#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2012 17:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήπως η ΝΔ να βάλει επιτέλους στην θέση του τον Παπαδήμο;Ο δοτός υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης (ήταν  δοτός υπουργός Εργασίας επί Σημίτη και δοτός Πρόεδρος των ΕΛΠΕ επί ΓΑΠ (όταν και τα παρέδωσε στο Λάτση)  έχει αναλάβει την αποστολή να λειτουργεί ως ηχείο του Λουκά!

Να λέει, δηλαδή, δημοσίως αυτά που σκέφτονται ιδιαιτέρως οι υποστηρικτές του Παπαδήμου και να προωθεί την ιδέα του «κόμματος Παπαδήμου».

Δοκιμάζει και προετοιμάζει το έδαφος για να μετρήσουν αντιδράσεις, να  συντηρήσουν την αβεβαιότητα, να προκαλέσουν τριγμούς στα κόμματα και  να διατηρήσουν ζώσα την προοπτική Παπαδήμου..

O Παπαδήμος θέλει να επιβιώσει μέσω της ...αβεβαιότητας.

Να παραμείνει επειδή δήθεν θα ...αποτρέψει τα χειρότερα για τον ελληνικό λαό.

Μύθος!

Ο Παπαδήμος είναι ταυτισμένος με αυτούς που σχεδιάζουν τα χειρότερα.

Πρόκειται για τις πιο αποκρουστικές μεθόδους παλαιοκομματισμού, βγαλμένες από υπόγεια μαγειρεία και χαμαιτυπεία.

Μυρίζουν ναφθαλίνη.

Άνθρωποι οι οποίοι ουδέποτε τόλμησαν να ζητήσουν ευθέως την ψήφο του ελληνικού λαού, μας συμβουλεύουν ως ειδήμονες από καθέδρας, ενώ με ο,τι έχουν καταπιαστεί τα έκαναν «γής μαδιάμ».

Αν θέλει ο κύριος Λουκάς να κάνει κόμμα, το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, πρέπει να έχει τη στοιχειώδη εντιμότητα να βγεί και να το πεί ευθέως.

Και το θάρρος που απαιτείται για να ..αποτολμήσει το εγχείρημα.

Όχι να βάζει τους κολαούζους του, πότε τον Σταυρόπουλο και πότε τον Γιαννίτση, να ομιλούν για τον ....σωτήρα.

Και να διαρρέει μέσω των γνωστών εκδοτικών Ομίλων (λέγε με Alexis) τις .. μύχιες σκέψεις του.

Για  να κριθεί ως πολιτικός.

Έλεος πια με τους αυτόκλητους σωτήρες...

Αλλά και με την ...αφωνία της ΝΔ. Καλά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι με αυτά και με άλλα Παπαδήμος και λοιποί πριονίζουν καθημερινά την αυτοδυναμία Σαμαρά;

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aggelos avatar
  Aggelos 01/04/2012 17:48:22

  η ΝΔ να αφησει τον παπαδημο ,
  και να κοιαταξει απλα να παρει την εξουσια οσο γινεται πιο γρηγορα,,
  αυτος ειναι αυτο που ειναι
  το θεμα ειναι να παψει να ειναι πρωθυπουργος
  και να αποκτησουμε ελληνικη και δυναμικη κυβερνηση,,οχι μαριονετες

 2. metanastis avatar
  metanastis 01/04/2012 17:51:24

  Σιγά να μην τον βάλει στη θέση του...
  Το έγραψα τις προάλλες και σε άρθρο του αξιότιμου κ Ροδινού. Δεν ξέρω τι γίνεται στο κόμμα, αλλά από τα λίγα που διαβάζω εδώ δεν περιμένω τίποτα από αυτό πλέον... Μόνο τις εκλογές για να κάνω το καθήκον μου στον εαυτό μου, στον πρόεδρο και στην Πατρίδα.

 3. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 01/04/2012 18:03:04

  Εχει ευθύνες ανοχής η ΝΔ που φοβάμαι ότι θα τις πληρώσει στις εκλογές.
  ΑΝ γίνουν φυσικά , λέω ΑΝ γίνουν,ποιός ξέρει μέχρι τότε; θα έρθει και ο ΠΟΥΤΙΝ για προσκύνημα στο Αγιον Ορος.
  Ο Γέρων Εφραίμ ετοιμάζει την λαμπρή υποδοχή, να δούμε ο πολιτικός ηγέτης των ορθοδόξων μπορεί κάτι να αλλάξει;

 4. wx avatar
  wx 01/04/2012 18:45:20

  να τον βάλει στην θέση του; τον έβαλε πριν κάτι μήνες...

 5. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2012 18:49:35

  O Τάσος Γιαννίτσης δεν ήταν "δοτός" υπουργός επίσ Σημίτη, απεναντίας ήταν από τους λίγους υπουργούς μετά το 1981 που δεν έλεγε ψέματα. Γι αυτό εφαγώθη, και το Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα έγινε αυτό που έγινε.
  Ούτε τώρα είναι "δοτός. Ποιός "έδωσε", ποιός "πήρε"; Είναι κοινή επιλογή και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και του ΛΑΟΣ αρχικά, άν δεν απατώμαι. Άν κάνω λάθος διορθώστε με.
  Όσο για τον πρωθυπουργό Παπαδήμο, ισχύει το ίδιο για την επιλογή του, κατά μείζονα λόγον. Άρα, τώρα δύο τινά ισχύουν: Είτε τηρεί όντως τα συμφωνηθέντα, οπότε καλά κάνει η ΝΔ και δεν τον "βάζει στη θέση του". Είτε δεν τα τηρεί, οπότε οφείλει να τον "βάλει στη θέση του" και δεν βλέπω λόγο να μη το κάνει.
  Απλή λογική είναι. Σήμερα αύριο θα φανεί τι από τα 2 ισχύει.
  Ναί, τό 'πιασα το "Ιταλικό" υπονοούμενο: Αλλά οι "ομόφατσοι και ομόρατσοι" δεν υπονομεύουν τον δικό τους "Παπαδήμο" Μόντι, φίλτατε. Είμαστε μοναδική αθεράπευτη περίπτωση, τώρα δείχνω κατανόηση γι αυτό που έγραψε ο άλλος φίλος, "μάνα θα πάω στα καράβια"....

  • Αδέξιος Δεξιός avatar
   Αδέξιος Δεξιός @ Ο Θείος 01/04/2012 18:58:46

   Τόχασες το νόημα Θείο.
   Το θέμα είναι η παραφιλολογία και η σπέκουλα που γίνεται για το μελλοντικό ενδεχόμενο ενος υποτιθεμένου κόμματος Παπαδήμου του οποίου ο Γιαννίτσης (δοτός ήταν και επί Σημίτη) αποτελεί ηχείο.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Αδέξιος Δεξιός 01/04/2012 19:16:52

    Τι θα πεί δοτός; Τότε ή τώρα.
    Εδώ κρύβεται άλλο νόημα, που σκεπάζει το πρώτο.
    Εξάλλου, όλο το πολιτικό σύστημα φαίνεται να ρευστοποιείται και αναδιανέμεται. Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι στήνεται κόμμα Παπαδήμου, αλλά ακόμη κι έτσι, που το παράξενο και πού το πρόβλημα;
    Εδώ έστησαν κόμμα ο Καμμένος και ο/η Λουκανίδης !!!

 6. Dal avatar
  Dal 01/04/2012 19:15:29

  Από το πρόσφατο βιβλίο του Τ. Τρεμόντι μέχρι προ ολίγου ΥΠΟΙΚ Ιταλίας
  Παραθέτω την εισαγωγή του, στο 9 κεφάλαιο , τίτλος του οποίου: «Ευρώπη?».

  «Η Ευρώπη εδώ και μια εικοσαετία μας παρουσιάστηκε η μας την παρουσιασαν, ως το εργαστήρι μιας νέας και φουτουριστικής νεωτερικής θετικής πολιτικής:νέα,φουτουριστική και θετική ήταν η μεταλλαγή που επιτελείτο στις κλασσικές μορφές πολιτικής. Νέα,φουτουριστική και θετική ήταν τελικά η διαδικασία μετασχηματισμού σε ένωση, παλιών Εθνών-κρατών. Όλα αυτά κυνδινεύουν τωρα να ματατραπούν σε ένα σωρό από συντρίμια.

  Γιατί? Γιατί για τουλάχιστον 20 ετία στην Ευρώπη η πολιτική έδωσε εργολαβίκα τις εργασίες στην οικονομία, η οποία με την σειρά υπεργολαβικά πρώτα στην αγορά και μετά στις αγορές.

  Έτσι έγινε, είναι έτσι που η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα τετράγωνο, ορειοθετημένο στις γωνείες του από τέσσερεις σχεδόν παράφρονες ανωμαλίες. Σήμερα , σε ένα δραματικό κρεσέντο εμπειριών και αποδεικτικών στοιχείων, μας είναι πράγματι πάντα πιο σαφές ότι έχουμε , στην Ευρώπη:

  -μια πραγματική κρίση, αλλά μια επίπλαστη Κεντρική τράπεζα.

  -ένα νόμισμα χωρίς Κράτη και Κράτη χωρίς νόμισμα.

  -μια κρίση που περνά άμεσα από το νόμισμα στην πολιτική, δοθέντος ότι υπήρξε όντως η πολιτική που οικοδομήθηκε καθ’ εικώνα και ομοίωση της οικονομίας,συνθετιμένης με την σειρά της στο νόμισμα.

  -ένα νόμισμα άνευ κυβερνήσεως , που μετουσιώνει την δημοκρατία, σε μια πρωτογνώρης μορφής κυβέρνησης του νομίσματος.»

  Αφού εξετάσει μια προς μια τις 4 πτυχές της παραφροσύνης το κεφάλαιο καταλήγει.

  «Αυτό που ως τώρα είδαμε σε μερικά Ευρωαπαϊκά Κράτη, είναι μόνον η αρχή αυτού, πού έαν δεν το συνειδητοποιήσουμε , εάν δεν αντισταθούμε, θα μορφοποιηθεί σε μια διαρκή μετατόπιση της εξουσίας, από το πεδίο της κοινοβουλεύτικής δημοκρατίας προς μια άγραφη –δεν εξυπηρετεί πλέον ακόμη και να γραφεί-Ermachtigungsgesetz(έτσι είναι το πρωτότυπο) Εξουσιοδοτημένης νομοθεσίας.

  Η νομοθεσία της πλήρους εξουσιών έκτακτης ανάγκης, επνευσμένης από τον Καρλ Σμίτ, και με αυτή την έκτακτη ανάγκη- επαναλαμβάνεται-μιας νέας μορφής φασισμού, ο αγοραίος φασισμος, ό λεύκος φασισμός».

  Θείε αυτά είναι τα θέματα. Ο Παπαδήμος συγκαταλέγεται στα τελευταία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.