#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/12/2009 15:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυρία Μπιρμπίλη ενημερώστε τους ιθαγενείς για το νέο κίνδυνοΤώρα που η τρομολαγνεία με την υπερθέρμανση του πλανήτη θα καταλαγιάσει (λίγο το climategate, λίγο το ψοφόκρυο και οι θάνατοι από παγετό), θα έχουμε άλλο λόγο να φοβόμαστε: Εκλάμψεις ακτίνων γάμμα, ή gamma ray bursts.

Αστείο; Καθόλου. Η προπαγάνδα ήδη άρχισε στα συνδρομητικά κανάλια της Νόβα. Κάπου στον Γαλαξία είτε οι μαύρες τρύπες είτε αστέρια που συγκρούονται είτε άλλα περίεργα αστρονομικά φαινόμενα εκλύουν απίθανες ποσότητες ακτίνων γάμμα, που αν είναι κοντά σε εμάς, θα μετατρέψουν το άζωτο της ατμόσφαιρας σε νιτρικό οξύ, που θα πέσει πάνω μας και θα μας κάψει, θα καταστρέψει το όζον, θα πεθάνουν τα φυτά, θα παγώσει η Γη, θα καταστραφεί η χλωρίδα και πανίδα του ωκεανού, και θα πεθάνουν όλοι όσοι δεν έχουν 5-10 χρόνων ξηρά τροφή και κονσέρβες.

Αυτά. Τρέχω να ψωνίσω στο σουπερμάρκετ. Ποτέ δεν ξέρεις… Να το πούμε στην κυρία Μπιρμπίλη να ενημερώσει τους ιθαγενείς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 26/12/2009 16:25:11

  Κι άλλη καταστροφή: Αλλάζει η τροχιά του φεγγαριού, απομακρύνεται από την Γη, θα γίνει ασταθής η τροχιά του Πλανήτη, θα σεγνώσουν οι θάλασσες, σύννεφα σκόνης θα μας σκεπάσουν αρχίζοντας νέο παγετώνα και την συντέλεια του κόσμου. Δεν κάνω πλάκα, παίζει και αυτό το σενάριο. Χρήσιμο για Κυβερνήσεις που δεν κάθονται καλά στην καρέκλα τους.

  Και το 2012 που έρχεται; Και η Αποκάλυψη;

 2. nasos avatar
  nasos 26/12/2009 17:27:08

  Οί άνθρωποι έχουν στα χέρια τους μια ''λύση'',εξαιρετικά κερδοφόρα γι'αυτούς,τις ΑΠΕ.
  Το μόνο που χρειάζονται για να μετατρέψουν αυτήν την ''λύση'',σε μηχανή που θα τυπώνει ευρώ,τα οποία θα καταλήγουν στις τσέπες τους,είναι ένα ''πρόβλημα'' που θα κάνει ''απαραίτητη'' την ''λύση'' τους.
  Και αυτό το ''πρόβλημα'' είναι το CO2 η ''υπερθέρμανση του πλανήτη'' που υποτίθεται πως προκαλεί.
  Η ΔΕΗ επειδή παράγει φθηνό ηλεκτρισμό πρέπει πάση θυσία να αποδομηθεί με το να μην γίνονται νέες προσλήψεις,επενδύσεις σε φίλτρα,με το να πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ''για δικαιώματα CO2''(άλλο και τούτο),συκοφαντούμενη από τους μισθοφόρους της δήθεν Οικολογίας και των ποικυλώνυμων ΜΚΟ,για να δημιουργηθεί με το στανιό χώρος στην αγορά για τους ιδιώτες,των οποίων οι επενδύσεις θα είναι και πάλι οικονομικά ασύμφορες,εκτός και αν το σύνηθες κοροϊδο,ο Έλληνας φορολογούμενος δεν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου οι ''σωτήρες'' του Περιβάλλοντος να λάβουν παχυλές επιδοτήσεις.
  Η Πράσινη Ανάπτυξη που προπαγανδίζει η Κυβέρνηση του ΓΑΠ και τα ΜΜΕ της διαπλοκής,δεν είναι παρά το νέο κόλπο,μετά το Χρηματιστήριο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες,της ληστρικής Κυβερνώσας Ελίτ με το οποίο θα καταληστέψει τον Έλληνα πολίτη.

 3. Anonimi avatar
  Anonimi 26/12/2009 18:19:14

  Να ενημερωθεί άμεσα η υπουργός-μετεξέλιξη του προφήτη (sic) που θα μας σώσει από κάθε είδους καταστροφή. Τα χάλια μας τα μαύρα, οι ακτίνες γάμα μας μάραναν.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 26/12/2009 19:30:28

  Πολύ σωστό Φάκτορ. Πάντα πρέπει να εφευρίσκεται κάτι για να δικαιολογούνται άλλα...

  Καλό το παραμύθι τους αλλά δεν έχει δράκο. Τους πήραν γραμμή σε όλο τον πλανήτη και ψάχνουν για τον επόμενο αρχιτρομοκράτη.

 5. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 26/12/2009 20:43:13

  Έτσι έκανε η νέα τάξη πραγμάτων και με το ηφαίστειο Πινατούμπο στις Φιλιππίνες. Ίδιο βιολί.
  Ήθελε να βάλει χέρι στον ορυκτό πλούτο του χωριού, καθώς και να εκμαυλίσει την πατριωτική συνείδηση των κατοίκων, λέγοντας οτι βάση μετρήσεων υπάρχει κίνδυνος το ηφαίστειο να εκραγεί. Πολλοί ανόητοι χωριανοί μάσησαν και εγκατέλειψαν το χωριό. Κάποιοι αγνοί πατριώτες όμως, έγραψαν του νεοταξίτες εκεί που πρέπει παραμένοντας στα χωριό τους. Πέθαναν ηρωικά γιατί λόγω σύμπτωσης –προφανώς- τελικά το ηφαίστειο όντως εξερράγη.
  Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το αδούλωτο πνεύμα που επέδειξαν καθώς και για το γεγονός οτι δεν έσπευσαν να υπακούσουν στα προδοτικά κελεύσματα των ψευδο-επιστημόνων να εγκαταλείψουν τα ποτισμένα με ιδρώτα κάματου, αίμα μαχών και προγονικά οστά, εδάφη της πατρίδας τους. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα NASA και EADS.
  Προσπαθούν δήθεν να μας πείσουν πως ότι και αν χτίζουμε, όσα κι αν επενδύουμε σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει δήθεν να έχουμε στο μυαλό μας οτι είναι μακροπρόθεσμα μάταια αφού θα καταστραφεί κάποια στιγμή στο μέλλον και καλά. Και πως δήθεν πρέπει από τώρα να ψαχνόμαστε δειλά-δειλά προς αναζήτηση νέων τόπων διαμονής για να διασώσουμε (άκουσον-άκουσον) το είδος σε περίπτωση στραβής. (Τα γράφω κι εξοργίζομαι, είμαι να σκάσω είμαι).

 6. trochalos avatar
  trochalos 26/12/2009 20:48:00

  Mήπως πρέπει ρε Φάκτορα να κάνει μια σειρά εκπομπών στις πύλες του ανεξήγητου ο Χαρδαβέλας στο Alter, για να μας πει τι γίνεται και να ενημερωθεί ποιό σωστά η κ.υπουργός. Το 2012 είναι πολύ κοντά τι μπορεί να κάνει η κ. Μπιρμπίλη και γενικά η κυβέρνηση,αν είναι ακόμη στα πράγματα, χωρίς την βοήθεια των ειδικών; Όσο γιά τον ΓΑΠ αυτός θα ενημερωθεί κατ'ευθείαν από το υπερπέραν μέσω ΝΑSA και Αμερικανών,αλλά το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αργήσει να μεταφράσει το μήνυμα,διότι είναι δύσκολες έννοιες οι gamma ray bursts ,οπότε θα τελειώσουν όλα χωρις να το πάρει χαμπάρι το 56% των Ελλήνων,το υπόλοιπο 44%,δεν έχει ανάγκη πίανει πουλιά στον αέρα και θα τα καταλάβει όλα αμέσως όπως κατάλαβε και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.¨Οταν πει ο Γιώργος ΠΑΜΕ αυτοί θα λακίσουν θα μπούν στα σπήλαια και θα σωθούν.

 7. pikos avatar
  pikos 27/12/2009 00:20:21

  Πάντως αυτο που λενε για τις ηλιακές καταιγίδες και την ακτινοβολία Γ είναι αληθές,το πρόβλημα έγκειται στο οτι πολυ απλα,δεν μπορει να αντιμετωπιστεί.

  http://science.nasa.gov/headlines/y2006/10mar_stormwarning.htm

  • Kurosaki Ichigo avatar
   Kurosaki Ichigo @ pikos 27/12/2009 02:11:01

   Προπαγάνδα της NOVA. Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος. Τόσες χιλιετίες πως τη βγάζαμε καθαρή δηλαδή? Τώρα τους τσίμπησε η μύγα και ψάχνονται πως θα μας πασάρουν συντέλειες τραβηγμένες από τα μαλλιά προκειμένου να φαγωθούν παγκοσμίως κονδύλια για έρευνα, πειράματα αντιμέτρων και πράσινη ανάπτυξη. Όλα είναι ένα ψέμα, μια ανάσα, μια πνοή. Μη μασάς, θα πέσει γερό φαγοπότι.

 8. ΜΑΚΕΔΝΟΣ avatar
  ΜΑΚΕΔΝΟΣ 27/12/2009 14:44:01

  Ακουσατε μηπως τιποτα για την νεα γριπη τωρα τελευταια???????????????????????ξαφνικα δεν ακουω τιποτα μηπως περασε η γριπη???????μηπωσ δεν θελουν να μας χαλασουν τις γιορτες?????τι γινεται ρε τι γινεται εδω ανθρωποι πεθαινουν απο την γριπη και εσεις γκαριζατε σαν σκυλια να μην πηγαινει ο κοσμος στις εκκλησιες να μην λαμβανουμε των μυστηριων να μην κολησουμε ολοι γριπη και τωρα που ολοι κανουν αλλαξοκωλιεςς στα μουζουκια δεν υπαρχει κινδυνος για την ζωη μας??????ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΓΡΙΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 9. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 27/12/2009 15:05:58

  τώρα υπερθερμαίνεται ο πλανήτης, αλλάζει η τροχιά της Σελήνης και γενικώς καταστροφή...

  Κυκλοφορεί επίσης ότι η γρίππη ...μεταλλάσεται και θα επανέρθει δριμύτερη.

 10. pikos avatar
  pikos 27/12/2009 16:33:24

  Δεν σου λεω οτι θα πεθανεις αφου πρωτα θα εχεις τηγανιστεί,σου λεω και σου λεει και το αρθρο,οτι ειναι πραγματα που εχουν ξανασυμβει,στην καταστροφη της περμιας περιόδου πχ,χαθηκε το 95% της οποιασδήποτε ζωης.Η μετατόπιση του μαγνητικού πολου ειναι κατι που συμβαίνει,για το ποσο σοβαρα θα ειναι τα πραγματα δεν ειναι κανεις σιγουρος,αν και πιστευω πως ειμαστε πολυ εγωιστές για να σβήσουμε ετσι απλα :P

  • Kurosaki Ichigo avatar
   Kurosaki Ichigo @ pikos 27/12/2009 19:02:08

   Καλά τα παραμύθια των κουτόφραγκων αλλά δεν έχουν δράκο, όπως είπε και η προλαλήσασα. Προτιμώ λοιπόν την οπτική της κεντρικής ανάρτησης. Πρόκειται περι νεοταξικής προπαγάνδας.

 11. ΙΑΝΟΣ avatar
  ΙΑΝΟΣ 27/12/2009 19:43:15

  ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ..ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ..ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ...ΑΠΟ
  ΤΟΝ ..ΚΑΚΟ ..ΜΑΥΡΟΥΛΗ..ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ...ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ..ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ !!!!!!

 12. pikos avatar
  pikos 27/12/2009 22:02:22

  δεν χρειάζεται να πιστεύεις κάτι,απλά να το έχεις κατά νου.

 13. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 27/12/2009 23:14:18

  Δεν χρειάζεται, γιατί έτσι ίσως μου μπει κανένα ζιζάνιο στο τέλος να αποθηκεύσω 5-10 χρόνων ξηρά τροφή και κονσέρβες. Δεν θέλει και πολύ, το ένα θα φέρει το άλλο και στο τέλος θα γίνω υποχείριο της πέμπτης φάλαγγας. Καλύτερα να βλέπω τα πάντα, από τις ακτίνες γάμα και τις μαύρες τρύπες μέχρι το πείραμα του CERN, υπό το πρίσμα «Νέα Τάξη Vs Παλαιάς Τάξης», «Έτσι Vs Γιουβέτσι». Είναι ασφαλέστερη προσέγγιση προκειμένου να μη με πιάσει κανένας κότσο και βρεθώ προ εκπλήξεων. Δε θα τους περάσει. Όλοι μαζί υποψιασμένοι, ποτέ νικημένοι. Εσύ με ποιους είσαι αλήθεια, με εμάς ή με τους άλλους?

 14. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 27/12/2009 23:19:45

  Eγω ειμαι με αυτους που πιστευουν οτι ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι απο μετεωριτη που πλησιαζει να συγκρουσθει στη γη (ιδε εργο Armageddon) και αρα πρεπει να γινει παγκοσμιος ερανος για να κατασκευαασθουν διαστημοπλοια που θα τον αντιμετωπισουν.

 15. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 27/12/2009 23:23:22

  Ή δεν έχει τι να δείξει η ΝΟVA, ή έχω καιρό να δω και έχω ξεχάσει τι βλακείες δείχνουν... Εναλάσσονται η ιερή λόγχη που τρύπισε τον Χριστό και μάζεψε ο Χίτλερ αλλά η μεταλλουργία λέει ότι είναι του 7ου αώνα μΧ, το ιερό σεντόνι που δείχνει το αρνητικό του Χριστού και που και αυτό είναι λόιγο μεσαιωνικό, και οι ακτίνες γάμμα, ο κύκλος των 62 εκατομμυρίων ετων που θα μας σκοτώσει σε 10 εκατομ. χρόνια, τα ηφαίστεια που μας έψησαν με το CO2 (περίεργο, νόμιζα ότι προκαλούν περιόδδους παγετώνων από την τέφρα) και που σίγουρα θα αυτοκαταστραφούμε, και, για όσους από εσάς επιμένετε να αισιοδοξείτε, ό ήλιος που θα έκραγεί και θα μας κάψει. Α! και ο Ναστράδαμος και οι Μάγια που μας ξεμπερδεύουν το 2012.

  Βρε έχει τρελλαθεί ο κόσμος, ή μας τρελλαίνουν για να μην προσέχουμε τι γίνεται. Αναρωτιέμαι αν το National Geographic και το History Channel εκπέμπουν τις ίδιες μα_ακίες και στην Αμερική, ή τα έχουν αυτά για την Ανατολική Ευρώπη...

  Κα Μπιρμπίλη μου, να παρατήσουμε τα εγκόσμια, και τροχάδην για Βουδιστικό μοναστήρι στο Νεπάλ.

 16. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 27/12/2009 23:37:34

  !!! από το παραμύθι της πράσινης ανάπτυξης στο παραμύθι του επικείμενου πιθανολογούμενου κινδύνου πρόσκρουσης μετεωρίτη? Μα αν μας πάρουνε τα σώβρακα μια φορά με την πράσινη ανάπτυξη, αυτό το παγκόσμιο project στο οποίο αναφέρεσαι θα μας πάρει μέχρι και μη πω τι. Γ@μώ τη NOVA μου μέσα δηλαδή.
  Εγώ λέω όλα αυτά τα λεφτά να δαπανηθούν κάπου πιο ουσιαστικά, όπως ας πούμε στα παιδάκια των τρίτων χωρών που πεινάνε και υποφέρουν. Ακούς εκεί τώρα, εδώ δε ξέρουμε που βρισκόμαστε στα γήινα θα ασχοληθούμε με τα εξωγήινα επειδή έτσι λέει η Bilderberg? Που θα πάει όμως, θα γυρίσει ο τροχός και τότε θα μπούν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 27/12/2009 23:50:21

  Oπως γνωριζεις ενα οποιοδηποτε συνολο συσπειρωνεται γυρω απο τη φυσικη του ηγεσια οταν κινδυνευει αμεσα ολοκληρο και ενας εξωτερικος εχθρος απο το διαστημα ειναι ο καλυτερος για να συσπειρωθει ολη η ανθρωποτητα.Μαντεψε απο ποια χωρα θα περιμενει ο κοσμος να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια : απο αυτη που βγαζει αυτα τα σεναρια και τα εργα.

 18. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 28/12/2009 00:05:53

  Τι να πώ, εύχομαι κάποια στιγμή να απεμπλακείς από το νεοταξικό σκοτάδι της NOVA και της NASA, βλέποντας το φώς το αληθινό (από 50.000 lumens κι απάνω).

 19. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/12/2009 01:42:24

  Μπουμ τιάρα μπουμ τιάρα μπούμ τιάρα μπουμ ...

 20. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 28/12/2009 02:40:18

  «περίεργο, νόμιζα ότι προκαλούν περιόδδους παγετώνων από την τέφρα»

  Οι κακές, μοσχαρίσιες και νεοταξικές γλώσσες πάντως λένε οτι πράγματι αν η τέφρα προέλθει από υπερ φαίστειο, το πυροκλαστικό κύμα που ακολουθεί έχει τεράστια ακτίνα δράσης και όντως αρκεί για να δώσει ροδαλό χρωματάκι σε μια ήπειρο μεγέθους Αυστραλίας και βάλε. Από εκεί και ύστερα βέβαια οι ίδιες αυτές γλώσσες θα συμφωνούσαν μαζί σου οτι επέρχεται μια κάποια παγκόσμια ψύχρα. «Το φέρνει» λιγό δηλαδή.
  Επίσης κυκλοφορεί η φήμη οτι όσες φορές ντοκυμαντέρ του History Channel ή του Discovery ασχολήθηκαν με την λεγόμενη «Ιερή Λόγχη» και «Ιερή Σινδώνη» αντίστοιχα, τις επισημάνσεις που έκανες τις παραθέτει μια χαρά και μάλιστα κάμποσες φορές μέσα στο επεισόδιο για να εμπεδωθεί από το κοινό.
  Επίτηδες το κάνουν, θέλουν να περάσουν το μήνυμα οτι από όλα τα δήθεν «κωλοκάναλα» (πιπέρι στο στόμα) που έχουμε σε τούτη τη χώρα, αυτά τα δυο είναι σοβαρότερα και υπευθυνότερα απέναντι στον θεατή. Και οτι –παραμύθι φούρναρης- σκοπός τους είναι να ανοίξουν τα στραβά της μέσης κυρά-Μερόπης (ανεξαρτήτου εθνικότητας) και όχι να την αποβλακώσουν. Αλλά εγώ δε μασάω, αφού είμαι υποψιασμένος και σε διαρκή επαγρύπνηση, κάτι τέτοια τα πιάνω στον αέρα.

 21. koronia96 avatar
  koronia96 28/12/2009 11:52:29

  Εγώ νομίζω ότι και για την υπερθέρμανση (στην Ελλάδα τουλάχιστον) φταίνε οι μετανάστες και το Ισλάμ.

 22. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/12/2009 12:59:00

  ΑΜΟΙΒΗ €50!!! Στα τέλη της δεκαετίας του '70, η τρομολαγνεία υποσχόταν νέα περίοδο παγετώνων και μαζική πείνα... Α, υποσχόταν και το ΤΕΛΟΣ του πετρελαίου μέχρι το 2000.

  However, it is projected that man's potential to pollute will increase six- to eightfold in the next 50 years. If this increased rate of injection of particulate matter in the atmosphere should raise the present global background opacity by a factor of 4, our calculations suggest a decrease in global temperature by as much as 3.5°K. Such a large decrease in the average surface temperature of
  Earth, sustained over a period of few years, is believed to be sufficient
  to trigger an ice age.S. I. Rasool and S. H. Schneider, "Atmospheric Carbon Dioxide and Aerosols: Effects of Large Increases on Global Climate," Science 173(1971), p. 141

  Το πιο σημαντικό αέριο του θερμοκηπίου είναι: ---------. Δίνω €50, μέσω του factorx, σε όποιον το βρεί μέχρι τις 11 το βράδυ

 23. Soustom avatar
  Soustom 28/12/2009 13:05:37

  ...Μεθάνιο;

 24. Kurosaki Ichigo avatar
  Kurosaki Ichigo 28/12/2009 13:35:36

  Το μεθάνιο που εκλύεται μέσω των πορδών από τα βοοειδή παγκοσμίως.
  (Δεν κάνω πλάκα, σε αυτό το σχόλιο σοβαρολογώ).
  Κράτα το πενηντάευρω αλλά γενικότερα πρόσεχε μη την πάθεις σαν τον βοσκό με το λύκο. Σίγουρα έχουν ειπωθεί και υπερβολές που χαλάνε την γενικότερη εικόνα. Παντού συμβαίνει αυτό, από τις πολιτικές αναλύσεις μέχρι την απολογητική των απανταχού θρησκειών. Η επιστήμη θα ξέφευγε? Ε κι επειδή η τελευταία μιλάει πολύ εδώ και αρκετές δεκαετίες, έχει πει και κάμποσες μπαρούφες. Καλύτερα έτσι παρά παλαιότερα που δεν της επιτρεπόταν να αρθρώσει κουβέντα αν δεν είχε την σύμφωνη γνώμη του κάθε Ιερατείου.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Kurosaki Ichigo 28/12/2009 13:37:53

   ζεστός είσαι... αλλά οι τερμίτες εκλύουν περισσότερο. Ούτε οι τερμίτες...

   Ποιό αέριο?

 25. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/12/2009 14:13:45

  Περιμένοντας τον "τυχερό", ανταπόκριση από την Καλκούτα: Ρεκόρ ψοφόκρυο.

  It’s 11.4 degrees and dipping

  The Telegraph, Calcutta, India, December 28, 2009

  An official of the India Meteorological Department (IMD) in Delhi said: “It looked a little uncertain on Saturday, but Sunday’s further fall seems to have sealed the deal, with the minimum temperature likely to be around 10 degrees Celsius by Wednesday. It could turn out to be the coldest Calcutta winter ever.”

 26. Σαος avatar
  Σαος 28/12/2009 22:22:14

  Έρχεται η Νέμεσις!!!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Nemesis_(star)
  Όταν θα φτάσει να πείτε στην κ Μπιρμπίλω να με ξυπνήσει...

 27. Σαος avatar
  Σαος 28/12/2009 22:30:41

  By the way, δείτε και το παρακάτω:
  http://www.youtube.com/watch?v=t-wsBFSsCbI
  Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την απειλή των ... UFO :-P

 28. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/12/2009 23:05:39

  11:01 η ώρα της αλήθειας: Το πιο σημαντικό αέριο του θερμοκηπίου είναι ο ...υδρατμός. Αυτό που βγαίνει από το μπρίκι όταν βράζετε αυγουλάκι. Η υγρασία που γίνεται σύννεφο. Παγιδεύει περισσότερες υπέρυθρες από οποιοδήποτε CO2 και προστατεύει από παγετό τις κρύες νύχτες. Λίγο να ζεστάνει ο καιρός, πήζουμε στον υδρατμό και η Γη θερμαίνεται.

  Μην φοβάστε όμως, ούτε το CO2 είναι εχθρός ούτε οι υδρατμοί και τα σύννεφα. Με πολλούς υδρατμούς και σύννεφα, η αντανακλαστικότητα (ή το albedo) του Πλανήτη μεγαλώνει και δροσιζόμαστε αυτόματα, και βρέχει και άντα πάλι από την αρχή. Οι μηχανισμοί το κλίματος είναι πιο πολύπλοκοι και σοφοί από την φτηνή προπαγάνδα περί άμεσου καταποντισμού της ...Νέας Υόρκης.

  Καλή μας κυρία Υπουργέ. Ξεχάστε το το κλιματολογικό, είναι μπαρούφα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.