#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/05/2010 16:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση ειδικών αποστολώνΤο πιστόλι οπλίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

 Από το «δραματικό μήνυμα» του Πρωθυπουργού εντύπωση δημιούργησε η φράση του «δεν με ενδιαφέρουν οι θητείες». Έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι τα μέτρα ξεπερνούν τον πολιτικό κύκλο της θητείας του και άρα επτά μήνες μετά  την εκλογή του προεξοφλεί τη μη επανεκλογή του.

Έχω ξαναγράψει ότι μισώ τις θεωρίες συνομωσίας. Αλλά όταν ο prime minister κάνει αμέριμνος κανό ή δοκιμάζει ποδήλατα με τη χώρα να φλέγεται, κάτι τρέχει.

Ήρθε για να εκτελέσει την ειδική  αποστολή του.

Να αλλάξει  το κέντρο βάρους της εξάρτησης της χώρας.

Να κάνει τη χώρα 30 χρόνια μετά την είσοδό της στην ΕΟΚ ξανά πλήρως εξαρτημένη από το διεθνές κεφάλαιο, το οποίο σε μεγάλο ποσοστό χειραγωγείται από τις ΗΠΑ.

Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι οδηγεί σε μακροχρόνια ύφεση την οικονομία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους στα όρια του λούμπεν.. Δεν μπορεί να μην ξέρει ότι μειώνοντας περαιτέρω το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μειώνει αυτόματα και τις κοινοτικές-μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις- από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η αύξηση των φόρων δεν  σημαίνει και αύξηση των εσόδων.

Ακόμη παραπέρα, η φυσιογνωμία του φυσικού συναυτουργού στο έγκλημα κατά της χώρας. Ένας απολιτίκ δήθεν τεχνοκράτης, ομιλών απταίστως την αγγλικήν και γαλλικήν, μη εκλεγμένος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Πως ένας πλήρως αποτυχημένος ειδικός γραμματέας σε κοινοτικά προγράμματα επί Σημίτη, αναλαμβάνει μέσω κρίσης το Υπουργείο Οικονομικών, μόνο η επετηρίδα του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο πρόεδρος του μπορεί να εξηγήσει. Με θάρρος, παρρησία και αποφασιστικότητα, έχοντας ανακτήσει το ροδαλό του χρώμα (στη Νέα Υόρκη ήταν αναψοκοκκινισμένος) ο μινίστρος επί των Οικονομικών εξήγγειλε το τσουνάμι μέτρων με τη φυσικότητα ανθρώπου που έφερε εις πέρας την αποστολή.

 Το πιστόλι οπλίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και το έδωσαν στον Γιώργο για να (μας) πυροβολήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 03/05/2010 16:05:54

  Μήπως πέσει πιο πρόωρα απ ότι νομίζουμε? Έτοιμο τον βλέπω...

 2. ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
  ΟΔΥΣΣΕΑΣ 03/05/2010 16:16:49

  Μας έκανε να ξεχάσουμε και το όνομα μας

  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
   ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 03/05/2010 18:50:08

   Και από το κείμενο...

 3. ataktos avatar
  ataktos 03/05/2010 17:06:46

  http://vimeo.com/8592856

 4. ataktos avatar
  ataktos 03/05/2010 17:24:59

  Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

  Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.(Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος. 2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!! Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!  Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
  1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
  2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
  3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
  4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
  5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
  6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
  7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
  8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

  9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  *Στις υπηρεσίες της «ΤΔΒΚ» ο Τόμας Μίλερ:

  http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=16622&show=Y

  Οσοι θέλουν ακόμα επιμένουν να έχουν ψευδαίσθησις με τους ψεύτες κλέφτες των 2 (νεοφιλελεύθερων ) κομμάτων εξουσίας, (α, μη ξεχνάω και το ΛΑΟΣ του καρατζαφύρερ), πρέπει να αρχίσουμε να τους αποκαλούμε συνυπεύθυνους. Το αφελής τέλειωσε...

  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
   ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ ataktos 03/05/2010 18:52:05

   Όλος ο καλός ο κόσμος

 5. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/05/2010 17:26:22

  Factorx, πριν λίγο ο Σπ.Παπαδάκης στην ΕΤ3 που κάνει το ρεπορτάζ της ΝΔ, είπε ότι η ΝΔ θα "υπερψηφίσει το νομοσχέδιο των μέτρων, με καταγγελτικό λόγο".......

  Από πού να φυλαχθούμε......;

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/05/2010 19:36:47

   Η χρεοκοπία της Αργεντινής προκλήθηκε και από α δυο μεγάλα κόμματα που εναλλάσσονταν στην εξουσία. Σε κάποια φάση είχαν 34 νεκρούς. Δες το ντοκιμαντέρ.

   http://www.larisaportal.gr/diafora/argentina.php

 6. BlueSky avatar
  BlueSky 03/05/2010 21:21:42

  Μας έχουν πρήξει με το να λένε τα πασοκοκάναλα, ότι πρέπει κάποιος να πάει φυλακή, φυλακή, επισυνάπτω δήλωση της πρώην Υπουργάρας του Σημίτη, σχετικά με το σύστημα C4I:
  "ΑΡΤΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ C4I"
  Σκεφτείτε πόσο σχετικός είναι ο πρώην "Τσάρος της ελληνικής οικονομίας" Γ. Παπαντωνίου, που χαρακτηρίζει καθ’ όλα άρτια σύμβαση που διασφάλισε και διασφαλίζει απολύτως τα συμφέροντα του Δημοσίου, τη σύμβαση για το ολυμπιακό σύστημα ασφαλείας C4I......ο ευτυχώς ΠΡΩΗΝ υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου, θεωρεί ότι διασφάλιζε και διασφαλίζει το συμφέρον της Ελλάδας το να πληρώνει τρελά χρήματα, για ένα σύστημα που υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Πασόκια, ακούτε τι λέει ο διορισμένος πρώην υπουργός του Πασόκ, για ένα σύστημα που αποφασίστηκε να μην παραληφθεί διότι έχει κριθεί υπέρπροβληματικό!!! Μήπως πρέπει να αρχίσουν απ' αυτόν...............Εσείς φταίτε που τους ψηφίσατε...Και επίσης φταίει ο Κ.Κ. Β'που δεν τον έχωσε στη στενή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.