#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/02/2008 01:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυση δημοσιογράφων για το ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ

Αφού η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, δεν αποφασίζει (για ποιους λόγους άραγε;) να κινηθεί εναντίον παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο του ομολόγου του ΤΣΠΕΑΘ, θα το κάνουν (επιτέλους) πρωτοβουλίες δημοσιογράφων, ως επί το πλείστον από τη μειοψηφία του ΔΣ. Έτσι, σύντομα θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να ασκηθεί αγωγή εναντίον κάθε υπευθύνου. Να σημειωθεί ότι αυτή η πρόταση είχε υποβληθεί στο ΔΣ, αλλά η διοίκηση Σόμπολου την απέρριψε. Ως γνωστόν, πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ, όταν σημειώθηκε το σκάνδαλο του ομολόγου, ήταν ο κ. Δημήτρης Καπράνος. Πρόσωπο, το οποίο έχει διορίσει η κυβέρνηση σε πέντε-έξι ακόμα δημόσιους οργανισμούς. Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα, ότι ο κ. Καπράνος, εξακολουθεί και σήμερα να είναι πρόεδρος του Ταμείου.

Χθες, κατά την επίσκεψη του κ. Σόμπολου και μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στον «Ελεύθερο Τύπο», υπεβλήθη η ερώτηση γιατί παραμένει έως σήμερα ο κ. Καπράνος στη θέση του. Ο κ. Σόμπολος απάντησε ότι σύντομα «θα αλλάξει» και απέδωσε την καθυστέρηση στην αλλαγή του νόμου και στο ότι μεταξύ των υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου δεν υπήρχε κάποιος δημοσιογράφος. Μα, καλά, είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο; Ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο και δεν φρόντισε η ΕΣΗΕΑ να πιέσει ώστε να αλλάξει το ταχύτερο δυνατόν ο πρόεδρός του; Για να δούμε τι θα γίνει τώρα που λέγεται ότι υπάρχουν και υποψήφιοι δημοσιογράφοι για τη θέση.

Ζητούμε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς να το υπογράψουμε

ΣΧΟΛΙΑ

 1. St06 avatar
  St06 12/02/2008 13:59:50

  Δημήτρης Καπράνος το απόλυτο διαπλέκόμενο άτομο της Κυβέρνησης.Ένα τροκτικό με 6 - 7 θέσεις εργασίας όταν η νεολαία προσπαθεί να βρει δουλειά των 600 -700 ευρώ. Κάτι τέτοια άτομα κάνουν απόλυτα κακό στην Ελλάδα και στα υγειή σκεπτόμενα μυαλά.
  Για το τροκτικό που λέγεται Σωτήρης Τζούμας δεν έχεται κανένα ζουμερό σχόλιο, γιατί πολλά ακούγονται για τα έργα και τις ημέρεσ του επί εποχής Χριστόδουλου.

 2. Άγγελος avatar
  Άγγελος 13/02/2008 09:43:40

  Το δίδυμο Σόμπολου-Τσαλαπάτη συγκαλύπτουν από την πρώτη στιγμή το σκάνδαλο του ομολόγου ΤΣΠΕΑΘ και δεν έχουν κάνει τίποτα για να διωχθεί ο Καπράνος. Την ίδια στάση έχουν κρατήσει και στο θέμα της οικονομικής κατάστασης του ταμείου μας, η οποία είναι αδιαφανής και ύποπτη.
  Το δίδυμο της συμφοράς για τον κλάδο θα μείνει στην ιστορία μαζί με το πάνθεο της αλητείας που ανέχεται: Θέμο, Μάκη, Καπράνο, Κακαουνάκηδες και λοιπούς "αξιοπρεπείς" κυρίους.
  Να τους χαιρόμαστε.

 3. η "κοινή" γνώμη avatar
  η "κοινή" γνώμη 13/02/2008 12:28:00

  Σόμπολος! Ο πιο βλάκας Έλληνας, ίσως, μετά τον Καψή, τον Καμπουράκη, τον Καρτσιώτη, την Καριοφίλη, τον Κουΐκ, τον Οικονομέα, την Μάνδρου, τον Ευαγγελάτο, τον Φιλιππάκη, τον Μ. Αναγνωστάκη, την Καπελατζή, -όπα, ρε, αδερφέ! κοίτα ποιον ξεχάσαμε!- τον Αυτιά, κι αυτή η φάρα, η συν-ομο-ταξία, η αγέλη "δεν έχει τέλος, δεν έχει τέλος", που λέει κι ο ...Paolo Paolini!
  ΓΙΑΤΙ, άραγες, αδέρφια, εξέλαξαν πρόεδρο τον συγκεκριμένο, οι λαμόγιοι λόγιοι "Α-Ρ-Δ"; Κι αυτό που κάνουνε, σήμερα, με την απεργία, τι είναι; Αν, δηλαδή, πέσει κανένα αεροπλάνο, (κουφή η ώρα!), ή γίνει ο σεισμός του Βαρώτσου, (κουφή η ώρα, εις τον κύβο!,) δεν θα βγάλουνε δελτία; Σε όλες τις απεργίες των κοινοφελών οργανισμών, δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας εκ του Νόμου; Γιατί αυτοί "αφήνουν τον γάμο και πάνε για πουρνάρια"; Γιατί μας "γράφουν" κανονικά; Μήπως γιατί πιστεύουν ότι το "-γράφος" στο "δημοσιο-γράφος" προέρχεται απ' αυτό το "γράψιμο", μια κι οι περισσότεροι, πια, δεν γράφουν πουθενά λέξη, εκτός απο ...μηνύματα στο κινητό τους;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.