07/09/2008 11:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λασπόλουτρα σωτηρίας

  

_____________ 

Όλα μπορούν να συμβούν βέβαια στον τόπο αυτό, ακόμα και να διώξει ο Καραμανλής τον Ρουσόπουλο - οπότε και η γιαγιά μου θα βγάλει καρούλια για να την κάνουμε πατίνι.

Δεν μπορώ όμως παρά να επισημάνω ότι από το πρωί τα παπαγαλάκια του Θόδωρου άρχισαν να λένε ότι ο Καραμανλής απέφυγε τάχα να τον χαιρετίσει δημοσίως στην ΔΕΘ και ότι οι σχέσεις τους δεν είναι αυτές που ήταν. Το σήμα το έδωσε χθες το βράδυ ο Πρετεντέρης (θα σας πως άλλη φορά για τις σχέσεις του με τον Θ. Ρ.) από το MEGA λέγοντας ότι για πρώτη φορά ο Καραμανλής μπήκε στο Βελίδειο χωρίς τον Ρουσόπουλο. Καλά το καρεκλάκι του υποβολέα με το οποίο κάθισε στη συνέχεια από πίσω του (ως συνήθως) δεν τω είδε;

Όλα αυτά τα διαρρέουν για να βρει πάτημα ο Ρουσόπουλος και να πάει μετά με τα εναντίον του δημοσιεύματα στον Καραμανλή και να του πει: «Είδες; Δεν σου τα έλεγα εγώ; Να με διώξουν από κοντά σου θέλουν; Γι αυτό γράφουν για την Μάρα».

Άλλοι πάλι τα χώνουν στον κακομοίρη το Σταύρο Δαϊλάκη (βουλευτής Δράμας της ΝΔ) επειδή συχνάζει λέει στα μπουζούκια και του αρέσει η Στέλλα Μπεζαντάκου. Τι ήθελε κι αυτός και βρήκε και είπε ότι «οι Μονές Βατοπεδίου εύκολα γίνονται μονές… ναρκοπεδίου» (Προσέχετε τους καλόγερους);

Ενώ ορισμένοι υπενθυμίζουν την εμπλοκή του Γιάννη Κεφαλογιάννη στα Ζωνιανά, επειδή βγήκε και ζητάει από το ΕΘΝΟΣ κάθαρση στη ΝΔ.

Θα δούμε κι άλλα, όσο η κρίση θα βαθαίνει στη ΝΔ και θα πλησιάζει η ώρα των αναγκαίων αποφάσεων για τον Καραμανλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.