Κωλοτούμπα και με τον Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ
25/09/2014 15:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κωλοτούμπα και με τον Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτός που έβριζε τον Στουρνάρα; Οι ίδιοι δεν ήταν που είχαν καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του;

Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Γ. Δραγασάκης και ο Ευκ. Τσακαλώτος, συναντήθηκαν με τον Γ. Στουρνάρα και μάλιστα οι ίδιοι ζήτησαν να μείνει κρυφό το ραντεβού τους. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι συναντήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί φυγής κεφαλαίων από τις τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Ίσως να τους ξενάγησε ο Στουρνάρας και στα θησαυροφυλάκια της ΤτΕ και να τους έδειξε το χρυσό και τα μετρητά που υπάρχουν για να ησυχάσουν οι άνθρωποι. Όμως έχουμε μια μεγάλη απορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτός που έβριζε τον Στουρνάρα; Οι ίδιοι δεν ήταν που είχαν καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του; Τον Ιούνιο οι ίδιοι δεν διαμαρτυρήθηκαν στον Μ. Ντράγκι και ζητούσαν να μην εγκρίνει το διορισμό του Στουρνάρα στην ΤτΕ;

Δεν απειλούσαν θεούς και δαίμονες ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για 5 χρόνια η θέση από έναν... μνημονιακό; Τώρα τι έπαθαν και ζητάνε ραντεβού και μάλιστα κρυφά;

Είναι προφανώς στο πλαίσιο της μέγιστης κωλοτούμπας που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από «επαναστατικό» κίνημα σε αστικό κόμμα εξουσίας από το οποίο δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτε. Ούτε το μεγάλο κεφάλαιο, ούτε οι τραπεζίτες, ούτε τα λαμόγια και οι νταβατζήδες και πολύ περισσότερο ούτε και η Ευρώπη.

Τα φλογερά λόγια του Τσίπρα και της παρέας του είναι για τους «χαχόλους» των συνιστωσών που τρώνε κουτόχορτο νομίζοντας ότι έρχεται ξανά στην εξουσία η «κυβέρνηση του βουνού».

Μετά το Τέξας, τις συναντήσεις με τον Ντράγκι και τον Ασμουσεν και τις ευλογίες του Πάπα ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να πάρει και τις ευλογίες του Στουρνάρα.

Αυτοί να μας το θυμηθείτε θα συνεργαστούν μέχρι και με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Θα παίζουν «σφαλιάρες» προκειμένου να πείσουν ότι είναι καλά παιδιά της Ευρώπης.

Τι κάνει η προοπτική της εξουσίας: Μέχρι και μουστάκι θα ξυρίσουν προκειμένου να καταλάβουν το Μαξίμου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πάπας avatar
  Πάπας 25/09/2014 15:19:47

  Nαι αλλά δεν παύουν να είναι το άλλο άκρο. Μην εγκαταλείπουμε και το ισχυρότεο αντιπολιτευτικό μας όπλο. Αν πείσουμε τον κόσμο οτι αυτοί συναλλάσονται καλύτερα κι απο μας με το Κεφάλαιο, τότε πάει περίπατο ο φόβος μην τυχόν και βγεί ο Τσίπρας... Όλοι θα θέλουν να τον δοκιμάσουν αφού δεν θα κάνει καμμία ανατροπή και είναι και νέος.

 2. Ανναμπουμπούλα avatar
  Ανναμπουμπούλα 25/09/2014 15:43:58

  Και γιατί ήθελαν να μείνει το ραντεβού....κρυφό, αφού ξαλαρυγγιάστηκαν εχθές όλη τη μέρα στα τηλεπαράθυρα, απαιτώντας την άμεση επέμβαση του Διοικητή της Τ.Ε για τα λεχθέντα από τον Γεωργιάδη; Μάλλον για να σιγουρευτούν οτι θα λάβει τη συμφέρουσα δημοσιότητα το γεγονός. Εδώ ο κόσμος χάνεται κι όλοι ετούτοι παίζουνε κυνηγητό και κρυφτούλι.

 3. Νίκος Γραμμένος avatar
  Νίκος Γραμμένος 25/09/2014 18:35:18

  Tι πιο φυσιολογικό, και για τις δύο πλευρές, όταν αλλάζει η κυβέρνηση οι υποψήφιοι οικονομικοί υπουργοί της καινούριας να έχουν απ' ευθείας επαφές με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος? (οίκος Roichild-Rocfeller)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.