#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/12/2010 14:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κόμμα των τέως και μην εκλεγέντωνΜε απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκροτήθηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Στις αρμοδιότητες της επιτροπής είναι ο συντονισμός της πολιτικής δράσης και των παρεμβάσεων καθώς και η οργανωτική ανάπτυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας μέχρι το ιδρυτικό της συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Μεταξύ των μελών της διοικούσας διακρίνουμε

Δυο πρώην δημάρχους που απέτυχαν να εκλεγούν στις στις τελευταίες εκλογές: Αναστόπουλος Κώστας, τ. Δήμαρχος Ύδρας και Παύλος Καμάρας, Πεύκης.

Την μη εκλεγείσα δημοτική σύμβουλο με το Ν. Κακλαμάνη, Νίκη Αραμπατζή

Το ..νεότατο υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, Γιαννουλάκη Δημήτρη.

Τον τέως Ευρωβουλευτή και αγνώστου πολιτικής δραστηριότητας στην συνέχεια Γκλαβάκη Γιάννη.

Τον τέως υφυπουργό του Σημίτη και μαυρισμένο κι αυτόν στις εκλογές, Κοτσώνη Θεόδωρος

Την κόρη της Φάνης Πάλη Πετραλιά

Τον πολιτικό φίλο του Σουφλιά, αλλά μη εκλεγέντα βουλευτή στην Άρτα, Παπαγεωργίου Γιώργο.

Τον άνθρωπο της Ντόρας στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Ταχιάο κ.α.

Τον Πολιτικό Σχεδιασμό θα αναλάβει ο πρώην διευθυντής του γραφείου της Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Τα οργανωτικά του κόμματος θα έχει ο επίσης πρώην διευθυντής του πολιτικού της γραφείου Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Εκπρόσωπος Τύπου θα είναι ο δύο φορές αποτυχών στις βουλευτικές εκλογές Γιάννης Οικονόμου.

Το «συμβούλιο σοφών θα αποτελείται απο τους κ. Σκυλακάκη, Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη, Νικηφοράκη και Αυγενάκη…

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι:

1. Αναστόπουλος Κώστας, Φοροτεχνικός, Δήμαρχος Ύδρας

Ιδιοκτήτης του λογιστικού και φοροτεχνικού γραφείου στην Ύδρα και Δήμαρχος Ύδρας από το 1995 έως το 2010. Έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και οργανισμούς και έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την αειφόρο ανάπτυξη των μικρών νησιών.

2. Ανδρέου Γιώργος, Δικηγόρος .

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, νομικός σύμβουλος μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας Βοιωτίας, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δύο τετραετίες και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

3. Αραμπατζή Νίκη, Δικηγόρος.

Δικηγόρος, σύμβουλος για θέματα αγροτικής πολιτικής. Έχει διατελέσει μέλος της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.

4. Γεωργιάδης Στέφανος, Επιχειρηματίας.

Τεχνολόγος Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Δράμας

5. Γιαννουλάκης Δημήτρης, Επιχειρηματίας.

Οικονομολόγος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές. Έχει διατελέσει μέλος Κ.Ε. Ν.Δ.

6. Γκλαβάκης Γιάννης, γεωπόνος-αγρότης, πρώην ευρωβουλευτής.

Γεωπόνος, φυτοριούχος στην Πέλλα, με έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος πολλών διεθνών επιστημονικών φορέων, υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση στην Πέλλα από διάφορες θέσεις, και διετέλεσε Ευρωβουλευτής της ΝΔ την περίοδο 2003-2009.

7. Καμάρας Παύλος, Πολιτικός Μηχανικός-Συγκοινωνιολόγος.

Πολιτικός Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος Δ.Σ. Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Αττικής, πρώην Δήμαρχος Πεύκης, Πρόεδρος Συλλόγου Δημάρχων Αττικής.

8. Καράτζης Μιλτιάδης, Επιχειρηματίας

Οικονομολόγος, μέλος στο Δ.Σ. ΣΕΤΕ.

9. Καρβέλης Θάνος, Δικηγόρος.

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Αναπληρωτής Διευθύνων Εταίρος Δικηγορικής Εταιρίας .Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA.

10. Κόλλια Βάσω, Πολιτική Επιστήμων-Διεθνολόγος.

Πολιτική Επιστήμονας-Διεθνολόγος, εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας. Ήταν μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. Έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, της Γραμματείας Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO.

11. Κοτσώνης Θεόδωρος, ιατρός, πρώην βουλευτής.

Ιατρός, με πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Κορίνθου με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1989-2004 και υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας(1996-2000) και Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (2003-2004).

12. Κωστάκη Ιουλία, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος.

Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, Διδάκτωρ ΕΜΠ. Διδάσκει στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

13. Πάλλη Αλεξάνδρα, επιχειρηματίας.

Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Λονδίνο. Είναι Γενική Γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του Φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Εμπόριο- Eurocommerce και του Δ.Σ του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

14. Παπαγεωργίου Γιώργος, ιατρός, πρώην βουλευτής.

Ιατρός, Διδάκτωρ χειρούργος-οφθαλμίατρος, με σημαντική επιστημονική και πολιτική δράση. Διετέλεσε βουλευτής Άρτας πέντε φορές από το 1989 μέχρι το 2009 και υπηρέτησε υφυπουργός Υγείας (2007-2009).Ανέπτυξε έντονη

15. Παππάς Ελπιδοφόρος, Πολιτικός Μηχανικός, Στέλεχος Επιχειρήσεων

Πολιτικός Μηχανικός, στέλεχος επιχειρήσεων, σήμερα είναι αναπληρωτής Διευθυντής έργου σχεδιασμού και κατασκευής πολιτιστικού κέντρου. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Management στο London School of Economics. Με 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως: η διαχείριση και διοίκηση τεχνικών έργων, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η διαχείριση κόστους και χρονοδιαγράμματος έργων.

16. Σταύρου Γιάννης, Οικονομολόγος.

Σπούδασε Οικονομική και Κοινωνική Διοίκηση στο University Lyon II και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων και μετέχει σε Δ.Σ. εταιρειών.

17. Ταχιάος Νίκος, Τοπογράφος Μηχανικός.

Τοπογράφος Μηχανικός, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σύμβουλος μελετητής-μηχανικός. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και μέχρι πρόσφατα ήταν μέλος της δεκαπενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Έχει εκλεγεί πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος . Υπήρξε μέλος του Ε.Γ. και της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ καθώς και της Κ.Ε της Ν.Δ.ς μελετητής - σύμβουλος μηχανικός.

18. Τραχήλη Αθηνά, Κτηνίατρος.

Κτηνίατρος, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και είναι β΄αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ

19. Τσίφτης Σέργιος, Φυσικός.

Φυσικός, εργάσθηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είχε έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική παρουσία και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Γραμματέας της Περιφέρειας Β.Αιγαίου και του Εθνικού Τυπογραφείου και αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συμβουλίου της CPMR - Conference of Peripheral Maritime Regions of Europe (Σύνοδος των Απομακρυσμένων και Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης). Υπήρξε μέλος της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.

20. Υφαντής Κώστας, Πανεπιστημιακός.

Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bradford από όπου και αναγορεύθηκε Διδάκτορας. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Υπουργείου Εξωτερικών (1997-1998) και Fulbright Visiting Scholar στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard (2002).

Με απόφαση της προέδρου στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή θα συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Οικονόμου εκπρόσωπος Τύπου, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος υπεύθυνος οργανωτικού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. perastikos avatar
  perastikos 01/12/2010 15:04:35

  και γαμω τα ευελικτα σχήματα...

 2. Aris. A avatar
  Aris. A 01/12/2010 15:08:10

  Ο Παπαγεωργίου είναι ο γείτονας του Σουφλιά που επειδή του μέτραγε την πίεση τον έκανε υφυπουργό υγείας ;;

  Η Ντόρα όπως κατάντησε εφαρμόζει την παλιά παροιμία μάζευε και ας είναι ρώγες.

 3. hope avatar
  hope 01/12/2010 15:09:19

  Ξέχασαν να βάλουν επιστάτη να χτυπάει κουδούνι. Καποιος πρεπει να την κάνει την δουλειά.

 4. loretta avatar
  loretta 01/12/2010 15:12:13

  Σταύρου Γιάννης, Οικονομολόγος

  χαχαχαχαχαχαχα

  Σας παρακαλω πειτε μου οτι μας κανουν πλακα...!!!

  • loretta avatar
   loretta @ loretta 01/12/2010 15:18:12

   ...γιαυτο τον Γιαννη μιλαμε ντορα???

   Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος διετέλεσε Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφοριών για Επιχειρήσεις και συμμετείχε σε πολλές Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.
   Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων ΑΕ και της Logismos - Μηχανολογιστική ΑΕ.


   Περαστικα.

   • Maximilien avatar
    Maximilien @ loretta 01/12/2010 15:20:04

    Τι ξέρεις και δε μας λες Loretta; :)

    • loretta avatar
     loretta @ Maximilien 01/12/2010 15:27:58

     ...maximillen...

     οι καριεριστες του τιποτα....θα κανουν το απολυτα τιποτα...μονο τα οπισθια τους βολευουν....!!!(οι κοινωνικες γνωριμιες και τα κυκλωματα στο τελος παντα σε τρωνε)

     μολις αρχισει η προβολη τους....και εκτεθουν στα φωτα...πολυ απλα θα εκτεθουν για αυτο που ειναι...και οχι γιαυτο που λενε οτι ειναι...

     • Maximilien avatar
      Maximilien @ loretta 01/12/2010 15:35:16

      εγώ νομίζω ότι ζηλεύετε το μεγάλο πολιτικό ρεύμα της Ντόρας που διεμβολίζει κάθετα και οριζόντια την κοινωνική δεξαμενή. :D :D :D

     • loretta avatar
      loretta @ loretta 01/12/2010 15:38:51

      ναι ναι δεν βλεπεις τρεμω....απο τα γελιαα!!

     • man8os avatar
      man8os @ loretta 01/12/2010 18:30:32

      Βεβαια!!
      Θα παρει 2% και την ψηφο της..

 5. παγωτατζής avatar
  παγωτατζής 01/12/2010 15:16:32

  Σαν παρέλαση πραιτωριανών είναι...Μελλοθανάτων όμως!
  Πολλοί μελλοντικοί Μάνοι , Ανδριανόπουλοι,Κουναλάκηδες και Μπίστηδες θα υπάρξουν,από αυτούς....και άλλους
  Ποντάρω στό 13...μού αρέσει σαν ...΄νούμερο!!!

 6. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 01/12/2010 15:30:57

  @ perastikos...δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα έχουν πιο ευέλικτα σχήματα?
  Όταν η πολιτική επιτροπή της ΝΔ αποτελείται από περισσότερα από 550 μέλη.
  Όταν η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ έχει 15 μέλη.
  Όταν το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ έχει 17 μέλη(σε αυτά συμπεριλαμβάνεται πρόεδρος ΠΑΣΟΚ, γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου και γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ).
  Όταν το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αποτελείται από 420 μέλη.
  Όταν η Κεντρική επιτροπή του ΚΚΕ έχει 77 μέλη.
  Όταν η κεντρική επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ αποτελείται τουλάχιστον από 60 μέλη.

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ δαιμονάκι 01/12/2010 16:01:33

   ουστ μωρή ....αλεπού!

  • loretta avatar
   loretta @ δαιμονάκι 01/12/2010 16:03:56

   δαιμονακι...

   πες μας τιποτα για τα μελη της διοικουσας της θεοδωρας...αξια παλληκάρια ολα??? αμεμπτα?? καθαρα???? αμολυντα??? μη διαπλεκόμενα???

  • loretta avatar
   loretta @ δαιμονάκι 01/12/2010 16:03:56

   δαιμονακι...

   πες μας τιποτα για τα μελη της διοικουσας της θεοδωρας...αξια παλληκάρια ολα??? αμεμπτα?? καθαρα???? αμολυντα??? μη διαπλεκόμενα???

  • Maximilien avatar
   Maximilien @ δαιμονάκι 01/12/2010 16:10:07

   το ευέλικτο ή μη μιας ΚΕ δεν έχει σχέση με τον αριθμό μελών (τουλάχιστον τόσο όσο φαίνεται στην αρχή) αλλά από τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητές της. Η ΚΕ του ΚΚΕ έχει ασύγκριτα περισσότερες "εξουσίες" από ότι η ΚΕ του ΛΑΟΣ πχ ή του ΠΑΣΟΚ οι οποίες στην ουσία είναι οι μαριονέτες του προέδρου.

 7. Ραβινος avatar
  Ραβινος 01/12/2010 15:40:31

  Τωρα μαλιστα ! ''Χορτασε η ψειρα και βγηκε στον γιακα''Αυτη η Πάλλη Αλεξάνδρα, επιχειρηματίας ειναι η κορη της Πετραλια ? Βρηκε κι αυτη πορτα ανοικτη και μπηκε να δουμε τωρα πως θα βγει απο κει .Εκγρηγορση αμεση απο ΝΔ για κλεισιμο στις κερκοπορτες που εχουν ανοιξει ολα αυτα τα λαμογια με τις ευλογιες & ψηφους της ΝΔ πχ να παρει μηνυμα ο Μιχαλος του ΕΒΕΑ οτι καθε ανοιγμα & κολεγια στην Παλλη σημαινει απομακρυνση απο την ΝΔ να σου πω εγω για ποτε απομονωνεται η κα Παλλη -Πετραλια & εαν δεν υπακουσει ο Μιχαλος τοτε να του λεχθει αμεσα και σταρατα οτι δεν προκειται να ξαναδει Προεδριλικι στο ΕΒΕΑ η υποψηφιοτητα τυπου Παπαθανασιου ! Δεν παιρνουν απο λογια και αγαπες ολα αυτα τα λαμογια τα οποια ειναι και θρασυδειλα ανδραποδα μεταλλαγμενα πασοκοβακτηριδια που λειτουργουν ως ξενιστες στο σωμα της ΝΔ .Μολις ξετυλιχτει η οργη των ΝΔ /των τοτε θα λουφαξουν στις ποντικοτρυπες τους & δεν θα μολυνουν το περιβαλλον .Να μαθουν να μοστραρουν τις συμμετοχες & τιτλους τους με ξενα κολυβα .Ξεμπροστιαστε τους !!!

 8. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 01/12/2010 15:49:11

  Συγγνώμη, η Αλεξάνδρα Πάλλη είναι η γνωστή, η κόρη της Πετραλιά;;; Μπα μπα μπα... Το ξέρει αυτό η μαμά της ή το κάνει από μόνη της, το κακό κορίτσι;...

  Μάλλον όμως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στο κόμμα της κόρης του πατέρα της. Σίγουρα αυτό το κόμμα κομίζει κάτι νέο... Περαστικά τους.

  • man8os avatar
   man8os @ Επώνυμος 01/12/2010 19:25:05

   Βεβαιως και κομιζει. Την νεαρα!
   Βεβαια μαζι με την νεαρα ερχεται πακετο η παλι θα φανει Πετραλια.

 9. Tassos avatar
  Tassos 01/12/2010 15:53:40

  Είναι ολίγον τί δύσοσμο αλλά θα το γράψω: Ο Ταχιάος πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κάνει την ανάγκη του στο πεζοδρόμιο της Τσιμισκή. Αν παρεξηγηθεί ο Ταχιάος Φάκτορα, δώς του τα στοιχεία μου να με κάνει μήνυση. Φαντάζομαι ανάλογου βεληνεκούς είναι και οι υπόλοιποι.

  • loretta avatar
   loretta @ Tassos 01/12/2010 16:01:13

   ....πως δεν έμοιασε καθολου με τον αδερφο του βρε παιδι μου...

   • παγωτατζής avatar
    παγωτατζής @ loretta 01/12/2010 16:03:50

    ......ή τόν μπαμπά του loretta μου!

    • loretta avatar
     loretta @ παγωτατζής 01/12/2010 16:09:27

     σωστος..!!!

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ Tassos 01/12/2010 16:07:42

   Ο facilitator τού Μπουτάρη....
   Ελα -ελα ,άντε και ό ατσαλάκωτος να μπεί στην λίστα της διοικούσας..
   Και αργότερα-πολύ αργότερα- και ό εκπεσών περιφερειάρχης.
   Ελα-ελα ,όποιος προλάβει,όσο ζεί ακόμα ό Μητσοτάκης,οι χάρες ξεπληρώνονται στούς ζωντανούς...

   • loretta avatar
    loretta @ παγωτατζής 01/12/2010 16:11:48

    πολυ σωστο και σοφο αυτο που ειπες...θα δουν πολλα τα ματια μας....Η απολυτη ξεφτιλα των.. επίδοξων αρχηγων...!!!

 10. ataktos avatar
  ataktos 01/12/2010 16:12:13

  καλά αυτήν δεν την πήρε μαζί του ο ΓΑΠ στον Καντάφι..ως είδος υπό εξαφάνιση ...

 11. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 01/12/2010 17:32:00

  Ο Σαμαράς να προσέξει λίγο τον Παπαμιμίκο γιατί δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Όλοι οι κολλητοί του πάνε προς τη Μητσοτάκαινα. Για να τον έχουμε υπό στενή παρακολούθιση γιατί πολλά φιδάκια τρέφαμε στον κόρφο μας..

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 01/12/2010 17:43:17

   Αν γουστάρει ας πάει κι ο Παπαμιμίκος προς τα εκεί να τελειώνουμε. Να φύγει η σαπίλα από την ΟΝΝΕΔ για να μπορεί να ξαναέχει απήχηση στη νεολαία.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Επώνυμος 01/12/2010 23:42:07

    Επώνυμε, η εκλογή Παπαμιμίκου δείχνει και το ποιόν της πλειοψηφίας στην ΟΝΝΕΔ. Τοιούτος έπρεπεν αυτοίς αρχιερεύς...

  • man8os avatar
   man8os @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 01/12/2010 19:26:05

   Δεν γινετε να διαγραφει ο Παπαμιμικος. Οχι τωρα.

  • Oliver avatar
   Oliver @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 01/12/2010 20:00:52

   Μετά το καλοκαιρινό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ όπου διαμορφώθηκε η νέα ηγετική ομάδα της ΟΝΝΕΔ δεν υπήρχε ούτε μία αποχώρηση από την Οργάνωση και - κατ' επέκταση - και τη ΝΔ προς οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Εξαίρεση αποτελεί η Νίκη Αραμπατζή που ήταν στην ΚΕ και στο Πολιτικό Συμβούλιο, η οποία όμως εδώ και δύο εβδομάδες έχει αποχωρήσει.
   Μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για την ΟΝΝΕΔ επειδή δεν σας αρέσει ο Παπαμιμίκος, κακό κάνετε μόνο στην εικόνα του κόμματος.

   • periergos avatar
    periergos @ Oliver 01/12/2010 20:08:28

    Swstos o filos. H ONNED metraei midamines apwleies. Prin to synedrio katharisan oloi.. kai o topos taytoxrona!

 12. samurai avatar
  samurai 01/12/2010 19:45:41

  είναι χειρουργός και όχι χειρούργος

 13. Νέστωρ avatar
  Νέστωρ 01/12/2010 20:43:12

  Από ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα δεν μπορούσε να λείψει και μια σημαίνουσα φυσιογνωμία των διεθνών σχέσεων όπως ο κ. Υφαντής, άξιος συνοδοιπόρος των Κουλουμπή και Βερέμη.

 14. Veto avatar
  Veto 01/12/2010 21:04:32

  Τσίνας, Μελάς, Αρμπής, Δέρβος, Βράντζας, Μιχελουδάκης είναι απώλειες και οφείλονται στο ότι δεν έχει πειθώ ο Παπαμιμίκος να αλλάξει τις ισοροπίες και να τους κρατήσει. Για λεζάντα καλός είναι.

  • Oliver avatar
   Oliver @ Veto 01/12/2010 22:08:20

   Ο Αρμπής είναι σε γραμματείας της ΟΝΝΕΔ από τον Σεπτέμβριο και είναι κάθε μέρα στα γραφεία. Ο Μελάς είναι πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και ο πατέρας του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, οπότε δύσκολο να φύγει. Οι υπόλοιποι ήθελαν να φύγουν, οπότε δεν μπορούσε να τους αναγκάσει κανένας να μην το κάνουν.

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ Veto 06/12/2010 14:25:37

   Ο Αρμπής, ο Μελάς και ο Βράντζας δεν έχουνε φύγει!

 15. nina avatar
  nina 01/12/2010 22:23:24

  @Loretta,
  δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους αλλά ο Σταύρου είναι εξαιρετικός τον γνωρίζω ,συνεργάστηκα μαζί του στο σύνδεσμο εξαγωγέων ΒΕ και είναι εξαιρετικός

  • loretta avatar
   loretta @ nina 02/12/2010 04:49:33

   ....εξαιρετικος σε τι nina????

 16. alfa2012 avatar
  alfa2012 01/12/2010 23:07:27

  Γκλαβακης Ιωαννης, διατελεσε προεδρος Ε.Α.Σ. Αλμωπιας, πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ υποψηφιος νομαρχης Πέλλας το 1994 και ευρωβουλευτης 2004-2009
  ο κοσμος της Αλμωπιας και της Πελλας γνωριζει πως ανεβηκε και πολιτικα και επαγγελματικα ο μπαρμπα-γιαννης
  ο Υιος Γκλαβακης Γεωργιος ηρθε πρωτος σε σταυρους στην τοπικη της Ν.Δ. Αριδαιας και ειναι γραμματεας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλα δεν καταφερε να εκλεγει στην ΝΟΔΕ Πελλας (4 στους 5 με ποσοστοση των κατω απο 35 χρονων)
  Η Θεοδωρα Μητσοτακη-Μπακογιαννη-Κουβελου εχει ιδρυσει την ΔΗ.ΣΥ. αλλα ο αδερφος Κυριακος παραμενει στη Ν.Δ.
  Ο Ιωννης Γκλαβακης ειναι στη διοικουσα της ΔΗ.ΣΥ. , ερωτηση : ο υιος Γκλαβακης θα παραμεινει στην Ν.Δ. και κατα προεκταση στην ΔΗΜ.ΤΟ. Αριδαιας?

  • oxi ki etsi... avatar
   oxi ki etsi... @ alfa2012 02/12/2010 06:17:11

   Εδώ παραμένει ο αδερφός της Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ στη Νέα Δημοκρατία, για τον υιό Γκλαβάκη λες εσύ...?????????

 17. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 01/12/2010 23:39:56

  Αυτός ο δήμαρχος Ύδρας, ο Αναστόπουλος, έχει υπηρετήσει την αειφόρο ανάπτυξη στα μικρά νησιά; Θα γελάσω. Αυτός ήταν διαρκώς στα μαχαίρια με το ΥΠ.ΠΟ., που ελέγχει οικοδομικά την Ύδρα, επειδή ήθελε να "αναπτυχθεί" οικοδομικά το νησί, δηλαδή να γίνει όπως οι Σπέτσες που υπάγονται στο παλιό ΥΠΕΧΩΔΕ και έχουν γίνει έρμαιο κάθε είδους εργολάβου μαιζονέτας. Οι σχέσεις του με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων δεν ήταν και οι καλύτερες. Για μικροκομματικούς λόγους, φυσικά.

  Ο κύριος Αναστόπουλος είχε δεχθεί και πυρά από το συγκρότημα Αλαφούζου, συγκεκριμένα την "Καθημερινή", με αφορμή το υποστηριζόμενο και από αυτόν σχέδιο του Richard Branson για το ξενοδοχείο στην πρόσοξη του ιστορικού οικισμού του νησιού. Το σχέδιο είχε συναντήσει τη σφοδρή αντίδραση των αρχαιολόγων του ΥΠ.ΠΟ., τοπικού συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος της Ύδρας, αλλά και της "Κ".
  Τώρα, τί θα μας πει επ΄αυτού η σημερινή "Καθημερινή";
  Η ανανέωση που μας τάζει η Ντόρα...
  Οχι φυσικά ότι είχα αμφιβολία για το εντελώς παλαιοκομματικό ποιόν της κυρίας και του κομματιδίου της, αλλά έστω να κρατάμε τα προσχήματα...

 18. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 02/12/2010 02:57:46

  "Το συμβούλιο σοφών θα αποτελείται απο τους κ. Σκυλακάκη, Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη, Νικηφοράκη και Αυγενάκη"

  Στο σημείο αυτό την πάτησα όπως ο Τσιλιβίθρας όταν διάβασε για το κοάλα στο δέντρο που κάπνιζε μπάφο.

 19. alfa2012 avatar
  alfa2012 02/12/2010 10:01:35

  προς τον/την oxi kai etsi
  αν διαβασες, το σχολειο γραφει : "Η Θεοδωρα Μητσοτακη-Μπακογιαννη-Κουβελου εχει ιδρυσει την ΔΗ.ΣΥ. αλλα ο αδερφος Κυριακος παραμενει στη Ν.Δ.
  Ο Ιωννης Γκλαβακης ειναι στη διοικουσα της ΔΗ.ΣΥ. , ερωτηση : ο υιος Γκλαβακης θα παραμεινει στην Ν.Δ. και κατα προεκταση στην ΔΗΜ.ΤΟ. Αριδαιας?" ειναι το μεσα και εξω και με τον αγροφυλακα και με τον χωροφυλακα

 20. Γιάννης_Άλιμος avatar
  Γιάννης_Άλιμος 02/12/2010 10:46:39

  Μην ξεχνάμε ότι ο πατήρ είναι ακόμη επίτιμος Πρόεδρος... τρα λα λα, τρα λα λα, μιά ωραία πεταλούδα, κλπ, κλπ...
  Η παιδική χαρά σε επίσκεψη στο τσίρκο...

 21. Flatiron avatar
  Flatiron 02/12/2010 11:11:28

  Καλες οι συζητησεις αλλα να μην ξεχναμε και την καθημερινοτητα:
  Το μοντελο MORAY DIP της CLARKS πωλειται στην Ελλαδα(εισαγομενο) Ευρω 130!!! Στο Λονδινο -με τους διπλασιους μισθους- πωλειται(εισαγομενο κι εκει) Λιρες 79, κατι λιγοτερο απο Ευρω 96.
  Οπως βλεπετε, παρα την κριση, οι επιχειρηματιες δεν ειναι διατεθειμενοι να απωλεσουν ουτε λεπτο απο τα κερδη τους και να βοηθησουν(χα,χα) στο ξεπερασμα της.
  Και φυσικα αυτη ειναι μια σταγονα στον ωκεανο της αισχροκερδειας.
  Η αμυνα μας; Δυσφημηση, σαμποταζ και απομονωση ολων αυτων των αντικοινωνικων συμπεριφορων.

 22. ΚΟΥΚΛΟΣ avatar
  ΚΟΥΚΛΟΣ 02/12/2010 13:11:57

  Με τους αδηφάγους πολιτικατζήδες να μην μπορούν να βάλουν χαλινάρι στην απληστία τους…

  Η Ελληνική δημοκρατία τα τελευταία εξήντα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι οικογενειακή επιχείρηση...τριών οίκων …κάθε δε πάτρωνας της κάθε φαμίλιας , φροντίζει να εξασφαλίσει μια καλή καριέρα σε αυτήν για τα τέκνα του... τα εγγόνια του…τα δισέγγονα του… και τους υποτακτικούς του….

  60 χρόνια το σόι της όσιας οικογένειας του Μήτσο-Ντορα -Κούλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς .
  60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας , οικογενειοκρατίας .

  Αυτό δεν είναι σόι, αυτό είναι ανίατη επιδημία..
  Μας αφαίμαξαν ,μας διέλυσαν μας ξευτέλισαν ...

  Ξεκίνησε τωρα η Δημοκρατική Συμμαχία… (Νεα Ντοροκρατία ) …
  Ο ραγιαδισμός δεν λέει να εκλείψει από την Ελλάδα.
  Ο ανενημέρωτος οπαδός εξακολουθεί να υπηρετεί ασταμάτητα τους αχρείους και άπληστους επιγόνους…

  Όσοι μαζόχες ακόμη αντέχετε το άρμεγμα να προσέλθετε για καταγραφή...και για εκούσια αφαίμαξη…

  Αγανακτισμένος οπαδός προς Ντόρα
  ( προς αμετανόητη, αρχομανή και αχρεία)

  Ντόρα δεν σε θέλω πια…
  Πάρε την παρέα σου και άντε γεια !!!.
  Ντόρα από τα πολλά που μου 'χεις καμωμένα
  δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια
  τα σωθικά μου τα 'χεις φαγωμένα
  δε σε θέλω πια δε σε ξαναψηφίζω πια...

 23. ΔΕΧΙΟΣ avatar
  ΔΕΧΙΟΣ 02/12/2010 13:21:41

  Ντορα ισως θά ήτο πιό συνετό από μέρους σου,άν καλούσες δίπλα σου,απλούς πολιτες κι όχι νά μαζευεις τα αποβλητα της πολιτικης σκηνης .
  Αυτά τά ερπετά,πού υφέρπουν τώρα στά πόδια σου,προκειμένου νά εξασφαλίσουν τήν παραμονήν τους στην πολιτικη σκηνη .
  Ίσως τότε ή εικόνα σου,νά ήτο πιό ελπιδοφόρα.

  Εγώ κ. Ντορα πρωην Μπακογιάννη- νυν Κουβελου, δεν θα σε ακολουθήσω στον κατήφορο που χάραξες με την εξαγγελία νέου αποκόμματος , για τον απλό λόγο ότι ,όλοι οι αυλικοί σου, δουλικοί , είναι χωρίς ηθική, χωρίς ικανότητες,αρκετα οικονομημένοι και δάχτυλο-δεχούμενοι
  Τι μπορώ να ελπίζω από εσάς, τι μπορείτε να αλλάξετε όταν έχετε δομημένη και εμπεδωμένη πολιτική νοοτροπία αλλά και δεδομένη αυλή.
  Δείτε το περιβάλλον σας τι είδους άνθρωποι το αποτελούν, ποιοι από αυτούς μπορούν να προσφέρουν στον τόπο; Μιζοφορακοι, Χριστοφοράκοι, Νικηφορακηδες, Μαρκογιαννακηδες,Ντορακιδες και λοιποί .....δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε την διάθεση..άνθρωποι που θέλουν να το παίζουν αφεντικά ή να κάνουν την αρπαχτή τους, φτηνοί με λίγα λόγια.. .
  Οπότε δεν σας ακολουθώ πια...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.