#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/10/2013 15:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαθρομετανάστευση: H EE μετατρέπει το Νότο σε αφρικανική επαρχίαΑπ’ ότι μαθαίνουμε από τις Βρυξέλλες, έχει προκύψει ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα. Με πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών, η ΕΕ σκέφτεται να κλείσει τα σύνορά της για τους οικονομικούς μετανάστες από χώρες που δοκιμάζονται από την κρίση όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία.

Ζητούν  να υπάρξουν σκληρότεροι νόμοι για την αντιμετώπιση και την ανάσχεση του ρεύματος της οικονομικής μετανάστευσης στην Ευρώπη από χώρες του Νότου, να μπει δηλαδή πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που θα μετακινούνται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία που αντιμετωπίζουν εντονότατο πρόβλημα ανεργίας.

Αν δεν το κάνει η Κομισιόν, οι χώρες που πρωτοστατούν στην κίνηση αυτή απειλούν ότι θα επιβάλλουν ποινικές κυρώσεις σε όσες επιχειρήσεις τολμήσουν περαιτέρω «εισαγωγή» εργαζομένων από τις παραπάνω χώρες. Υπήρξε αντίδραση από την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, αλλά διεφάνη ότι οι χώρες αυτές έχουν βάλει μπροστά την αρμόδια Σουηδή επίτροπος για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλμστρομ και προωθούν την ατζέντα του θέλουν. Είναι η ίδια η Μάλστρομ που έρχεται συχνά στην Ελλάδα και μας κουνάει το δάχτυλο για τη λαθρομετανάστευση αλλά που ποτέ δε βοήθησε στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Και με τα παραπάνω δημιουργούνται τα εξής φαινόμενα:

1.      Εξομοιώνουν τους Έλληνες, Ισπανούς κλπ. με τους Αφγανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς ως προς τη μετανάστευση. Μα τότε τι νόημα έχει να υπάρχει η Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών; Αν δεν υπάρχει ελεύθερη διακίνηση πολιτών και πρόσβαση στην εργασία σε άλλες χώρες γιατί να υπάρχει ΕΕ;

2.      Οι μεγάλες χώρες που έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της στο θέμα της μετανάστευσης την απειλούν τώρα και ζητούν να σταματήσει να διώχνει τους Έλληνες. Με εκβιασμούς και απειλές έχουν αναγκάσει τη χώρα μας να γίνει τόπος υποδοχής εκατομμυρίων μεταναστών που θέλουν κατά κύριο λόγο να πάνε στη δική τους χώρα. Αντί να συμβάλουν στην ανακοπή του μεταναστευτικού ρεύματος που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία μας κάνουν και υποδείξεις. Αυτοί που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τους λαθρομετανάστες τώρα ετοιμάζονται να θεωρήσουν… λαθρομετανάστες και Ευρωπαίους πολίτες, τους Έλληνες που θέλουν να δουλέψουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Το άκρον άωτον της υποκρισίας.

3.      Η Ελλάδα και οι άλλες χώρες πένονται εξαιτίας και των επιλογών των ισχυρών της ΕΕ. Αντί να συμβάλουν σε μια πολιτική ανάπτυξης οδηγούν κράτη στην εξαθλίωση. Μετατρέπουν το Νότο σε… αφρικανική επαρχία, σε υπανάπτυκτη και τριτοκοσμική περιοχή η οποία δε μπορεί να κρατήσει τους πολίτες της διότι δεν υπάρχουν δουλειές. Και τώρα θέλει η Βορράς να επιβάλει κυρώσει και να κλείσει τα σύνορα. Ντροπή τους. Τόσα χρόνια που τους το ζητά η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία κωφεύουν

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 10/10/2013 15:27:48

  Το πρόβλημα, ξανά, δεν είναι τι κάνουν οι "εταίροι" μας, όπως βαυκαλίζεται να λέει η Ελλαδική ελίτ, αλλά τι (δεν) κανουμε οι Έλληνες. Προφανώς οι "εταίροι" μας κοιτούν το ΕΘΝΙΚΟ τους συμφέρον. Εμείς ;

  • αντιρεαλιστής avatar
   αντιρεαλιστής @ Νίκος Αργεάδης 10/10/2013 20:55:26

   Άρα δεν είναι εταίροι μας άρα δεν υπάρχει ΕΕ!τόσο απλά!Για να πας από την Αλαμπάμα στην Νέα Υόρκη δεν υπάρχει κανένας περιορισμός...αυτός είναι ένωση,αν απαγορεύεται να πας στη μεγάλη μαμά Γερμανία ή την αγία Σουηδία τότε δεν υπάρχει ένωση,άρα δεν υπάρχει ΕΕ!

   • Mariana avatar
    Mariana @ αντιρεαλιστής 10/10/2013 22:08:23

    Ε, υπάρχει αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την παιδική ασθένεια της κατάκτησης αποικιών. Βλέπεις, η Γερμανία δεν την πέρασε την ασθένεια νέα, όταν την περνούσαν η Γαλλία, η Βρετανία, οι ΗΠΑ κλπ και την περνάει τώρα αλλά πολύ πιο βαριά. Ίσως να την θεραπεύσει όμως ο... Τσίπρας.

 2. Ωρίων avatar
  Ωρίων 10/10/2013 15:28:28

  "Εξομοιώνουν τους Έλληνες, Ισπανούς κλπ. με τους Αφγανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς ως προς τη μετανάστευση."

  Eμεις όμως δεν υποχωρούμε. Οταν ο Σόιμπλε μας λέει να μας πληρώσει για να φύγουμε, εμείς περήφανα απαντούμε οτι θα εφαρμόσουμε μέχρι κεραίας ΟΣΑ μνημόνια μας ζητήσουν για να παραμείνουμε στην "Ενωμένη" και αδελφή μας Ευρώπη, του πολιτισμού και της ισότητας. Ακόμα κι αν μας σιχαίνονται όσο κι εμείς τους "λαθρο"...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ωρίων 10/10/2013 20:25:46

   Δεν είναι εύκολη υπόθεση για μία μικρή και αδύναμη χώρα να εγκαταλείψει την ΕΕ. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μία δυνητική διάλυση της ΕΕ ή δημιουργία μίας "σκληρής" ΕΕ με ενιαίο νόμισμα και ενός "δεύτερου κύκλου" ή "μαλακού υπογάστριου". Αλλά αυτά ανήκουν στη σφαίρα της εικοτολογίας.
   Μπορούμε όμως
   1. να φυλάξουμε τα σύνορά μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι λέει ο δήμαρχος Βερσαλλιών και 16ου Διαμερίσματος Παρισίων κ. Καμίνης (που είχε δώσει "εντολή" ως Συνήγορος του Πολίτη, υπερβαίνοντας βέβαια τις αρμοδιότητές του, να μην κρατούνται οι λαθρομετανάστες καθόλου σε στρατόπεδα, αλλά να ξαμολιούνται).
   2. με συνεχείς ελέγχους σε δρόμους και επιχειρήσεις να αναγκάσουμε τους Πακιστανούς και λοιπούς ισλαμο-ταλιμπάν να φύγουν.
   3. να ελέγξουμε εκ νέου ΟΛΕΣ τις νομιμοποιήσεις (η διάρρηξη στο Μεσολόγγι από Τούρκο πέρασε στα ψιλά, γιατία άραγε;). Και να καταλογίσουμε ευθύνες όπου δει.
   4. να θεσπίσουμε να μην νομιμοποιείται κανείς εισελθών παράνομα στη χώρα, όπως γίνεται στον Καναδά. Άπαξ παράνομος, διά παντός παράνομος. Αυτό θα είναι η τάπα στο μπουκάλι.
   Από όλα τα παραπάνω, γίνεται κάπως επί Σαμαρά μόνο το 1ο και τα άλλα δεν γίνονται καθόλου. Στις "επιχειρήσεις Ξένιος Ζευς" ελέγχονται 100 για να αποδειχθεί ότι μόνο 10 διαβιούν παράνομα!!! Οι άλλοι προφανώς προμηθεύτηκαν νομίμως βίζα από το ελληνικό προξενείο της Ντάκα και αυτό του Ισλαμαμπάν, δεν έχω ουδεμία αμφιβολία περί τούτου...Και ήλθαν αεροπορικώς, στη buisiness class μάλιστα...
   Κάποιοι συνάδελφοι Γάλλοι που μένουν για ορισμένο διάστημα στην Αθήνα και έχει τύχει να έχουν μιλήσει με Αλγερινούς και Μαροκινούς, μου λένε πόσο οι άνθρωποι αυτοί μισούν την Ελλάδα, επειδή θεωρούν ότι δεν τους δίνει αυτό που δικαιούνται! Σημειωτέον ότι τους είπαν ότι ήρθαν μέσω Τουρκίας, δίχως καν να ελεγχθούν στα σύνορα. Απλά τα διέσχισαν με τα πόδια και μπήκαν στο ελληνικό έδαφος! Εἰναι απίστευτο! Θα έλεγες ότι ζούμε στην προνεωτερική περίοδο....

   • Ωρίων avatar
    Ωρίων @ ΒΙΣ 10/10/2013 22:17:54

    Ούτε εγώ λέω οτι είναι εύκολη υπόθεση αγαπητέ ΒΙΣ, αλλά θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία...Αλλωστε εδώ που φτάσαμε ξέρεις καλά οτι δεν έχουμε άλλη επιλογή.
    Ούτε το φόρο στο πετρέλαιο και το ΦΠΑ στο σουβλάκι δεν ορίζουμε πλέον. Τουλάχιστον ας τους πούμε οτι εμείς ΤΕΛΟΣ. Αποφασίστε εσείς αν θα μας κρατήστε βάζοντας ρεφενέ, γιατί εμείς είμαστε ντεφάκτο εκτός Ευρώ και ΕΕ...
    Σ' αυτό δεν μπορείς να πείς οτι έχει άδικο ο Τσίπρας...

 3. ΕκείνοΠουΔεΓίνεται avatar
  ΕκείνοΠουΔεΓίνεται 10/10/2013 15:30:42

  Τι είπατε για ...Ενωμένη Ευρώπη; Δε φτάνει που μας φτωχοποίησαν, που αισχροκέρδισαν από τον τοκογλυφικό δανεισμό, τώρα που εκτοξεύθηκε η ανεργία στα ύψη, βάζουν μπροστά και τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών; Γιατί να πηγαίνουμε στις χώρες τους για εξεύρεση εργασίας; Δεν είναι καλύτερα να δημιουργηθούν στο Νότο γκέτο φθηνών ''εργατών'', που θα τους στίβουν αντί ευτελούς αντίτιμου και άνευ ειδικών δικαιωμάτων;

 4. Mariana avatar
  Mariana 10/10/2013 15:39:11

  Δεν πειράζει, Αφρική ξεαφρική, εμείς θεωρούμε "άκρα" όσους μιλούν εναντίον της ΕΕ-ΟΝΕ. Φοβάμαι μήπως χαρακτηριστεί το antinews ιστότοπος που εκκολάπτει τα άκρα και υπονομεύει τη δημοκρατία.

  • Ωρίων avatar
   Ωρίων @ Mariana 10/10/2013 21:07:04

   Μariana δεν σε ήξερα, αλλά κυριολεκτικά είσαι δηλητιριώδης, με την καλή έννοια φυσικά...Τα σέβη μου.

   • Mariana avatar
    Mariana @ Ωρίων 10/10/2013 23:27:35

    Ε, ναι, μπορεί να δαγκώσω αλλά είναι σα χάδι μπροστά στο δήγμα του ελληνικού κράτους και των εταίρων του...

 5. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 10/10/2013 15:58:39

  Το παραμυθάκι ΕΕ τελειώνει σιγά-σιγά και πολύ κράτησε. Ιστορικά, από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους τα συμφέροντά μας πάντα εξυπηρετήθηκαν καλύτερα συμμαχώντας με θαλασοκράτειρες δυνάμεις. Στην εποχή μας, με τις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια άξονας ΗΠΑ-Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ με μπαλαντέρ Ρωσσία / Κίνα και αφήστε τους βαρβάρους των γερμανικών δασών να κουρεύονται. Και το Ηνωμένο Βασίλειο (για όσο ακόμα θα είναι "ηνωμένο") την κάνει σιγά-σιγά από την άλλη μεριά. Χάσαμε ωστόσο μια μοναδική ευκαιρεία να τους κουρέψουμε το χρέος και να τους τινάξουμε τις οικονομίες και το νόμισμα στον αέρα.

 6. Κώστας Γιαννιώτης avatar
  Κώστας Γιαννιώτης 10/10/2013 16:18:47

  Εάν το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορεί να εκτελέσει το καθήκον του, να πάνε όλοι στα σπίτια τους!
  Αναστενάζει ο κοσμάκης για να έχουνε τη μερίδα του λέοντος τα εξοπλιστικά προγράμματα.
  Και νά φρεγάτες, και νά καινούρια πυροβόλα στις φρεγάτες, και δώστου 'κείνο και δώστου τ' άλλο...
  Τώρα το χρειάζομαι το Ναυτικό να φυλάξει τα σύνορα!
  Πότε να το χρειαστώ, όταν αποκτήσουνε στόλο οι Αλβανοί ή οι Βούλγαροι σε 100 χρόνια;;;
  Ή όταν αποφασίσουν να κάνουν εισβολή οι Τούρκοι που πασχίζουν να μπούνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;;;
  ΤΩΡΑ πρέπει να με προστατέψει το Ναυτικό από τον ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες από την Αφρική και την Ασία.
  Το Ναυτικό θα πρέπει να αποφασίσει εάν ο ρόλος του είναι να προστατεύει τους Έλληνες από πάσα φύσεως ΕΙΣΒΟΛΗ (όποιος περνάει νύχτα τα σύνορα λαθραία θεωρείται κατά τη στρατιωτική ορολογία "εισβολέας") ή εάν ο ρόλος του είναι να προστατεύει τους ΛΑΘΡΟμετανάστες να μην πνιγούν στη θάλασσα και να φτάσουν ασφαλής στις αθηναϊκές πλατείες...
  Κατ' επέκταση, το κράτος και η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι με τους Αφρικανούς ή εάν είναι με εμένα έτσι ώστε να ξέρω κι εγώ αν την θέλω αυτήν την κυβέρνηση ή όχι...
  Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί με πολύ πιο αποτελεσματικό Ναυτικό από το δικό μας ΔΕΝ έχουνε τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο εμείς.
  Δέχονται επιθέσεις αλλά τις αποκρούουν παντοιοτρόπως...
  Οι πόλεις τους δεν έχουνε την εικόνα της Αθήνας...
  Από τα όποια κέντρα κράτησής τους δεν φεύγει κανείς για "εγκατάσταση" στις πλατείες των πόλεών τους.
  Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν γίνεται πουθενά.
  ΔΕΝ μπορεί η Κυβέρνηση να είναι υπόλογη και να προσπαθεί να γίνεται αρεστή στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
  Πρώτα είναι υπόλογη σε εμάς που την ψηφίσαμε εάν θέλει να ξαναβγεί κυβέρνηση...

  Υ.Γ.:
  Όσον αφορά στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, γράφω με κεφαλαία γράμματα το "ΛΑΘΡΟ-" για να καταστήσω σαφές οτι δεν έχω απολύτως τίποτε με τους Γάλλους, Γερμανούς, Άγγλους, Ιταλούς κ.λ. που εισήλθαν στην χώρα νόμιμα, εργάζονται νόμιμα, πληρώνουν φόρους, ψωνίζουν στα καταστήματα κτλ.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Κώστας Γιαννιώτης 10/10/2013 20:40:39

   Όλοι οι Έλληνες πατριώτες είμαστε σύμφωνοι ότι αυτό που έγινε στην Ελλάδα και συνεχίζει να γίνεται είναι ΕΙΣΒΟΛΗ. Τελεία και παύλα. Και μάλιστα εισβολή από ανθρώπους που μισούν την κουλτούρα μας και δεν έχουν τίποτα το κοινό με τη χώρα αυτή, την ιστορία της, τα σημεία αναφοράς της. Δεν τους υποτιμώ ως ανθρώπους, δεν τους θεωρώ κατώτερη ράτσα, αλλά απλά είμαι ρεαλιστής και λέω ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να συμβιώσει με μία ποικιλόμορφη αφροασιατική κοινότητα που πρεσβεύει στην πλειοψηφία το Ισλάμ και μπορεί να φτάσει να αποτελεί το 20% του πληθυσμού ή και παραπάνω. Η κατάσταση αυτή μοιραία θα οδηγήσει σε γκετοποίηση και διαφυλετικές διαμάχες. Ποιος μπορεί να πει ότι θα ζήσει σε μία γειτονιά όπου το 80% είναι Αφροασιάτες, τη στιγμή που στο Αφρικανικό Σπίτι της Φοιτητικής Εστίας (Cité Universitaire) στο Παρίσι δεν πηγαίνουν λευκοί ευρωπαίοι φοιτητές ούτε για αστείο, γιατί δεν μπορούν να σταθούν; Τα ίδια και στο Ινδικό Σπίτι, όπου κάνεις ντους και ακούς στη διπλανή ντουζιέρα τον Ινδό (τον φοιτητή παρακαλώ!) να κατουρά...(αυτά από την προσωπική μου εμπειρία). Ενώ στο Μαροκινό Σπίτι οι ευρωπαίες φοιτήτριες αντιμετωπίζονται ως πόρνες και τις χουφτώνουν στην ψύχρα (οι φοιτητές και πάλι, όχι τίποτα λούμπεν τύποι σαν αυτούς που μας κουβαλιούνται!). Στη Βικτώρια μου έλεγε φίλος ότι ο Αφγανός στο δώμα έχει ολόκληρο περιστεριώνα και η βρώμα δεν αντέχεται. Αλλά η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια...Αλλά μας έχει πνίξει η "πολιτική ορθότητα" και έφτασε στο σημείο μόνο η ναζιστική ΧΑ, που δεν είχε αντιμεταναστευτική ατζέντα, αλλά είδε φως και μπήκε, να μιλάει επισήμως για "εισβολή" (κλέβοντας τις αντιμεταναστευτικές ψήφους του ΛΑΟΣ). Και τα αστικά κόμματα, κυριλάτα ή λιγότερο κυριλάτα, να το βουλώνουν (των ψεκασμένων του Καμμένου συμπεριλαμβανομένων).

   • helios avatar
    helios @ ΒΙΣ 10/10/2013 22:13:49

    ''μπορεί να φτάσει να αποτελεί το 20% του πληθυσμού ή και παραπάνω''

    Αυτό ήδη ισχύει,
    ο Καμίνης στον ΟΗΕ μίλησε ότι το 20% των κατοίκων της Αθήνας είναι μετανάστες και εννοούσε τους λεγόμενους νόμιμους.
    Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται.

  • Vee avatar
   Vee @ Κώστας Γιαννιώτης 10/10/2013 22:34:47

   Το Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει καμία δουλειά να κυνηγάει λαθρομετανάστες. Αυτό διεθνώς είναι αποστολή του Λιμενικού Σώματος.

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ Vee 12/10/2013 22:03:19

    Τέλος πάντων, κάποιος! Και αν δεν έχουμε τα σκούδα για αρκετό Λιμενικό, καλό είναι και το Π.Ν.

 7. 革命 Ε avatar
  革命 Ε 10/10/2013 16:21:08

  Δεν υπάρχουν εταίροι, Ευρωπαϊκή....αλληλεγγύη και τα λοιπά. Δυστυχώς στο βωμό των συμφερόντων τους οι Βόρειοι, θυσίασαν την Ιδέα της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Κοινότητας των λαών. καιρός έστω και αργά να λάβουμε μέτρα αυτοάμυνας απέναντι στην καταστροφική απληστία τους. Σαν ...μωρές παρθένες θα μας βρουνε τα χειρότερα όσο ανεχόμαστε να μας ποτίζουν φάρμακο φαρμάκι.

 8. Paneyro avatar
  Paneyro 10/10/2013 16:45:25

  Εμείς φταίμε που αγοράζουμε από τα ΙΚΕΑ και τα Praktiker.
  Αν κάποιοι θέλουν να διαιρέσουν την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες όχι μόνο για τον Νότο.

 9. Οδυσσέας avatar
  Οδυσσέας 10/10/2013 18:44:03

  Αν κατάλαβα σωστά ο συντάκτης του άρθρου υποστηρίζει ότι η Ελλάς πρέπει να γίνει ο Δούρειος Ίππος άλωσης της Ευρώπης από εκατομμύρια τριτοκοσμικούς αφροασιάτες.
  Οι λαθρομετανάστες σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα πηγαίνοντας προς το λίκνο του πολιτισμού, τα αναπτυγμένα κράτη της Ευρώπης αλλά πρέπει να επαναπροωθηθούν προς τα κράτη ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.
  Οι υποστηρικτές της αμερικανικής άποψης της παγκοσμιοποίησης πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Όπως η σοβιετική ένωση αποσύρθηκε ειρηνικά από την ανατολική Ευρώπη χαρίζοντας ελευθερία, νομίζω ήρθε ο καιρός που η σιωνιστική Αμερική πρέπει να φύγει επιτέλους από την Ευρώπη και να μην βασανίζει – εκμαυλίζει άλλο τους ευρωπαϊκούς λαούς.
  Όσοι έχουν αντίθετη άποψη από αυτή της Ελευθερίας της Γηραιάς Ηπείρου καλό θα είναι να πάνε στην Αμερική.
  Στο φινάλε ας πάρουν μαζί τους και τους λαθρομετανάστες που τόσο αγαπούν!!!

  • Anonymouse avatar
   Anonymouse @ Οδυσσέας 10/10/2013 19:35:54

   EYΓΕ !!!!!

   Πως το'πε η συντροφισσα Τζαβελα ;;

   ".......ας θυσιαστει η Ελλαδα αν ειναι να επιβιωσει η Ευρωπη"

   h**p://www.youtube.com/watch?v=k-copp9sNbY

   Χαλαλι....

   • Οδυσσέας avatar
    Οδυσσέας @ Anonymouse 10/10/2013 22:48:30

    Παρακαλώ μην παραποιείται τα λεγόμενα μου. Λέγοντας ότι σας «καπνίσει» δεν προβάλλεται κανένα επιχείρημα στην ειλικρινή συζήτηση. Εκτός κι αν…
    Η Ελλάς σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει ο Δούρειος Ίππος των Αγγλοεβραιοαμερικανών στη απεγνωσμένη τους προσπάθεια να αλώσουν την Ευρώπη με εκατομμύρια τριτοκοσμικούς πλήττοντας ανεπανόρθωτα τον πολιτισμό, τις δομές τον κοινωνικό ιστό και το κοινωνικό κράτος των ευρωπαϊκών λαών.
    Εξυπακούεται ότι εξίσου και περισσότερο σημαντικό είναι η εκκαθάριση της Ελληνικής κοινωνίας από τα λούμπεν τριτοκοσμικά στοιχειά «μετανάστες» τα όποια πρέπει άμεσα να επαναπροωθηθούν στις χώρες καταγωγής τους. Και επαναλαμβάνω αυτό πρέπει να γίνει άμεσα. Αν όχι σήμερα, χθες..
    Όπως είπε και ο πρωθυπουργός είναι «επιτακτική ανάγκη να επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».
    Και τι είδαμε!!! Το παραεμπόριο και η άλωση της Ελληνικής κοινωνίας συνεχίζονται ελεύθερα….
    Παρακαλώ για να συλλάβει κανείς αυτόν τον απλό συλλογισμό πρέπει να διαθέτει ένα ίχνος ευρωπαϊσμού και αγνής αγάπης στην Ιδέα της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
    Με αλλά λόγια να βλέπει την Ευρώπη ως πατρίδα του.
    Εννοείται ότι δεν απευθύνομαι σε υποστηρικτές αμερικανικής παγκοσμιοποίησης.
    Όλοι αυτοί μπορούν να πάνε στη Αμερική, στην Ασία και την Αφρική. Δεν έχουν καμία θέση στον ήλιο της Ευρώπης.
    Όσον αφορά το εν λόγω βίντεο της καρατζαφερικής Τζαβέλλα νομίζω ανήκει στο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΛΑΟΣ. Επομένως και ανάξιο λόγου είναι και ουδέν σχόλιον.
    Ο νοών νοείτο...
    Η διάφορα του να πάνε οι λαθρομετανάστες στις χώρες τους και να μην παραμείνουν, ούτε στην ΕΥΡΩΠΗ, ούτε φυσικά στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, απλή και κατανοητή.
    Ευχαριστώ.

    • Anonymouse avatar
     Anonymouse @ Οδυσσέας 11/10/2013 01:55:06

     Ευρωπαϊκες συνθηκες ειναι αυτες που τους εφεραν εδω τους λαθρο , ευρωπαϊκες συνθηκες τους κρατανε.

     Γιατι ειναι κομμενες και ραμμενες με τετοιο τροπο ωστε να μετρατεπουν χωρες σαν την Ελλαδα σε αποθηκες ψυχων για ν'αλιευουν οταν ερθει η ωρα τα βορεια κρατη τα οποια ο μονος λογος που εχουν την αναπτυξη που εχουν ειναι το ψαρεμα γενεων και γενεων μεταναστων για να χρησιμοποιησουν ως φθηνα εργατικα χερια !!!!

     Εγω εχω και βλεπω για πατριδα μου την ΕΛΛΑΔΑ.......με ή χωρις Ευρωπη !!!

  • Ο κακός ο Λύκος avatar
   Ο κακός ο Λύκος @ Οδυσσέας 10/10/2013 21:28:50

   Να φύγει και η Γερμανία από την Ευρώπη, γιατί ούτε ...λίκνο πολιτισμού είναι ούτε Ευρώπη. Άσε που ...εκμαυλίζει, απομυζά και διαλύει τον Ευρωπαϊκό Νότο, ότι πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο δηλαδή διαθέτει η ήπειρος. Ράους.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Ο κακός ο Λύκος 11/10/2013 03:18:51

    Έλα ντε! Τί έγραψε ο άνθρωπος!

    ... δεν πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα πηγαίνοντας προς το λίκνο του πολιτισμού, τα αναπτυγμένα κράτη της Ευρώπης, ...

    Δηλαδή, κατά τον κύριο, «λίκνο του πολιτισμού» είναι ... η Γερμανία και η Σουηδία (!), σε αντιδιαστολή μάλιστα με την Ελλάδα που ΔΕΝ είναι (αφού όποιος φεύγει από αυτή πηγαίνει ΠΡΟΣ (!) το «λίκνο του πολιτισμού»). Τόσο ευρωκάψιμο, ούτε ο Αδαμάντιος Κοραής (με την παπάτζα της «Μετακένωσης») δεν επέδειξε!

    Πάντως, είμαι κι εγώ της άποψης ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να στέλνονται στις χώρες τους. Αυτο όμως, για πρακτικούς και πολιτικούς λόγους, και με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος. Δεν έχω καμία σκασίλα για την Γερμανία και της χώρες του Βορρά, όσο συνεχίζουν να μας βλέπουν ως αποικία.

 10. MCA avatar
  MCA 10/10/2013 19:13:17

  ……..’’οι χώρες που πρωτοστατούν στην κίνηση αυτή απειλούν ότι θα επιβάλλουν ποινικές κυρώσεις σε όσες επιχειρήσεις τολμήσουν περαιτέρω «εισαγωγή» εργαζομένων από τις παραπάνω χώρες’’…...
  Τα αυτονόητα δηλαδή. Αυτό που κάνει κάποιος όταν θέλει να προστατέψει την χώρα του και δεν κάνουμε εμείς εδώ και 25 χρόνια.

  • helios avatar
   helios @ MCA 10/10/2013 21:04:48

   Επιβολή ισχυρών και σοβαρών αντικινήτρων και εμποδίων (εμφανών και μη) προκειμένου προκειμένου ο ιδιωτικός τομέας /οι επιχειρήσεις να μην τους συμφέρει να απασχολούν και να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς π.χ.υψηλότερη φορολογία / υψηλότερες εισφορές/ υψηλότερα δημοτικά τέλη/περισσότερα ένσημα,επιβολή γλωσσικών κριτηρίων κλπ….. Σήμερα, αν είναι δυνατόν, γίνεται ακριβώς το αντίθετο επιδοτούνται επιχειρήσεις προκειμένου να προσλάβουν αλλοδαπούς.
   Άλλη λύση δεν υπάρχει.Αυτή η πρόταση πρέπει να εφαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα,σε διαφορετική περίπτωση τελειώσαμε.
   Ταυτόχρονα και οι υποχρεώσεις των αλλοδαπών απέναντι στην πολιτεία να είναι τόσο υψηλές ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά όρθιοι ( σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο). Μόνο έτσι θα χάσουν τις άδειες παραμονής-εργασίας τους και θα ξεκινήσουν άμεσα μαζικές απονομιμοποίησεις,όπως επίσης θα πρέπει να κοπούν άμεσα και όλων των ειδών τα επιδόματα (π.χ. οικογενειακά επιδόματα ,επίδομα θέρμανσης, επίδομα ανεργίας,δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ …),ώστε ο συνδυασμός όλων των παραπάνω να οδηγήσουν και να καταλήξουν σε μαζικές απονομιμοποιήσεις.

 11. τοξο avatar
  τοξο 10/10/2013 20:10:27

  @ MCA 7 13 pm. Συγχαρητήρια γίά την επισήμανση του δρόμου που μας υποδεικνύουν οι Βόρειοι.Ποινικό αδίκημα η απασχόληση οικονομικού μετανάστη,λέει η Σουηδέζα επίτροπος.

  • Μανώλης Πετράκης avatar
   Μανώλης Πετράκης @ τοξο 10/10/2013 20:30:48

   Αδίκημα θα είναι η απασχόληση *νόμιμου* μετανάστη (π.χ. Έλληνα, Ισπανού) από χώρα που δεν γουστάρουν. Αυτά για τα παραμύθια που μας πουλάνε εδώ ότι δεν μπορεί να γίνει το ένα ή το άλλο γιατί δεν το επιτρέπει η "ευρωπαϊκή νομοθεσία".

 12. kapar13 avatar
  kapar13 10/10/2013 21:08:20

  Ζήτω η Ε.Ε.! Ζήτω το €! Βρυξέλλες ολέ! Γεια σου Δάφνη (του Σημίτη) με τα ωραία σου!
  Εμείς ρε παιδιά, αν δεν κάνω λάθος, στην τότε ΕΟΚ μπήκαμε για πολιτικούς λόγους. Όχι για οικονομικούς. Με οικονομικούς όρους δεν μας συνέφερε. Στην ΕΟΚ, ξαναγράφω, όχι στο ευρώ. Στο ευρώ μπήκαμε γιατί είχε η κυρα-Δάφνη από το Κατάκωλο αλλεργία στις δραχμές, μπερδευόταν κι ο άντρας της με τις διάφορες ισοτιμίες όταν πήγαιναν για Πάσχα εις τας Ευρώπας, ένα δράμα... Μπήκαμε κι εμείς στο € και ησυχάσαμε.
  Τώρα τι θα μας πούνε τα ευρωλιγούρια; Ότι εμείς φταίμε γιατί "όλοι μαζί τα φάγαμε" και είχαμε την ευκαιρία αλλά την πετάξαμε και τα γνωστά; Αφήστε, αγαπητοί. Από την αρχή αυτό ήταν το σχέδιο: Να σταματήσουμε να παράγουμε (δεν ξεχνάω τις μπαλαφάρες ότι πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό της γεωργίας στο ΑΕΠ και ότι θα γινόμασταν οικονομία υπηρεσιών) και να χρεωθούμε μέχρι το λαιμό για να εκχωρήσουμε ότι πραγματικό asset υπάρχει στη χώρα στα "αφεντικά". Κάποτε έβαζαν βασιλιάδες για τοποτηρητές τώρα το κάνουν αλλιώς. Οικονομία = Προστιθέμενη αξία και Εξαγωγές, τίποτε άλλο. Είμαστε τόσα χρόνια σε μνημόνια και δεν έχει ασχοληθεί κανένας με την ουσία, με τις γεννεσιουργές αιτίες της κρίσης, άντε να βγάλουμε το μήνα και μετά βλέπουμε... Αλλά ποιοι να το κάνουν; Οι εντολοδόχοι στο προτεκτοράτο; Που και τις καφετιέρες τους, τους τις έστειλε η Siemens τα Χριστούγεννα with compliments;
  Για να είχε κάνει ο Χριστοφοράκος σε κανένα Ισραήλ αυτά που έκανε εδώ και σου έλεγα εγώ για πότε θα τον είχε φέρει πίσω η Mossad με κουκούλα για να δικαστεί. Οι δικοί μας δεν τολμάνε να θέσουν το θέμα του κατοχικού δανείου (όχι των αποζημιώσεων, του δανείου που είχε αρχίσει να αποπληρώνει ο Χίτλερ), για να μην χαλάσουμε το "κλίμα" και μας κρατήσουνε μούτρα σε καμιά σύνοδο κορυφής.
  Η ειδοποιός διαφορά του Σαμαρά σε όλα αυτά ποια ακριβώς είναι τελικά; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Ο GAP και ο Βουβουζέλος τι διαφορετικό έκαναν;

 13. Mariana avatar
  Mariana 10/10/2013 21:42:44

  Ο Σαμαράς έχει μαγαζί στη δεξιά πλευρά του ευρωμονόδρομου (όπως τον βαδίζεις), ενώ οι άλλοι δύο στην αριστερή. Έτσι λένε τουλάχιστον.

 14. foros1 avatar
  foros1 10/10/2013 21:49:10

  αν βαλουν τετοιους παρανομους περιορισμους μετακινησης, ας βαλουμε και εμεις δασμους στα προϊοντα τους.
  θελει επιτελους να τολμησουμε...
  ετσι οπως παμε, αρχισαμε να "νοσταλγούμε" τα παλια μας βετο!

  • αντιρεαλιστής avatar
   αντιρεαλιστής @ foros1 10/10/2013 22:34:07

   Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το βρούνε "εξωφρενικό,αντιφιλελεύθερο και αντιευρωπαϊκό"...

 15. Αβαδδών avatar
  Αβαδδών 10/10/2013 22:04:46

  Η ένταξή μας στο ευρώ σήμανε δύο τινά:
  1) Το επιτόκιο δανεισμού έπεσε από το 10% στο 3%.
  2) Τα εισαγόμενα αγαθά έγιναν φθηνότερα. Όχι μόνο τα αυτοκίνητα και τα είδη πολυτελείας αλλά και το πετρέλαιο που τιμάται σε δολάρια ΗΠΑ.

  Δεν βλέπω πού ακριβώς φταίει το ευρώ για την κατάντια μας. Ποιος τους είπε τους Σημίτη και ΚΚ ότι επειδή απέκτησε η Χώρα πρόσβαση σε πάμφθηνο χρήμα, ότι θα έπρεπε να δανειστούμε τον κ@λο μας και να φτάσουμε το έλλειμα σε 30 δις (!!!) ετησίως? Το ευρώ πού ακριβώς φταίει?

  Από το (2) προκύπτει ότι όχι μόνο κακό δεν είναι το ευρώ αλλά αντιθέτως και πράττοντας μόνο τα αυτονόητα έπρεπε η οικονομία να απογειωθεί (φθηνότερες πρώτες ύλες και ενέργεια).

  Μια μικρή ανατίμηση ναι όντως έλαβε χώρα κατά τη μετάβαση. Όποιος αρχίζει όμως να μιλάει για τη σοκολάτα ίον που έκανε 50 δραχμές το 1995 και τώρα κάνει ένα ευρώ ας μην πλανάται. Με πληθωρισμό 10% ετησίως σήμερα η σοκολάτα θα είχε κανένα πεντοχίλιαρο...

  Όσο για τη Σέγκεν δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο ορυμαγδός. Σιγά τα ωά. Ας βγούμε αυτοβούλως! Τι θα συμβεί? Απλά θα δείχνουμε το διαβατήριο ή την ταυτότητα στα σύνορα. Έχετε πάει προς Ηνωμένο Βασίλειο μεριά? Απλώς το σκανάρουν στις εισόδους. Ούτε καν το σφραγίζουν. Και φυσικά θα ισχύει ακόμα η ελευθερία κίνησης, εγκατάστασης και εργασίας. Φυσικά μαζί με τη Σέγκεν θα τους πετάξουμε στη μούρη και το Δουβλίνο.

  • αντιρεαλιστής avatar
   αντιρεαλιστής @ Αβαδδών 10/10/2013 22:37:37

   Μα το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να ισχύει η ελευθερία εγκατάστασης και εργασίας "αμοραλιστών και τεμπέληδων μη μεταρρυθμισμένων από κάθε άποψη μαυροκέφαλων" νοτίων στις άγιες και πλήρους ηθικής και εργασιομανίας χώρες των πάναγνων και κατάξανθων Βορίων!Ενώ ταυτόχρονα θα μας στέλνουν εκατομμύρια "καημένων ισλαμιστούληδων".Δεν είναι τόσο απλά όσο τα βλέπεις.Μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί για τις προθέσεις τους.

  • Ωρίων avatar
   Ωρίων @ Αβαδδών 11/10/2013 12:59:55

   Aγαπητέ Αββαδών καλημέρα.
   1. Σίγουρα απο μόνο του το Ευρώ δεν φταίει σε τίποτα. Μια χαρά νόμισμα έγινε και μάλιστα το δεύτερο αποθεματικό στον κόσμο μέσα σ' ένα χρόν. Ξεκίνησε απο 0,8 η ιασοτιμία του με το δολλάριο και έτασε στο 1,4...
   2. Ούτε υποχρέωσε κανέναν απο τα τα δεινοπαθούντα PIIGS να δανείζονται τον κ@λο τους όπως και έκαναν με πρώτη και καλύτερη την "Τίγρη" του Βορρά Ιρλανδία, της οποίας πράγματι η οικονομία είχε απογειωθεί. Αλλά πως να το κάνουμε, όταν σου τηλεφωνεί στα 60 σου, ο Ισπανός τραπεζίτης και σε παρακαλάει να αγοράσεις σπίτι στη Μαγιόρκα με δάνειο 100.000 ευρώ και δόση 100 ευρώ το μήνα ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ!!! πώς να μην το πάρεις? Μοιάζει με συμβόλαιο αθανασίας...
   Ξέρεις οτι στη Νορβηγία πρόσφατα δημιουργήθηκε κρατική υπηρεσία που κυνηγαει τους τραπεζίτες που δίνουν σκανδαλώδη δάνεια? Υποθέτω επίσης θα ξέρεις πως αν χρωστάς 10.000 στην τράπεζα και μείνεις άνεργος την έβαψες...Η ευθύνη ΟΛΗ δική σου. Αν όμως χρωστάς 1.000.000 στην τράπεζα την έκανες λαχείο! Η ευθύνη ΟΛΗ δική της.
   Το κακό στην περίπτωσή μας είναι οτι κανείς ακόμα δεν τόλμησε να ανοίξει το θέμα της ευθύνης των ΚΥΡΙΩΣ υπευθύνων για την κρίση που είναι οι Τραπεζίτες. Η μία και μοναδική επιτροπή που λέγαμε...
   Οσο για την Σένγκεν συμφωνώ απολύτως. Επρεπε να είχαμε ήδη φύγει και να επαναφέραμε τους δασμούς στα εισαγόμενα κυρίως απο τη Γερμανία και την Β. Ευρώπη όπως πριν το 1981.
   Ετσι θα καταργούσαμε στην πράξη και τα Δουβλίνα και θα είχαμε λύσει και το μεταναστευτικό..

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ Αβαδδών 12/10/2013 23:22:10

   Αγαπητέ Αββαδών, μία περίληψη για να το καταλάβεις:
   Σίγουρα το Ευρώ "δεν φταίει". Ούτε ο Κοινοβουλευτισμός "φταίει" στην Αίγυπτο, για όσα βλέπουμε εκεί. Απλά, και τα δύο είναι ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ για τις συγκεκριμένες χώρες. ΑΝ είχαμε τους πολιτικούς και συνδικαλιστές των "Γερμανών", ΑΝ είχαμε τους ειχειρηματίες των Ολλανδών, ΑΝ είχαμε το Δημόσιο των Φινλανδών, ΤΟΤΕ το Ευρώ θα μας έπεφτε γάντι, αλλά:
   -Οι μισθοί (+παροχές+επιδόματα) διπλασιάστηκαν σε μια δεκαετία όταν οι Γερμανοί πολιτικοί και συνδικαλιστές είχαν ΗΔΗ από το 2000 συμφωνήσει σε ΜΕΓΙΣΤΗ αύξηση 1% ετησίως για 10 χρόνια. Σαν συνέπεια, μας πήραν τα βρακιά της ανταγωνιστικότητας και αγοράζουμε, πλέον, Γερμανικούς χυμούς φρούτων (από τα φρούτα μας!) και Βέλγικες ντομάτες!
   -Τα αναπτυξιακά πακέτα έγιναν Καγιέν και Κοχίμπα των μαυριδερών λιγδιάρηδων λούμπεν επιχειρηματιών μας (και κανένας δεν το ήλεγξε από τους μυριάδες φορείς). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ -και εμεις περιμένουμε τώρα να φέρει ανάπτυξη! Το κόστος παραγωγής μας ανέβηκε και οι εισαγωγές την έπνιξαν.
   -Το Δημόσιο γιγαντώθηκε και καταβρόχθισε (και καταβροχθίζει) τα πάντα.
   Μια MERCEDES, που το '85 κόστιζε όσο ένα καλό διαμέρισμα, έφτασε να κοστίζει όσο... ο διάδρομός του! (Όμως εμείς δεν κατασκευάζυμε MERCEDES αλλά διαμερίσματα). Έτσι, τα λεφτά μας (τα δανεικά) ξαναγύρισαν στους δανειστές μας.
   Παλιότερα, κάναμε υποτίμηση για να ξαναπάρουμε όσα μοιράσαμε δικαίως και αδίκως, ρυθμίζαμε το επιτόκιο για να βοηθάμε την επένδυση και η ανταγωνιστικότητά μας ξανάπαιρνε πάνω της. Τώρα, με το Ευρώ... μας έμεινε η μαγική εικόνα της ανάπτυξης, που ούτε να περιγράψουμε ΠΩΣ θα την πετύχουμε (όχι και να την πετύχουμε) δεν μπορούμε! Η βιομηχανική μας παραγωγή έπεσε ΚΑΙ εφέτος, οι Τροϊκανοί ζητάνε μέτρα και η ΝΔ... το success story της!
   Και για να μην λέμε αρλούμπες, επί πολλά χρόνια η Ελλάδα είχε ΚΑΙ πληθωρισμό και ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταυτόχρονα. Και δεν μας πείραζε, που η MERCEDES ήταν ακριβή. Αυτό που συμβαίνει και στην Τουρκία σήμερα, δηλαδή.
   Το Ευρώ δεν είναι κακό νόμισμα. Εμείς είμαστε (και αποδειχθήκαμε) κακοί για το Ευρώ. Οπότε, καλύτερα να μην το είχαμε ασπασθεί, για να μπορούμε να μαζεύουμε τα σκ...ά μας. Κατάλαβες;

 16. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 11/10/2013 01:09:15

  Για να μην υπερβάλουμε με πληθωρισμό 10% σε 18 χρόνια (1995 έως 2013) η σοκολάτα των 50 δραχμών θα είχε 278. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Μανώλης Πετράκης 11/10/2013 09:55:01

   Και η απλή ΙΟΝ σοκολάτα στο περίπτερο έχει 1,50 ευρώ, όχι 1...Δηλαδή, κάπου 510 δραχμές.

 17. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/10/2013 09:52:39

  http://www.eglimatikotita.gr/2013/10/blog-post_8769.html
  Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν οι "αναξιοπαθούντες" ισλαμολάθρο, ακόμα και τους καρκινοπαθείς....

 18. Οδυσσέας avatar
  Οδυσσέας 11/10/2013 16:07:56

  Εννοείτε άνθρωπε ότι το γνήσιο λίκνο του πολιτισμού είναι η Ελλάς.
  Έχουν μια τάση ορισμένοι να παραποιούν ό,τι και να πει κανείς.
  Οι μετανάστες εν κατακλείδι και με απλά λόγια πρέπει να φύγουν από όλη την Ευρώπη και να πάνε πίσω στις πατρίδες τους.
  Ας δημιουργήσουν εκεί το δικό τους πολιτισμό…

 19. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 12/10/2013 22:29:19

  Φοβάμαι ότι, οι μάσκες πέφτουν! Η ΕΕ στήθηκε για να ανοίξουν τα οικονομικά σύνορα, να σταματήσει ο προστατευτισμός και να βρούνε εύκολη λεία οι ΔυτΕυρωπαίοι "μεγάλοι" τους "μικρομεσαίους" δικούς μας επιχειρηματίες. Κάναμε και την γκάφα με το Ευρώ και βρεθήκαμε χωρίς το βασικό εργαλείο επηρεασμού της ανταγωνιστικότητας (ποιό άλλο διαθέτουμε, αλήθεια;) και τώρα μας έστειλαν και τον λογαριασμό για τα δανεικά με τα οποία αγοράσαμε τα προϊόντα ΤΟΥΣ (και το λέγαμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ).
  Η μη αποδοχή Ελλήνων gastarbaiter στον Βορρά, δείχνει πόσο σεβαστές είναι οι αρχές της ΕΕ εκεί. Πόσο ενωμένη είναι η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. Που δεν είναι....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.