03/11/2011 13:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση συνεργασίας με Παπαδήμο θέλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

(Ανανεώνεται συνεχώς)

Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν πρόταση για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με επικεφαλής τον πρώην αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκά Παπαδήμο, ανέφεραν πηγές από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Reuters.

Εν τω μεταξύ, η στενή συνεργάτις του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη δήλωσε στο Reuters ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί και δεν σκοπεύει να το κάνει.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες Υπουργοί και Βουλευτές θα υποχρεώσουν τον Παπανδρέου να καταθέσει την εντολή που είχε λάβει στον Κάρολο Παπούλια και ο Πρόεδρος να ανοίξει τις διαδικασίες για τις διερευνητικές εντολές προκειμένου (αρχικά) να εξευρεθεί λύση διακυβέρνησης με σχηματισμό «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας». Διαφορετικά θα οδηγηθούμε στις κάλπες τον Δεκέμβριο.

Όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καμία σημασία πια τόσο η συζήτηση όσο και η ψηφοφορία για να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ διαμηνύουν οι βουλευτές και ζητούν (Δ. Λιντζέρης ) από τον Παπανδρέου  «να δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τις καταστατικές αρχές του Κινήματος για ομαλές πολιτικές εξελίξεις». Δηλαδή, του ζητά να παραιτηθεί.

Η μόνη βέβαια περίπτωση να σταματήσει η διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης είναι μόνο μία. Να πάει ο Παπανδρέου στον Πρόεδρο και να του καταθέσει την εντολή.

Μέτωπο το "τριών" με ... Μόσιαλο

Συνάντηση είχαν νωρίτερα οι υπουργοί Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, στην οποία προστέθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.  Η επονομαζόμενη "τρόικα" της κυβέρνησης φάινεται ότι σχημάτισε ενιαίο μέτωπο με τον κ. Μόσιαλο, με στόχο να αποφασιστεί, σε πρώτη φάση, ενιαία στάση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ προκείμενου να ξεκαθαρίσουν κυρίως την «κατάσταση» που δημιούργησε ο Γ. Παπανδρέου ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου με την πρότασή του για δημοψήφισμα, ζητούσαν από το πρωί  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποχρεώνοντας τον Μιχάλη Καχριμάκη να μαζεύει  υπογραφές.

Από το πρωί είναι στο εντευκτήριο της Βουλής και συγκεντρώνει τις υπογραφές, αν και κάποιοι εκτιμούν πως μια κοινοβουλευτική ομάδα αυτή την ώρα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διάσπαση το ΠΑΣΟΚ. «θα βγουν μαχαίρια», «θα σφαγούμε» έλεγαν κάποιοι από τους βουλευτές ενώ οι ψυχραιμότεροι δήλωναν πως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις πολιτικές μας ευθύνες και να δώσουμε καθαρές λύσεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις καταγράφονται στην κεντρική ανάρτηση μας.

Εδώ θα καταγράφουμε τις εξελίξεις χρονολογικά, επειδή όπως αντλαμβάνεσθε θα γίνει της ...κ. Πόπης

- Ο Οδυσσέας Βουδούρης: ζήτησε στη Βουλή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και έκανε έκκληση σε Σαμαρά, Τσίπρα, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση πολιτικών αρχηγών

- Ο Δημήτρης Λιντζέρης είπε ότι ο ΓΑΠ «πλέον συνιστά παρελθόν» και κάλεσε τον Παπανδρέου «να δρομολογήσει τις διαδικασίες» για «ομαλές πολιτικές εξελίξεις».

- Ο υπουργός Άμυνας Πάνος  Μπεγλίτης είναι ο μόνος από τους υπουργούς που δήλωσε μέχρι τώρα στήριξη στην πρωθυπουργική επιλογή για δημοψήφισμα. «Τάχθηκα υπέρ του δημοψηφίσματος παρότι είχα εκφράσει επιμέρους προβληματισμούς για τη διαδικασία και το περιεχόμενό της γιατί θεωρώ ότι ως δημοκρατική διαδικασία μπορεί να αποσυμπιέσει το πολιτικό κλίμα» δήλωσε.

Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

Κ. Καρτάλης: Το συνταγματικό μου δικαίωμα να ψηφίσω με τη συνείδησή μου και όχι με την κομματική πειθαρχία, δεν θα το απεμπολήσω ποτέ, ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης, επικρίνοντας έντονα την απόφαση του Πρωθυπουργού για το επίμαχο δημοψήφισμα.

Απ. Κακλαμάνης: Πάνω απ’ όλα καταλλαγή, για να μην αλληλοσφαγούμε, συνέστησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. Δύο λέξεις έχω στο μυαλό μου, είπε, καταλλαγή και πατρίδα, την οποία δεν ακούω ούτε βλέπω να γράφεται συχνά τις τελευταίες μέρες.

Τ. Χυτήρης: Συγκυβέρνηση με τα άλλα κόμματα με δέσμευση να περάσει η δανειακή σύμβαση και να δοθεί η επόμενη δόση του δανείου και στη συνέχεια εκλογές, προτείνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης.«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ευθύνη από όλους και πρώτα από όλους από τον πρωθυπουργό», τόνισε ο κ. Χυτήρης.

Δ Κρεμαστινός : Θέμα αξιοπιστίας του Πρωθυπουργού έθεσε, μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός και ταυτόχρονα πρότεινε τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα αυτών που όπως είπε, «δεν έχουν κυβερνήσει και δεν έχουν εξαρτήσεις».

Ο κ. Κρεμαστινός απηύθυνε έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να ζητήσει άμεσα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «για να διακηρύξουν ότι δεν υφίσταται θέμα δημοψηφίσματος».

Χρ. Μαγκούφης: «Αυτή την ώρα αποτελεί εθνική ευθύνη η στήριξη του πρωθυπουργού», δήλωσε, προσερχόμενος στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης. !!!!! Ο κ. Μαγκούφης συνέστησε υπευθυνότητα, σύνεση και ενότητα της πατρίδας και του Κινήματος τασσόμενος υπέρ της πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος (είναι ο βουλευτής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην παρέλαση)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/11/2011 10:16:14

  Στο Twitter φέρεται να δήλωσε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί, και είναι καθ' οδόν προς τον Πετσάλνικο για να του δώσει τη σχετική επιστολή.

 2. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 03/11/2011 10:21:00

  Κι η Παναρίτη δήλωσε στο real ότι δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης,
  πάει για υπουργοποίηση η Ελσα!

 3. Quid avatar
  Quid 03/11/2011 10:21:35

  Κατά του δημοψηφίσματος και ο κος. Ρέππας. Και οι τελευταίοι της προεδρικής φρουράς εγκαταλείπουν το σκάφος.

  Μπορούμε να πανηγυρίζουμε το τέλος της δυναστείας των Παπανδρέου.

 4. Ignoramus avatar
  Ignoramus 03/11/2011 10:40:15

  αναλαμβανει ο νικος ο αδελφος

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Ignoramus 03/11/2011 10:48:43

   Ο Πρίγκηψ Νικόλαος δεν θα αφήσει (πάλι) τον αδελφό του να τα παρατήσει εύκολα, γιατί θα χάσει και ο ίδιος την κουτάλα (για όσους δεν γνωρίζουν, είναι έμμισθος σύμβουλός του). Θα τον πείσει να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε διάσπαση, κρατώντας τη "σφραγίδα" του κόμματος που θεωρεί κληρονομική ιδιοκτησία της οικογένειας. Επιτέλους φαίνεται ότι ήρθε η ώρα της διάλυσης αυτού του καρκινώματος.

 5. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 03/11/2011 10:44:58

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εκλογές εδώ και τώρα.

  • mayrh_trypa avatar
   mayrh_trypa @ EPICOUROS 03/11/2011 11:16:12

   Ο Νέος Ελευθέριος Βενιζέλος; Έχεις τελικά υπόψιν σου τι έκανε ο Παλιός Ελευθέριος Βενιζέλος; Σου συνιστώ να διαβάζεις τον διάλογο Βενιζέλου Μεταξά που έγινε μέσα από άρθρα και των δύο το Οκτώβριος 1934 Ιανουάριος 1935!!!!
   Και δε σου γράφει κανένας 4Αυγουστίτης..
   Ο Αντωνάκης το αριστερό άλοθι του δεξιού Γιωργάκη!

  • agitatoras avatar
   agitatoras @ EPICOUROS 03/11/2011 11:26:21

   ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ

 6. Quid avatar
  Quid 03/11/2011 10:48:11

  Η αλαζονεία των κυρίων του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Μετά από τόση καταστροφή που έφεραν στη χώρα, έχουν το θράσος να θέλουν να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας.

  Αντί να τρέξουν να ψάξουν να κρυφτούν κάπου, έχουν το θράσος να θέλουν να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση της χώρας.

 7. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/11/2011 10:55:07

  Ας κρατάμε μικρό καλάθι πάντως. Υπάρχουν και τα... backups της Έλσας, καθώς και κάποιων που ανεξαρτητοποιήθηκαν στο παρελθόν. Και δεν εννοώ κατ' ανάγκη τη γκρούπα της Ντόρας. Εννοώ π.χ. κάποιους σαν τον ανεπάγγελτο Β. Οικονόμου, που τώρα θα αρπάξει τη χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων στο κόμμα που ως τώρα τού έχει προσφέρει το βιοπορισμό του.

 8. stanley@gr avatar
  stanley@gr 03/11/2011 11:00:00

  Το Πασοκ ειναι too hard to die.
  Θα αποσυρουν το δημοψηφισμα, και πιθανον μετα το υπουργικο να εκλεξει η κοινοβουλευτικη ομαδα πρωθυπουργο με ψηφο εμπιστοσυνης την Παρασκευη!

  • Quid avatar
   Quid @ stanley@gr 03/11/2011 11:05:11

   Και η μόνη μας ελπίδα για να μην συμβεί αυτό, είναι να το εμποδίσει η οικογένεια Παπανδρέου.

 9. Quid avatar
  Quid 03/11/2011 11:03:29

  Ο κος. Καρατζαφέρης και ο Σκάι επιμένουν για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και προσπαθούν να στριμώξουν τον κο. Μιχελάκη.

  Αν κάνει το λάθος ο κος. Σαμαράς να τους ακούσει, θα έχει χάσει τα πάντα. Λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να πάμε στην αναπόφευκτη προκήρυξη εκλογών.

  Πρέπει από τώρα να προετοιμαστεί η ΝΔ για το blame game, που θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες, όταν αρνηθεί τη συγκρότηση κυβέρνησης "εθνικής σωτηρίας". Δεν φταίει η άρνηση της ΝΔ, αλλά η πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Τελεία.

 10. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 03/11/2011 11:14:19

  Ο κος Παπανδρέου ενώ γύρισε από τις Κάνες με το Χρυσό Φοίνικα που πήρε από τους Μερκοζύ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις εσωκομματικές κάννες των πασοκικών Σμάισερ.
  Το κλειδιά του μαγαζιού η οικογένεια όμως δεν τα παραδίδει εύκολα.
  Για να δούμε...Μπορεί να κηρύξει Ανέκδοτο αγώνα...

 11. TopGunZ avatar
  TopGunZ 03/11/2011 11:15:37

  Τι λέει, κανάς επίδοξος μαυραγορίτης είσαι, να γίνουν όλα στάχτη για να αγοράσεις κοψοχρονιά τα αποκαίδια?

  • mayrh_trypa avatar
   mayrh_trypa @ TopGunZ 03/11/2011 14:05:44

   στο antinews απο πολύ παλια με κάποιες παρεμβάσεις μου όντως αραιά και που, ξέρουν καλα αν ειμαι μαυραγορίτης η όχι.

 12. φωνη avatar
  φωνη 03/11/2011 11:22:42

  Γιατί εσύ συμφωνεις με την πολιτική λιτότητας που τη συνοδεύει; Για βγες σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο και φώναξε το αυτό να δούμε ποια θα είναι η τύχη σου. Ουτε ο λαος θελει αυτή την πολιτική και ολοι βλεπουμε που μας οδηγησε.
  Ο Παπανδρέου αναγνώρισε ολο το χρέος στο όνομα της χώρας. Η χώρα υποσχέθηκε να το αποπληρώσει, γιατί έτσι αποφάσισε ο Παπανδρέου.
  Ο Παπανδρέου μας πέταξε από τις αγορές και δεν μπορούμε να δανειστούμε. Και τώρα ζητάς τα ρέστα για τη μειονεκτική θέση δανεισμού της χώρας από το Σαμαρά;
  Αυτά τα και οι 300 Γουδί, είναι τουλάχιστον ανόητα, τέτοιες ώρες. Σταματήστε τις βλακείες.

  • mayrh_trypa avatar
   mayrh_trypa @ φωνη 03/11/2011 14:26:51

   Ο Παπανδρέου μπορεί να αναγνώρισε ότι θέλει και για αυτό του αξίζει μαζί με τον κάθε ένα που ψήφισε το μνημόνιο είτε τα παράγωγα του (νεα εργατική νομοθεσία η ολο η άρθρα στο εφαρμοστικό κλπ κλπ) να σταλούν για εκτέλεση στα 6 μέτρα!

   Ζητάει η Νέα Δημοκρατία να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ έλεγχος του υποτιθέμενου χρέους;

   Ζητάει η Νέα Δημοκρατία να βγουν στην επιφάνεια ποιά είναι τα ονοματεπώνυμα των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ μας;

   Ζητάειτην παράδοση των 13.600 ονομάτων που έχουν πανω απο 600.000.000.000 ευρώ στην Ελβετία;

   και δεν λεω ψιθυριστα αλλά μέσα στο πολιτικό της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


   Ξεχνάτε την συμπαιγνία όλων των πολιτικών κομμάτων στο ΠΩΣ ΧΩΘΗΚΕ Η SIEMENS και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ στον ΟΤΕ από την εποχή της ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ? (Δώστε ρε παιδιά δουλειά στον Πέτρο ειναι ο γιός του Κοκκαλη;)

   Ηρθαμε στην κατάσταση αυτή μόνο εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ?

   Που είναι εξεταστική για τον Σου.. της Νεας Δημοκρατίας και τα 180.000.000 ευρώ?

   Ξεχάσατε την συμπαιγνία VODAFONE Κυβέρνησης ΝΔ στο θάψιμο της δολοφονίαςΤσαλικίδη;

   Ξεχάσατε τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΥΠΑΤΙΑ την ημέρα που θα έβγαινε η απόφαση της εξεταστικής για τον Τσοχατζόπουλο;

   Ξεχάσατε την άποψη του ΚΚΕ για το κίνημα των Αγανακτισμένων;; Που κανένας πχ αστέρας της μουσικής όπως Παπακωνσταντίνου δεν εμφανίστηκε όπωςκαι κανένα συνδικαλισμένος στο τελευταίο Σταλινικό κόμμα του πλανήτη Γη;

   Ξεχάσατε οτι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι απούσα από κάθε κίνηση αντίδρασης ενάντια σε αυτή την κωλοκυβέρνηση των ανθέλληνων;

   Οι μάχες στην βουλή; Ποιές μάχες; Ψήφισε κάθε νόμο που έφερε το ΠΑΣΟΚκαι ήταν απορροια του Μνημονίου και ψηφισε τα μισά αρθρα του εφαρμοστικού ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΣ! Οι μάχες γίνονται στο πεζοδρόμιο φίλε και σε αυτές απόντες ήταν!!!

   Διευκρίνηση όταν αναφέρομαι στα ΚΟΜΜΑΤΑ δεν αναφέρομαι στους πολίτες που ψηφίζουν το αλφα η το βητα αλλά στους μηχανισμούς τους, στις κομματικές τους γραφειοκρατίες!!!   Το τέλος της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ σημαίνει τέλος όλων αυτών των γραφειοκρατιών και των κομμάτων τους και των τζακιών τους και πάνω και πέρα από όλα όλου αυτου του θεσμικού συστήματος που τα εξέθρεψε και που τελικά κάνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας ξεχειλωμένο κουρελόχαρτο που επιτρέπει ατιμώρητα ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΑ και απο αυτά έχουν κανει μπόλικα και τα δυο μεγάλα κομματα!

 13. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/11/2011 11:23:35

  Σε μπλογκ γνωστού δημοσιογράφου, απόλυτα πιστού στον ΓΑΠ, αναφέρεται κάτι που μάλλον οδηγεί σε ρημέικ του 2007. Ο ΓΑΠ φέρεται να ετοιμάζεται να καταγγείλει "με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ" όσους θέλουν να τον ρίξουν! Ενώ παράλληλα, σε άλλο μπλογκ, ο Βενιζέλος φέρεται να τηλεφωνεί σε βουλευτές και να ετοιμάζει εσωκομματικό πραξικόπημα για να ζητήσει ευθέως την παραίτηση ΓΑΠ!

  Ε, ρε γλέντια!

 14. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 03/11/2011 11:25:27

  Το ΠΑΣΟΚ δεν εγκαταλείπει την εξουσία.
  Δεν είναι τυχαίο ότι δεν ανεξαρτητοποιήθηκαν οι κ. Καϊλή και Παναρίτη.
  Πιθανό σενάριο το ακόλουθο. Πασοκικός εσωκομματικός συμβιβασμός. Ο ΓΑΠ παραμένει πρόεδρος του "Κινήματος" και εκλέγεται από την ΚΟ άλλο πρόσωπο Πρωθυπουργός. Ο νέος πρωθυπουργός βγαίνει και δηλώνει ότι δεν θα γίνει το προαναγγελθέν δημοψηφίσμα. Απευθύνεται σε πρόθυμ(ες) -ους κι εξαπτέρυγα για συνεργασία και τους μοιράζει δυο -τρία υπουργεία. Προγραμματικές δηλώσεις και ψήφος εμπιστοσύνης. Το σύστημα πήρε μια ανάσα ...

  • Εύμηλος avatar
   Εύμηλος @ Εύμηλος 03/11/2011 11:31:34

   Συμπληρωματικά στο προηγούμενό μου σχόλιο.
   Εύχομαι να μη τους βγει το σενάριο αυτό και να πάμε σε εκλογές εδώ και τώρα.

 15. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 03/11/2011 11:29:09

  Συμπληρωματικά στην προηγούμενη ανάρτησή μου.
  Εύχομαι να μη βγει το σενάριο που περιέγραψα και να πάμε σε εκλογές εδώ και τώρα.

 16. Ίωνας avatar
  Ίωνας 03/11/2011 11:30:51

  Το ότι είσαι εγκάθετος και βαλτός, είναι ηλίου φαεινότερον! Από πού κι ως πού λέει ναι ο Αντώνης στη νέα δανειακή σύμβαση? Είπαμε, καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά όχι κι έτσι... Μεγάλη στενοχώρια έχεις φαίνεται... Το πικρό ποτήρι θα το πιείς εσύ και οι όμοιοί σου μέχρι τον πάτο.

  • mayrh_trypa avatar
   mayrh_trypa @ Ίωνας 03/11/2011 14:28:30

   το ότι είσαι ανόητος δεν μπορεί να καλυφτεί από το θαυμάσιο του Ιωνα!

   και διάβασε την χθεσινή συνεντευξη του Αντώνη και θα καταλάβεις που και τι ειπε!

 17. NIK THE GREEK avatar
  NIK THE GREEK 03/11/2011 11:30:53

  "Επιτελους τελος"αυτο ειχα γραψει το2004 στο ημερολογιο του γραφειου μου το ιδιο και με κεφαλαια γραφω και τωρα.37 χρονια τετοιο πολιτικο σκοταδι οπως αυτο των 2 τελευταιων χρονων,με αποκορυφωμα την διεθνη ξεφτιλα του δημοψηφισματος,δεν νομιζω οτι θα ξαναδουμε.
  Ελπιζω οτι αυτο το μορφωμα που λεγεται Πασοκ να σκορπισει στα 4 σημεια του οριζοντα και το πολιτικο του αποτυπωμα να εξαφανιστει απο τον πολιτικο χαρτη της Ελλαδος και να μεινουν μονο τα ερειπια του να θυμιζουν τον πιο κακο τροπο διοικησης μιας χωρας.

 18. Ίωνας avatar
  Ίωνας 03/11/2011 11:32:58

  Το νου μας Συνέλληνες στα ελικοδρόμια. Να μην ξεφύγει κανένας ένοχος....

 19. ιχθυς avatar
  ιχθυς 03/11/2011 11:55:05

  Εχω μια αγωνία και απορία μαζί. Θα τρέξει ο ΓΑΠ στον μαραθώνιο την κυριακή?

 20. Nikolaos avatar
  Nikolaos 03/11/2011 12:08:02

  Ο Λοβέρδος πριν από λίγο έλεγε για τον μέχρι τώρα εξευτελισμό της χώρας στην Ευρώπη, λέγοντας πόσο άδικο είναι να κατηγορούνται οι έλληνες ως τεμπέληδες, ενώ κάνουν τόσες θυσίες κλπ, κλπ. Είναι αυτός που ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου συνέβαλε στην ομόφωνη απόφασή του να στείλει τον Παπανδρέου στις Κάννες να εξευτελίσει τους έλληνες και την Ελλάδα. Είναι ντροπή.

 21. anonymos avatar
  anonymos 03/11/2011 13:56:02

  Τίποτα λιγότερο από την άμεση προσφυγή στις Κάλπες. Αυτή πρέπει να είναι η θέση της ΝΔ.

  • smash avatar
   smash @ anonymos 03/11/2011 14:00:25

   σωστος

 22. δημητρης avatar
  δημητρης 03/11/2011 13:58:19

  Ε οχι και συγκυβερνηση δηθεν "εθνικης σωτηριας" (εννοουν της Ε.Ε) με τον υπαλληλο των τραπεζων Παπαδημα.
  Σαμαρα θα την πατησεις. Ασε τα περι "συγκυβερνησης " χωρις τον λαο.
  Εκλογες τωρα και νεα συμβαση.
  Αμα εχεις κοτσια και δεν παιζεις εν ου παικτοις.

  Ειδωμεν!!

 23. STEFANOS GRAGAS avatar
  STEFANOS GRAGAS 03/11/2011 14:04:10

  βγηκε λοιπον η ανακοινωση της ΝΔ και δυστυχως επεσαν οι μασκες...απο σημερα εγω προσωπικα θα ειμαι στην απεναντι πλευρα..Σαμαρας λοιπον η αλλη οψη του νομισματος....ακου να ψηφιστει η νεα δανειακη συμβαση απο τη παρουσα βουλη...τι ειναι αυτα ρε...και ποια ειναι η συμβαση αυτη ??/και τοτε αφου θα ψηφιστει γιατι θα παμε σε εκλογες ???να ψηφισουμε τι...χαλιφη στη θεση του χαλιφη???απογοητευση και μονο....ακου αναποφευκτη η νεα συμβαση...κριμα και παλι κριμα....μια ζωη τα ιδια...ανταρτες του γλυκου νερου... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ......

 24. STEFANOS GRAGAS avatar
  STEFANOS GRAGAS 03/11/2011 14:08:38

  και να συνεχισω ....ο Σαμαρας δεν ζηταει υπηρεσιακη κυβερνηση..αλλα μεταβατικη...που σημαινει δηλαδη καποιου ειδους συγκυβερνηση...ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,. ΚΡΙΜΑ...

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ STEFANOS GRAGAS 03/11/2011 14:37:56

   Αν η μεταβατική δεν είναι υπηρεσιακή τότε τι ακριβώς είναι… και ας μην βιαζόμαστε να πετάξουμε το ανάθεμα. Σε τελική ανάλυση ο Σαμαράς δεν τάχθηκε ποτέ ενάντια στο σύνολο της σύμβασης, αν δεν κάνω λάθος αυτό που έχει πει είναι ότι περιμένει να δει τους όρους η οποίοι ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί (ακούγαμε για οριστικοποίηση των όρων μετά την σύνοδο των G20, μέσα στο Δεκέμβριο κτλ). Γι αυτό και η ψήφιση δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως ακόμα. Γι αυτό, όπως και πριν είπα, ας μην καταδικάζουμε κατά τέτοιο τρόπο… μεταβατική κυβέρνηση είπε με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Το να υιοθετούνται τόσο σκληρές στάσεις, αντίστοιχες με αυτές του ΚΚΕ που λέει μόνο όχι χωρίς να προτείνει τίποτα ως λύση στο ενδιάμεσο, δεν είναι και το ιδανικό….

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ STEFANOS GRAGAS 03/11/2011 14:56:45

   …επιπλέον ο Σαμαράς είχε, σε πρώτη φάση, αντιταχθεί απόλυτα στο θέμα της μόνιμης σκληρής επιτροπείας. Και στη σημερινή δήλωσή του δεν είπε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που λέει εδώ και τόσο καιρό. Για επαναδιαπραγμάτευση μίλησε…

 25. Kostas avatar
  Kostas 03/11/2011 14:38:31

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ.

 26. crisis avatar
  crisis 03/11/2011 14:52:15

  νατος νατος ο σημερινος τραπεζοπρωθυπουργος παπαδημας κατω η δημοκρατια ζητω η τραπεζοκρατια.

 27. mx avatar
  mx 03/11/2011 15:55:41

  .......ektos eyro xthes mipws minei tipota orthio....
  se ligo oi misthoi kai oi syntaxeis se eyro tha plirwnontai se kermata.....

 28. mx avatar
  mx 03/11/2011 15:58:40

  ...i swtiria tis xwras den einai thema proswpwn....einai thema politikwn.........pou tha efarmosoun proswpa ..........pou den foroun maskes

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.