20/01/2010 20:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέσα σ΄ όλα κλειστές και οι … εφορίες

Το ξαναείπαμε. Είμαστε έθνος ανάδελφον και δεν πρόκειται να διορθωθούμε ποτέ. Ακόμη κι όταν βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Διαβάστε για να καταλάβετε:

Σήμερα, Τέταρτη, οι εφορίες της Αττικής θα παραμείνουν κλειστές λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων. Αυτό έλεγε η ανακοίνωση των εφοριακών και φυσικά, έβαλαν λουκέτο στις εφορίες, άφησαν τον κόσμο έξω και πήγαν στη γενική συνέλευσή τους. Είναι περιττό να πούμε πόση ξεφτίλα κρύβει αυτή η κίνηση, όπως φυσικά και άλλων κλάδων που αποφασίζουν να κάνουν γ.σ. Και να μην πάνε στη δουλειά τους. Είναι ωραία μια ακόμη αργία μέσα στο χρόνο που μπορεί να γίνει και δύο και τρεις αν οι συνελεύσεις είναι περισσότερες.

Τον κόσμο που ταλαιπωρείται, φυσικά, ουδείς εκ των εφοριακών το σκέπτεται. Ούτε σκέπτεται ότι τα έσοδα του κράτους έτσι κι αλλιώς πάνε χάλια, οι μηχανισμοί είναι διαλυμένοι και δεν γίνονται έλεγχοι εδώ και μήνες.

Αυτά στην κρίση του κόσμου...

Μήπως όμως θα πρέπει να μας απαντήσουν οι καλοπληρωμένοι εφοριακοί, με τα τεράστια επιδόματα που δεν φορολογούνται τι αποφάσισαν στη συνέλευση που με τόση σπουδή έκαναν. Το μόνο φυσικά ήταν ότι χάνουν τα κεκτημένα τους, τα επιδόματα που διπλασιάζουν και τριπλασιάζουν τους μισθούς τους. Ενας κλάδος ευνοημένος αφού ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών και τον οποίο δεν μπορεί κανείς να αγγίξει λόγω της φύσης της εργασίας τους.

Κι όταν η κυβέρνηση πάει να κάνει ένα καλό, να περιορίσει έστω και στο ελάχιστο τα προνόμιά τους, αυτοί κλείνουν τις εφορίες και κάνουν γενικής συνέλευση.

Αιδώς Αργείοι... Υπάρχει και ένα κράτος που πρέπει να σκεφτόμαστε...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tony avatar
  tony 20/01/2010 21:48:10

  Κλείνουν τις εφορείες?
  Μια φορά αυτοί δέκα εμείς οι φορολογούμενοι.
  Κλείστε τις για πάντα.Να μην ξαναπατήσει άνθρωπος το πόδι του εκεί.

 2. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 21/01/2010 08:40:53

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ(ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ?).ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΟΨΙΜΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

 3. Swell avatar
  Swell 21/01/2010 08:45:47

  Γνωστός μου επιχειρηματίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας, μου είπε ότι πέρσι ο εφοριακός που πήγε να του κάνει έλεγχο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το μαγαζί. Ηταν ένα Χ5.

 4. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/01/2010 09:19:15

  Κοίτα μην αρχίσουνε τα ωραία της δεκαετίας του '80: έξω από κάθε μαγαζί που ανήκει σε μη-ημέτερο και δύο εφοριακοί να καραδοκούν...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.