31/10/2008 13:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέτρα εναντίον σούπερ μάρκετ για το θεαθήναι

Υπόγειος πόλεμος μεταξύ διαφημιστών και υπουργείου Ανάπτυξης μαινόταν χθες το βράδυ με αφορμή το πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για παραπλάνηση των καταναλωτών που επιβλήθηκε σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour -Μαρινόπουλος στη Γ' Σεπτεμβρίου. Ποιοι νίκησαν το βλέπουμε σήμερα με το «θάψιμο» γενικώς τους θέματος. Η είδηση πέρασε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαν για να μην θιγεί το brand της εταιρίας.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση προσπαθεί βέβαια να σηκώσει το θέμα και να θριαμβολογήσει αλλά θα συνιστούσαμε αυτοσυγκράτηση. Επειδή ο κ. Φώλιας δεν έκανε τίποτα άλλο από το αυτονόητο για να διασκεδάσει τη λαϊκή αγανάκτηση από το κερδοσκοπικό όργιο σε όλη την Αγορά. Ανακοινώνοντας πρόστιμα και μέτρα εναντίον του Carrefour -Μαρινόπουλος σε κατάστημα του «Βερόπουλου» στο Μαρούσι και στο «Ατλάντικ» και άλλες μικρότερες επιχειρήσεις, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου επί της ουσίας απαρίθμησε και παρουσίασε συγκεντρωτικά μια σειρά συμβολικά πρόστιμα που είχαν επιβληθεί το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις. Αποσιωπώντας, βεβαίως τις πολλές χιλιάδες άλλες και αλλεπάλληλες ανατιμήσεις, που έχουν επιβληθεί όλους τους τελευταίους μήνες.

Κατά τα άλλα μαίνεται στο παρασκήνιο η αντιπαράθεση της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τον προκάτοχο του κ. Φώλια, τον κ. Σιούφα, ο οποίος κατηγορείται τώρα για «υψηλή» πολιτική, τις συνέπειες της οποίας πληρώνει η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωωωωχ ωχ ωχ avatar
  Ωωωωχ ωχ ωχ 31/10/2008 13:37:57

  Που'ναι η μπάλλα, οεεοοο που'ναι η μπάλλα;
  Που'ναι η μπάαααλλα;

  Πάει τη χάσαμε τη μπάααλααα...

 2. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 31/10/2008 14:07:56

  αυτός ο περίφημος Ευγένιος του Τσιτουριδη η του Τάκη της ΔΕΗς είναι ,φαίνεται τώρα μήνες που μελέτησε τα Ορυχεία (από εκεί πληρώνεται κανονικά) θα μας λύσει και το ενεργειακό του χωρίου του .

 3. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ avatar
  ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ 01/11/2008 09:01:46

  ποιο τηλεοπτικο καναλι θα μιλισει και θα τα βαλει με τα σουπερ μαρκετ?

  την αλλη μερα τερμα η διαφυμηση!!!

  και μετα μιλατε για ενημερωση απο την τηλεωραση!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.