με ανθρώπους που επενδύουν είτε στην καταστροφή κάθε θεσμού για να εγκαθριδρυθεί η αταξική κοινωνία, τα Killing Fields της Καμπότζης ή ό,τι χάος κουβαλάει καθένας από αυτούς στο μπερδεμένο κεφάλι του ή με ανθρώπους που εκθειάζουν τη Σοβιετία του Βισίνσκυ και της NKVD, είναι εκτός πραγματικότητας. Ολους αυτούς τους "αγνούς αντιμνημονιακούς" λυκόφιλους η ΝΔ μεθαύριο θα τους βρει μπροστά τους. Και μαζί τους θα βρίσκονται (στα μετόπισθεν) και οι Πασόκοι.

   • man8os avatar
    man8os @ ΒΙΣ 22/12/2010 13:46:38

    Το ασυλο θα το καΤαργησουμε εμεις! Θα κανουμε ακομη ενα καλο στην Παιδεια που διελυσε το ΠΑΣΟΚ.

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 22/12/2010 12:30:39

  Μημως εμεις ολοι πρεπει να ξεκαθαρισουμε τις προθεσεις μας στον κ Σαμαρα???

  ΠΠ

 4. Misha avatar
  Misha 22/12/2010 12:36:31

  Kαι από κοντά ο Αβραμόπουλος να μιλά για συναίνεση στην κατοχική κυβέρνηση , όταν την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος «ξεβράκωνε» την δοσιλογική δανειακή σύμβαση στην ομιλία του στη Βουλή.

  h--p://www.avramopoulos.gr/content/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B7

 5. Γιώργος avatar
  Γιώργος 22/12/2010 12:47:56

  Σε ορισμένες από τις διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο η ΝΔ πρέπει να υπερψηφίσει. Κακώς όμως είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών, έδειξε κοινωνική σκληρότητα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

  • Misha avatar
   Misha @ Γιώργος 22/12/2010 12:54:57

   Πριν να συναινέσει σε οποιοδήποτε μέτρο της κατοχικής κυβέρνησης θα έπρεπε να απαιτήσει να θεσμοθετηθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ , αναδρομικό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για όλους όσους διετέλεσαν υπουργοί, βουλευτές , γενικοί γραμματείς κλπ από το 1974 και δώθε.

   Αλλά πού... Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ Misha 22/12/2010 13:15:53

    Δεν θα διαφωνήσω σ αυτό. Αλλά το αναδρομικό πόθεν έσχες δεν το έχουν ζητήσει ούτε καν τα μικρότερα κόμματα, της αριστεράς και το ΛΑΟΣ.

 6. Rotarmist avatar
  Rotarmist 22/12/2010 13:02:35

  Αμα περιμενετε απο τη Ν.Δ να αντισταθει ειστε βαθεια, μα πολυ βαθεια νυχτωμενοι. Οσα δεν μπορουσε να τα εφαρμοσει η Ν.Δ τα εφαρμοζει ο "Σοσιαλισμος"!
  Παληο το κολπο. Και μετα σου λεει ΕΓΩ; Το Πασοκ τα εκανε.
  Δεν ακουμε τη Ν.Δ να λεει τι απο ολα αυτα τα δολοφονικα μετρα θα καταργησει.
  Η μηπως εσεις ξερετε κατι περισσοτερο;

  • Misha avatar
   Misha @ Rotarmist 22/12/2010 14:02:21

   ακριβώς!!!

  • Tassos avatar
   Tassos @ Rotarmist 22/12/2010 14:41:24

   Ο Σαμαράς είναι ένας από μας, φίλε. Δεν τον έβγαλε η κομματική καμαρίλα αλλά ο λαός της ΝΔ. Ασε μας να τον ξέρουμε καλύτερα.

 7. καφενόβειος avatar
  καφενόβειος 22/12/2010 13:21:03

  Είναι κρίμα να ξυπνάν κάποιοι άνθρωποι από τη γλυκιά ψευδαίσθηση ότι είναι δυνατόν, στα σοβαρά, ένα αστικό κόμμα εξουσίας (με όλα τα προβλήματα που έχει) όπως η ΝΔ, να κάνει στάση πληρωμών, αντίσταση στο μνημόνιο (καλύτερη διαπραγμάτευση σε επιμέρους σημεία, ίσως - δικαιότερη κατανομή βαρών, ίσως) και άλλα τέτοια τραγικοκωμικά.....

  Δημοκρατία έχουμε, υπάρχει και η ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και λοιπά κόμματα για όποιον έχει τέτοιες τάσεις....

  Επίσης είναι απίστευτη και η παραίτηση από την κοινή λογική (όπως τα περιέγραψε ο BIΣ...)

 8. Ηλίας avatar
  Ηλίας 22/12/2010 13:29:53

  To αστικό κόμμα νέα δημοκρατία:
  http://www.newsday.gr/article/12885/etsi-mas-graphoun-sta-arheia-tous

  Κι εσείς μετά ψάχνετε λύσεις και σοβαρή αντιπολίτευση από αυτό το κόμμα.
  Μόνος του είναι ο Αντώνης. ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ κι εμείς περιμένουμε τη σωτηρία πλέον από το θεό...

 9. Μάρκος avatar
  Μάρκος 22/12/2010 13:44:57

  Εγώ θα θυμηθώ ότι το άρθρο 16 για την Παιδεία, είχε μέσα και κάποιες πολύ προοδευτικές αλλαγές, από αυτές που οι "αριστεροί" ψοφάνε, και οι οποίες αφορούσαν στη θρησκεία, που δεν θυμάμαι όμως ακριβώς τώρα να σας πω ποιες ήταν. Κι όμως, αντιτάχθηκαν συνολικά! Αν όντως η ΝΔ ψηφίζει υπέρ σε μερικές αλλαγές για να καρπωθεί τα οφέλη μετά, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα είναι εφικτό. Εδώ ολόκληρη Ολυμπιακή ξεφορτωθήκαμε επιτέλους, κι όμως υπάρχουν μερικοί που το θεώρησαν "ξεπούλημα"...

  • Misha avatar
   Misha @ Μάρκος 22/12/2010 14:01:33

   Nαι, ναι...ακριβώς...
   Ξεφορτωθηκαμε...
   Όπως ξεφορτωθηκαμε και τον ΟΤΕ , θα ξεφορτωθούμε και την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ.
   Στη Χιλή όπου πήγε το ΔΝΤ ιδιωτικοποιήθηκαν μέχρι και οι πηγές, τα ποτάμια και οι λιμνες.
   Εδω είμαστε στην αρχη ακόμα, ιδιωτικοποιούμε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια μόνο προς το παρόν.

   • Μάρκος avatar
    Μάρκος @ Misha 22/12/2010 14:21:17

    Τι σχέση έχει η πώληση της Ολυμπιακής, με το ΔΝΤ και τα υπόλοιπα που λες;

    • Misha avatar
     Misha @ Μάρκος 22/12/2010 14:24:11

     Ξεπούλημα ήταν όπως και τα υπολοιπα, γενόμενα και προγραμματιζόμενα.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Μάρκος 22/12/2010 17:28:27

     Μάρκο, αφου σου λένε "ξεπούλημα" η Ολυμπιακή... Παρ' όλο που έγινε με επωφελείς όρους για το προσωπικό της, τους πλέον ήπιους όρους ιδιωτικοποίησης που ήταν εφικτοί. Ενώ το να διορίζεις εκεί όλη την επαρχία Θηβών και περιχώρων, όπως είχε κάνει ο Ακριβάκης επί "Αλλαγής", αυτό δεν είναι ξεπούλημα. Είναι "κοινωνική πολιτική". Ενώ το να πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι τα χρέη της Ολυμπιακής (από τις ατασθαλίες διοικούντων και ενίων υπαλλήλων) και αυτό είναι κοινωνική πολιτική. Πώς τολμάς και το αμφισβητείς;;;;
     Μην περιμένεις συμμαχίες και συναινέσεις από ανθρώπους που το όραμά τους είναι το χάος, όταν δεν είναι το σοβιετικό σύστημα. Τον ελληνικό τσαπατσουλο-αριστερισμό η ΝΔ θα τον βρει μπροστά της, όχι τον Σαμαρά, αλλά μετενσάρκωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου να είχε πρόεδρο.
     Πολλοί εδώ θεωρούν πως τους χρωστάει όλος ο κόσμος και τα λεφτά φυτρώνουν από τα δέντρα και το καλό κράτος πρέπει να τα μαζεύει και να τα βάζει στις τσέπες τους. Πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό η διάδοση των ιδεών της αριστεράς στην Ελλάδα οφείλονται σε τέτοιες αντιλήψεις.
     Αντίθετα, όταν το κράτος φαίνεται πανίσχυρο, ο "επαναστάτης" Έλληνας λουφάζει. Γι' αυτό και τα δικτατορικά καθεστώτα στην Ελλάδα ανύπαρκτη αντίσταση ξεκίνησαν. Συμπεριλαμβανομένης της Χούντας του '67. Και τώρα μαθαίνουν στα παιδάκια στα σχολεία ότι το Πολυτεχνείο έριξε τη Χούντα. Ρώτα όποιο μαθητή Γυμνασίου-Λυκείου θέλεις να δεις τι θα σου πει. Μας είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου κετεστάλη και έφερε την ακόμα σκληρότερη Χούντα του Ιωαννίδη, η οποία κατέρρευσε από μόνη της όταν έπεσε στη λούμπα να κάνει πραξικόπημα στην Κύπρο.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ ΒΙΣ 22/12/2010 17:29:36

      Διόρθωση: Ανύπαρκτη αντίσταση συνάντησαν (και όχι ξεκίνησαν).

     • Misha avatar
      Misha @ ΒΙΣ 22/12/2010 17:49:14

      BΙΣ

      Θα σε βοηθούσε στο ξεθόλωμα
      το Μοney as debt.

      Aν το παρακολουθήσει υπομονετικά θα δεις ότι στο σημερινό σύστημα, τα λεφτά όχι μόνο φυτρωνουν στα δεντρα, αλλά πετάγονται μέσα από το νερό σαν κυνηγημένα αφρόψαρα και μέσα από τις καμινάδες σαν εκπομπές διοξειδίου...

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Misha 22/12/2010 18:11:11

      Μην μπερδεύουμε τον καζινοκαπιταλισμό με τεμπέλικες και αχρείες συμπεριφορές, σαν αυτές που έγιναν καθεστώς επί "Αλλαγής". Μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα.

 10. man8os avatar
  man8os 22/12/2010 13:49:43

  Μονος του θα ειναι μεχρι να παρει σκουπα. Και να στειλει σπιτι του το μεγαλυτερο μερος του μισσαιου κομματικου δυναμικου με διαφορες δικαιολογιες. Ειναι αχρηστοι και αντιπαραγωγικοι.

  • Ηλίας avatar
   Ηλίας @ man8os 22/12/2010 13:52:14

   Όχι. Ζωγραφίζουν ωραία...

   • man8os avatar
    man8os @ Ηλίας 22/12/2010 14:35:07

    Και φορανε ακριβα ρουχα. Αλλο τιποτα?

 11. Ραβινος avatar
  Ραβινος 22/12/2010 14:12:17

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ? ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ !

 12. Εκηβόλος avatar
  Εκηβόλος 22/12/2010 14:39:21

  O Σαμαράς ,είναι πια ολαφάνερο δια γυμνού οφθαλμού,κάνει πίσω.Στηρίζει την κυβἐρνηση στο θέμα των φοτρηγατζήδων και στα λεγόμενα κλειστά επαγγέλματα.Τη σιγοντάρει στις ΔΕΚΟ,όπου έχει το κόμμα του μικρές δυνάμεις και δεν την αφήνει να εκτεθεί στον κομματικό στρατό της.Προτείνει συνταγματική αναθεώρηση για την κατάργηση της μονιμότητας ούτως ,ώστε κάθε δημόσιος υπάλληλος να είναι ορντινάτσα και με το νόμο του πράσινου ή γαλάζιου κράτους.Όποιο πιστεύουν ότι οι καλοί στο δημόσιο θα επιβραβεύονται και οι κακοί θα τιμωρούνται πλανώνται πλάνην οικτράν.Εν τέλει,θέλει καμμένη γη,για να μπορέσει να πει:δε φταίω εγώ,φταίει το ΠΑΣΟΚ.Στημένο παιχνίδι των παιδιών του Κολλεγίου.

  • man8os avatar
   man8os @ Εκηβόλος 22/12/2010 14:50:57

   Δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει. Νομιζω οτι στηριζει απαραιτητες μεταρυθμισεις. Αλλα πιστευω οτι θα πει οχι σσε αυτο το ανευ ορων ανοιγμα το οποιο επιχειρει η κυβερνηση.

 13. Εκηβόλος avatar
  Εκηβόλος 22/12/2010 14:55:19

  Νομίζω ότι ο Χάρρυ Κλιν δίνει τη σωστή απάντηση:
  http://okitkort.blogspot.com/2010/12/blog-post_6512.html

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ Εκηβόλος 22/12/2010 15:09:12

   Συμφωνω!!

   ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!
   Μετα θα ειναι αργα.....οσο μενει αυτη η εγκληματικη κυβερνηση, καθε λεπτο που περναει χειροτερευει η κατασταση για την Ελλαδα..

 14. EtsiMareSei avatar
  EtsiMareSei 22/12/2010 15:22:25

  Το Πασοκ προσπαθεί,και το παλεύει όσο ποτέ άλλοτε.Κάνοντας μια ανασκόπηση βλέπουμε οτι όλοι του οι μηχανισμοί δουλεύουν στην εντέλεια..
  Πρώτα ρίχνοντας τις ευθύνες για το ότι δεν αντιμετώπισε ο προηγούμενος όπως έπρεπε την κρίση(ενώ το Γαπ διαδήλωνε για τον φακό μόλις την προήγούμενη χρονιά).. Ρίχνοντας ευθύνες εξ'ολοκλήρου στον Καραμανλή για τις χρόνιες παθογένειες του κρατικοδίαιτου συστήματος,για την διαφθορά που επικρατούσε,μέχρι και στυγνούς απατεώνες προσπάθησε αρχικά να πείσει την κοινή γνώμη ότι κυβερνούσαν πρίν απο αυτόν που κρύψανε όλα τα ελλείματα(ενώ οι καλοκαγαθοί ευρωπαίοι εταίροι μας πιάστηκαν στον ύπνο την ίδια στιγμή!) και το αναπόφευκτο όπως το παρουσίασε τελικά μνημόνιο που ακολούθησε. Επι ένα εξάμηνο η κοινή γμώμη έβλεπε να παίζει παντού το θέμα.
  Έπειτα οταν άρχισε να παίζει λίγο θέμα Σημίτη και πήγαμε επιτέλους και λίγο παρακάτω,αρχίσανε οι ενορχηστρωμένες γαργάρες μεσα στο Πασοκ που θα ζήλευαν οι καλύτερες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου.
  Είδαν λίγη απ'την λάσπη που ξεκίνησαν να ρίχνουν να έρχεται και κατα πάνω τους και κατάλαβαν οτι δεν τους παίρνει πλέον να συνεχίσουν να μιλάνε για απατεώνες γιατί υπήρχαν πολλοί διεκδικητές για το ύπατο αξίωμα!! Διορατικοί αν μη τι άλλω..
  Εξάλλου προείχε να επικοινωνήσουν το αναγκαίο των μέτρων,και να επιτευχθεί η ευρεία συναίνεση σε αυτά.Γιατί πώς είναι δυνατόν ένα σοσιαλιστικό κόμμα να παίρνει αυτά τα μέτρα βρε αδερφέ.. ,έχουνε και αξιοπρέπεια βεβαίως βεβαίως!!Συναίνεση λοιπόν.. Άλλοι θα πάρουνε την ευθύνη των μέτρων(η εντολή σαφής: οι του Πασοκ να κρυφτούνε όσο γίνεται σαν τα καβούρια)..
  Και να΄σου οι κωλοτοτούμπες,να'σου και τα δεκανίκια απ'την τιμημένη αριστερά,να σου και ο...Δρακουμέλ σε απ'ευθείας πρώτη μετάδοση να δίνει παραγγέλματα!
  Αφού για μια στιγμή νόμιζες οτι ξανάγινε κάτι σαν πρωθυπουργός.. Διέτάξε μάλιστα το μπλέ στρουμφοχωριό της Ν.Δ να τον ακολουθήσει!!
  Να περάσουν τα μέτρα και να πάρουν όλη την ευθύνη ή όση μπορούν περισσότερη ..γιατί και το μέγεθος κάνει την διαφορά.
  Και όσο το Πασοκ θα κρύβεται πολύ καλά, τα "μπλέ" ανθρωπάκια θα είναι πολύ τυχερά με τις προτροπές του δρακουλιάρη και θα ζήσουν ένδοξες στιγμές.
  ..γιατί άντε να κυβερνάς είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι τις συνέπειες των πράξεων σου.
  Αλλά να μην είσαι κυβέρνηση και να τρώς πάλι ξύλο απο παλαιοκομματικούς πασόκους-πασόκους, που κάπου θέλουν να ξεθυμάνουν και αυτοί (άνθρωποι είναι,άσχετα αν δεν το παραδέχονται απο μόνοι τους) αυτό απο μόνο του είναι πολύ,σαν να πιάνεις το τζόκερ με..τριάντα χρόνια τζακποτ κιόλας! Τόσο πολύ...γκαντεμιά.

 15. panos33 avatar
  panos33 22/12/2010 16:23:27

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΓΕΤΕ Η ΧΩΡΑ!!!ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!ΑΠΟ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ!!!!!!!ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
  ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ!ΑΝΤΩΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ???ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ “ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ”ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑ??????ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ,ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.