#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/12/2011 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λουκάς ο .....πολιτευόμενοςΈχω βαρεθεί τους ..ψευτο-σωτήρες αυτής της χώρας. Οπότε εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο σημερινός πρωθυπουργός.

Το έχω γράψει πολλές φορές. Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος έχει δύο μείον, για τα οποία ουδέποτε μπήκε στο κόπο να δώσει εξηγήσει. Πρώτον, το ότι σφύριζε αδιάφορα, ως Κεντρικός Τραπεζίτης, όταν εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια του η λεηλασία του ελληνικού λαού, μέσω του χρηματιστηρίου το 1999.

Δεύτερον, ότι υπό τη δική του εποπτεία η κυβέρνηση Σημίτη «πείραξε» τα νούμερα με τα οποία μπήκαμε στην ΟΝΕ.

Επί πλέον, ξεκίνησε τη θητεία του με δύο ....φάουλ. Πρώτον, ήταν υπερασπιστής της τεθνεώσας συμφωνίας της 21ης Ιουλίου. Ως εκ τούτου διαφωνούσε με το ύψος του «κουρέματος» που προβέπει η νεωτέρα συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Παρ’ όλα αυτά εδέχθη μια συμφωνία με τους όρους της οποίας ήταν αντίθετος. Αυτό, εξ ορισμού, εγείρει ένα θέμα αξιοπιστίας για τον ίδιο.

Το δεύτερο, εκείνο το ...αμίμητο ότι «δεν είμαι πολιτικός». Προφανώς, το θεωρεί κακό πράγμα να είναι πολιτικός! Διαφορετικά ουδείς λόγος υπήρχε να μας το διευκρινίσει.

Όμως, από τότε ο κ. Παπαδήμος, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να πολιτικολογεί!

-Αποδέχθηκε σχεδόν ολόκληρη  την κυβέρνηση Παπανδρέου για να μην τον....δυσαρεστήσει, ενώ ο ομόλογος του στην Ιταλία το είπε και το έκανε .

-Ανέχθηκε να καλεί ο κ. Παπανδρέου ....υπουργικά συμβούλια

-Επιτρέπει στον προσωπικό του φίλο και Υπουργό Επικρατείας κ. Σταυρόπουλο να θέτει διαρκώς θέμα παράτασης της θητείας του.

-Χρησιμοποιεί τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να προβαίνει σε διαρροές παραπολιτικών όπως ακριβώς έκανε και ο προκάτοχός του.

-Προΐσταται  μιας κυβέρνησης, η οποία, κατά γενική ομολογία, αλληλοϋπονομεύεται.

-Τέλος, δίνει τροφή στα σενάρια περί ενδεχομένης καθόδου του στην πολιτική. Προφανώς και είναι δικαίωμά του. Αν, όμως, δεν ενδιαφέρεται γιατί δεν κόβει τη συζήτηση με το μαχαίρι, αλλά επιτρέπει να «τζογάρεται» το όνομά του στο πολιτικό χρηματιστήριο; Τραβάτε με και ας κλέω, δηλαδή!

Χθές ήρθε η κορύφωση όταν δήλωσε ότι δεν υπάρχει ημερομηνία εκλογών. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό: ή ο κ. Παπαδήμος πολιτικολογεί  ή η Ν.Δ. μας δουλεύει όταν διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι υπάρχει συμφωνία των πολιτικών αρχηγών στην οποία και επιμένει. Δεν μπορεί να λένε και οι δυο αλήθεια. Για αυτό και το ζήτημα πρέπει να ξεκαθαρίσει, εντός της ημέρας για να μην αιωρείται η αίσθηση, οτι άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.

ΚΡ

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aris. A avatar
  Aris. A 22/12/2011 21:05:25

  Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια το ποιος είναι ο Παπαδήμος το έδειξε με την επιλογή Καψή ως κυβερνητικού εκπροσώπου.

  Καλά ο άφθαρτος ο αμόλυντος ο αναμάρτητος ο τεχνοκράτης Παπαδήμος τον Καψή τον ορισμό του παρασκηνίου της διαπλεκόμενης καμαρίλας βρήκε να βάλει να τον εκπροσωπεί.

  Από τόσες θέσεις που πέρασε και τόσο κόσμο που γνώρισε δεν βρήκε έναν ικανό έναν άφθαρτο άνθρωπο να σηματοδοτήσει το νέο που ευαγγελίζεται.

  Μας έφερε να μας νουθετεί τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλέον ζημιογόνας και διαπλεκόμενης επιχείρησης.

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Aris. A 22/12/2011 21:21:04

   Ομοιος, ομοίω αεί πελάζει.

 2. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/12/2011 21:06:35

  Θα ξεκαθαριστεί το θέμα αύριο 18:30 που ο Σαμαράς συναντιέται με Παπαδήμο

 3. dimis avatar
  dimis 22/12/2011 21:28:08

  Ο Λουκάς έκανε δήλωση ποθεν εσχες; Με τον Παπανδρέου που δήλωσε 285.000 ευρώ σε Βελγική τράπεζα ασχολείται κανείς;

 4. manos avatar
  manos 22/12/2011 21:39:33

  απλά πράγματα.
  Να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός.
  Το να μαιμουδεύουν κάποιοι τις δημοσκοπήσεις είναι εύκολο.
  Ας δούμε λοιπόν τι θέλει ο κοσμάκης.
  Ετσι Λουκά παιδί μου? Η μήπως η καρέκλα είναι ωραία?

 5. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 22/12/2011 21:47:09

  «Τραβάτε με και ας κλέω»
  Μια χαρά το γράφεις ΚΡ. Ας γίνουν εκλογές και το κλέος θα πέσει σύννεφο για τον κύριο που δεν είναι πολιτικός αλλά είναι πρωθυπουργός και σκέφτεται να γίνει πολιτικός όταν θα μεγαλώσει…

 6. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/12/2011 21:57:34

  Ζουγανέλης κατά προσφάτων απαράδεκτων δηλώσεων Νανάς Μούχουρη

  h--p://www.youtube.com/watch?v=JS3hrJg9Je8

 7. georgebest avatar
  georgebest 22/12/2011 22:04:31

  Αμήν και πότε. Εκλογές παιδιά. Εκλογές για να δοθεί ένα τέλος στο καφριλίκι που βιώνουμε.

 8. ioannis33 avatar
  ioannis33 22/12/2011 22:22:49

  Τα υπουργικά συμβούλια πολλοί εμίσησαν,την καρέκλα του πρωθυπουργού ουδείς.Ναι,εχω συγκεκριμένο σκοπό.Ναι,εχω συγκεκριμένη διάρκεια,Μήπως όμως μπορώ να μείνω λίγο παραπάνω;;;ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ!

 9. makis avatar
  makis 22/12/2011 22:35:49

  [Video] ''Και πάντα ν' αγωνίζομαι'''..... ένα βίντεο που επιμελήθηκε από του μαθητές και την καθηγήτρια της φυσικής αγωγής του 6ο Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας που πρέπει να δούν όλοι οι Έλληνες για να πάρουν θάρρος....ώστε πάντα να αγωνίζονται.. http://shar.es/WbNxV

 10. ΜΠ avatar
  ΜΠ 22/12/2011 22:59:36

  Ζούμε απίστευτες μέρες που γράφουν μαύρη ιστορία...

 11. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 22/12/2011 23:21:06

  Σιτεμένο γιαπάκι, υπηρέτης του παγκόσμιου συστήματος των τοκογλύφων που θέλει να καταργήσει τη μεσαία τάξη στην Ευρώπη, για να πλουτίζουν περισσότερο οι αχόρταγοι. Επιλέχθηκε από αυτούς που το διαφεντεύουν και επιβλήθηκε με το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης περί δημοψηφίσματος.
  Εξαγορασμένη συνείδηση, αγαπητέ Κ.Ρ., που βρήκε βέβαια πλάτες γερές με ελληνικά ονόματα και σε υψηλά αξιώματα και κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός μεν, δοτός δε. Δεν ενοχλείται από αυτό, γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σιγά να μην ντραπεί!
  Η αγωνία όλων αυτών ήταν αφενός να μην γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς και αφετέρου να προκάνουν να υπογραφούν όλες οι υποθήκες. Δεν πρόκειται να τηρήσουν καμιά δέσμευσή τους σχετικά με τα υπεσχημένα περί μεταβατικής κυβέρνησης και εκλογών.
  Και όσο αυτή η κυβέρνηση αυτή παραμένει στην εξουσία τόσο θα απενοχοποιούνται η κυβέρνηση του μνημονίου μετά των εξαπτέρυγων και των δεκανικιών της κι άλλο τόσο θα ενοχοποιείται ο Αντώνης, ως μετέχων σε συγκυβέρνηση μαζί τους! Καλά θα κάνει λοιπόν στην πρώτη νύξη περί παράτασης της θητεία της, να την κάνει γυριστή. Αυτοί δεν έχουν σχέση με τη λέξη "μπέσα"!

 12. ioannis33 avatar
  ioannis33 22/12/2011 23:45:39

  τέλειο σχόλιο αφροδίτη.Οι δυο τελευταίες προτάσεις είναι για e-mail στη Συγγρού

 13. Ιωαννης Τ avatar
  Ιωαννης Τ 23/12/2011 00:40:57

  αυτη η κυβερνηση δεν επρεπε να ειχε γινει.
  εγινε για την εκτη δοση. μα αυτην θα την περναμε.
  εγινε για το PSI. μα το PSI δεν παει καλα και μαλιστα η ΝΔ ουτε το ψαχνει το θεμα. εχουν δεχτει αγγλικο δικαιο ηδη και η ΝΔ ειναι εκει και ακομα τους κοιτα.
  εγινε για την συμφωνια της 26ης october . εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο παθος με την συφωνια. αν υπογραφτει αυτη τοτε ολα τα χρεη συν η πρωτη δανειακη περνανε στο αγγλικο δικαιο. και φταιει ο παπαδημος? οχι αλλος φταει και αυτος ειναι ο αντωνης. λυπαμαι που το λεω. αν δεν μετειχε σημερα θα ειχαν γινει ηδη εκλογες. και τωρα παρακαλα τα μοιασματα να τηρησουν συμφωνιες για εκλογες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.