22/03/2010 17:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λοβέρδος: Η μη καταβολή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα συνιστά παραβίαση της νομιμότητας»

Η μη καταβολή ή η περικοπή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα συνιστά παραβίαση της νομιμότητας και επιφέρει κυρώσεις ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τους εκπαιδευτικούς των ιδιωτικών σχολείων.

Η μισθοδοσία στον ιδιωτικό τομέα δεν επηρεάζεται από τα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής της κυβέρνησης επαναλαμβάνει ο υπουργός Εργασίας και προαναγγέλει εντατικούς ελέγχους.

Όπως τονίζει με διεξοδικούς ελέγχους στις ατομικές συμβάσεις και στους όρους εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών θα εξασφαλισθεί ο 14ος μισθός καθώς και η πλήρης και εμπρόθεσμη καταβολή των εισφορών στα Ταμεία.

Αυστηρή προειδοποίηση ότι θα σταματήσει κάθε προσπάθεια περικοπής αποδοχών των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, με πρόσχημα τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο δημόσιο τομέα απηύθυνε και το υπουργείο Παιδείας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 22/03/2010 17:56:19

  Δεν δάκρυσε όταν το είπε? Δεν έδειχνε να αγωνιά?
  Αχ! Τί πόνος!

 2. sim avatar
  sim 22/03/2010 19:06:49

  Ο συγκεκριμένος υπουργός θάθελα νάξερα πότε δουλεύει γιατί όποτε ανοίξουμε τηλεόραση είναι απο παράθυρο σε παράθυρο και λέει τα διάφορα και οι ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί δημοσιογράφοι τον σιγοντάρουν και σπέρνουν κινδυνολογία για να περνάνε νέα μέτρα και περικοπές.
  Ο κύριος υπουργός μιλάει για 14 μισθό στον ιδιωτικό τομέα και δεν αντιλαμβάνεται οτι με τα νέα φορολογικά μέτρα και την διπλή φορολογία των μερισμάτων των ΕΠΕ και ΑΕ θα κλείσουν πολλές εταιρείες και πολύς κόσμος θα χάσει όλους τους μισθούς.
  Αντι για να δοθούν φορολογικά κίνητρα για ανάπτυξη της επιχειρηματικόρτητας με σταθερό φορολογικό καθεστώς σε βάθος χρόνου και κτά την προσωπική μου γνώμη μείωση της φορολογίας στο 10% στις επιχειρήσεις που θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις για την εγκατάσταση στην χώρα μας πολλών επιχειρήσεων με ότι αυτό συνεπάγεται σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και εισροή κεφαλαίων το αναμενώμενο φορολογικό νομοσχέδιο είναι ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση.
  ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΊΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ

 3. maria avatar
  maria 22/03/2010 19:14:20

  Γιατί είμαι απόλυτα σίγουρη ότι αν την παραπάνω δήλωση την έκανε ο Σαμαράς θα ήταν η ηρωικότερη δήλωση των ημερών;

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 22/03/2010 21:49:26

  Ποιος το είπε; Ο Λοβέρδος; Α, τότε δεν έχει καμία σημασία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.