26/10/2010 09:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λεφτά (για τις εκλογές) υπάρχουν !!!

Λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνησης. Ξαφνικά η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει λαϊκή πολιτική και μοιράζει χρήμα, ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού ή με κόλπα υπόσχεται πράγματα που δεν θα τηρήσει μετεκλογικά.

Αίφνης ο κ. Σκανδαλίδης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη οι αγρότες θα βρουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 1,2 δισ. ευρώ. Ασχετο αν τα χρήματα αυτά δεν θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, η κυβέρνηση επιχαίρει διότι, όπως λέει, θα δοθούν για πρώτη φορά τόσο γρήγορα χρήματα στους αγρότες.

Ξαφνικά βρέθηκαν και χρήματα για προσλήψεις. Το υπουργείο Εσωτερικών και το Οικονομικών ανακοίνωσαν ότι μέχρι το τέλος του έτους θα προσληφθούν όλοι οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ με τελικά αποτελέσματα μέχρι 31/12/2009. Πρόκειται για 950 άτομα για τα οποία ο αρχικός σχεδιασμός έκανε λόγο για απορρόφηση μέχρι το 2012. Από τους 950 οι 800 θα προσληφθούν στον... θεματοφύλακα της οικονομίας, κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Πανάρετος μαζί με τον κ. Σαχινίδη βρήκαν ξαφνικά 3 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά μόλις οι πρόεδροί τους βγήκαν και είπαν ότι δεν θα δέχονται μεταγραφές επειδή σε λίγο θα κάνουν μαθήματα στα δέντρα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου σκέφτεται, προεκλογικά, να καταργήσει το πόθεν έσχες για την πρώτη κατοικία ενώ ανακοινώνει ότι μπαίνουμε σε φάση μείωσης φόρων. Αυτοκίνητα φθηνότερα, σπίτια φθηνότερα, οι αντικειμενικές αναβάλλονται για έξι μήνες, το ξανασκέφτονται για τον ΦΠΑ. Ολα αυτά ξαφνικά και προεκλογικά.

Ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ανακοινώνει ότι έκλεισε δάνειο αρχικά 100 εκατ. και συνολικά 200 εκατ. από την ΕΤΕπ για να φτιάξει σχολεία. Να φανταστούμε όχι τα ψηφιακά σχολεία της κ. Διαμαντοπούλου, αυτά είναι έτοιμα.

Ο κ. Παπουτσής με δική του... παρέμβαση θα λύσει το πρόβλημα των μεταναστών και ανακοινώνει ότι η FRONTEX θα περιπολεί πλέον και στον Εβρο.

Αυτά κι άλλα πολλά γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον υπέροχο και μαγικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 26/10/2010 10:05:21

  Οι υπό πρόσληψη στο Δημόσιο υπάλληλοι, ας μην ξεχνούν την "πάσα" που έριξε χθες στον ΓΑΠ η his-master's-voice (του Μπάμπη Παπαδημητρίου) Σία Κοσιώνη. Όταν οι νεοφιλελεύθεροι που σε κατευθύνουν ζητούν εδώ και τώρα απολύσεις, και εσύ μιλάς για εδώ και τώρα προσλήψεις, είναι προφανές ποιον θα πρέπει να πιστέψει κανείς.

 2. yannidakis avatar
  yannidakis 26/10/2010 13:15:28

  σωστες οι παρατηρησεις. τις μαζεψες ολες μαζι και τις συνδεσεις με την προεκλογικη περιοδο. Ισως.
  Ακομα κι ετσι εγω δεχομαι οτι εχει γινει, καθως προκειται για οικονομικη και κοινωνικη ανακουφιση :[

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ yannidakis 26/10/2010 15:34:34

   όνειρα γλυκά

 3. Λεφτά υπάρχουν avatar
  Λεφτά υπάρχουν 26/10/2010 16:02:13

  Φάκτορα ξέχασες τις νοσηλεύτριες,

  ο Λοβέρδος ανακοινωσε πρόσληψη καμιάς χιλιάδας νοσηλευτριών αλλά αυτές,

  θα παραμεινουν νοσηλευτριες για τουλάχιστον τρείς μήνες, και μετά ... θα ματαταγούν σε διοικητικές θέσεις.

  Κατι πήρε το αυτί μου για πρόσληψη εκπαιδευτικών αλλά ας μην προτρέχω.

  Φυσικά και υπάρχουν λεφτά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.