#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/02/2012 16:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λίγη τσίπα δεν υπάρχει στην κυβέρνηση για τα επεισόδια;Εμπρός στο δρόμο που χάραξε οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Έτσι και η κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού άφησε να καεί όλη η Αθήνα προκειμένου να προστατευτεί η Βουλή, τώρα «ανεβάζει» το θέμα συγκαλώντας μάλιστα σήμερα δύο διυπουργικές αποφάσεις. Η μία με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Παπαδήμο και η δεύτερη με τον εξαφανισμένο μέχρι σήμερα κ. Πάγκαλο, θα συζητήσουν την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Κατόπιν εορτής φυσικά αφού η πόλη έχει απαξιωθεί, έχει παραδοθεί στο έλεος της παρανομίας και των παράνομων μεταναστών και φυσικά στο έλεος των κουκουλοφόρων.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, πάνω στις στάχτες της Αθήνας κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν την κολοκυθιά για το ποιος ευθύνεται για το μπάχαλο. Ο πρύτανης κ. Πελεγρίνης λέει ότι έστειλε επιστολές σε όλους από την Πέμπτη και την Παρασκευή. Όμως ο Άρειος Πάγος παρέλαβε τις επιστολές τη Δευτέρα, μια ημέρα αφ' ότου διαλύθηκε το σύμπαν. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι στις επιστολές του πρύτανη δεν αναφέρεται ρητά ότι ζητά την παρέμβασή της και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

Μα κανένας σ' αυτή τη χώρα δεν ευθύνεται; Κανείς δεν έχει λίγη τσίπα να παραιτηθεί; Ο πρύτανης, ο αρχηγός της Αστυνομίας, ο κ. Παπουτσής, πώς μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους επιχειρηματίες που καταστράφηκαν.

Είναι δυνατόν να κάηκε η Αθήνα γιατί δεν υπήρχε βάρδια στο φαξ του Αρείου Πάγου την Παρασκευή ή γιατί ο πρύτανης δεν τολμά να ζητήσει ευθέως την παρέμβαση της Αστυνομίας, αν και ο νέος νόμος το προβλέπει σχετικά με το άσυλο;

Δεν ντρέπεται κανείς στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη που ενώ όλος ο κόσμος ήξερε ότι η Νομική είχε καταληφθεί και θα γινόταν ορμητήριο, κανείς δεν τόλμησε να πάει και να καθαρίσει τη σχολή;

Λίγη τσίπα σ' αυτό τον τόπο δεν υπάρχει;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. mx avatar
  mx 15/02/2012 16:42:23

  Απειλεί με μηνύσεις ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών


  Έντονα ενοχλημένος είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θεοδόσης Πελεγρίνης, μετά τις δηλώσεις, νωρίτερα σήμερα, σε τηλεοπτικό σταθμό της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου, σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολής και τις ευθύνες των πρυτανικών αρχών.

  Μάλιστα, σε ανακοίνωση- απάντησή του δηλώνει ότι αύριο, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Συγκλήτου, θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο πρύτανης, κατόπιν σχετικής απόφασης του πρυτανικού συμβουλίου, τονίζει:

  « 1) Τα αναφερθέντα από την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ότι ο Πρύτανης "έδωσε τη Νομική να μπουν μέσα από την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα" και ότι γνωρίζει πως "έγινε συμφωνία να μπουν μέσα μέχρι τη Δευτέρα" είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά, διεδόθησαν με πλήρη γνώση της αναλήθειάς των από την υπουργό που κρύπτεται πίσω από την υπουργική της ασυλία, η οποία της εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο. Ο πρύτανης, την προκαλεί να αποδείξει την "αλήθεια" των ψευδών ισχυρισμών της άμεσα, δημόσια και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

  2) Το θέμα θα τεθεί αύριο στη Σύγκλητο η οποία ως θεσμικό όργανο θα αποφασίσει τι θα πράξει για να διαφυλάξει το κύρος του Πανεπιστημίου.

  β) Θα προτείνει την υποβολή μήνυσης για τα όσα συνέβησαν στη Νομική Σχολή.

  γ) Ήδη ύστερα από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου ερευνούν τα συμβάντα και θα κατατεθούν έγγραφα- πορίσματα.

  3) Θα ζητήσει από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων να συγκληθεί εκτάκτως και να τοποθετηθεί επί της έλλειψης παροχής προστασίας του Πανεπιστημίου και της απρόκλητης επίθεσης που δέχεται το Δημόσιο Πανεπιστήμιο στο πρόσωπο του Πρύτανη.

  4) Ζητεί από τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας να διαφυλάξουν το κύρος και την ομαλή λειτουργία του Δημοσίου Πανεπιστημίου από την άσκηση μικροπολιτικής ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών».


  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 2. σάκος με απίδια avatar
  σάκος με απίδια 15/02/2012 22:52:22

  Ε και; Λές και δε θα ξαναγίνουν τέτοια; Αφού όποιος βρέθηκε τα είδε με τα μάτια του: Απο τη μια δεν τους πείραζε κανένας και από την άλλοι πολλοί επικροτούσαν τις πράξεις τους. Κάτι που εξακολουθεί να γίνεται στις σελίδες στο ιντερνετ με τα βίντεο. Ακόμα και από αλλες χώρες.
  Και η αιτία είναι απλή, για όποιον μπορεί να το παραδεχτεί: Είναι απλές πρόβες αυτές. Τίποτα δεν έχετε δει ακόμα, μιας και ο κάθε ένας που προβαίνει σε τέτοιες πράξεις, δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον.
  Δυστυχώς τέτοιες εικόνες είναι εικόνες από το κοντινότατο μέλλον.

 3. αποκατάσταση avatar
  αποκατάσταση 15/02/2012 22:52:26

  Ο κ. Πελεγρίνης έπραξε τα νόμιμα και τα δέοντα. Έστειλε επιστολές στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ.

  Αν τον πάρουμε ως παράδειγμα, κάθε φορά που καίγεται το σπίτι μας ή μας κλέβουν θα πρέπει να στέλνουμε γράμματα στην πυροσβεστική ή στην αστυνομία και η συνείδησή μας θα είναι ήσυχη, όχι όμως το σπίτι μας.

  Δε λέω συνεπής με τις υποχρεώσεις του ο κύριος πρύτανης, αποτελεσματικός όμως όχι. Όταν θαρρεί πως μπορεί κοροϊδεύει με τέτοιο τρόπο όλον το κόσμο είναι λογικό να εισπράττει όλα αυτά που του προσάπτουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.