#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/10/2013 15:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαθρομετανάστευση: Γιατί να πληρώνει μόνο η Ελλάδα ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα;Ζαν Φρανσουά Κοπέ. Είναι ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς, ο διάδοχος του Νικολά Σαρκοζί στο κόμμα και πιθανότατα νέος πρόεδρος της Γαλλίας αφού ο Φρ. Ολάντ τα έχει κάνει επιεικώς… θάλασσα.

Ο Κοπέ, λοιπόν, μετά την τραγωδία στη Λαμπεντούζα και το θάνατο δεκάδων μεταναστών, βγήκε κι έκανε μια δήλωση που αφορά και την Ελλάδα και δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται οι Ευρωπαίοι. Είπε λοιπόν ότι: «Κάποιες χώρες, όπως η Ελλάδα, δεν μπορούν να προστατεύσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα και πρέπει να τιμωρηθούν». Ο ηγέτης της γαλλικής δεξιάς τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια ευρωπαϊκή δύναμη ακτοφυλακής για να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπογραμμίζοντας ότι όποιες χώρες δεν μπορούν να προφυλάξουν τα σύνορα της Ένωσης θα πρέπει να αποκλείονται από τη Σένγκεν.

Θα βγούμε δηλαδή από τη ζώνη Σένγκεν διότι σύμφωνα με τον Κοπέ δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας. Κατηγορούν δηλαδή το θύμα της μεταναστευτικής έκρηξης των τελευταίων ετών κι όχι τους θύτες.

Φταίει η Ελλάδα που έχει γίνει ο βασικός χώρος υποδοχής μεταναστών και δε φταίνε ισχυρές χώρες όπως η Γαλλία που διαλύουν κράτη της Μέσης Ανατολής και τους οδηγούν στην προσφυγιά.

Το θύμα, η Ελλάδα, πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον Κοπέ παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι… εταίροι, μας έχουν αφήσει μόνους να αντιμετωπίσουμε ένα ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό κύμα. Ελάχιστα χρήματα, ελάχιστη βοήθεια, καμιά απόφαση στις Συνόδους Κορυφής και το κυριότερο: Τι έχουν κάνει οι Ευρωπαίοι για να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας που είναι το βασικό κανάλι εισροής μεταναστών;

Μέμφονται την Ελλάδα η οποία βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση και η οποία προσπαθεί μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Μείωσε τις μεταναστευτικές ροές από τον Έβρο, κάνει ότι μπορεί στο Αιγαίο, έφτιαξε τα κέντρα διαμονής μεταναστών.

Ας αφήσουν λοιπόν τις επικρίσεις οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες κι ας βοηθήσουν. Αρχικά αντιμετωπίζοντας στην  πηγή τις αιτίες που δημιουργούν τα μεταναστευτικά κύματα. Κι αφετέρου δημιουργώντας ευρωπαϊκή δύναμη ακτοφυλακής. Όχι να πληρώνει μόνο η Ελλάδα για ένα πρόβλημα που είναι ευρωπαϊκό, αν όχι παγκόσμιο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/10/2013 16:10:31

  Συμφωνώ!
  Να βγούμε από το Σένγκεν ώστε ο κάθε Μαγρεμπίνος και Αφρικάνος που θέλει να πάει στη Γαλλία να ξέρει ότι δεν έχει ελπίδες αν έρθει πρώτα στην Ελλάδα. Να δουλέψουν και λίγο οι Γάλλοι συνοριοφύλακες!

  • maverick avatar
   maverick @ Στέργιος 06/10/2013 22:10:13

   Αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας η φύλαξη των συνόρων της στο πλαίσιο της (ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης) ΣΕΣ. Ο λόγος για τον οποίο η Χώρα υπολείπεται συνειδητά των συμβατικών της υποχρεώσεων, μεταξύ άλλων και στο τομέα της λαθρομετανάστευσης, παραπέμπει και στις αιτίες που η "ελλαδίτσα" υποχρεώθηκε να αναλάβει το κόστος για την ομαλή μετάβαση των βαλκανικών χωρών (του πρώην σοβιετικού μπλοκ) και όχι μόνο στο σύγχρονο αναπτυγμένο κόσμο, με τα γνωστά σε όλους αρνητικά αποτελέσματα (Λεόντειος Σύμβαση). Ενδεικτικά θα σας θυμίσω, ότι σε ανύποπτο χρόνο (στα τέλη της δεκαετίας του 90'), υπογράψαμε με την τότε Βουλγαρία για τη δημιουργία "Ελεύθερης Ζώνης" βάθους 30 χλμ, με σκοπό την ελεύθερη κυκλοφορία φυσικών προσώπων, κυρίως Βουλγάρων πολιτών, χωρίς τις προβλεπόμενες διατυπώσεις. Από την συγκεκριμένη απεμπόληση, κυριαρχικού δικαιώματος και με δεδομένο ότι από τότε ήρθαμε σε αντίθεση με τη Συμφωνία SCHENGEN, την οποία μόλις πρόσφατα, είχαμε κάνει Νόμο του ελληνικού Κράτους. Ποια ήταν τα οφέλη από αυτή την αντισυμβατική συμπεριφορά; Η αύξηση της εγκληματικότητας κλπ. Ποιός άραγε το επέβαλε τότε αυτό; Προφανώς είναι ο ίδιος, ο οποίος απαγορεύει τις απελάσεις (επαναπατρισμό) λαθρομεταναστών, όταν από την Ιταλία, από τις αρχές του 1990 μέχρι και σήμερα, σε εβδομαδιαία βάση, απελαύνονται αεροπορικώς, εκατοντάδες παρανόμων εισερχομένων στο έδαφος SCHENGEN. Τι κάνουν δλδ οι Ιταλοί, οι Γερμανοί (Γερμανοπολωνικά σύνορα) κλπ; Εφαρμόζουν τη Σύμβαση SCHENGEN. Κάτι που εμείς διαχρονικά και με φτηνές δικαιολογίες αρνούμαστε να πράξουμε. Μήπως κάποιος, θα πρέπει να τους μιλήσει για τη Διαχείριση Συνόρων; Γεγονός που θα αντιμετώπιζε, τόσο τη λαθρομετανάστευση, όσο και τις λοιπές δραστηριότητες του Διασυνοριακού Οργανωμένου Εγκλήματος (λαθρεμπόριο, ξέπλυμα χρήματος, trafficking κλπ). Αλλά ποιος νοιάζεται για όλα αυτά; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!

 2. K. Kappas avatar
  K. Kappas 06/10/2013 16:34:44

  Και τι είπε ο άνθρωπος ρε παιδιά δηλαδή;;; Την αλήθεια είπε.
  Αν η Ελλάδα εφάρμοζε την πολιτική άμυνας που είχε έως το 1989, κανείς δεν θα έμπαινε μέσα στη χώρα. Σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση του Τμηματος Αλλοδαπών, το οποίο πρέπει να αναχθεί σε Γενική Διέυθυνση εντός της Αστυνομίας, το θέμα θα πάρει το σωστό δρόμο...
  Μακάρι να γίνει πράξη αυτό που είπε ο Γάλλος πολιτικός... Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι στο Σέγκεν γιατί δεν θέλει να φυλλάξει τα σύνορα της όχι γιατί δεν μπορεί... Η Ελλάδα αυτοβούλως διάλυσε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας της από τη Χωροφυλακή και το Στρατό έως την Αστυνομία και την Αγροφυλακή. Και μετά μας φταίνε οι ξένοι. Στη Γαλλία ας πούμε εκτός από την Αστυνομία, έχουν Gendarmerie (περίπυο χωροφυλακή), Στρατό και τέλος τη Λεγεώνα των Ξένων.
  Τι να λέμε τώρα... Τα γνωστά γιατί το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

  • xmmm avatar
   xmmm @ K. Kappas 06/10/2013 16:50:22

   ο ιδιος ο κομπε μετα θα κοπτεται για τα ανθρωπινα δικαιωματα. η ευρωπη με τετοιους πολιτικους παρακμαζει ταχυτατα...

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 06/10/2013 16:51:26

  Να θυμίσω πως ο Κοπέ ενδιαφέρεται για τα εθνικά συμφέροντα της Γαλλάις, όχι της Ελλαδας. Γι' αυτά θα περίμενε κανέις να ενδιαφέρεται η Ελλαδική πολιτική ελίτ....Α! ξέχασα, ακόμα τρώνε, που χρόνος να σχοληθούν με αυτά. Καλά να πάθουμε. Να διαβάζουμε πριν υπογράψουμε τις Λισσαβώνες Ι και ΙΙ. Αλλά όταν το φαϊ έιθναι 1) έτοιμο και 2) υθα το πληρώσουν στο μέλλον τα κορόϊδα οι ιθαγενείς, τι μας νοιάζει εμάς; Ούτως ή άλλως η ελλάδα είναι χώρος, όχο χώρα. και μετά Ανατωτιούνται γιατί ο κοσμάκης ψηφίζει Χρυσά Αυγά...

 4. Μιχάλης avatar
  Μιχάλης 06/10/2013 17:09:39

  Και τι έγινε δηλαδή εάν θα φύγουμε από τη Σέγκεν? Θα αλλάξει κάτι στον απλό πολίτη που δεν έχει χρήματα όχι να πάει ταξίδι στην Ευρώπη αλλά ούτε να αγοράσει εισιτήριο για το λεωφορείο; Όπως λέει και ο Στέργιος πάνω, εάν εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι εκτός Σέγκεν, τα κύματα των λαθρομεταναστών θα αναζητήσουν άλλη πύλη εισόδου για την Ευρώπη (την Ιταλία, την Ισπάνία, δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει αρκεί να μην είναι η Ελλάδα).

 5. Anonymouse avatar
  Anonymouse 06/10/2013 17:10:33

  Ειπαμε δεν υπαρχουν ελληνικα κοιτασματα στην Ελλαδα, υπαρχουν εβροπεϊκα κοιτασματα στην Ελλαδα.

  Στην νυχτα των Ιμιων τα εβροπεϊκα συνορα τραβηχτηκαν λιγο πιο βορεια και σε οτι αφορα την υπερασπιση των συνορων καθε κρατους αυτο πεφτει στις αποκλειστικα στις πλατες του καθε κρατους με την προϋποθεση να σεβαστουν τις "ανθρωπιστικες" συνθηκες και παραμετρους που τους επιβαλουν στην ΕΕ.

  Αν για καποιο λογο δεν μπορουν τοτε αυτο ειναι καθαρα προβλημα της εκαστοτε χωρας και οχι των παραμετρων που εχει θεσει η ΕΕ στις συνθηκες της η οποια τα εχει σκεφτει ολα και αυτο αποδυκνειεται περιτρανα τωρα τα 3-4 τελευταια χρονια της κρισης.

  Στην μασα ολοι μαζι , στον λογαριασμο χωρια....να χαρω εγω "ενωση".

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 06/10/2013 17:44:07

  Το πληρώναμε, το πληρώνουμε και θα το πληρώνουμε επειδή έχουμε πολύ ικανούς πολιτικούς στο ΥΠΕΞ!!!!!!!!!!

 7. NK avatar
  NK 06/10/2013 18:35:57

  Ας βγούμε πριν μας διώξουν. Ήδη η Ελλάδα θεωρείται χώρα χωρίς σύνορα που χαρίζει διαβατήρια.

  Βουλγαρία και Ρουμανία, κατ'ουσίαν έτοιμες εδώ και 2 χρόνια, δεν μπαίνουν στην Σένγκεν λόγω γειτνίασης με την Ελλάδα.

  Μόλις έσκασαν οι πρώτοι Παστούν με ελληνικό διαβατήριο στην Ευρώπη, άρχισαν οι κουβέντες για παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης.

  Οι φωνές αυτές θα πληθαίνουν μέχρι να μας πετάξουν έξω. Ας φύγουμε τουλάχιστον μόνοι μας.

 8. Ρηνα avatar
  Ρηνα 06/10/2013 20:26:28

  "Εκει που μας χρωσταγανε, μας πηραν και το βοδι...."

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 06/10/2013 23:29:13

  Τα σύνορα πρώτα παρέλυσαν επί Σημίτη (Αλβανία), κατόπιν άνωθεν εντολής (βλ. Αμερική), προκειμένου να βοηθήσουμε τη γείτονα Ιλλυρία να εξευρωπαϊσθεί και αυτή, όπως εξευρωπαϊσθημεν αρκούντως και ημείς, οι συγγενείς των Ιλλυριών. Μετά μισοπαρέλυσε ο Έβρος επί Καραμανλή του Μικρού και Άφαντου και Πάκη του Βούδα ("ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που μας επέλεξαν¨). Βέβαια, ήδη νωρίτερα η Γιάννα η Πλουσία (η αυτοβιογραφούμενη...) είχε ζητήσει από τον Σημίτη να φέρει Πάκις και άλλους τινάς ισλαμοειδείς για να προχωρήσουν γρήγορα και φτηνά τα φαραωνικά ολυμπιακά έργα. Και οι πρώτοι Πάκις και Μπάγκλας, που είδαν τι μπάχαλο είμαστε και τι μαύρο χρήμα ρέει άφθονο, έφεραν στη συνέχεια και τους φίλους τους, δηλαδή ο καθένας ολόκληρο το χωριό του και τα γύρω τερπνά κατσικοπροάστια. Και μετά η ποντικομαμή Καμίνης, ως Συνήγορος του Πολίτη, έστειλε έγγραφο που έλεγε ότι κακώς τους κρατούμε τους εισβολείς 1-2 εβδομάδες σε κέντρα προτού τους ξαμολήσουμε, πρέπει να τους ξαμολάμε εξ αρχής (διότι η εν λόγω ποντικομαμή μένει Χαλάνδρι, σε ασφαλή περιοχή...). Και ο ΓΑΠ (των διαλέξεων έναντι 1000 ευρώ εκάστη) εφάρμοσε αμέσως το έγγραφο της ποντικομαμής-wannabe δημάρχου, καθότι για τους ροζ αριστερούς οι ¨ανεξάρτητες (αριστερές) αρχές¨ είναι κάτι σαν την αγία Τριάδα δι΄ ημάς τους χριστιανούς. Και καλά δεν γίνονται απελάσεις, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις αν ο Μαροκινός είναι Μαροκινός ή είναι Παλαιστίνιος, όπως δηλώνει, δηλ. σαν να λες ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Τζύμπριος από την Πάφο δεν είναι γεννημένος στην Ελασσόνα ή ότι ο Αυστραλός από την Αδελαϊδα δεν είναι Τεξανός...
  Και με αυτά και με εκείνα, και με τους ελληναράδες μας εργοδότες που προτιμούν τα Πάκις από τον οικογενειάρχη άνεργο Έλληνα, γεμίσαμε από 1,5 εκατομμύριο τριτοκοσμικούς ισλαμιστές που, στην κατάλληλη στιγμή, θα συμμαχήσουν με τη ντόπια διεθνιστική αριστεράντζα και θα ακονίσουν τα μαχαίρια τους στα καλοθρεμμένα και τρυφερά λαιμουδάκια μας. Με τις υγείες μας, βοήθειά μας και καλά ξεμπερδέματα σε εμάς και τα παιδιά μας....
  Α, ξέχασα να προσθέσω ότι ο Κοπέ είναι και αυτός κακός και σατανικός, σαν τη Μέρκελ και τον Σώυμπλε. Μας μισεί και θέλει το κακό μας. Όχι ότι εμείς βάζουμε μόνοι τα χέρια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας...Ποτές αυτό!!!

 10. Zugzwang avatar
  Zugzwang 06/10/2013 23:45:49

  Ο Ολαντ τα εχει κανει θαλασσα αλλα ο Κοπε δεν εχει μεγαλες πιθανοτητες να γινει προεδρος της Γαλλιας γιατι στην κεντροδεξια ο Σαρκοζι και ο πρωην πρωθυπουργος Φρανσουα Φιγιον (που ειναι σοβαρος πολιτικος) ειναι πιο δημοφιλεις απο αυτον. Σε προσφατη δημοσκοπηση μαλιστα, ενω ο Φιγιον και ο Σαρκοζι ξεπερνουν σαφως σε προθεση ψηφου τον Ολαντ, ο Ολαντ επικρατει του Κοπε. Το γεγονος οτι ο Κοπε ειναι ο προεδρος του κομματος (UMP) δεν του εξασφαλιζει το μονοπωλιο της υποψηφιοτητας στις προεδρικες εκλογες.
  Παντως η δηλωση Κοπε καθως και η προταση καποιων Αγγλων και Ολλανδων ευροβουλευτων (με την υποστηριξη Γερμανων και Σουηδων συναδελφων τους και καποιων υπουργων) να μπουν περιορισμοι στην μετακινηση εργαζομενων απο τον Νοτο προς τον Βορρα της Ευρωπης, δειχνouv οτι ορισμενοι ευρωπαïκοι κυκλοι θελουν να προωθησουν την ιδεα μιας Ευρωπης δυο ταχυτητων.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Zugzwang 07/10/2013 09:57:54

   Θα έρθει στιγμή στη Γαλλία που η Κεντροδεξιά θα παρακαλάει τη Δεξιά της Λεπέν να συγκυβερνήσουν. Μέχρι στιγμής, το Front National το έχουν χαρακτηρίσει non républicain, δηλαδή "εκτός συνταγματικού τόξου" που θα έλεγε και ο δικός μας Μπαρμπα Μπεν..

   • βαγόνι avatar
    βαγόνι @ ΒΙΣ 07/10/2013 15:08:44

    Εννοείς η "δεξιά" (la droite) με την "ακροδεξιά"(l'extreme
    droite)...παρά τη "θεσμική" παρουσία τους-καμμία σχέση
    με τα δικά μας σκουπίδια-το κόμμα αυτό έχει βεβαρημένο
    παρελθόν...κατοχή,oas,αλγερία...ο Ντε Γκώλ τσάκισε τους
    πολιτικούς τους προγόνους και ήταν αμείλικτος απέναντι
    τους...ο ευρωσκεπτικισμός ή ο εθνικισμός τους, πολύ
    εύκολα θα ξαναγύριζε στην παλιά θέση της collaboration,
    ευκαιρίας δοθείσης...θεωρώ νόμιμο να ονειρεύεσαι την...
    πλέρια ενότητα του χώρου σου...πίστεψε με,όμως,δεν είναι
    για καλό....η Ευρώπη έχει ανάγκη απο ευρύτατη
    πολιτική,οικονομική και κοινωνική δημοκρατία και όχι
    απο νεκραναστάσεις αθλιοτήτων....ευπειθώς!

   • Zugzwang avatar
    Zugzwang @ ΒΙΣ 07/10/2013 18:45:22

    Χθεσινα αποτελεσματα 1ου γυρου αναπληρωματικης αυτοδιοικητικης εκλογης (cantonale) στις Brignoles, στη Νοτια Γαλλια:
    1 Front National 40,40%
    2 UMP (κεντροδεξια) 20,7%
    3 Κ.Κ. Γαλλιας 13,06%
    4 Ανεξαρτητος ακρας δεξιας 9%
    Οι συγκυβερνωντες σοσιαλιστες και πρασινοι καταποντισθηκαν.

    Το ρεπορταζ απο το Le Point (κεντροδεξια):
    http://www.lepoint.fr/politique/le-fn-en-tete-a-la-cantonale-partielle-de-brignoles-06-10-2013-1739801_20.php

  • ΩΡΙΩΝΑΣ avatar
   ΩΡΙΩΝΑΣ @ Zugzwang 07/10/2013 10:40:25

   Αν το τραβήξουν λίγο ακόμη, θα πετύχουν σίγουρα την Ευρώπη των 30 ταχυτήτων όπως πριν το 1981...Μόνο έτσι θα γλυτώσουμε απ' αυτούς.

 11. Δημητρης avatar
  Δημητρης 06/10/2013 23:48:04

  Ολα καλα ΒΙΣ αλλα εσυ το 1996 πρωτοειδες αλβανους ?

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Δημητρης 07/10/2013 00:49:54

   Σωστό είναι αυτό και μάλλον από πρωτύτερα είχε δοθεί η "εντολή"...Απλά ο Σημίτης συνέχισε να την εφαρμόζει και άρχισε η μεγάλη φάμπρικα των νομιμοποιήσεων παρανόμως εισελθόντων.

 12. ΩΡΙΩΝ1 avatar
  ΩΡΙΩΝ1 06/10/2013 23:55:00

  Εχει πλάκα ο Γάλλος.
  Αυτοί απο ιδρυτές της ΕΕ εχουν γίνει σφουγγοκωλάριοι της Μέρκελ που τους σέρνει με αλυσίδα στη μύτη για να μη χάσουν τα υπόλοιπα δύο Α απο τους "οίκους" και τώρα βρήκαν την Ελλάδα να μας κάνουν τον καμπόσο?
  Νομίζουν επιπλέον πως θα χ@στεί η φοράδα μας στ΄αλώνι αν μας βγάλουν απ' την Σένγκεν? Και ρώτησε ο Κοπέ τη Μέρκελ πριν αμολήσει αυτή την κοτσάνα? Δεν φοβάται μην της το πούμε?
  Και γιατί δεν στυέλνει η μεγάλη Γαλλία το στόλο της να υπερασπιτεί τα σύνορα της ΕΕ στο Αιγαίο που είναι δικό τους δημιούργημα? (Μιττεράν-Ντελόρ?) Δεν τους αφήνει η πανίσχυρη Ελλάς?...

 13. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 07/10/2013 01:55:09

  Πάντως στίς Βρυξέλλες κυκλοφορεῖ πολύ, μά πάρα πολύ μανδῆλα!!! Σχεδόν μία στίς 4 γυναῖκες φορᾶ μανδῆλα, burka δέν ἔχω δεῖ πάντως. :D Καί ἐπειδή ἡ τελευταῖα φορά πού ἐπισκέφθηκα τήν ᾿Αθήνα ἦταν τό 89-90, κυκλοφορεῖ τώρα μανδῆλα στήν ᾿Αθήνα;;

  • Κάστρα avatar
   Κάστρα @ Φωτεινή 07/10/2013 09:47:50

   Δυστυχώς ναι.

 14. Αμφίθυμος avatar
  Αμφίθυμος 07/10/2013 09:17:21

  το κουράζουμε πολύ το ζήτημα...Άμεση καταγγελία του κατάπτυστου ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ και του ψευτοασύλου που το συυνοδεύει..η Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει "άσυλο" σε κανέναν αλλοδαπό, τη στιγμή που λιμοκτονούν οι γηγενείς...Άμεσες μαζικές απελάσεις όλων των λαθροεισβολέων-εποίκων ψευτονομιμοποιημένων και μη...Ας αναλάβουν άλλες χώρες η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Ομάν, τα ΗΑΕ, η Δανία, η Σουηδία, το Βέλγιο κλπ.κλπ.

  • Anonymouse avatar
   Anonymouse @ Αμφίθυμος 07/10/2013 13:08:02

   Για θυμησου τι εγινε σε παρομοια περιπτωση με τους γειτονες στην Ιταλια μολις ενα-δυο χρονια πριν οταν πιασανε μια καραβια λαθρο.

   Βγηκε η Μερκελ και κατηγορουσε την κυβερνηση Μπερλουσκονι οτι "δεν σεβεται τα ανθρωπινα δικαιωματα και τις συνθηκες της ΕΕ επανω στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης"

   Βγαινει που λες και ο καβαλιερε και της λεει

   "-Αν θες μπορω να δωσω διαβατηρια και στους 30.000 απο αυτους που πιασαμε για το Βερολινο για να τους φερθειτε εσεις οπως τους αξιζει"

   Η απαντηση της Μερκελ αμεση

   "-Δεν θα φορτωσετε τα δικα σας προβληματα σε εμας"

   Ειδες ποσο γρηγορα "οι καημενοι ανθρωποι" μεταμορφωθηκαν σε "προβληματα" ; Οι ευαισθησιες των βορειοεβροπεων σε τετοια ζητηματα σταματαν μολις ακουμπησουν τα συνορα τους , με τα συνορα των αλλωνων ειναι εξτρα χουβαρνταδες ομως.

 15. Hawk avatar
  Hawk 07/10/2013 13:42:22

  Να την χαιρόμαστε την ΕΕ της αλληλεγγύης & της ισότητας.

 16. tassos.κ avatar
  tassos.κ 07/10/2013 15:51:29

  Η Ευρώπη των Λα(γ)ών!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.