28/08/2008 14:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβερνητικές διαδρομές στο Άγιο Όρος

Έγραφε στις 23/04/2006 το ΠΑΡΟΝ: Την (πρωθυπουργική) αποστολή δεν ακολούθησε από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που μαζί με τον Γιάννη Αγγέλου… έκοψαν δρόμο και πήγαν στο Άγιον Όρος, όπου έμειναν για δύο ημέρες στη Μονή Βατοπεδίου. Ο Θ. Ρουσόπουλος έχει για πνευματικό του τον ηγούμενο Εφραίμ του μοναστηριού. Και όποτε ο τελευταίος έρχεται στην Αθήνα, ο υπουργός Τύπου εκκλησιάζεται από αυτόν στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Εξ ου και το τηλεοπτικό αφιέρωμα για τη Μονή Βατοπεδίου προσφάτως. Συνοδεία εξάλλου του Ευφραίμ ο κ. Ρουσόπουλος επισκέφθηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ένα χρόνο μετά (15/04/2007) γράφει η ίδια εφημερίδα: Στη Μονή Βατοπεδίου πέρασε λίγες ημέρες ο υπουργός Επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος περιμένοντας το άγιο Πάσχα.

Λίγες ημέρες μετά (29 Απριλίου 2007) το ΒΗΜΑ γράφει ότι ο κ. Ρουσόπουλος ήταν αυτός που έπεισε και τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή να επισκεφθεί το Αγιον Όρος (28.07.06) και να διανυκτερεύσει μόνο στο ιστορικό Βατοπέδι, προκαλώντας ποικίλα σχόλια (όχι μόνο λόγω των σχέσεων του στενού συνεργάτη του με τον Ευφραίμ, αλλά και επειδή άλλοι συνεργάτες του πρωθυπουργού είχαν επιμείνει να μην πάει).

Στις 22/4/2008 εμείς γράψαμε (Τι παίζει με τη μονή Βατοπεδίου;): Οι κ. Ρουσόπουλος και Αγγέλου περίμεναν την παραίτηση Κλαδά και μετά αναχώρησαν (το Σαββατοκύριακο) για το Άγιο Όρος. Που πήγαν; Δεν ξέρω ακριβώς, τα κινητά δεν έπιαναν, αλλά εικάζω ότι πήγαν στη Μονή Βατοπεδίου, όπως και την προηγούμενη φορά.

Αλλά δεν ήταν μόνο ο κ. Καραμανλής και ο κ. Αγγέλου που έπεισε ο κ. Ρουσόπουλος να επισκεφθούν τον Ευφραίμ. Μαζί του έχουν πάει εκεί όπως πληροφορούμε και ο κ. Ζαγορίτης, ο κ. Δασκαλάκης και ο κ. Σταικούρας.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. διπλωμάτης avatar
    διπλωμάτης 28/08/2008 14:30:42

    και μετά ψάχνουμε πώς έκανε ο δημοσιογραφάκος τις τεράστιες βίλες...ΑΞΙΟΣ Θοδωρή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.