Μήνυση της Ρ. Μακρή στον Γ. Στουρνάρα
17/06/2015 18:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυση της Ρ. Μακρή στον Γ. Στουρνάρα

Μήνυση εις βάρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προτίθεται να καταθέσει, αύριο το πρωί, η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. Η φιλενάδα της Ζωής καταφέρεται με ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά του διοικητή της ΤτΕ λέγοντας δε ότι «επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα και να αποτρέψει την ουσιαστική διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους», και αναφέροντας ότι προωθεί το Grexit, αλλά και πως με τις δηλώσεις του διασαλεύει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Σε ανακοίνωσή της, η κυρία Μακρή υπενθυμίζει στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες, όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν».

Παράλληλα, ζητά από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους του κ. Στουρνάρα στο σύνολο των δηλώσεών του, που «διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις παρατηρήσεις Στουρνάρα ότι η αποτυχία συμφωνίας θα οδηγούσε σε χρεοκοπία και Grexit, σχολίασε πως «ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει ούτε την ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει, αλλά, αντίθετα, δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα».

Η εν λόγω κυρία ήταν αυτή που θα τύπωνε τα ραχηλιάρικα για να σωθεί η χώρα. Η ίδια που καβαλούσε τα κάγκελα με τη Ζωή στην ΕΡΤ. Οπότε, δεν υπάρχει περαιτέρω σχόλιο για την μεγαλειώδη παρέμβασή της.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. GJ avatar
    GJ 17/06/2015 22:25:51

    Τόσους καλούς ψυχιάτρους έχει η Ελλάδα, δεν μπορεί κάποιος να το περιθάλψει το κακόμοιρο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.