#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/11/2010 15:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κύριε Τατούλη μπορείτε να εξηγήσετε μερικές επιχορηγήσεις;Επειδή καλό είναι να θυμόμαστε τα περασμένα για να μην τα ξαναβρούμε μπροστά μας κάνουμε replay μερικών πραγμάτων και στοιχείων που δημοσίευσε το blog τον Απρίλιο του 2008 και τα οποία αφορούσαν σε (κρατηθείτε) 109.722.214 ευρώ (ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ) επιδοτήσεων που δόθηκαν σε φορείς, ιδρύματα, ΜΚΟ και λοιπούς συγγενείς τα έτη 2004-2006 (περίοδος που υφυπούργευσε ο πολύς κ. Τατούλης με ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ τον Κ. Καραμανλή junior). Υπενθυμίζουμε τα γεγονότα και δημοσιεύουμε τη λίστα με τα ποσά για να διαβάσετε και να φρίξετε.

Τα ΜΜΕ, όταν ενέσκηψε το κωμικοτραγικό και άθλιο συνάμα επεισόδιο Ζαχόπουλου μας ζάλισαν με όλα τα γύρω τριγύρω αλλά δεν μπήκαν στο ψητό. Ψητό στην περίπτωσή μας είναι τα χρήματα του ελληνικού λαού που έγιναν φέιγ βολάν και κατέληξαν στις χρηματοδεξαμενές ιδρυμάτων, φορέων, συλλόγων, ΜΚΟ και άλλων καταστάσεων που παράγουν "πολιτισμό". Με τόσα χρήματα που έχει διαθέσει το ανέκδοτο που ονομάζεται "ελληνικό" κράτος θα έπρεπε να έχουμε κάνει δεύτερη και τρίτη Ακρόπολη, εφεδρική Βεργίνα, δεύτερες και τρίτες Μυκήνες και ούτω καθεξής. Όμως αυτό που κάναμε ήταν μια τρύπα στο νερό. Τίποτε περισσότερο.
Η κατεστημένη ενημέρωση είναι βέβαιο ότι παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό. Αντί να προσπαθήσει να εντοπίσει που πήγε ο πακτωλός των εκατομμυρίων, σε ποιους φορείς, αν έχουν νόμιμη σύσταση και καταστατικό, αν διέθεσαν τα δικά μας χρήματα εκεί που είχαν υποσχεθεί, ασχολούνται με την ανθυποτριτεύουσα πτυχή της υπόθεσης.
Αντί να ασκηθεί σοβαρός δημόσιος έλεγχος ασχολούμεθα με ένα κωμειδύλλιο και προσωπικότητες που ΄ταιριάζουν γάντι σε βιντεοκωμωδίες τύπου Ταμτάκου.
Ποιος εκβίασε τον χοντρό; Που πήγε το DVD; Ποια ανταλλάγματα πήρε ο κομιστής; Ο ρόλος των δικηγόρων ποιος ήταν; Η 35χρονη ήθελε διορισμό ή και διακοσιαχίλιαρα;
Το αληθινό ζήτημα είναι τι απέγινε το υστέρημα του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του οικογενειάρχη. Πήγε εκεί όπου είχαν υποσχεθεί οι παραγωγοί ή οι λιανέμποροι του... πολιτισμού ή κατέληξε σε μαύρη καταβόθρα λοβιτούρας; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν τον εκβίαζαν, αν δεν τον εκβίαζαν, αν τον πιλάτευαν ή αν το άφηναν ήσυχο τον κυριούλη με το μουστάκι και την μπάκα. Δεν με απασχολούν οι δικηγόροι ούτε η κυριούλα με την κάμερα. Τα λεφτά που πήγαν; Αυτό είναι το κρίσιμο και ουδείς ασχολείται.
Η συνέχεια:

http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/11/blog-post_05.html

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ErnestoChe avatar
    ErnestoChe 13/11/2010 12:28:27

    Πολύ bla-bla. Δώστε τη ρημάδα τη λίστα με τα ονόματα να γελάσει ο καθε πικραμένος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.