18/09/2008 23:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μάχες Κυριακού – Αγίας Οικογένειας - Καρατζαφέρη

Όσα έγιναν σήμερα με τον ΑΝΤ1 τον Καρατζαφέρη και τον Ισίδωρο (της Ντόρας) αποτελούν μόνο μια μικρογραφία των όσων γίνονται στο σύστημα της ΝΔ, ή «σύστημα Ρουσόπουλου»,  που καταρρέει.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στη Βουλή ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είπε μεταξύ άλλων: «Αυτές τις ημέρες, όλος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί το κυβερνητικό δράμα της τραγικής υπόθεσης του Βατοπεδίου. Ξηλώνεται το πουλόβερ! Τώρα, όμως, υφαίνεται ένα άλλο «πουλόβερ» το οποίο αφορά στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην πατρίδα μας σε λίγα χρόνια. Προσέξτε ποιοι διεκδικούν μερίδα από το «φιλέτο»...προσέξτε τι συμβαίνει εκεί και ποιες οικογένειες συμμετέχουν σε αυτό το "άγριο παιχνίδι" ....»

Το μήνυμα αφορούσε την αγορά μιας τεράστιας έκτασης στον Βόλο (πίσω από την οποία θα δημιουργείτο γήπεδο γκόλφ) από συγγενή της οικογένειας Μπακογιάννη (Ισίδωρος Κούβελος). Ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι η έκταση ανήκε στην Μητρόπολη Δημητριάδος και ο κ. Κούβελος την αγόρασε λίγο πριν ξεκινήσουν οι Μεσογειακοί αγώνες στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προέδρου της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών αγώνων. Η αξία της έκτασης  πολλαπλασιάστηκε, αφού εκεί επιλέχθηκε να κατασκευαστούν τα γήπεδα γκολφ και όλες οι υποδομές για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αργότερα το απόγευμα, ο Μίνως Κυριακού κήρυξε επισήμως τον πόλεμο με τον  Ισίδωρο Κούβελο για την θέση του προέδρου της ΕΟΕ και κάλεσε τον κ. Καρατζαφέρη να τα πει και από το κανάλι του.

Όσο για τον κ. Καρατζαφέρη είναι φανερό τι κάνει. Θυμάστε που σας έλεγα θεωρεί ζήτημα τιμής να καταστήσει αυτός «όμηρό» του τον .... Καραμανλή και όχι η Αγία Οικογένεια;

ΣΣ: Επιστολή που στάλθηκε από το πολιτικό γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη ως απάντηση στον ΑΝΤ! αναφέρει ότι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 19/09/2008 00:15:38

  Το ότι επιμένουν να απαξιώνουν με τέτοιο αναίσχυντο τρόπο την Ελλάδα, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Μας φοβούνται. Εμείς βέβαια επιμένουμε να τους ρωτάμε: - Γιατί ρε παιδιά; Τι βρίσκετε σώνει και καλά πάνω μας;

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 19/09/2008 01:03:44

  Τελικα μεχρι και τις παροιμιες καταργησε ο Μητσοτακης! Κορακας βγαζει ματια κορακα...

 3. alkis avatar
  alkis 19/09/2008 01:31:05

  καλησπέρα..αν δεν αληθεύουν γιατί δεν του κάνουν μήνυση ωραία προβλέπω κάθε μέρα δελτίο σκανδάλωνν

 4. maquis avatar
  maquis 19/09/2008 01:35:43

  Στο μηνιαίο δελτίο της η Mονή Bατοπεδίου, προβλέπει υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητος του Ελληνικού Δημοσίου κατά μία μονάδα και κάλει σε μείζονα και υπερτελή συνέλευση μετόχων, με θέμα τη μετεγκατάσταση της Iεράς Mονής στη Λιβερία.

 5. koinos_nous avatar
  koinos_nous 19/09/2008 08:17:16

  @Μποτίλια
  Ποιοί επιμένουν να απαξιώνουν την Ελλάδα;
  Επίσης περιμένω απάντηση στο "ευχαριστώ το θεό που απέτυχα".Ησουν υποψήφιος με τη ΝΔ και απέτυχες;
  Δεν είναι κακό και δεν το λέω απαξιωτικά, απλά προσπαθώ να καταλάβω.

 6. Factorx avatar
  Factorx 19/09/2008 16:15:51

  Ψεύδη και συκοφαντίες χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Ισίδωρος Κούβελος τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, περί ανάμειξης συγγενικού προσώπου του κ. Κούβελου στην πώληση έκτασης στο Βόλο σε περιοχή όπου θα διεξαχθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013.

  Με ανακοίνωσή του ο κ. Κούβελος σημειώνει: «Η χωροθέτηση της περιοχής Νηές ως εναλλακτικού χώρου για το γκολφ των Μεσογειακών Αγώνων έγινε από το Δήμο Βόλου και συμπεριλήφθη στο φάκελο υποψηφιότητας που υπέβαλαν οι Δήμοι Λάρισας και Βόλου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2006.

  » Η ΕΟΕ προέκρινε έναντι της Πάτρας και επικύρωσε τον φάκελο αυτό στις 26 Ιουνίου 2006, αναθέτοντας στις δυο πόλεις την υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Ο πλήρης φάκελος υποψηφιότητας των δυο πόλεων, με όλα τα στοιχεία, εστάλη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων στις 30 Ιουνίου 2006.

  » Όλα αυτά συμβαίνουν πολύ πριν εγώ αναλάβω την προεδρία της Επιτροπής Διεκδίκησης της υποψηφιότητας των πόλεων Βόλου και Λάρισας για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, κάτι που έγινε την 16η Νοεμβρίου του 2006.»

  Ο κ. Κούβελος και προσθέτει: «Μόνο ως λάσπη και συκοφαντίες μπορούν να χαρακτηρισθούν οι 'καταγγελίες' που επιχειρούν να με συνδέσουν με γεγονότα όπως είναι η χωροθέτηση του γηπέδου γκολφ στο Βόλο που έγιναν πολύ πριν αναλάβω την προεδρία της Επιτροπής Διεκδίκησης.

  » [...] Για όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που ανυπόστατα διατυπώνει ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.»

  Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ότι μια έκταση 1.800 στρεμμάτων στο Βόλο, αγοράστηκε από τον πεθερό του γιου της ΥΠΕΞ Ντ.Μπακογιάννη, έπειτα από μεθοδεύσεις του συζύγου της Ισ. Κούβελου, ώστε να βοηθηθούν τα επιχειρηματικά του σχέδια μέσω των Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην περιοχή.

  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, η αξία της έκτασης αυτής, πολλαπλασιάστηκε αφού επελέγη να κατασκευαστούν εκεί τα γήπεδα γκολφ και όλες οι υποδομές για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

  Απάντηση Καρατζαφέρη

  Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε για την υπόθεση: «Έτσι λέγανε όταν μίλησα για την σχέση οικογένειας Μητσοτάκη με την Siemens. Έτσι αντιδρούν και τώρα. Δεν αλλάζω συνταγή εγώ, τους περιμένω στην Βουλή. Αυτοί θα υποστηρίζουν τα δικά τους και εγώ θα υποστηρίζω αυτά που λέω.

  » Ας ψάξει το κανάλι σας να δει πόσα τιμολόγια έχει κόψει ο όμιλος του κ. Κούβελου προς την SIiemens, πόσα λεφτά, δηλαδή, έχει πάρει από την Siemens και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Υποχρεούμεθα να φωτίζουμε κάθε σκοτεινή πτυχή της πολιτικής μας ζωής και των εμπλεκομένων μετ' αυτής προσώπων.

  » Να βγει η κ. Μπακογιάννη και να πει ότι ο συμπέθερός μου και πεθερός του παιδιού μου δεν έχει αγοράσει ούτε ένα στρέμμα στην περιοχή, οπότε λοιπόν και εγώ θα πω συγγνώμη. Και να μας πει ο κ. Κούβελος ότι δεν ήξερε που θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες, οπότε και πάλι θα πω συγγνώμη.

  » Αλλά και ο κ. Κούβελος ήξερε που θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες και ο κύριος... αγόρασε την ίδια περίοδο χίλια τόσα στρέμματα και νοίκιασε άλλα τόσα με ευτελέστατο τίμημα. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;».

 7. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 20/09/2008 12:22:07

  Καρατζαφέρης κατά Μητσοτάκη; Γιατί, άραγε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.