#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/10/2010 15:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διαφωνώ με τον πατέρα μουΟ βουλευτής της Β Περιφέρειας Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τι γνώμη έχει για τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;

Αυτό γράψαμε στις 11:53 , αλλά δεν προλάβαμε να το γράψαμε και ήρθε αυτό:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διαφωνώ με τον πατέρα μου

Διαφορετικές απόψεις από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και από την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι έχει ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν θα ακολουθήσει την αδελφή του στο υπό ίδρυση κόμμα της.

«Δεν συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα», δήλωσε στο ραδιοσταθμό "Σκάι". Πρόσθεσε, πάντως, ότι θεωρεί άκομψη την απάντηση της Ρηγίλλης για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τη ΝΔ.

«Εκλέχθηκα με το κόμμα της ΝΔ, είμαι στέλεχός της και σκοπεύω να παραμείνω σε αυτή», απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από την Ντόρα Μπακογιάννη να συμμετάσχει στο νέο κόμμα.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε η ΝΔ να γίνει μία παράταξη που να ενώνει και όχι να χωρίζει», είπε.

Ακόμα, χαρακτήρισε μεγάλη πολιτική απρέπεια τον τρόπο που ο υπουργός Οικονομικών χειρίστηκε το θέμα με τον κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είχε προβεί σε διορθωτική κίνηση.

Τέλος, χαρακτήρισε «εύστοχη» την κριτική της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δημιούργησε μία τεράστια κρίση δανεισμού, ενώ δήλωσε αντίθετος στις εξεταστικές για οικονομία και Μνημόνιο.

Αποσπάσματα απο την συνέντευξη

Β. Λυριτζής: Συμφωνείτε με τον κ. Μητσοτάκη όσον αφορά τη δήλωση του στον κ. Σαμαράς ότι είναι λαϊκιστής;   Κυρ. Μητσοτάκης: Όχι σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ μαζί του. Ανεξαρτήτως του ότι είναι πατέρας μου και σέβομαι τη διαδρομή του. Ενδεχομένως να συμφωνώ σε αρκετά μαζί του αλλά όχι σε αυτό. Εγώ εκλέχτηκα με τη Ν.Δ., σκοπεύω να παραμείνω στη Ν.Δ. από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι ίσως και η απάντηση του κόμματος ήταν λίγο άκομψη, ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε.

Β. Λυριτζής: Η κ. Μπακογιάννη θα κάνει δικό της κόμμα. Αν σας καλέσει να πάτε θα της πείτε όχι;

Κυρ. Μητσοτάκης:

Νομίζω ότι ήμουν σαφής, δεν θέλω να φύγω από την παράταξη της Ν.Δ. Εγώ θα συνεχίζω να αγωνίζομαι ώστε η Ν.Δ. να γίνει μια μεγάλη παράταξη η οποία να ενώνει και όχι να χωρίζει.

Υπάρχουν κάποιες προβλέψεις μέσα στο μνημόνιο οι οποίες κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αντιρρήσεις μας εμάς είναι ότι η κυβέρνηση προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς, π.χ. το νομοσχέδιο του ΟΣΕ το οποίο ήτανε έτοιμο από την προηγούμενη κυβέρνηση, επίσης υπάρχει πρόβλημα ως προς τη φορολογική πολιτική.

Β. Λυριτζής: Εσείς είστε υπέρ της εξεταστικής που έχει αναγγείλει ήδη η κυβέρνηση για την οικονομία και από την άλλη είστε υπέρ που ο κ. Σαμαράς τη θέλει αλλά με άλλον τρόπο;

Κυρ. Μητσοτάκης:

Νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να πατσίσουμε και να μην κάνουμε καμία. Πάντως αν γίνει καλό είναι να ξεκινήσει από τη σωστή χρονολογία.

(για δήλωση Γιούνκερ) Νομίζω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λάθος διαχείριση της κατάστασης και εκτέθηκε και αυτός και το κόμμα του με τις δηλώσεις που έκανε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αρράκις الراقص avatar
  Αρράκις الراقص 12/10/2010 12:05:42

  Νομίζω η συλλογική ή οικογενειακή ευθύνη δεν είναι ίδιον δημοκρατικών κοινωνιών; Ολίγον τι άδικη ερώτηση δεν νομίζετε;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Αρράκις الراقص 12/10/2010 12:38:29

   Μα ακριβώς γι' αυτό γίνεται η ερώτηση, επειδή δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Για να του δοθεί η δυνατότητα να έχει την προσωπική του στάση, να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Όπως και να το κάνουμε, η πατρότητα παίζει ένα ρόλο - αλλιώς σιγά να μην ήταν ο Κυριάκος βουλευτής - αλλά του δίνουμε την ευκαιρία της διαφοροποίησης.

   • Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
    Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ @ Επώνυμος 13/10/2010 11:40:39

    Δεν είναι μόνο αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξελέγει και τόσο λόγω προσόντων αλλά μάλλον λόγω οικογενειακών καταβολών. Σε μια δημοκρατία λοιπόν που το επίθετο και η οικογένεια παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην πολιτική, η ερώτηση ήταν απολύτως εύστοχη και δίκαιη. Αφού μοιράζεται τα οικογενειακά δικαιώματα, θα μοιραστεί δυστυχώς και την οικογενειακή ευθύνη.

 2. Στάθης Δ avatar
  Στάθης Δ 12/10/2010 12:06:55

  Κυριάκος Μητσοτάκης(Συνέντευξη στο ΣΚΑΪ 100,3): «Δε φεύγω από τη ΝΔ»

  «Δε συμφωνώ με την άποψη του πατέρα μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι είμαστε τρία διαφορετικά άτομα στην ίδια πολιτική οικογένεια και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα».

  Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «λαϊκιστή». Πρόσθεσε, πάντως, ότι θεωρεί άκομψη την απάντηση της Ρηγίλλης για τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε δε σκοπεύει να φύγει από τη ΝΔ. «Εκλέχθηκα με το κόμμα της ΝΔ, είμαι στέλεχός της και σκοπεύω να παραμείνω σε αυτή», απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θα πράξει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τη Ντόρα Μπακογιάννη να συμμετάσχει στο νέο κόμμα.

  «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε η ΝΔ να γίνει μία παράταξη που να ενώνει και όχι να χωρίζει», είπε.

  Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε μεγάλη πολιτική απρέπεια για τον τρόπο που ο υπουργός Οικονομικών χειρίστηκε το θέμα με τον κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είχε προβεί σε διορθωτική κίνηση.

  h**p://www.skai.gr/news/politics/article/153921/kyriakos-mitsotakis-de-feygo-apo-ti-nd-/

 3. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 12/10/2010 12:09:15

  πονηρός ο βλάχος.

 4. Χανιώτης avatar
  Χανιώτης 12/10/2010 12:13:45

  Να ερωτηθεί ο υιός ειδικότερα για την στήριξη που παρείχε ο μπαμπάς στο συνδυασμό του Γιαννουλάκη στην Περιφέρεια Κρήτης. Ο ίδιος εφ'όσον παραμένει βουλευτής Ν.Δ. υποθέτω στηρίζει το συνδυασμό του Πλακιωτάκη. Ή μήπως όχι ; Και με την ευκαιρία να ερωτηθεί για τα ίδια κι άλλο ένα καλό παιδί, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος παλαιότερα (επί ΚΚ) ανελάμβανε συντονιστικούς ρόλους στον αυτοδιοικητικό αγώνα της Ν.Δ. στην Κρήτη, αλλά τώρα τηρεί σιγή ιχθύος.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Χανιώτης 12/10/2010 12:32:07

   Ο Χατζηδάκης ρωτήθηκε χθες βράδυ επί τόπου μετά τη δήλωση της ΝΔ, που διαβάστηκε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, όπου συμμετείχε, εκπροσωπώντας τη ΝΔ. Ήταν πολύ ευπρεπής, είχε ήδη διευκρινίσει (σε προηγούμενη ερώτηση του Χατζηνικολάου σχετικά με τις δηλώσεις Μητσοτάκη) ότι έχει μεν στενή σχέση με την οικογένεια, αλλά είναι στέλεχος της ΝΔ, η οποία έχει αρχηγό, και συμπορεύεται μαζί του. Και η όλη του παρουσία στην εκπομπή ήταν εξαιρετική.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ δρόμος 12/10/2010 12:39:46

    Αυτή η ευπρέπειά του είναι που τον κάνει το χειρότερο Δούρειο Ίππο του Μητσοτακισμού.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ δρόμος 12/10/2010 12:42:01

    λες? είδες την εκπομπή χθες βράδυ?

 5. GUS P avatar
  GUS P 12/10/2010 12:45:07

  Δεν συμφωνώ με τον (μπαμπούλα) Μητσοτάκη, αλλά ρε παιδιά μη τα ισοπεδώνουμε όλα... ο Χατζηδάκης ήταν κατά τεκμήριο ο πιο επιτυχημένος υπουργός της ΝΔ και πάνω απ΄όλα σοβαρός και συνετός.

 6. Oliver avatar
  Oliver 12/10/2010 12:49:46

  Ο Χατζηδάκης ήταν πριν στον Βύρωνα, σε εκδήλωση για τον Κικίλια και είπε πως μόνο στηρίζοντας τις επιλογές της ΝΔ, και όχι "ενδιάμεσες" λύσεις (φωτογραφίζοντας Δημαρά) μπορούμε να δείξουμε την δυσαρέσκεια μας προς τις πολιτικές της κυβέρνησης, και πως η πρόταση Σαμαρά μπορεί όντως να δώσει προοπτική στον τόπο. Αλλά δεν είναι στο στυλ του να γίνει Μανώλης και να λέει για "αποστασίες" και "βαρωνίες".

 7. Concerned avatar
  Concerned 12/10/2010 13:10:34

  Ο Χατζηδάκης είναι αξιοπρεπέστατος. Ψήφισε Ντορα αλλά συμπορεύεται με το Σαμαρά. Δε νομίζω να υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ήταν ο καλύτερος και πιο τίμιος υπουργός του Καραμανλή. Οι πολιτικοί είναι για να βοηθάνε τον κόσμο που τους ψηφίζει και όχι τους ομαδάρχες τους, που ζουν για την πάρτη τους.

 8. Concerned avatar
  Concerned 12/10/2010 13:10:40

  Ο Χατζηδάκης είναι αξιοπρεπέστατος. Ψήφισε Ντορα αλλά συμπορεύεται με το Σαμαρά. Δε νομίζω να υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ήταν ο καλύτερος και πιο τίμιος υπουργός του Καραμανλή. Οι πολιτικοί είναι για να βοηθάνε τον κόσμο που τους ψηφίζει και όχι τους ομαδάρχες τους, που ζουν για την πάρτη τους.

  • ΣΕΡΤ avatar
   ΣΕΡΤ @ Concerned 12/10/2010 15:34:35

   οπως και ο δενδιας

 9. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 12/10/2010 13:25:46

  Μιά απορία : η απάντηση πρέπει να είναι γραπτή ;

  Χρονικά περιθώρια ; π.χ. "Πρέπει να απαντήσεις απο τότε έως τότε !"

  Άλλη απορία : Το "αλλοιώς θα..." περιλαμβάνεται στο "πακέτο" της ερώτησης ;

 10. Χανιώτης avatar
  Χανιώτης 12/10/2010 13:27:56

  Προσοχή στη λεπτομέρεια : τα καλά παιδιά θα πρέπει να ερωτηθούν για τη στήριξη των επιλογών της παράταξης στην Κρήτη. Τα γενικά είναι εύκολα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Χανιώτης 12/10/2010 13:36:04

   Έχεις δίκιο, δεν γνωρίζουμε τις τοπικές ιδιαιτερότητες, όμως εγώ χθες εντυπωσιάσθηκα από τη σθεναρή του στάση απέναντι στο εκρηκτικό δίδυμο Χατζηνικολάου-Πάγκαλου, που του την πέσανε για τις "αρλούμπες Σαμαρά". Ήταν ο πρώτος από τη ΝΔ που απάντησε επιτέλους στο ερώτημα αν είναι εφικτός ο μηδενισμός του ελλείμματος σε ενάμιση χρόνο, διευκρινίζοντας ότι ο Σαμαράς μιλάει για το κυκλικό και όχι το συνολικό έλλειμμα, που φυσικά και μπορεί να μηδενισθεί στο βαθμό (και με όρο) που προωθηθεί η ανάπτυξη.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Χανιώτης 12/10/2010 14:33:30

   μαθαίνω πάντως πως ο Μεϊμαράκης είναι στην Κρήτη στηρίζοντας την υποψηφιότητα Πλακιωτάκη, αν αυτό καλύπτει μέρος της απορίας σου.

 11. nicname@ta lefta iparhoun.gap avatar
  nicname@ta lefta iparhoun.gap 12/10/2010 13:45:32

  είναι η καλά οργανωμένη οπισθοφυλακή του σογιού. Εάν ο Σαμαράς εκλεγεί κάποτε με ισχνή πλειοψηφία , τότε ο μικρός θα κάνει το οικογενειακό καθήκον.
  Χανιά να τον κατεβάσεις πρόεδρε, αφού οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με τον ισχύοτα νόμο ,Χανιά και πάλι Χανιά ! εκεί θα αποδείξει ότι είναι πιστός στην Ν.Δ. όχι στην πολυσταυρία της Β΄Αθηνών που εισπράτει αδέσποτους σταυρούς νεοδημοκρατών Χανιά να πολεμήσει μέσα στην φωληά της "Famiglia" εδώ σε θέλω μάστορα....

  • loretta avatar
   loretta @ nicname@ta lefta iparhoun.gap 12/10/2010 15:47:51

   καλη η προταση σου...αυτο οντως θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον...και θα ξεκαθαριζε το τοπιο μια και εξω...αν δεν φοβαται φυσικα για την σωματικη του ακεραιτοτητα ο κυριακος!

 12. hellasatt avatar
  hellasatt 12/10/2010 14:24:04

  Ας μη υπερβάλλουμε. Η απάντηση Κυριάκου είναι σαφής, παρά τη δύσκολη θέση στην οποία, ομολογουμένως πρέπει να βρέθηκε. Προσωπικά στο Κυριάκο δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα, ενώ και ο Χατζηδάκης τήρησε αξιοπρεπέστατη στάση. Το ότι ψήφισαν Ντόρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν αποδιοπομπαίοι τράγοι. Η ηγεσία της ΝΔ έδειξε ότι δεν κρατάει μανιάτικο και δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε βασιλικότεροι του βασιλέως...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ hellasatt 12/10/2010 14:37:15

   ...ο πιστότερος άγγελος του Θεού πήρε φόρα από τον πάτο της κόλασης... κάπως έτσι δεν το είπε ο Καζαντζάκης?

 13. Factorx avatar
  Factorx 12/10/2010 15:14:47

  Σκληρή γλώσσα κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απάντηση της ΝΔ, στην τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λαϊκιστής.

  «Τέτοιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, δεν μπορούν να καληνυχτίζουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουν προσφέρει, ξεχνώντας ότι αυτή η παράταξη έχει ιστορία», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

  «Ποιοι έβλαψαν και ποιοι στοίχισαν σε αυτήν την παράταξη διαχρονικά είναι καταγεγραμμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά από το Ηράκλειο Κρήτης.

  Όσον αφορά το χαρακτηρισμό ότι ο επίτιμος πρόεδρος είναι «ναυαγοσώστης του Γιώργου Παπανδρέου», η ανεξάρτητη βουλευτής απάντησε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις της ΝΔ, οι οποίες δεν έχουν ουσία, λέγοντας επίσης ότι τα δύο μεγάλα κόμματα αρμενίζουν με την ίδια πολιτική, καθώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν ασχολούνται πλέον με κοκορομαχίες.

  Η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί και στους τέσσερις νομούς στις παρουσιάσεις των υποψηφίων του συνδυασμού του Δ. Γιαννουλάκη τον οποίο στηρίζει.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • loretta avatar
   loretta @ Factorx 12/10/2010 15:29:36

   ο χαρος εχει ποτε προσφερει τιποτα αλλο εκτος απο τον θανατο?
   i rest my case!!

  • Orestios avatar
   Orestios @ Factorx 12/10/2010 15:47:26

   Για τις ύβρεις του GAP έχει να πεί τίποτα?
   Ή αποφάσισε να κάνει το έτερο σώβρακο του GAP?

 14. Ηλίας avatar
  Ηλίας 12/10/2010 15:17:33

  Επειδή άκουσα τη συνέντευξη, ο κούλης είπε επίσης όταν ρωτήθηκε ότι έχει τις μφιβολίες του αν η πρόταση του Σαμαρά γι μηδενισμό του κυκλικού ελλείματος σε 18 μήνες είναι ρελιστική και επίσης γέλασε όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ως μαχητής κατά του μνημονίου.
  Ο κουλής μάγκες έχει αποστολή. Τη γνωστή. Απλά δεν έχει έρθει η ώρα του ακόμα να αποκαλυφθεί. Η ώρα όμως που θα μαχαιρώσει στην πλάτη την κατάλληλη στιγμή είναι ήδη επεξεργσμένη στα σχέδια της οικογένειας.Κι όπως είδατε και χθες η οικογένεια κινείται βάσει σχεδίου σε κάθε περίπτωση.

 15. sauraki avatar
  sauraki 12/10/2010 15:19:52

  Ο καθένας μπορεί να καταλαβαίνει ότι θέλει. Η δική μου άποψη είναι πως ο πολιτικός ρεαλισμός στην οικογένεια Μητσοτάκη περισσεύει. Με αυτόν οδηγό, πορεύθηκε τόσο ο πατέρας όσο και η κόρη όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ρεαλισμός για τους επαγγελματίες πολιτικούς είναι ο καλύτερος οδηγός. Θεωρώ πως η σημερινή δήλωση του Κυριάκου έγινε σε αυτό το πλαίσιο και για αυτό δεν γίνεται πιστευτή.

 16. marilena avatar
  marilena 12/10/2010 15:22:51

  ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ......ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

 17. Orestios avatar
  Orestios 12/10/2010 15:29:56

  Επειδή είναι της μόδας, και υπέρ αυτού του μέτρου είναι ο πατέρας του, ζητάμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ από τον Κυριάκο.
  Αλλιώς υποκρίνεται.
  Σαν υπεύθυνος για την "πράσινη" ενέργεια ας δούμε τί κάνει τόσο καιρό.
  Όλα καλά τα κάνει η Μπιρμπίλω?
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην πράξη.
  Από λόγια χορτάσαμε.

 18. DIMITRIS avatar
  DIMITRIS 12/10/2010 15:37:25

  Κυριακό, ότι έχεις κάνει στη ζωή σου, οφείλεται στον πατέρα σου.

  Οφείλεται δηλαδή στον άνθρωπο που έκανε την πολιτική, μηχανή παραγωγής προσωπικού πλούτου και εξουσίας.

  Είναι αυτός που έκανε την πολιτική, συναλλαγή, μίζα, προδοσία, αμοραλισμό, παρακράτος, συμμορία, παρασιτισμό...

  Είναι αυτός που ξεφτυλισε κάθε πολιτικό ιδανικό, και μετέφερε την πολιτική από την αρένα των επιφανών ανδρών, στα υπόγεια των τρωγλοδυτών

 19. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 12/10/2010 16:31:01

  Μη σας φανει περιεργο αν ο Κυριακος Μητσοτακης σε καμια 10αρα χρονια διεκδικισει την αρχηγια στη Ν.Δ . Κατι μεσα μου λεει οτι ο κουλης πρεπει να υπολογιζε οτι αν σκονταφτε η Ντορα στις εσωκομματικες περυσι, ανοιγε ο δρομος για αυτον αργοτερα.Γιατι δεν μπορει και τα δυο αδερφια να γινουν αρχηγοι στο ιδιο κομμα.Ενω αν δεν γινει ο ενας ο αλλος...

  • Φαινότυπος avatar
   Φαινότυπος @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 12/10/2010 16:42:57

   Μετά τον εκλογικό καταποντισμό του Αντώνη Μπλαιρ οι δύο Μίλιμπαντ θα διεκδικήσουν με πάθος την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

 20. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 12/10/2010 17:04:46

  Από Μητσοτακικό αίμα δεν μπορείς να περιμένεις μπέσα και καθαρότητα. Κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω απο τη νομιμοφροσύνη του Κούλη, αλλά ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε..

 21. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 12/10/2010 17:48:10

  Δεν ξέρω, αλλά είμαι και επιφυλακτική και δύσπιστη!
  Μάλλον είναι ο ομφάλιος λώρος, που κρατά συνδεδεμένη την οικογένεια με το κόμμα, διά παν ενδεχόμενον!
  Μακάρι να μην είναι έτσι, αλλά αυτή η υπερβάλλουσα «νομιμοφροσύνη» του Κυριάκου και των αλλοτινών μητσοτακικοανατραφέντων και ντορόπληκτων πολιτικών της νέας κοπής, μου μηνύει να πετάω τα μισά στη θάλασσα απ’ όσα πρόθυμα δηλώνουν.
  Γιατί είμαι σίγουρη, πως ο μεγαλύτερος θαυμαστής της στρατηγικής του Οδυσσέα είναι η οικογένεια, που ανέκαθεν είχε μια αδυναμία στους «ξύλινους» ίππους και στη χρησιμότητά τους!

 22. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 12/10/2010 17:51:28

  Ετσι κάνει και η Microsoft.
  Αγοράζει μετοχές και των σκληρών ανταγωνιστών της.

  Θραξ Αναρμόδιος

 23. CLYKOS avatar
  CLYKOS 12/10/2010 21:30:50

  Το να βλέπεις αυτούς που … διοικούσαν όλα τα χρόνια , που καταβαράθρωσαν την Ν.Δ. ,που ξευτέλισαν κάθε έννοια ηθικής , να κατηγορούν τον ……ΣΑΜΑΡΑ για υπαίτιο όλων των δεινών, και να μιλούν για περιβάλλον μιζέριας και σκοπιμότητας, ε… αυτό σηκώνει…. γιαούρτι.

  Εάν νομίζει η Ντορίτα ότι με τα πλεονάζοντα πολιτικά σκουπίδια θα καταφέρει τίποτα, είναι γελασμένη.

  Κοντός ψαλμός αλληλούια, και μάλλον το έχει καταλάβει, για αυτό προσπαθεί να σκάβει κάθε μέρα τον λάκκο του Αντώνη…

 24. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 12/10/2010 21:32:39

  ό,τι και να έλεγε ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν δεδομένο ότι πολλοί θα του ασκούσαν κριτική και θα του καταλόγιζαν σκοπιμότητα....η εμπάθεια και ο φανατισμός όμως δεν είναι η λύση......

 25. apostolis avatar
  apostolis 13/10/2010 02:37:57

  και τώρα εμείς όλοι τον πιστέψαμε . ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΉΣΥΧΗ ΤΗ ΝΔ . ΔΕΝ ΣΑς θέλει κανένας αγνός οπαδός της . Πήγαινε άνθρωπέ μου με τον μπαμπά σου και την αδερφή σου να γίνετε πολλοί........

 26. AUD avatar
  AUD 13/10/2010 11:41:05

  μα γιατί τα βάζετε με τον άνθρωπο???, το μπαμπά του...

  χάρη σε αυτόν, το Σκοπιανό είναι ακόμα στον αέρα... είναι όλο δικό μας....

  ρε το ντουφεεεεεεεεεκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

 27. DIMITRIS avatar
  DIMITRIS 14/10/2010 15:40:27

  Η Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη ως πολιτικός ανήκει στην ιστορία.
  Η πολιτική δεν έχει πλέον χώρο για κενόδοξους,απληστους και αχόρταγους.

  ΜΗΤΣΟ-ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ (ΝΤΟΡ-ΩΔΙΑ)

  Πάλι κι απόψε κλαίγαμε και λέγαμε
  στην Μεγκα τηλεόραση μόνοι απομείναμε.
  Τα όνειρά μας σαν τα κάρβουνα σβηστά
  και η ζωή μας ένα πέλαγο μπροστά.

  Πάμε για ύπνο, βρε Ντόριτσα,
  πάμε ν’ αλλάξουμε γραμμή,
  να δούμε όνειρα από κείνα
  που δεν τελειώνουν το πρωί.

  Μας κυνήγησαν και μας κατηγόρησαν,
  πολλές εξεταστικές μας στήσαν
  Κι αν σε προωθώ τώρα, μην ξεχνάς,
  όνειρα είναι πια τα σχεδια για μας.

  Πάμε για ύπνο, βρε Ντόριτσα ,
  πάμε ν’ αλλάξουμε πολιτική,
  να δούμε όνειρα από κείνα
  που δεν σε τρομάζουν το πρωί.

  (Συγγνώμη για την παράφραση αλλά το ακουστικό της Τρέμης έτρεμε…)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.