#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/06/2010 18:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΛΑΟΣ Ηρακλείου: «θα μας πάρουν με τις πέτρες»

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ επικρατεί μεταξύ των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ, κυρίως στην περιφέρεια, λόγω της… φιλοκυβερνητικής τακτικής που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης. Αποδέκτες της δυσφορίας της βάσης είναι οι βουλευτές, οι οποίοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο του κόμματος για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, προειδοποιώντας τον για τον κίνδυνο… μαζικών αποχωρήσεων. Οι ψηφοφόροι ζητούν από τον κ. Καρατζαφέρη να ξεκαθαρίσει τη στάση του, ιδίως να σταματήσει να λειτουργεί ως «δεκανίκι» του ΠΑΣΟΚ σε σημείο να στηρίζει και τα πιο αντιλαϊκά μέτρα. Σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει τα πράγματα ο κ. Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το σχέδιο «Καλλικράτης». Δεν πέρασε βέβαια απαρατήρητη η ήπια στάση που τήρησε στα ελληνοτουρκικά και την επίσκεψη Ερντογάν, όπου το κόμμα ψέλλισε κάτι… γενικά και αόριστα. Κριτική επί της ουσίας καμία για τη συμβιβαστική γραμμή που είχε ο Γ. Παπανδρέου. Προερχόμενος από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κόσμος του ΛΑΟΣ είναι ενοχλημένος από τις συνεχείς επιθέσεις του κ. Καρατζαφέρη σε βάρος του Κ. Καραμανλή, ενώ είναι εξαιρετικά ήπιος έναντι του άλλου πρώην πρωθυπουργού του Κ. Σημίτη. Η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος επιδεινώνεται συν τω χρόνω, καθώς ψηφοφόροι, αλλά και τοπικά στελέχη, απειλούν να αποχωρήσουν από τον ΛΑΟΣ.

Αυτά γράφει το ΠΑΡΟΝ.

Δια του λόγου το αληθές και για να καταλάβετε πόσο βράζει η βάση του ΛΑΟΣ με τα καμώματα του αρχηγού της διαβάστε τι λένε έγγραφα που δημοσιεύει το http://www.ixnos.blogspot.com/. Πρόκειται για επιστολή με την οποία ο κ. Γεωργιάδης καλούσε τις οργανώσεις του ΛΑΟΣ να προβάλλουν στον κόσμο το ΝΑΙ στο ΔΝΤ (μεταξύ άλλων) και την απάντηση της ΝΕ Ηρακλείου: «θα μας πάρουν με τις πέτρες»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στέργιος avatar
  Στέργιος 04/06/2010 21:10:02

  Υπάρχουν κι άλλα κόμματα στο Ηράκλειο πέρα από το ΠΑΣΟΚ;

 2. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 04/06/2010 21:14:22

  H φιλοκυβερνητική τακτική του Καρατζαφέρη έχει άλλες αιτίες, οι οποίες ευτυχώς αποκαλύφθηκαν περίτρανα εδώ και έξι μήνες περίπου! Ασφαλώς και δεν έγινε ξαφνικά φιλοπασόκος επειδή ο ΓΑΠ του έκλεψε την καρδιά, με τα «φιλολαϊκά» του μέτρα και με τις «εθνοκεντρικές» του απόψεις.

  Είχε «ιερό χρέος» απέναντι στον επίτιμο και μέντορά του να συνεχίσει με συνέπεια την αποστολή του, η οποία δεν ήταν παρά το ύπουλο-πλευρικό κτύπημα της Ν.Δ. μέχρι την υφαρπαγή της αρχηγίας από τη Ντόρα! Μάλιστα αυτό κατάφερε να το κάνει με περίσσια μαεστρία, αφού κατόρθωσε και εγκλώβισε στο κόμμα του δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους, οι οποίοι τον θεωρούσαν γνήσιο εκφραστή πατριωτικών και φιλολαϊκών απόψεων. Με τη συμμετοχή δε, της δραστήριας τριάδας Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, είχε καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους.

  Σήμερα είναι βαθύτατα υποχρεωμένος ως εντολοδόχος του μητσοτακέϊκου, να σταθεί δυναμικά απέναντι στον Αντώνη, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος αντίπαλος, ανεξάρτητα εάν αυτή του η στάση προκαλεί ήδη πολλά ερωτηματικά και στους πλέον ανυποψίαστους!

  Επιστρατεύεται λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επί πολλά χρόνια "καταταλαιπωρήθηκε" να κατασκευάσει το προφίλ του πατριώτη, του κοινωνικά ευαίσθητου και του σοβαρού πολιτικού, να υπερασπιστεί το ΔΝΤ! Και αυτό γιατί είναι επιλογή της Ντόρας και της κυβέρνησης του ΓΑΠ! Άλλωστε έχει πια εμπεδωθεί, ότι αυτοί οι δύο «φερέλπιδες» πολιτικοί βάσει του κληρονομικού δικαίου των τζακιών, πως έχουν τα ίδια αφεντικά και τις ίδιες εθνικές «ευαισθησίες»! Γι αυτό αποτελούσαν και το χρυσό και επιθυμητό δίδυμο της εξουσίας, ο ένας ως πρωθυπουργός και η άλλη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τανάπαλιν.

  Ο αναβρασμός που επικρατεί στο κόμμα του ΛΑΟΣ και οι μαζικές αποχωρήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα καταδείξουν ότι εκεί είχαν προσχωρήσει ψηφοφόροι, που δεν είχαν μυριστεί ότι ο ιδρυτής και πρόεδρός του, διεκδικεί εσχάτως το μεγάλο ΟΣΚΑΡ υποκρισίας, αφού την υποκριτική τέχνη τη χρησιμοποίησε όχι για να ποιήσει ήθος, αλλά για να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό.

  • I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
   I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ @ Αφροδίτη 04/06/2010 23:12:05

   Επειδή όμως το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια, δεν είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ΛΑΟΣ στην επόμενη βουλη.

   • Πήραν την ψήφο μου, πήραντην avatar
    Πήραν την ψήφο μου, πήραντην @ I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 05/06/2010 17:25:44

    Θέλω, με ηδονή, να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πολύ φοβάμαι οτι το ΠΑΣΟΚ τους έχει τάξει ψηφοθηρικά ανταλάγματα και στα οποία προσβλέπουν μην ενδιαφερόμενοι για τίποτε άλλο εκτός απο την τηελοπτική τους εικόνα, έχουν κλασμένο όλο τον κόσμο στην οργανωμενη τους βάση, αν έχει μείνει και τέτοια. Θα έχετε ακούσει πολλούς που τους αποκαλούν τηλεοπτικό κόμμα.
    Είπα πολύ φοβάμαι γιατί με την υποστήριξη που περιμένουν απο τα υπόγεια του ΠΑΣΟΚ μάλλον θα τους ξαναδούμε στην Ελληνική βουλή. Θα χτυπιούνται πάλι στα μούτρα μας επι Ελληνικών δικαίων και αδίκων για να τραβάνε την προσχή μας μακριά απο τα πραγματικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ, ή να καίνε την μαζική εναντίωση σε όσα απο αυτά είναι εμφανή.

    Είμαι ένας σκυλο-μετανιωμένος που ψήφισε ΛΑΟΣ, και που δεν θα ψηφίσω κανένα απο τα υπάρχοντα κόμματα, ούτε τους οικολόγους (άλλοι απο κει, ουστ!).

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 04/06/2010 21:58:24

  ΠΑΘΟΚ...

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 04/06/2010 21:58:56

   και έχουν αρχίσει να νοιώθουν το ...ΘΟΚ

 4. GreenHorses avatar
  GreenHorses 05/06/2010 00:40:20

  Δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ; Ο τουρκουφάγος που κατάπιε την γλώσσα του;

  Το χάσαμε το «κορμί» πατριώτηηηηη!

  Τυχαίο;;;

  Δεν νομίζω.

 5. Asterix avatar
  Asterix 05/06/2010 00:49:58

  Κακό της κεφαλής τους.
  Αφού δεν έχουν καταλάβει ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι τίποτα άλλο παρά το σκυλί για όλες τις (βρωμο)δουλειές.
  Κακό της κεφαλής τους.

 6. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 05/06/2010 05:38:05

  Δε νομίζω να υπάρχει άλλη περίπτωση στα χρονικά της ελληνικής πολιτικής όπου οι μάσκες να έπεσαν τόσο γρήγορα και τόσο εμφατικά. Μόνο καθυστερημένοι δεν καταλαβαίνουν ποιος ήταν ο ρόλος του συγκεκριμένου κόμματος. Απλά αηδιαστικό.

 7. zackii avatar
  zackii 05/06/2010 07:49:00

  Ποιό Μητσοτάκη ρε παιδιά? Ο Καρατζαφέρης είναι οπορτουνιστής. Τον έχει γραμμένο το Μητσοτάκη. Και το κόμμα του το έχει γραμμένο. Απλά το χρησιμοποιεί σαν εφαλτήριο για κάτι μεγαλύτερο. Μυρίστηκε από την αρχή οικουμενική, και το παίζει έτσι μπας και τον βάλουν και αυτόν στο παιχνίδι.Άσχημα θα του πάει κανένα καλό υπουργείο?

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ zackii 05/06/2010 07:58:55

   το υπροπο π.χ.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ zackii 05/06/2010 08:55:50

   Γιατί με κάνετε να επαναλαμβάνομαι? Έχω το κλοπηράιτ του ονόματος του νέου υπουργείου που θα δημιουργηθεί για τον Καρατζαφέρη:
   Υπουργείου Κυβίστησης και Λοιπών Εναερίων Ακροβατικών!
   Εάν δε, αντικαταστήσουμε το Εναερίων με το Αναερίων γίνεται Υπουργείο Κ.Λ.ΑΝ.Α. Τυχαίο? Δε νομίζω!

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ TopGunZ 05/06/2010 09:14:27

    TopGunZ

    Σπεύσε να κατοχυρώσεις...το εμπορκό σήμα!
    Στην Πλατεία Κάνιγγος είναι η αρμόδια υπηρεσία!

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ TopGunZ 05/06/2010 09:25:23

    Το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα, γιατί κατά τα άλλα είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις φίλους σου, έξυπνους (κατά τα άλλα) ανθρώπους και γνήσιους πατριώτες, ΑΚΟΜΑ να πιστεύουν στον περί ου ο λόγος σαλτιμπάγκο... Τελικά τα ΜΜΕ έχουνε κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ότι φανταζόμαστε.

   • pikaia gracilens avatar
    pikaia gracilens @ TopGunZ 05/06/2010 09:26:09

    Εγω θελω να κατοχυρωσω το ονομα του κομματος στο οποιο θα προεδρευω. Πανελληνια Οργανωση Δημοκρατικων. Κοινως Π.ΟΡ.ΔΗ

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ TopGunZ 05/06/2010 09:27:40

    Αυτά τα ΜΜΕ, κάνουν απίστευτα μεγάλη ζημιά, αλλά στη Ν.Δ., πάντα το καταλαβαίνουν αργά, άν το καταλαβαίνουν!

    Και όταν το καταλαβαίνουν, φοβούνται να αντιδράσουν δυναμικά.

   • pikaia gracilens avatar
    pikaia gracilens @ TopGunZ 05/06/2010 09:31:36

    Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερωμαστε ακομα ως ΜΜ Ενημερωσης. Δεν εχουν καμμια μα καμμια σχεση με την ενημερωση. Προπαγανδα και μαρκετινκ ισως, ενημερωση ΟΧΙ

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ TopGunZ 05/06/2010 09:32:12

    Σκέψου να σου κλέψει την ιδέα καμιά ώριμη ψηλή κυρία που ετοιμάζεται να δημιουργήσει κόμμα και σου πάρει την Προεδρία!
    Και συ στην Πλατεία Κάνιγγος!
    Πάραυτα!

   • pikaia gracilens avatar
    pikaia gracilens @ TopGunZ 05/06/2010 09:55:18

    Ναι το γνωριζω οτι υπαρχει εντονος ανταγωνισμος για αυτο το κομμα αλλα η εν λογω κυρια μαλλον θα κανει το Κομμα Λαικης Ισοτητας στην Μιζα...το Κ.Λ.ΙΣ.ΜΑ

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ TopGunZ 05/06/2010 10:55:38

    Αγαπητέ Κώστα Ροδινέ,
    Οι φίλοι εδώ έχουν βρει εκπληκτικούς τίτλους κομμάτων! Στη δική σου πρόταση και εφόσον η ώριμη κυρία κλέψει τον τίτλο, θα πρότεινα σαν συνθετικό το «Αναερόβιων Μικροβίων», γιατί αυτά είναι τα πιο ύπουλα και της ταιριάζουν περισσότερο! Ελπίζω ως τότε να έχει βρει ο Αντώνης το αποτελεσματικότερο "αντιβιοτικό"!

   • pikaia gracilens avatar
    pikaia gracilens @ TopGunZ 05/06/2010 11:24:17

    Κυριε Ροδινε

    Σε ενα αλλο μηκος κυματος θα ηθελα να επισημανω πως το Παπαρηγα ειναι πολυ ευτυχισμενο γιατι με ολα αυτα που γινονται η επανασταση ερχετε ολο και πιο κοντα.

    Και εξηγουμαι,
    Η συμφωνια που υπεγραψε το ΓΑΠ εχει ενεχυριασει την περιουσια του Ελλ.Δημοσιου στους Ευρωπαιους. Τι θα γινει οταν δεν μπορουμε να τα ξεπληρωσουμε? Μημπως θα κατηγορησουμε αυτους που το υπεγραψαν για εσχατη προδοσια θα κανουμε συντακτικη εθνοσυνελευση και θα αρνηθουμε την συνεχεια (νομικη) της Ελλ. και του χρεους?

    Και πρωτου με κατηγορισετε για ηλιθια κινδυνολογια ασ διαβασουμε την ιστορια σε βαθος 100 ετων.

   • GreenHorses avatar
    GreenHorses @ TopGunZ 05/06/2010 12:03:44

    Δεν είναι έτσι απλά θα τα κιμιάσει με την Ντόρα αυτό είναι το θέμα, ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος θεατρίνος.

 8. anonymos avatar
  anonymos 05/06/2010 10:11:23

  Καλό κιαυτό έχει βαση το ΛΑΟΣ. Γιατι δεν μπένετε στο ΠΑΣΟΚ, φασίστες είσατε κι οι δυό.

 9. GreenHorses avatar
  GreenHorses 05/06/2010 12:01:05

  Χέρι χέρι έρχεται η σφαλιάρα

 10. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 05/06/2010 12:52:33

  Γιατί σε μένα μοιάζει τόσο φυσιολογική (και απλή στην εξήγησή της) η συμπόρευση Καρατζαφέρη - ΓΑΠ; Και οι δύο εκτελούν, απλά, τις εντολές της Πρεσβείας, ως εντολοδόχοι του ίδιου αφεντικού.

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ Νίκος Α 05/06/2010 16:02:06

   Αγαπητέ Νίκο Α,
   Στην απλή και φυσιολογική συμπόρευση που βλέπεις, λείπει ο τρίτος κρίκος, εκείνος της Ντόρας, επειδή την «απευθείας ανάθεση» στις εντολές την έχουν ο ΓΑΠ και η ίδια! Ο Καρατζαφέρης λειτουργεί ως «υπεργολάβος» της και την ακολουθεί πιστά στα πάντα!
   Οι τρεις τους λοιπόν συγκροτούν μια ωραία παρέα, που υπηρετεί τα κελεύσματα των εντολοδόχων και πρόσφατα απολαύσαμε την αγαστή συνεργασία τους για την υποθήκευση της Πατρίδας!

 11. πολίτης avatar
  πολίτης 05/06/2010 17:23:21

  Είναι αλήθεια ότι κατατέθηκε στη Βουλή η σύμβαση για τα δάνεια και περιέχει όρο ότι αν δεν αποπληρωθούν εγκαίρως θα υποθηκευτεί όλη κινητή και ακίνητη περιουσία του δημοσίου;

 12. Greg avatar
  Greg 05/06/2010 17:34:27

  Ποτέ δεν έχω δει ψηφοφόρο του ΛάΟΣ!!!Πώς είναι; Λογικά μετά τα καραγκιοζιλίκια με το ΠΑΣΟΚ και την τρανταχτή απώλεια του πατριωτικού του "μανδύα" θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η εξαφάνισή του.

 13. michael avatar
  michael 06/06/2010 11:34:47

  Μια καλή συμβουλή προς την τριάδα Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, σε εσάς επαφίεται να αποδείξετε ότι δεν είσαστε στο κόλπο του Καρατζαφέρη. Εμείς ο αγνός και ευκολοπίστευτος λαουτζίκος που σας ψηφίσαμε, το κάναμε γιατί είχαμε χάσει κάθε ελπίδα από τους σκουπιδοτενεκέδες της πολιτικής, σ' εσάς πιστέψαμε ότι βρήκαμε αυτό που έλειπε από την βουλή. Μη μας απογοητεύσετε. Ο αρχηγός σας ΞΟΦΛΗΣΕ σαν πολιτικός, εσείς όμως πρέπει να αγωνισθήτε για τα δικαιώματα αυτών που σας ψήφισαν και των αδύναμων απλών ανθρώπων. Δεν σας ζητάμε τίποτα άλλο απ' αυτά που οι ίδιοι λέγατε πριν τις εκλογές του Οκτώβρη 2009. Καθίστε τον στο σκαμνί τον αρχηγό σας και καθαιρέστε τον δεν είναι άξιο-πόλεμος, είναι όπως τον λένε όλοι τώρα πια ένας Κωλοτούμπας αφερέγγυος και ανυπόληπτος και το λέω αυτό γιατί αθέτησε τους λόγους που μας έπεισε (μέσω εσάς των τριών) ότι ήταν η φωνή μας μέσα στη βουλή. Σας χρησιμοποίησε αγαπητοί μας φίλοι για δικούς του λόγους. Καθαρίστε τις θέσεις σας, αυτός έχασε το παιχνίδι, εκτός αν κάνω λάθος και εσείς θέλετε να ακολουθήσετε στο άρμα του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ με όποιο τίμημα. Τότε χάσαμε όλοι. Αλλιώς πάρτε θέσεις για τις συντάξεις για το ασφαλιστικό και για την παραχώρηση του ελέγχου της πατρίδας μας στο ΔΝΤ

 14. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 06/06/2010 12:26:49

  Ἡ τριάδα,Βορίδης,Γεωργιάδης,Πλεύρη,ἄν ἦταν ὅ,τι ἰσχυρίζονται πώς εἶναι,θά εἶχαν ἤδη φύγει.
  Πῶς νά φύγη ὁ Γεωργιάδης; τόν ἀφήνει ἡ σύζυγός του; πῶς θά ὑπηρετῆ τόν Ναρκισσισμό της ἄν δέν εἶναι μέσα στό σύστημα; Γιά πατριωτισμό θά μιλᾶμε τώρα;Ἤ νομίζετε πώς θά ἔβγαινε στά κανάλια,ἄν ὁ σύζυγος δέν εἶχε γίνει τοῦ συστήματος;
  Ὁ Πλεύρης; ἄν φύγη ἀπό τό σύστημα καί βάλουν τόν πατέρα μέσα γιά τά ὡραῖα πού ἔχει γράψει; Γιά πατριωτισμό θά μιλᾶμε τώρα;
  Γιά τόν Βορίδη; Δέν θά τόν ξεχάσω τόν κουστουμαρισμένο γελοῖο, καραγκιόζη στήν Βουλή,μέ ἐκεἰνη τήν ἱεροσυλία:Πατρός καί μητρός τε καί ἀπάντων τῶν ἄλλων προγόνων τιμιωτέρα ἔστί ἡ Πατρίς....πού θά ἔλεγε στούς γονεῖς του,σχετικά μέ τήν ψῆφο του ὑπέρ τοῦ ΔΝΤ,καί τῆς,ὡς ἐκ τούτου μειώσεως τῆς συντάξεως των.

 15. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 06/06/2010 12:29:24

  Η αγία τριάδα ΒΓΠ, ή ΔΝΤ;
  ΠΠΠ, μου φαίνεται καλύτερα...

 16. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/06/2010 12:33:09

  Ξεχνάτε τον πολιτικό ογκόλιθο, τη χρυσή εφεδρεία, τον στοχαστή και ρήτορα... Ανατολάκη. Περιμένω εναγωνίως τοποθέτησή του επί των εθνικών θεμάτων. (Και της κοινωνίστριας Ε. Καϊλή βεβαίως βεβαίως).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.