11/01/2008 13:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ΑΝΕΜΗ τυλιγμένη

Όλη η Ελλάδα ασχολείται πλέον με τα περίφημα DVD και CD και κυκλοφορούν τα πιο απίθανα σενάρια. Κοντεύουμε κι εμείς να πάθουμε black out από τις διαφορετικές και αντιφατικές πληροφορίες που μας λένε. Αποφασίσαμε λοιπόν να ταξινομήσουμε τις τελευταίες πληροφορίες (αλλά και τις …σκέψεις μας) μπας και βγάλουμε καμιά άκρη και καταλάβουμε τι γίνεται. Προσέξτε λοιπόν τα εξής σημεία και κάθε βοήθεια δεκτή:


Αλληλοσυμπληρούμενες πληροφορίες οδηγούν πλέον στο μάλλον ασφαλές συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά DVD, αλλά και  CD (με ήχο μόνο). Όπως και τα ηχητικά ντοκουμέντα, έτσι και έρωτες που περιγράφονται είναι διαφορετικοί.


Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι στο Μαξίμου πήγαν (από τον Αύγουστο του 2007;) τέσσερα CD ήχου και δυο πορνό DVD, από γυναίκα που δεν είναι η κα Τσέκου, αλλά έχει σχέση με το υπουργείο Πολιτισμού. Το υλικό αυτό συνοδευόταν και από έγγραφα για αποχαρακτηρισμούς, που είναι και τα σοβαρότερα.


Χθες κατέθεσε επί έξι ώρες στον ανακριτή γυναίκα ανώτερο στέλεχος του ΥΠΠΟ που είχε συγκρουστεί με τον Ζαχόπουλο για θέματα συμβάσεων και είχε απομακρυνθεί γι αυτό.


Οι φήμες και τα σενάρια για το περιεχόμενο του DVD, λένε ότι είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή και ότι αυτός ήταν ο λόγος που εξοργίστηκε και διέταξε την απομάκρυνση του πρώην στενού συνεργάτη του.


Ο «δημοσιογράφος – κομιστής» προέκυψε σε δεύτερη φάση. Αυτός λένε πήγε άλλο DVD (αν το πήγε τελικά, επειδή υπάρχει και άλλη άποψη).


Σε κάθε περίπτωση τίθεται θέμα για το ποιος έκανε το μοντάρισμα στο  DVD  που παραδόθηκε τελικά στην δικαιοσύνη.


Ακούγεται ότι διάφορα δημοσιογραφικά «βαποράκια», άσχετα με το περιστατικό, ετοιμάζονται να δεχθούν να «αποκαλυφθεί» το δικό τους όνομα στη θέση εκείνου που παρέδωσε το DVD. Ορισμένοι μάλιστα επιχειρούν να εμπλέξουν δικηγόρο της κας Τσέκου, λέγοντας ότι αυτός πήρε το DVD από αυτήν και το έδωσε σε άγνωστο ακόμα δημοσιογράφο (όχι πάντως αυτόν που νομίζουμε όλοι), ο οποίος και το παρέδωσε τελικά  στον Γ. Ανδριανό.  


Mέσα σε όλα αυτά, η πλευρά του «Πρώτου Θέματος» αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ότι οι φήμες πως παρέδωσε το DVD είτε ο Μάκης, είτε ο Θέμος, διακινούνται από αντίπαλα συγκροτήματα; Θα δημιουργηθεί τώρα και θέμα «εκδοτικού πολέμου»;


Λέγονται πολλά για πλαστά τιμολόγια δισεκατομμυρίων που ανακαλύφθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού και άλλα τεράστια κονδύλια που πήγαιναν σε διάφορες εταιρείες – φάντασμα (ή και κανονικές) στις οποίες εμπλέκονται πολλά γνωστά ονόματα της Θεσσαλονίκης και περιχώρων, που περιφέρονται όλα γύρω από την ίδια παρέα.


Η δικαστική έρευνα έχει ήδη επεκταθεί και στις χρηματοδοτήσεις των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που χρηματοδοτούσε το υπουργείο Πολιτισμού. Ακούγονται πολλά για την ΑΝΕΜΗ που είχαν ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού με τον κ. Ζαχόπουλο. Υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες με την ονομασία αυτή;


Αν υπάρχουν όμως και άλλα DVD και CD τότε μιλάμε για οργανωμένη επιχείρηση, με στόχο ένα πρόσωπο που δεν είναι μόνο κρατικός αξιωματούχος , αλλά και στενότατος συνεργάτης του Πρωθυπουργού.


Στην περίπτωση αυτή, όμως ,ποιος «ιδιώτης» ή άλλα άτομα, πέραν των οργανωμένων ή μυστικών υπηρεσιών, θα τολμούσε να παγιδεύσει στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού; Εκτός βεβαίως αν όλα ήταν εντελώς «χύμα».


Ότι κι αν λένε, πάντως, κανένας δημοσιογράφος, ούτε εκδότης, δεν είναι σε θέση να εκβιάσει μόνος του τον πρωθυπουργό μιας χώρας, έστω και της Ελλάδας. Πρέπει να έχει από πίσω του κάποιους πολύ ισχυρούς για να το κάνει. Εκτός αν, το ξαναλέμε, πρόκειται για την τελευταία σταγόνα ανοησίας που ξεχείλισε το ποτήρι.


Γιατί ξαναβγαίνουν οι φημολογούμενοι έρωτες κορυφαίου υπουργού στο προσκήνιο;


Έχουν μήπως σχέση τα νέα προϊόντα υποκλοπής με την παλαιότερη και πολύ μεγαλύτερη υπόθεση υποκλοπών. Τότε που κατά τη γνώμη μας η κυβέρνηση πήρε τη μεγάλη κατηφόρα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. alexandra avatar
    alexandra 11/01/2008 19:01:59

    Η Ανέμη η ίδια ειναι.Η Μαριάννα Βιλδιρίδη διαδέχτηκε την Νατάσσα στην Προεδρεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.