#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2010 14:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνηςΣαν να μην έφτανε η «τρόικα», η Ελλάδα αποκτά ακόμη ένα διεθνή τοποτηρητή: τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), απόγονο του «Σχεδίου Μάρσαλ», που θα αποφανθεί για το πώς θα γίνουν χιλιάδες μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων! Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι ο ΟΟΣΑ θα αξιολογήσει τη λειτουργία του δημόσιου τομέα χρησιμοποιώντας και τα στοιχεία της πρόσφατης απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων. Η έρευνα του Οργανισμού θα χαρτογραφήσει κάθε τομέα στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο, θα εντοπίσει πού υπάρχουν υπεράριθμοι υπάλληλοι και θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στους εγχώριους αξιολογητές. Δεν μπορεί, όπως είπε ο υπουργός, ο ΟΟΣΑ να διαπιστώνει πλεονάζον προσωπικό και η ποσοτική απογραφή που θα κάνουν οι γραμματείες των υπουργείων να λέει το αντίθετο.

Τα δημοσιονομικά μας τα έχουμε αναθέσει στην Τρόικα, ο ΟΟΣΑ θα ασχοληθεί με το Δημόσιο, η όποια ανάπτυξη θα κινηθεί κυρίως μέσω των ευρωπαϊκών ταμείων και πρωτίστως προς μεγάλα οδικά έργα, οι μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις θα ιδιωτικοποιηθούν για πρώτη φορά ή περαιτέρω, για την Άμυνα έχουμε το ΝΑΤΟ, η Εξωτερική Πολιτική είναι «καλουπωμένη» υπέρ του δέοντος, σε λίγο δεν θα υπάρχει αντικείμενο προγραμματισμού και άσκησης πολιτικής για την Κυβέρνηση.

Άλλοι εξαιρετικά κρίσιμοι τομείς, όπως η Υγεία και η Παιδεία, υπόκεινται καίρια στους περιορισμούς του Μνημονίου, για ειδικά θέματα υπάρχει πλήθος «ανεξάρτητων αρχών», με την καθημερινότητα του πολίτη θα κληθούν να ασχοληθούν οι νέοι καλλικρατικοί ΟΤΑ, η Κυβέρνηση αναλαμβάνει πλήρως το ρόλο του επιβλέποντος μηχανικού στο έργο της κατεδάφισης.

Να μην είμαστε και υπερβολικοί όμως, υπάρχουν οι αναθέσεις, υπάρχει η δημόσια ακίνητη περιουσία προς «αξιοποίηση», ο τζόγος, ηλεκτρονικός και μαγνητικός (γιατί κάποιοι έχουν μαγνήτη και τον έλκουν), το Ελληνικό, τα οικόπεδα του ΟΣΕ,  τίποτα υποβρύχια, αεροπλάνα, άρματα, όλο και κάτι θα βρεθεί για να απασχοληθούν τόσοι νοματαίοι στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Τώρα εξηγείται γιατί όλοι θέλουν να γίνουν Αντιπρόεδροι. Αραχτοί κι άμα ξεπέσει κανένα ζήτημα από την Τρόικα, το αναλαμβάνουμε. Έτσι, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν λύσει τα βασικά τους προβλήματα, θα κάνουν και κανένα ταξιδάκι να ξεσκάσουν.

Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Είναι Διοικητικό Συμβούλιο Νομικού Προσώπου Περιορισμένης Ευθύνης. Κεντρικό δόγμα των κυβερνητικών επιλογών, to outsourcing.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anonymous avatar
  anonymous 29/12/2010 14:55:25

  Προφανώς η Ελλάδα δεν είναι κράτος, δεν έχει κρατικά απόρρητα δεν έχει τίποτε. Ένα ξέφραγο αμπέλι είναι.

  • Enzo avatar
   Enzo @ anonymous 29/12/2010 15:10:22

   για κλωτσιες ειμαστε.
   πλεον μονο καμια χουντα μας σωζει μπας και σαξουμε!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ anonymous 29/12/2010 21:28:20

   Μπαίνοντας στην ΕΟΚ, μας έλεγαν κάποιοι πως θα γίνουμε νομαρχία των Βρυξελλών. Καλά θα ήταν.
   Επί ΠΑΣΟΚ καταφέραμε και γίναμε ανθυποθυγατρική εταιρία.

   • danaos avatar
    danaos @ Strange Attractor 29/12/2010 21:47:59

    Ανθυποθυγατρική εταιρία; Ή ανθυποθυγατρική εταίρα; 5ης κατηγορίας μάλιστα!Σχεδόν τζάμπα η ταρίφα!

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/12/2010 16:05:44

  Με το ΓΑΠ, ΑΑΑΑΑΑΒΑΔΙΣΤΑ, στο χωρο σας με εχεμυθεια.

  ΠΠ

 3. Aris avatar
  Aris 29/12/2010 17:18:44

  Το μεγάλο κόλπο του Παπανδρέου με το ΔΝΤ.  Η μεγάλη προδοσία

  της κυβέρνησης της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

  και της Goldman Sachs.  "Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά"… λέει ο θυμόσοφος λαός. Τι εννοεί μ' αυτό; Ότι, όποιος παίζει παιχνίδια, γνωρίζει πάντα πως υπάρχει πιθανότητα να χάσει με την ίδια λογική που κάποιος, ο οποίος πίνει, γνωρίζει ότι μπορεί να μεθύσει. Η τοκογλυφία είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτός, ο οποίος παίζει τέτοια παιχνίδια, είναι βέβαιον ότι γνωρίζει το ρίσκο του παιχνιδιού του. Ρισκάρει να "φορτώσει" το θύμα του με τόσα "χρέη", που στο τέλος να μην μπορεί να ανταπεξέρθει στις υποχρεώσεις του και να βαρέσει "πιστόλι". Να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να ξεπληρώσει τον τοκογλύφο και άρα να την "πατήσει" ο ίδιος το τοκογλύφος. Ο τοκογλύφος, έχοντας γνώση αυτού του ρίσκου, θα πρέπει να διασφαλίσει τον τρόπο να πάρει τα δανεικά με όποιον τρόπο και μέσο μπορεί.

  Να τα πάρει και μάλιστα υπό δυσμενείς συνθήκες, εφόσον δεν έχει τη συμπάθεια και την υποστήριξη κανενός. Ο τοκογλύφος, ακόμα κι όταν έχει "δίκιο", είναι μισητός. Στις λίγες περιπτώσεις, όπου ο ίδιος "χάνει", εξακολουθεί να είναι ο μισητός …και αυτός, ο οποίος τον "αδικεί", να είναι ο συμπαθής. Αυτό είναι λογικό. Κανένας δεν λυπάται έναν τοκογλύφο, όταν αυτός χάνει χρήματα. Ακόμα περισσότερο κανένας δεν λυπάται ένα τέτοιο ζώο, όταν με την τοκογλυφία του αδικεί έναν ολόκληρο λαό, κλέβοντάς του τις συντάξεις και απειλώντας την εθνική του ύπαρξη.

  Αυτήν την απομόνωση από πλευράς των λαών φοβούνταν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι "δάνειζαν" στην Ελλάδα υπό συνθήκες διαφθοράς. Οι άθλιοι, οι οποίοι διέφθειραν τους πάντες, για να δημιουργήσουν στη χώρα ένα δυσβάστακτο "απεχθές" χρέος. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι, "λαδώνοντας" Μητσοτάκηδες και Σημίτηδες, "φόρτωναν" έναν λαό με δυσβάστακτο χρέος. Ένα ελληνικό "φέσι" στην εβραϊκή τοκογλυφική συμμορία της Goldman Sachs και της Deutsche Bank θα ήταν καταστροφικό για τους Εβραίους και λυτρωτικό για τους Έλληνες υπό τους πανηγυρισμούς και τις επευφημίες ολόκληρου του Πλανήτη.

  Για να μην συμβεί αυτό, οι πονηροί Εβραίοι τοκογλύφοι έκαναν το εξής: Επιχείρησαν —και μέχρι στιγμής δείχνουν να το καταφέρνουν— να μεταβιβάσουν τις ελληνικές υποχρεώσεις σε έναν Διεθνή Οργανισμό, όπως είναι το ΔΝΤ. Έναν διεθνή οργανισμό, τον οποίο ελέγχουν απόλυτα, μέσω του Εβραίου Στρος Καν. Ταυτόχρονα, για να μην "γελάνε" οι λαοί με ένα πολύ πιθανό ελληνικό "πιστόλι", έβαλαν ανάμεσα στους δανειστές της Ελλάδας και τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Γι' αυτόν τον λόγο "κατασκεύασαν" τον μικτό "μηχανισμό" στήριξης. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν θεμελιώδες γι' αυτούς να λειτουργούν τα πάντα υπό τον συντονισμό του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμο το ΔΝΤ.

  Το ΔΝΤ μπήκε ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ιδιώτες δανειστές της, για να "μετατρέψει" τις ιδιότητες των εμπλεκομένων και να μεταφέρει τις υποχρεώσεις. Το ΔΝΤ λειτουργεί σαν ένα "χωνί-μετατροπέας". Τα χρέη της Ελλάδας απέναντι στους τοκογλύφους "μπαίνουν" συνολικά μέσα σ' αυτό και μετατρέπονται κατά την "έξοδό" τους σε χρέη της Ελλάδας απέναντι σε Διεθνείς Οργανισμούς. Τα "μαχητά" και "διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι στους ιδιώτες απατεώνες του Πλανήτη γίνονται "μη μαχητά" και "μη διαπραγματεύσιμα" χρέη απέναντι σε Διεθνής Οργανισμούς και Κράτη.

  Από τη στιγμή που η εβραϊκή συμμορία το κατάφερε αυτό, ήταν εύκολη η μεθόδευση. Χρησιμοποιώντας χρήματα του Διεθνούς ταμείου, αλλά και των ευρωπαϊκών λαών, "δίνει" στην Ελλάδα χρήματα, για να ξεπληρωθούν οι τοκογλύφοι. Το εβραϊκό ΔΝΤ στο όνομα των Ελλήνων δανείζεται χρήματα από τους λαούς, για να ξεπληρώσει τους Εβραίους τοκογλύφους και μετακινεί τα ελληνικά χρέη στους λαούς. Ξεπληρώνονται οι τοκογλύφοι και τα χρέη της Ελλάδας απέναντι σ' αυτούς γίνονται χρέη της Ελλάδας απέναντι στο ΔΝΤ και στους ευρωπαϊκούς λαούς.

  Γι' αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν να της δώσουν δάνειο 20 δις ευρώ και στη συνέχεια έφτασαν να της δίνουν πάνω από 120 δις ευρώ. Δίνουν "πολλά" στην Ελλάδα, όχι από "αγάπη" προς αυτήν, αλλά γιατί είναι "πολλά" τα προσδοκώμενα κέρδη των τοκογλύφων. Αυτό είναι το κόλπο της εβραϊκής συμμορίας. Εξαιτίας του ΔΝΤ δεν χρωστάμε στην εβραϊκή συμμορία των ιδιωτών τοκογλύφων, αλλά σε έναν διεθνή οργανισμό και στους λαούς της Ευρώπης.

  Αυτό ήταν το όλο κόλπο των τοκογλύφων. Γιατί; Γιατί μόνον έτσι διασφαλίζονταν τα κλοπιμαία τους. Δεν είχαν καμία άλλη διασφάλιση ως ιδιώτες απέναντι σε ένα κυρίαρχο κράτος. Ένα κράτος έχει εξασφαλισμένη την "ασυλία", όταν έχει απέναντί του ιδιώτες πιστωτές και τις απαιτήσεις τους. Έχει την "ασυλία" του ακόμα κι όταν βαράει "κανόνι" με κίνδυνο να τους καταστρέψει. Αυτήν την "ασυλία" την χάνει μόνο όταν στις θέσεις των ιδιωτών τοκογλύφων μπαίνουν Διεθνής Οργανισμοί και κράτη. Τώρα αρχίζει ο αναγνώστης και βλέπει το "πάζλ" και συνδέει τους "πρωταγωνιστές" μεταξύ τους.

  Ο Εβραίος Τρισέ ξεκίνησε την επίθεση εναντίον των ελληνικών ομολόγων μόλις ο Εβραίος Γιωργάκης ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα. Την επίθεση του Εβραίου Τρισέ υποβοήθησε ο Εβραίος Μπάφετ, ο οποίος μέσω της Moodies "υποτίμησε" την ελληνική πιστοληπτική ικανότητα. Σ' αυτήν την επίθεση όρμηξαν και θησαύρισαν οι γνωστοί Εβραίοι κερδοσκόποι τύπου Σόρος, Goldman Sachs κλπ.. Για να μην έχουν προβλήματα αυτά τα εβραϊκά "σκυλιά" της κερδοσκοπίας, θέλησαν να "διαβάλουν" την Ελλάδα στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο θα αντιδρούσε σε ένα τέτοιο μαζικό έγκλημα.

  Από αυτήν την ανάγκη των τοκογλύφων ξεκίνησε η μεγάλη "λασπολογία" της Ελλάδας …κυρίως από τα εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνή ΜΜΕ τύπου Ουάσιγκτον Ποστ, Νιού Γιόρκ Τάιμς και των "μερντοχικών" βρετανικών μέσων. Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ο Τρισέ ή ο Στρος Καν είναι εκτός από μεγαλοστελέχη διεθνών οργανισμών και μεγιστάνες οι ίδιοι; Είναι μέλη μιας συμμορίας τοκογλύφων, την οποία οι ίδιοι τη διευκολύνουν στις δραστηριότητές της, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τις οποίες κατέλαβαν, εξαιτίας αυτής της συμμορίας. Απλά πράγματα.

  Αυτή η συμμορία έκανε "διεθνές" το πρόβλημα της Ελλάδας. Γι' αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Σαρκοζί "φώναζε" για την ανάγκη να "βοηθηθεί" η Ελλάδα από τους ευρωπαϊκούς λαούς. Αγωνιούσε για τα χρήματα των ομοεθνών του Εβραίων. Βιαζόταν να δώσει χρήματα των Γάλλων ή των Γερμανών πολιτών στα εβραϊκά τοκογλυφικά θηρία. Γι' αυτόν τον λόγο ολόκληρος Πρόεδρος των ΗΠΑ συζητούσε με την Καγκελάριο της Γερμανίας για το ελληνικό "πρόβλημα". Δύο "υγιείς" δυνάμεις, οι οποίες χρωστάνε από κοινού δεκάδες τρις —και απειλούν να τινάξουν τον Πλανήτη στον αέρα— ασχολούνταν με τα ψίχουλα της Ελλάδας.

  Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, όλα αυτά ήταν εκ του πονηρού. Οι πάντες αγωνίζονταν να σώσουν τα χρήματα της συμμορίας. Οι πάντες φοβούνταν μη τυχών και η ελληνική κυβέρνηση βαρέσει "κανόνι" 250 δισεκατομμυρίων στους τοκογλύφους της "ερήμου". Για να αποφύγουν το ενδεχόμενο αυτό, χρησιμοποίησαν το ΔΝΤ. Ο Εβραίος Μπενράνκε της FED έδωσε το χρήμα στον Εβραίο Στρος Καν να ξεπληρώσει όλους τους Εβραίους τοκογλύφους και να μεταβιβάσει τα ελληνικά χρέη στους Διεθνείς Οργανισμούς και τους λαούς. Με τι είδους "υποθήκη" από την πλευρά της Ελλάδας; Την ίδια της την ύπαρξη. Το ίδιο της το Δημόσιο Κεφάλαιο.

  Με τη δημοσιοποίηση του μνημονίου της δανειακής σύμβασης του ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης άρχισαν ν' αποκαλύπτονται αυτά, τα οποία μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστα μυστικά. Η Ελλάδα και τυπικά πλέον βρίσκεται υπό ξένη κατοχή …Με έναν πρωθυπουργό σε ρόλο "Τσολάκογλου", δεχόμαστε ταπεινωτικές και αποικιοκρατικές συνθήκες …Με μια κυβέρνηση, η οποία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα "αφεντικά" της …Με μια κυβέρνηση, που αποκαλύπτεται πλέον ότι υπογράφει νομοθετήματα "άνωθεν" και "έξωθεν" κατασκευασμένα, βαδίζουμε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτά περιγράφονται στο πιο κάτω κείμενο, το οποίο είναι μέρος του περίφημου Μνημονίου της Προδοσίας. Ούτε οι Ναζί δεν τόλμησαν να μας βάλουν να υπογράψουμε τέτοια πράγματα.

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ Aris 29/12/2010 17:42:29

   και εμεις μοιραιοι και αβουλοι ανταμα....

  • Aris avatar
   Aris @ Aris 29/12/2010 19:27:48

   Πρόκειται για απόσπασμα από άρθρο του Π. Τραϊανού

 4. Δ.Φ. avatar
  Δ.Φ. 29/12/2010 17:33:34

  υπομονη κ αυτοκριτικη φιλοι μου, θα περασει κ αυτο το μπουρινη να πανε στο δ......λο το 2012...το ταγκο θελει δυο κ οτι λετε το ακουω βερεσε...καλη σας χρονια...

 5. tiramola avatar
  tiramola 29/12/2010 18:40:36

  Όσα γράφονται περί μη άσκησης πολιτικής από την κυβέρνηση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού εκτός από 11 νομοσχέδια που κατατίθονται ζητήθηκε από τον ΓΑΠ και πιλοτικά προγράμματα επί των νομοσχεδίων στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει μέσα στις γιορτές και σχεδόν κάθε βδομάδα.
  Όχι σαν κάποιους άλλους στο παρελθόν που το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίαζε μιά φορά το χρόνο και εκτάκτως στις γιορτές στην Αράχωβα.

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ tiramola 29/12/2010 19:00:12

   Για τα υπουργικά του Αντρέα μιλάς;

   • Enzo avatar
    Enzo @ Αρματιστής 29/12/2010 19:31:18

    μην μιλας σε πασοκους πασοκους.
    σαν την καρετα καρετα θα γινουν στο τελος.
    ειδος προς εξαφανιση.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ tiramola 29/12/2010 20:34:48

   γειά σου ρε τιραμόλα και χρόνια πολλά.
   Τα πιλοτικά προγράμματα και νομοσχέδια που θα γράψει το Υπουργικό Συμβούλιο δεν τους λέει κάποιος να πάνε να τα γράψουν στις Βρυξέλλες;
   Για να γλιτώσουμε κόπο χρόνο και κόστος, αφού από εκεί θα εγκριθούν.
   Μην κάτσει κάθε Λοβέρδος πχ ή Κατσέλλη να κάνουν "πιλοτικά προγράμματα" και μετά δεν τους τα εγκρίνουν οι φούφουτοι...

   Για να σοβαρευτούμε, μπράβο που τα παιδιά συνεδριάζουν κάθε εβδομάδα για να δουν τι τους είπαν να κάνουν.
   Αυτό είναι Υπουργικό συμβούλιο;
   Να σχεδιάζουν νομοσχέδια και μετά να τρέχουν για έγκριση έξω; σαν τις εργασιακές σχέσεις πχ;
   Τουλάχιστον τα μέλη του Υπουργικού συμβουλίου δεν είναι ανασφάλιστοι μετανάστες, οπότε μπορούν να συνεδριάζουν....

 6. φωτεινη avatar
  φωτεινη 29/12/2010 19:00:19

  μπας και γλυτωσουμε απο τις μεταταξεις πρασινοπαιδων.η τροικα τους ξερει πολυ καλα μου φαινεται,και ως εκ τουτου καθολου δεν τους εμπιστευεται.οχι τιποτα αλλο αλλα τι θα λενε τωρα στους ψηφοφορους τους.ουτε μεταταξεις δεν μπορουμε;ειμαστε κυβερνηση μηδαμινης ευθυνης;

 7. sovokai avatar
  sovokai 29/12/2010 19:08:12

  από τότε που Ο Πόρτερ ελεγε (1947) οτι οι ελληνες θέλουν δανεικα για να τα μοιραζονται οι κυβερνωντες μεταξύ τους δεν αλλαξαν και πολλά . Τωρα ο ΓΑΠ ταχα μου με την βοήθεια των ξένων θα μας βάλει σε μια ταξη η η αδίκια θα συνεχίσει να βασιλεύει υπερ των περι της κυβέρνησης λαμόγιων. Και τα λαμόγια στην Ελλάδα είναι πολλά πολυ περισσότερα από οτι νομίζετε. Το προιον της λαμογιας τους διαφέρει.

 8. cornelsen avatar
  cornelsen 29/12/2010 19:30:54

  "Δεν μπορεί, όπως είπε ο υπουργός, ο ΟΟΣΑ να διαπιστώνει πλεονάζον προσωπικό και η ποσοτική απογραφή που θα κάνουν οι γραμματείες των υπουργείων να λέει το αντίθετο."
  Οπότε ότι περισσεύει θα απολύεται. Έτσι θα μπορεί να λέει και ο "υπουργός" μας: εμείς δεν θέλαμε. Το ΔΝΤ το απαίτησε.

 9. Γιώργος avatar
  Γιώργος 29/12/2010 20:23:43

  Μόλις τώρα το Mega έχει ρεπορτάζ για το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη και ακούστηκε και το όνομα του site σας.

 10. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 29/12/2010 20:28:26

  Συγνώμη πέρα από την προσωπική διαφωνία για το μνημόνιο και την εξάρτηση της χώρας που επιφέρει, υπάρχει και μια ...λογιστική απορία:

  τι τους θέλουμε τους Υπουργούς και τα Υπουργεία; πχ :
  Ο ΟΟΣΑ αξιολογεί και κρίνει τη λειτουργία του Δημοσίου; Ας καταργηθεί λοιπόν το ΥΠΕΣ.
  Η τρόικα σχεδιάζει την Οικονομική πολιτική; Ας καταργηθεί το ΥΠΟΙΟ
  Οι φούφουτοι εγκρίνουν τα νομοσχέδια (πχ ασφαλιστικό), πέρα από το Υπουργείο Εργασίας (...έτσι και αλλιώς ανασφάλιστους σε συμβάσεις με θανατηφόρα ατυχήματα έχει) ας καταργηθεί και η Βουλή.
  Τι χρειάζεται για να σηκώνονται 150+ χεράκια;
  Πέρα από την ουσία όμως με το κλείσιμο του ΥΠΕΣ ΥΠΟΙΟ και Βουλής έχουμε πιάσει τους στόχους του 3% από φέτος.
  Ρίξτε μια ματιά πόσο στοιχίζουν για να κάνουν τι; να καλούν άλλους για στρατηγικό σχεδιασμό, αποφάσεις, καθορισμό λειτουργίας και για την προ - έγκριση των υπό ψήφιση νόμων...ας έρθουν λοιπόν κατευθείαν οι άλλοι. Αφού αυτή είναι η επιλογή του ΠΑΣΟΚ κάτι Υπουργοί σύμβουλοι Γ Γραμματείες, ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις κλπ απλά περιττεύουν και κοστίζουν.

 11. Λιζα Αλεξίου avatar
  Λιζα Αλεξίου 30/12/2010 13:46:27

  Μπράβο Aris πολύ καλό το σχόλιο σου,σήμερα το διάβασα,γιαυτό είπε ο ΓΑΠ οτι κυβερνάει έναν διερθαρμένο λαό,για να μήν έχουμε την συμπάθεια και την υποστήριξη των άλλων λαών. Οι γύπες κατασπαράζουν την χώρα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.