Κυβέρνηση εκλογών
17/07/2015 20:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση εκλογών

Θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές καθώς ο Τσίπρας έχει αποδεχθεί ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει και να πάρει σοβαρές αποφάσεις

O ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ουσιαστικά απέδειξε αυτό που έχουμε ξαναγράψει: Ότι ο κ. Τσίπρας είναι πολύ λίγος και δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτικό προσωπικό να ενισχύσει ένα κυβερνητικό σχήμα εκτάκτου ανάγκης. Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουν ίσως κάποιο θάμα για να χρησιμοποιήσουμε και τον αγαπημένο των κομμουνιστών ποιητή.

Μια κυβέρνηση που θα έπρεπε να εμπνέει σοβαρότητα, σεβασμό και όρεξη για δουλειά ουσιαστικά είναι μια ακόμη προσπάθεια του Τσίπρα να μπαλώσει την κουρελού. Αλλά πώς να μπαλωθεί όταν μπάζει από παντού κι όταν κορυφαίο κόμμα στην κυβέρνηση είναι μια διαλυμένη μπάντα που έχει ως συνέταιρο τον αρχηγό της... ΜΟΜΑ ο οποίος πάει να κόψει κορδέλες ενώ καίγεται ο τόπος;

Ε και λοιπόν τι έγινε αν στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε η Γεροβασίλη ή ο Σακελλαρίδης έγινε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος; Τι έγινε αν έφυγαν τα γκρουπούσκουλα της δραχμής; Αυτό ήταν το πρόβλημα ή ότι δεν έχουν συγκεκριμένο όραμα και σχέδιο για τη χώρα;

Αν πράγματι η κυοφορία του κ. Τσίπρα άργησε προκειμένου να βγάλει τον τεράστιο θεατρίνο Παύλο Χαϊκάλη τότε χαλάλι του. Ήταν κυβέρνηση μπουλούκι τώρα έγινε θίασος με επίσημο θιασάρχη. Αν πάλι είναι τεράστια επιτυχία η είσοδος στην κυβέρνηση του Τρύφωνα Αλεξιάδη στο υπ. Οικονομικών τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Βάζουν ένα σκληρό συνδικαλιστή των εφοριακών να μαζέψει τα έσοδα. Ζήτω που καήκαμε. Μπόνους στους... φτωχούς εφοριακούς θα δώσει.

Δηλαδή τι παραπάνω θα κάνουν όλοι αυτοί; Θα συνομιλούν με την τρόικα που είχαν ονομάσει θεσμούς, την έβριζαν και τώρα θα καθίσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι; Άλλαξαν μυαλά και θα αποδεχθούν πιο... νεοφιλελεύθερα μέτρα; Ή θα βάλουν... γραβάτα σοβαρότητας και θα ξεχάσουν πόσο λίγοι και επικίνδυνοι είναι;

Με έναν πρωθυπουργό απομονωμένο και βαθιά πληγωμένο από το οικονομικό μνημόνιο του Σόιμπλε και το... κομματικό μνημόνιο του Λαφαζάνη πόσο μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση; Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταρρεύσει και απλά πρόκειται για μια κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης σαν τις κονσέρβες ζαμπονάκι σβαν που τρώγαμε μικροί.

Νέα πρόσωπα έρχονται να υπηρετήσουν παλιές από την εποχή της σοβιετίας ιδέες οι οποίες δεν ανήκουν μόνο στην αριστερή πλατφόρμα αλλά αποτελούν μέρος του προβλήματος που λέγεται «κυβερνώσα αριστερά» στην Ελλάδα. Ένα όραμα χιλιάδων αριστερών μετατράπηκε σε εφιάλτη μέσα σε λίγες μήνες αλλά ο εφιάλτης δεν έχει τέλος. Απλά αλλάζουν τα πρόσωπα, η... καφρίλα μένει.

Ρίξτε μια ματιά στη «νέα» κυβέρνηση και σκεφτείτε αν μπορούν να σας εμπνεύσουν. Αν μπορούν να σας δώσουν το στήριγμα για να αντέξετε τα δύσκολα μέτρα που έρχονται. Αν σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουροι ότι δεν θα καταρρεύσει η χώρα. Εμείς φοβόμαστε πολύ ότι χάνεται και η τελευταία ελπίδα για την Ελλάδα. Η κυβέρνηση που προέκυψε από την «εγκυμοσύνη» του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά τερατογένεση. Έφυγαν τα ζόμπι της δραχμής για να έρθουν οι Φρέντι Κρούγκερ των προεδρικών που απλά ξεσκονίζουν το σακάκι του Αλέξη.

Ας το πούμε ξεκάθαρα. Αυτή η νέα κυβέρνηση είναι εκλογική. Θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές καθώς ο Τσίπρας έχει αποδεχθεί ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει και να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας κυβέρνησης:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ

ΑΝΑΛΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης

XΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα προστασίας του πολίτη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής

ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα Μακεδονίας - Θράκης

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα εσόδων

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα γενικού λογιστηρίου του κράτους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ για θέματα ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΑΘΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ανεργίας

ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ για θέματα ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ:

 • Νίκος Φίλης
 • Γαβριήλ Σακελλαρίδης
 • Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Με απόφαση του Πρωθυπουργού συστήνεται Ειδική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς υπό τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παναγιώτη Νικολούδη. Στην Επιτροπή θα συμμετέχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα κ. Τρύφων Αλεξιάδης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παύλος Πολάκης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης για θέματα Διαφάνειας κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό αρμόδιος για Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Τέρενς Κουίκ.

Η ορκωμοσία των νέων Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών αναβάλλεται εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν προκληθεί από τις πυρκαγιές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 17/07/2015 20:24:58

  Έξι μηνών κυβέρνηση μόνο και με ασφυκτικά στενό προεκλογικό ορίζοντα μπρος της και όμως ο Τσίπρας μοιάζει να έχει ξεμείνει από εφεδρείες-σιγά το νέο θα μού πεις!-για να καταφεύγει στο Χαϊκάλη, που στοιχειώδες πολιτικό ένστικτο θάλεγε πάση θυσία αποφυγή χρησιμοποίησης του ακόμη και του ονόματος του. (φανταζόμαστε πόση καζούρα θα πέσει από αύριο, αν όχι από σήμερα). Υ.Γ. Εξαργυρώνεται καμιά επιταγή με τη γελοία περίπτωση του; Ποιος ξέρει...

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ iconology2009 18/07/2015 03:59:50

   Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΦΟΥΣΚΑ" ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ (ΠΕΡΥΣΙ 1,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΦΕΤΟΣ 4-5% ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) , ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ.
   Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,

  • Κίτρινη Γραβάτα avatar
   Κίτρινη Γραβάτα @ iconology2009 18/07/2015 10:45:05

   Μα είναι δυνατόν, να εξαργυρώνεται ...επιταγή και να τον τοποθετεί σε τόσο κρίσιμο για την κοινωνία ολόκληρη κυβερνητικό πόστο; Μάλλον δεν αποδέχτηκε την ...τιμή κανείς άλλος.

 2. deltaplus avatar
  deltaplus 17/07/2015 20:48:08

  Οχι μονο ανικανος αλλα και καντεμης, με καντεμια εκατονταπλασια εκεινης του μητσοτακη,κλεινουν οι τραπεζες καιγεται η χωρα πεφτουν καναντερ και ελικοπτερα τι αλλο θα μας βρει μ'αυτην την *πρωτη φορα αριστερα*;;;

 3. ΑΡΧΗΓΕΤΗΣ avatar
  ΑΡΧΗΓΕΤΗΣ 17/07/2015 21:04:50

  Εύστοχο το σχόλιο! Συμπληρώνω Βουρτσης ενορχηστροτης του θλιβερου θιάσου των επικειμενων Ελληνοποιησεων στην πορεία προς τις εκλογες καθόσον Έλληνες δεν θα υπάρξουν να ψηφίσουν αυτό το Mappet Show!!!!

 4. kromanos avatar
  kromanos 17/07/2015 21:08:42

  ..κυβέρνηση εκλογών θα είναι αυτή που θα έχει τη Ραχήλ ως υπουργό οικονομικών.. http://wp.me/p5N5EW-bJ

  • deltaplus avatar
   deltaplus @ kromanos 18/07/2015 01:14:03

   Καλοοοο!!!!!

 5. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 17/07/2015 21:19:14

  της διαλυσης. για γελλια η κατασταση. και αν ζεις σε αυτη τη χωρα γιακλαματα. ο λαος ομως ειναι ευχαριστημενος. Εγινε αντισταση. Ανακαλυψαμε οτι δεν γινοταν διαφορετικα. Ευτυχως εφυγαν οι προδοτες που δεν το κυνηγησαν πιο γρηγορα.

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 17/07/2015 21:47:55

  Τήν Τετάρτη, τό νομοσχέδιο δέν θά ψηφιστῆ ἀπό τόν θίασο, τά ΟΧΙ θά πέσουν βροχή, θά ὑποβάλη τήν παραίτηση του ὁ πρώτη-φορά-ἀριστερά (καί τελευταῖα) πρωθυπουργός, καί ὡς ἀντιπολίτευση θά ἐξακολουθήση τόν ἀντιμνημονιακό του ἀγῶνα. Κάπως ἔτσι πιστεύω ὅτι θά γίνη. ῾Η ἐρώτηση εἶναι, μετά τί γίνεται;;;

  • Βιεννεζος avatar
   Βιεννεζος @ Φωτεινή 18/07/2015 01:27:57

   Αγαπητή Φωτεινή, στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.Εχουμε πολλούς μνηστήρες...Άλλο είναι το θέμα.Ποιός αντίπαλος του Τσίπρεμαν εμπνέει στους πολίτες ασφάλεια και σιγουριά.Η φωφάρα, ο προσωρινός Βαγγέλας,γιατί επίσημος πρόεδρος δεν είναι στη Ν.Δ., η ο ορκισμένος ποταμίσιος εχθρός των διαπλεκομένων...Η Ν.Δ. χθες έπρεπε ,να κινήσει τις διαδικασίες,διότι τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά...

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Βιεννεζος 18/07/2015 11:03:09

    ᾿Εμπιστεύομαι τίς κινήσεις ΑΣ.

 7. BM avatar
  BM 17/07/2015 21:56:14

  Πλάκα κάνουν ο Χαικάλης υπουργός;Ε ρε γλέντια πάλι ρόμπα θα γίνουμε θα μιλάει με την τρόικα και θα τους κάνει σκετσάκια.

 8. ΝΙΚΟΣ Ζ. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ζ. 17/07/2015 23:32:11

  Eίναι σαφές οτι δεν πρόκειται περι ανασχηματισμού της κυβέρνησης, αλλά απλά αντικατάσταση των Δραχμαζάνηδων που τον Σεπτέμβριο ο Τσίπρας με "συντροφική αλληλεγγύη" θα τους στείλει στο λαό να λάβουν τά εύσημα, όπως ήδη τα έλαβε ο Λαφαζάνης στον Καρέα. Οπότε θα καταλήξουν στον Αλαβάνο και θα διπλασιάσουν το τεράστιο ποσοστό του. Το ΚΚΕ δεν τους δέχεται προφανώς...

 9. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 18/07/2015 01:22:00

  Λέμε για τον Χαϊκάλη! Αμ η υπουργοποίηση του αριστερού Πολάκη δεν μας πειράζει; Για να σοβαρευτούμε: είναι σχεδόν βέβαιο ότι το αργότερο αυτό τον Οκτώβρη θα πάμε για εκλογές. Θέλει η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει; Πάλι αυτή θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά; Θα εφαρμόσει εξ' ονόματος της "πρώτη-φορά-αριστερά" το νέο Μνημόνιο; Αυτό θέλουμε; Να κάτσεις κε Τσίπρα μια τετραετία να τους σκίσεις τα βάρδουλα να σε βάλουν για τα καλά στο μνημονιακό κάδρο όλοι αυτοί που σε ευλογάνε τώρα...

 10. deltaplus avatar
  deltaplus 18/07/2015 02:32:28

  Tο αλλο παλι με τον αλεξιαδη....εβαλαν τον λυκο να φυλαει τα προβατα...θα ξεσαλωσουν οι εφοριακοι ολη μερα στον δρομο για ελεγχους θα ειναι, και θα αρχισουν παλι τα γνωστα τοσα για τον ελεγκτη τοσα για τον εποπτη τοσα για τον εφορο.....ε δωσε και κατι για το κρατος!!!!και ξανα μανα τα ιδια τα πασοκικα συστηματα.ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ deltaplus 18/07/2015 06:04:02

   Πολύ σωστά, δεν έχει αναδειχθεί μέχρι τώρα αυτή η παράμετρος... Ο νεός Ρεγκούζας είναι ο τύπος, μπορεί και χειρότερα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.