Μήνυση Σαμαρά στον Χαϊκάλη
19/12/2014 20:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυση Σαμαρά στον Χαϊκάλη

Με αφορμή όσα είπε ο Π. Χαϊκάλης στο MEGA.

Μήνυση καταθέτει ο Α. Σαμαράς με αφορμή όσα είπε ο Π. Χαϊκάλης στο MEGA.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Προηγουμένως ο πρωθυπουργός, απέστειλε στον εισαγγελέα ως παράνομο προϊόν, το μαγνητοσκοπημένο υλικό που του διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 20/12/2014 08:32:26

  Είναι κατά τη γνώμη μου προφανές ότι φοβούνταν την όποια δυναμική ακόμη υπήρχε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή τα "μεγάλα μέσα" τρομοκράτησης των βουλευτών. Ας μην έχουμε καμιά αμφιβολία ότι στόχος είναι οι αμφιταλαντευόμενοι βουλευτές. Και φαίνεται ότι προς το παρόν ο στόχος επιτυγχάνεται. Η κυβέρνηση όμως δεν πρέπει να παρατήσει την προσπάθεια και πρέπει, αντιθέτως, να επιχειρήσει ακριβώς να πείσει τους αμφιταλαντευόμενους ότι όλη αυτή η γελοία προσπάθεια δείχνει ακριβώς πού είναι το σκοτάδι και πού είναι το φως. Πού είναι οι πρακτορίστικες μεθοδεύσεις και πού είναι η καθαρότητα. Πού είναι το συμφέρον της χώρας και πού το συμφέρον σκοτεινών κύκλων. Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πιο αναγκαία παρά ποτέ. Στόχος τους όμως με αυτή τη μεθόδευση είναι να ανακοπεί και η δημοσκοπική ανάκαμψη της ΝΔ λόγω ακριβώς της μη εκλογής Προέδρου. Άρα, η ΝΔ πρέπει να ξαναφέρει την επικαιρότητα στο πραγματικό διακύβευμα. Στόχος όσων έβγαλαν τα περί δήθεν χρηματισμού του Χαϊκάλη είναι να αλλάξει η επικαιρότητα από το αδιέξοδο της χώρας, προς την ακατάσχετη λασπολογία. Να ξεχάσει αμέσως η κυβέρνηση αυτά που γίνονται και να εκμεταλλευτεί τα ακόμη ισχυρα ερείσματά της στον τύπο για να "αλλάξει η κασέτα". Γίνεται.

  • ΙΚΟ avatar
   ΙΚΟ @ Διογένης 20/12/2014 09:23:20

   Δεν υπήρχε καμμία απολύτως δυναμική, το ακριβώς αντίθετο υπήρχε, πλήρης ηττοπάθεια. Τούτου δοθέντος, είναι απορίας άξιο, το γιατί επέλεξαν αυτόν τον χρόνο δημοσιοποίησης της κατασκευασμένης ή μη υπόθεσης. Γιατί δεν επέλεξαν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ώστε να αποκομίσουν άμεση και δωρεάν, μεγάλη δημοσιότητα και ίσως να επηρεάσουν κάποιους; Μπροστά σ' αυτή τη σηπτική και όζουσα πολιτική συγκυρία, η μόνη δημοκρατική και πατριωτική διέξοδος είναι η άμεση προκήρυξη εκλογών.

 2. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 20/12/2014 11:07:27

  Την κύρια ευθύνη για τα τωρινά την έχουν αυτοί που φόρεσαν την χλαμύδα του Μεσσία και χειρίζονται τις τύχες του Έθνους σαν παρτίδα πόκερ. Όλοι τους "δεξιά" κι "αριστερά". Αγράμματοι κι εκπορνευμένοι όλοι τους.

 3. sender avatar
  sender 20/12/2014 22:25:32

  Ο Χαϊκάλης την πάτησε,τον χρησιμοποίησαν και δεν μπορεί να το πιστέψει.Ετσι είναι ο φανατισμός,επικίνδυνα ολισθηρός και αυτοκαταστροφικός.Ο ρόλος της ζωής του.

 4. toxo avatar
  toxo 21/12/2014 08:35:00

  Ο πρωθυπουργός θα αποδειχθεί αν επέτυχε ή απέτυχε,στο τέλος της τετραετίας.Κατά την γνώμη μου,όποιος προβλέπει ότι ο κ. Σαμαράς θα επιτύχει στο τέλος της τετραετίας και οι ίδιοι δεν το θέλουν,προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να γίνουν εκλογές ή να παραιτηθεί και να αναλάβει κάποιος άλλος.Όποιος ελπίζει ότι ο Σαμαράς θα επιτύχει την ανάκαμψη της οικονομίας,θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά του ως την λήξη της τετραετίας και να πιστωθεί το αποτέλεσμα.Έτσι απλά.

 5. Γιάννης Κιαπέκος avatar
  Γιάννης Κιαπέκος 21/12/2014 09:02:47

  Ένα στατιστικό στοιχείο. Στην σύγχρονη Ελληνική Ιστορία είναι πρώτη φορά που Πρωθυπουργός μηνύει φυσικό πρόσωπο. Κατά την γνώμη μου,οι σύμβουλοι του κ.Σαμαρά του προσέφεραν κάκιστες υπηρεσίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.