#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/08/2010 21:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβερνητικές ενέργειες που προσβάλλουν τους Μακεδόνες και τον απανταχού ΕλληνισμόΕπιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Βασιλίσσης Σοφίας 5    --    Αθήνα

1 Αυγούστου 2010

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η ηγεσία των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσπάθησε πολλές φορές να σας  συναντήσει, αλλά ίσως λόγω του βεβαρημένου προγράμματός σας αυτό δεν κατέστη  δυνατόν. Γι’ αυτό δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία  να σας διαβιβάσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας για το μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Εφ’ όσον δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί αυτή η συνάντηση θα θέσουμε γραπτώς τις ερωτήσεις και τους ενδοιασμούς μας  και ευελπιστούμε στην άμεση  ανταπόκρισή σας.

Πριν από λίγους μήνες διορίστηκε από την Κυβέρνηση στη θέση του Προέδρου της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου. Μείναμε  κατάπληκτοι από αυτή την επιλογή διότι ο κ. Κωνσταντίνου όχι μόνον δηλώνει  « Ευρωπαίος  Ελληνόφωνος Κεντροαριστερός Δικηγόρος», αλλά   επιπλέον  συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη το 2006 στην παρουσίαση του «ABECEDAR» («Μακεδονικού» αναγνωστικού) το οποίο προωθείται από τη Σκοπιανή προπαγάνδα. Ο κ. Κωνσταντίνου ήταν μαζί  με το γνωστό Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου, τον πολιτευτή ψυχίατρο Ιμπράμ Ονσούνογλου, που δήλωνε Οθωμανός και το  γνωστό υποστηριχτή της Σκοπιανής προπαγάνδας κ. Νακρατζά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος είναι ο λόγος που ανάμεσα σε εκατομμύρια Έλληνες η Κυβέρνηση επέλεξε κάποιον που δεν θεωρεί  τον εαυτό του Έλληνα;

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, (CDRSEE) είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός ο οποίος εδρεύει  στη Θεσσαλονίκη ( http://www.cdsee.org/jhp/index.html ) . Πρώτος Πρόεδρος του CDRSEE ήταν ο Matthew Nimetz ο νυν ειδικός μεσολαβητής  του ΟΗΕ για την εύρεση αποδεκτού ονόματος της πΓΔΜ. Η πρώτη εργασία αυτού του ΜΚΟ ήταν η έκδοση τεσσάρων βιβλίων Κοινής Ιστορίας των Βαλκανικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Αυτό το τετράτομο έργο προωθεί  λανθασμένες απόψεις και ερμηνείες.  Αμφισβητεί δε ανοιχτά την ελληνική  εθνοπολιτιστική διάσταση και ιστορική συνέχεια της Μακεδονίας και προπαγανδίζει την ύπαρξη ξεχωριστής δήθεν «Μακεδονικής» εθνικής οντότητας.Τα τέσσερα βιβλία προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν από Έλληνες μαθητές δευτεροβάθμιας

εκπαίδευσης, καθώς και από μαθητές άλλων Βαλκανικών χωρών στα πλαίσια αναθεωρημένων σχολικών προγραμμάτων. Τα προαναφερθέντα βιβλία δεν έχουν διεισδύσει στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά διδάσκονται στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Η κ. Θάλεια Δραγώνα, πρώην Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, η οποία τοποθετήθηκε  στην Ειδική Γραμματεία Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων, γνωστή και από τη δράση της στη μειονοτική εκπαίδευση μαθητών στη Θράκη, είναι και μέλος της Επιτροπής Ιστορικής Εκπαίδευσης της Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας : http://www.forumcongress.com/cdsee/sejhp.htm

Ποιος είναι ο λόγος που ανάμεσα σε χιλιάδες Έλληνες καθηγητές η Κυβέρνηση επέλεξε την κ. Δραγώνα για τη θέση-κλειδί που κατέχει στο Υπουργείο Παιδείας ; (Πιστεύομε ότι η Χαρά Νικολοπούλου θα ήταν πολύ χρήσιμη σ’ αυτό το Υπουργείο.)

Επιπλέον, επικεφαλής της εργασίας γιά την έκδοση των προαναφερθέντων τεσσάρων τόμων Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας είναι ο κ. Βερέμης, μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο οποίος ήταν και μέλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στο Υπουργείο  Παιδείας.

http://www.cdsee.org/pdf/b_horiz8.pdf (Horizons-περιοδικό του CDRSEE),

http://www.cdsee.org/jhp/news_131106.html

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συνεχής προώθηση σε θέσεις κλειδιά της κυβέρνησης (αμφοτέρων κομμάτων) ατόμων των οποίων τα έργα δεν συνάδουν με το υψηλό έργο ευθύνης που η κυβέρνηση τους έχει αναθέσει, ιδιαίτερα στο Υπουργείο Παιδείας του οποίου σκοπός του σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ελληνικού Συντάγματος είναι : « Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες ».

Επομένως, βάσει του άρθρου 16, η τοποθέτηση στο Υπουργείο Παιδείας της κ. Δραγώνα, αλλά και όλων όσων σκέπτονται παρόμοια, είναι αντισυνταγματική.

Κύριε Πρωθυπουργέ, οι ενέργειες αυτές προσβάλλουν όχι μόνον τους Μακεδόνες απανταχού της υφηλίου αλλά τον απανταχού Ελληνισμό.

Αναμένουμε στην επόμενη αναθεώρηση των σχολικών εγχειριδίων να υπάρχουν απαραιτήτως εκτενή κεφάλαια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τον Μακεδονικό Αγώνα, την Γενοκτονία των Ποντίων και λοιπών Ελλήνων της Μικράς Ασίας, όπως και της Γενοκτονίας των Αρμενίων και Ασσυρίων από τους Οθωμανούς. Επίσης, μετά τις πρόσφατεςσυμφωνίες που συνάψατε  για μελέτη των σχολικών βιβλίων Ελλάδας και Τουρκίας με τον κ. Ερντογάν, πρέπει να απαιτηθεί η διδασκαλία στα Τουρκικά σχολεία και η αναγνώριση όλων των  γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί. Επί πλέον να διδάσκεται

στα σχολεία μας  το γεγονός ότι ο Νέο-Οθωμανισμός, που καλλιεργείται στη γείτονα Τουρκία, αποτελεί θανάσιμη απειλή για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Ευελπιστούμε στην απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος

Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος

Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου,

Πρόεδρος

Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου

Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών-Δημήτρης Μποζιρικίδης

Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πάνος Δ. Σπηλιάκος

Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου-Παύλος Κοτρώτσιος

Υ.Γ.:  Ο Μακεδονικός Ελληνισμός αναρωτιέται αν έγινε έρευνα για  να εξακριβωθεί από ποιον  και για πιο λόγο τοποθετήθηκε τον Απρίλιο 2010, με σφραγίδα της Ελληνικής Βουλής στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Ελληνικής Βουλής, το ABECEDAR («Μακεδονικό» Αναγνωστικό) με αναφορά στη «Μακεδονική» Γλώσσα και «Μακεδονική»  Μειονότητα, και τι κυρώσεις πιστεύετε ότι πρέπει να επιβληθούν για το διεθνή αυτόν διασυρμό του Ελληνισμού;

Κοινοποίηση: Κύριο Κάρολο Παπούλια-Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας

Ελληνικό Κοινοβούλιο

Κύριο Αντώνη Σαμαρά-Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας

Κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη- Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ

Κυρία Αλέκα Παπαρήγα-Πρόεδρο ΚΚΕ

Κύριο Αλέξη Τσίπρα-Πρόεδρο Σύριζα

Κύριο Παναγιώτη Ψωμιάδη-Νομάρχη Θεσσαλονίκης

Κύριο Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο-Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ  ΕΝΩΣΕΙΣ   ΥΦΗΛΙΟΥ

Επικοινωνία:   Nina Gatzoulis  -  President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations

25 Rogers Street,   Dover, NH 03820,   USA

Τηλ: 603-742-0466     Φαξ: 603- 617-2977     Email: nina@greece.org

ΣΧΟΛΙΑ

 1. denkserotipota avatar
  denkserotipota 02/08/2010 21:57:02

  Θα μπορούσα να γράψω πολλά , αλλά θα αρκεστώ στο εξής.
  Ο Ιων Δραγούμης είχε πει, σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία, μια μέρα θα μας σώσει.
  Ερχεται η ώρα. Για "κάντε μια βόλτα" οι νοτιότεροι και αφουγκραστείτε τι γίνεται βορειότερα.........

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ denkserotipota 02/08/2010 22:31:12

   Ρητορικά τα ερωτήματα της επιστολής...έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρχαν.
   Ο άνθρωπος με το που ανέλαβε έτρεξε να προλάβει να "αποχαρακτηρίσει" τα υπουργεία από τις καταραμένες (για αυτούς) λέξεις Μακεδονία και Αιγαίο.
   Μερικά στρέμματα γης λιγότερα δεν είχε πει ο αβάφτιστος;;

   Ανάθεμα την ώρα τους...

 2. ataktos avatar
  ataktos 02/08/2010 21:58:02

  Καλά ..πήραν αδεία εκφράσεις και φωνής ..από τον μηχανισμό του Παναγιώτη Δήμητρα @ΣΙΑ …μυστικοσύμβουλο … Ντόρα ..ΓΑΠ ..ΑΙΑΑΙ

 3. Στέργιος avatar
  Στέργιος 02/08/2010 22:01:50

  Μου προξενεί εντύπωση πώς ο αρνητής του νεοελληνικού εθνικισμού κ. Κωνσταντίνου δέχτηκε να διοριστεί σε έμμισθη θέση (με παχυλό μισθό) από αυτό το ίδιο το επάρατο κράτος που τόσο μισεί.

  Επίσης, μου προξενεί εντύπωση η αρμονική συνύπαρξη Ονσούνογλου και Βοσκόπουλου, αφού ως γνωστόν, όταν η συζήτηση πάει στο αν οι σλαβόφωνοι Μουσουλμάνοι Πομάκοι είναι "Τούρκοι" ή "Μακεδόνες", οι δύο πράκτορες σκοτώνονται μεταξύ τους.

  • ataktos avatar
   ataktos @ Στέργιος 02/08/2010 22:05:06

   η χαρχαλα ..τους ενωνει ..τσιμεντο ΤΙΤΑΝ

 4. Orestios avatar
  Orestios 02/08/2010 22:33:39

  Αυτή η γεννημένη γερόντισσα με οξυγονοκόληση έχει κατσικωθεί από το GAP στην θέση της υπονομεύτριας.
  Το θέμα είναι ότι το Υπουργό Εξωτερικών κάνει τώρα τα μπάνια του και δεν μπορεί να ασχολείται με θέματα που δεν ευννοούν την καταστροφή της χώρας.

 5. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 02/08/2010 22:54:46

  Διαβαστε το βιβλιο του Κ. Βακαλοπουλου σχετικα με το Μακεδονικο ζητημα..ειναι ακρως κατατοπιστικο. Ειναι ανυπερβλητες η θυσιες του πληθυσμου αυτης της περιοχης, οι δε αγωνες τιτανιοι.
  Τιποτε δεν μας χαριστηκε..ολα εχουν πληρωθει με το αιμα αγωνιστων.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 02/08/2010 23:09:58

   Το GAP όμως δεν αναγνωρίζει τα κεκτημένα.

 6. Νικηφόρος Ουρανός avatar
  Νικηφόρος Ουρανός 02/08/2010 22:58:35

  Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Αυτοί τη δουλειά τους.

 7. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 02/08/2010 23:04:11

  Μάλλον το έχουμε χάσει το παιχνίδι.

  Αλλος δε βρέθηκε να αποκαλύψει αυτό το σοβαρό ζήτημα?

  Η Ν.Δ κοιμάται?

  • ataktos avatar
   ataktos @ ΣΟΝ ΠΕΝ 02/08/2010 23:17:49

   ΣΟΝ ΠΕΝ- μια αφιερωσει πρωπικη ...http://www.youtube.com/watch?v=SmidrapmSpo ...ολλα θα πανε καλα.

  • neotera avatar
   neotera @ ΣΟΝ ΠΕΝ 02/08/2010 23:21:28

   Γιατί ...θυμώνω όταν περιμένει κάποιος από τη ΝΔ να είναι διαφορετική απ' το PASOK...
   Πραγματικά με το αιματάκι μας λευτερώθηκε βήμα προς βήμα όλη η Ελλάς. Αν πάρετε πίσω τους προγόνους σας οι περισσότεροι θα βρουν ιστορίες εθνικής προσφοράς, ανείπωτης θυσίας, ηρωισμού που εκτείνονται 2 ή και 3 αιώνες πίσω. Πώς τα καταφέραμε ότι χειρότερο σκουπίδι διαθέτουμε ως κοινωνία να καταλάβει αξίωμα πάντα με προβλημάτιζε. Ισως γιατί αυτοί που πραγματικά αξίζουν και είναι έτοιμοι ανιδιοτελώς να προσφέρουν απαξιούν να δώσουν μάχη για την καρέκλα. Η αξιοκρατία που επισήμανε ως κοινωνιολόγος ο Αντρέας είχε ειδικά κρίσιμη σημασία για την Ελλάδα. Ως "κλειδί" που ανοίγει την κόλαση για τους έλληνες χειρίστηκαν το ζήτημα αυτό οι εχθροί μας..

 8. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 02/08/2010 23:16:47

  Διαπιστώνω μία σοβαρή παράλειψη στα ονόματα των αποδεκτών της κοινοποίησης της επιστολής των Παμμακεδονικών Ενώσεων της Υφηλίου, που αφορά στο όνομα της κας Μπακογιάννη!
  Ασφαλώς δεν είναι ακόμα αρχηγός κόμματος, γιατί το πάει λάου-λάου, αλλά έχει ήδη ιδρύσει το περίφημο «forum για την Ελλάδα» και επιπλέον διετέλεσε ΥΠ.ΕΞ., που σημαίνει ότι χειρίστηκε το ζήτημα προς το συμφέρον της πατρίδας μας, απ’ όσο ισχυρίζεται η ίδια!
  Είναι ευκαιρία λοιπόν, να βάλουμε την ίδια και τους «ακτιβιστές» της να προβληματιστούν πραγματικά για το μέλλον της Ελλάδας και να πάρουν θέση απέναντι στα σοβαρότατα ερωτήματα, που θέτει η πραγματικά αγωνιούσα Ομογένεια!

 9. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 02/08/2010 23:49:02

  Ενώ είναι απολύτως σωστά όσα επισημαίνει η Παμμακεδονική, πρέπει να προσέχει το ύφος στις επιστολές της, γιατί τους δίνει δικαίωμα να βρίσκουν δικαιολογίες ώστε να μην απαντάνε. Δεν είναι γλώσσα αυτή για τόσο σοβαρά ζητήματα.

 10. black sea avatar
  black sea 03/08/2010 01:48:21

  σωστα επρεπε να τα γραψουν στα αμερικανικα που ειναι πιο ευγενικη γλωσσα!αυτοι δεν καταλαβαινουν απο λογια ρε...αυτοι καταλαβαινουν μονο απο κλωτσιες!

 11. Μοργκάνα avatar
  Μοργκάνα 03/08/2010 01:55:54

  Λάβετε υπόψη ότι η "κα" Δραγώνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Πρόσφατα διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το θέμα αυτό, τι αποτελέσματα θα έχει, θα το δούμε, και θα συμπεράνουμε αν διατάχθηκε "για τα μάτια του κόσμου" ή επί της ουσίας. Γεγονός παραμένει, ότι μια απόφοιτος Λυκείου κατέχει θέση Πανεπιστημιακού καθηγητή και είναι και Γενική Γραμματέας του Υπουργείου ΕΘΝΙΚΗΣ (κάποια μέρα, όταν απενεχοποιηθούν από τα οικογενεικά και προσωπικά συμπλέγματά τους οι κρατούντες, ή όταν απαλλαχθούμε από αυτούς, θα επιστρέψει ο όρος) Παιδείας. Το ανέκδοτο αυτό των εθνομηδενιστών, που κατά περίεργο τρόπο,έχουν διαχειριστεί εκατομμύρια ευρώ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, για να μας προσβάλλουν και να μας μηδενίζουν, το ακούσαμε, το ξέρουμε, και δεν γελάμε πια ! "ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!" Δεν το λέω εγώ, ο μεγάλος Οδυσσέας Ελύτης το είπε, και με εκφράζει απόλυτα. Ας όψονται!

 12. ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ avatar
  ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ 03/08/2010 09:17:27

  Αδέλφια μου, η Νέα Τάξη των σύγχρονων Τσολάκογλου, θα ξεπουλήσει ότι πιο ωραίο έχει ετούτη η χώρα, την Ιστορία της!!! Αν δεν ξεσηκωθούμε να τους πετάξουμε στην θάλασσα, η πολιτισμική κρίση που θα έλθει, θα είναι πολύ χειρότερη από την οικονομική!

  • no more mr. nice guy avatar
   no more mr. nice guy @ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ 03/08/2010 10:20:39

   αν θυμαμαι καλά ,οταν ο μητσοτακης ειχε πει οτι το θεμα της ονομασιας θα το ξεχασουμε σε λιγα χρονια,πηρε 40% στις αμεσως επομενες εκλογες

 13. Στράτος avatar
  Στράτος 03/08/2010 12:45:27

  Μπράβο σας!!! Η φωνή σας/μας πρέπει να ακουστεί ΠΑΝΤΟΥ!!! Ιδιαίτερα εκεί όπου ''ανθούν'' ανθέλληνες επίορκοι!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

 14. mitskos avatar
  mitskos 03/08/2010 13:14:02

  σιγα του μακεδονες...

  http://www.youtube.com/watch?v=fEWtis9uLPk

  χα!χα!

  • ZARKO avatar
   ZARKO @ mitskos 03/08/2010 17:46:06

   ψιτ εσύ εξυπνάκια άρπα ένα πηρούνι και τσίμπα το
   http://www.youtube.com/watch?v=tO-71JISvYc&NR=1

  • O Θείος avatar
   O Θείος @ mitskos 03/08/2010 17:53:09

   Ο αποθανών δεδικαίωται. Ο δε ζουρ(λι)άρης, "τι κρύβει μέσα το μυαλό ποιός ξέρει";

 15. KΠ avatar
  03/08/2010 13:30:11

  Προς:
  Πρόεδρο Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη
  Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρα. Αντώνιο Παπαδόπουλος, Πρόεδρο
  Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνά, Πρόεδρο
  Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπο Μουτουσίδη, Πρόεδρο
  Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτη Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου,
  Πρόεδρο
  Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντα Παπαθανασίου
  Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών-Δημήτρη Μποζιρικίδη
  Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πάνο Δ. Σπηλιάκο
  Πρόεδρο Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου-Παύλο Κοτρώτσιο

  Αγαπητή Κυρία, Κύριοι

  Από την τύχη της επιστολής σας, πιστεύω να καταλάβατε για ποιό λόγο η Ελλάς δεν έχει μπορέσει έως σήμερα να αφήσει τους ομογενείς να ψηφίζουν στις όποιες εκλογές της.

  Το μέλλον του χώρου / τόπου (χώρα δεν υπάρχει, κατά την κα Δαγκώνα) ανήκει εξ' άλλου στους ευγενείς νομάδες από την Ασία, τα καλλωπισμένα πλην μονίμως ξυνομουριασμένα δίποδα με τον κακοχωνεμένο αγγλοσαξωνικό λόγο (ούτε καν καλά την Αγγλική δεν έχουν μάθει να ομιλούν) και τους διάφορους χαζοχαρούμενους λεβιέδες και τα τσιράκια τους, παρλαπίπες και πληρωμένους εκτελεστές "συμβολαίων". Πιο πιθανό είναι να υπάρξει εθνική συνέχεια στο Κουίνς, στην Αστόρια, παρά στην Μητρόπολη υπό της εντολές της τωρινής κυβέρνησης ανδρείκελων._Κ.Π.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.