#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/10/2011 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κρίση εναντίον Οικογένειας … Ένα Εθνικό ΖήτημαΤην τελευταία χρονική περίοδο βιώνουμε την πιο μεγάλη οικονομική κρίση μετά το τέλος της Γερμανικής κατοχής.

Στον ορυμαγδό των απογοητευτικών εξελίξεων, προσπαθούμε να συλλέξουμε το σύνολο των πληροφοριών εκείνων, οι οποίες θα μας επιτρέψουν την όσο το δυνατόν πιο σωστή κατανόηση του ραγδαία μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Στην προσπάθεια μας όμως αυτή να αντιμετωπίσουμε την κρίση, η οποία σαρώνει κάθε πτυχή της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ζωής της Ελλάδας, μας διαφεύγει μία βασική παράμετρος.

Η παρούσα κρίση είναι πάνω από όλα  βαθιά ΕΘΝΙΚΗ.

Όχι βέβαια γιατί κινδυνεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αφού ο Ελληνικός λαός διαχρονικά έχει αποδείξει ότι στις διάφορες προκλήσεις απαντά με συνέπεια και σεβασμό στην ιστορία. Η παρούσα κρίση είναι εθνική γιατί πλήττει την υπόσταση και το μέλλον της χώρας γκρεμίζοντας έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες του Ελληνισμού…. την οικογένεια.

Με πρόσχημα την κρίση, όχι απλά υποθηκεύεται, αλλά επί της ουσίας αμφισβητείται  η Εθνική επιβίωση της Χώρας.

Για την Ελλάδα η υπογεννητικότητα είναι πρόβλημα που ακουμπά την ίδια την ύπαρξη της, σε μία περίοδο κατά την οποία ο γεωγραφικός μας χώρος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο χωνευτήρι πλήθους μεταναστών, μη ελεγχόμενου και μη συμβατού με την Ελληνική κοσμοαντίληψη.

Η προστασία των οικογενειών θα πρέπει να είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας.

Η αυξανόμενη υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με την μεγενθυνόμενη γήρανση του πληθυσμού απειλούν τα θεμέλια του Έθνους.

Σε αυτήν την κακή δημογραφική συγκυρία και την εξίσου κακή μεταναστευτική μας πολιτική έρχεται η άβουλη, μνημονική Κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ., όχι να προστατεύσει, αλλά αντίθετα, να στοχοποιήσει την οικογένεια.

Δίδεται η εντύπωση, πως οι οικογένειες στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στην Πατρίδα, τιμωρούνται δεχόμενες διαρκώς πρόσθετα οικονομικά βάρη, με το πρόσχημα των «έκτακτων οικονομικών συνθηκών».

Ο παρακάτω πίνακας, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη φορολογική επιβάρυνση μίας μέσης ελληνικής οικογένειας, είναι ενδεικτικός…Υπολογίζεται πως σήμερα στην Ελλάδα δέχονται τις παραπάνω  επιβαρύνσεις 2.000.000 περίπου νοικοκυριά.

Σε ετήσια βάση προκύπτουν έσοδα, μόνο από αυτά, της τάξεως των 12 δις ευρώ     (5.850€ Χ 2.000.000).

Χαρακτηριστικά επισημαίνεται, με τα καινούργια αφορολόγητα όρια, ότι ένας τρίτεκνος με εισόδημα 24.000 ευρώ, θα πληρώσει φέτος 2.720 ευρώ, ενώ μέχρι πέρυσι θα ήταν αφορολόγητος.

Τα μεγέθη αυτά είναι ιλιγγιώδη.

Η μέση Ελληνική οικογένεια  τιμωρείται στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της και για την Πατρίδα.

Το ΠΑΣΟΚ στερεί  στους οικογενειάρχες την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα της αποταμίευσης και επένδυσης προς όφελος των επόμενων γενεών.

Το κέρδος που έχει από την εργασία του ο απλός οικογενειάρχης, το καταναλώνει πληρώνοντας αλλεπάλληλες φορολογικές επιδρομές.

Προκειμένου να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, θα πρέπει στο σημείο αυτό να επισημανθεί πως το Πα.Σο.Κ., ως «σοσιαλιστικό κίνημα»,  είναι σήμερα εν έτει  2011, για πρώτη φορά συνεπές με τις σοσιαλιστικές καταβολές του.

Ανακαλύπτοντας το σοσιαλιστικό DNA του, το οποίο έχασε κάπου στην δεκαετία του ‘80, έρχεται σήμερα, στον 21ο αιώνα να θυμηθεί την πολιτική σοσιαλιστικών κυβερνήσεων που έχουν χαθεί στην ιστορική λήθη, απαγορεύοντας επί της ουσίας στους Έλληνες να διαχειρίζονται όπως επιθυμούν τον πλούτο που παράγουν. Επιπρόσθετα, μέσω των επιβαρύνσεων που επιβάλει στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες, επί της ουσίας φορολογεί την γέννηση κάθε παιδιού, αντιγράφοντας για άλλη μία φορά τις πρακτικές άλλων σοσιαλιστικών, αδελφών κυβερνήσεων, με τη σταλινική τους μορφή.

Για πρώτη ίσως φορά, το Πα.Σο.Κ. λέει την αλήθεια φέρνοντας τον σοσιαλισμό στην πιο αλλόκοτη μορφή του.

Καταφέρνει την ίδια στιγμή να επιβάλει όλες τις στρεβλώσεις του σοσιαλιστικού και του άκρατου νεοφιλελεύθερου συστήματος, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό, καταστροφικό συνδυασμό για την Ελληνική οικογένεια, για την Ελλάδα.

Ακόμα και έτσι όμως, η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ. για καθαρά ιστορικούς λόγους θα πρέπει να μας απαντήσει, πώς εξαφανίζονται αυτά τα τεράστια ετήσια έσοδα της τάξεως των 12 δις €, που προκύπτουν από την αφαίμαξη των Ελληνικών οικογενειών, με ποιά λογική πλήττεται τόσο βάναυσα η Ελληνική οικογένεια και με ποια λογική βάλλεται με αυτόν τον τρόπο το μέλλον της Ελλάδας;

Σήμερα η Ελλάδα δίνει την ύψιστη μάχη.

Αγωνίζεται να μην απολέσει την αξιοπρέπεια της, μάχεται για να επανεκκινήσει όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που της εξασφάλισαν την αδιάλειπτη πορεία της ανά τους αιώνες, μάχεται για να καταστήσει σαφές σε όλους πως η Ελλάδα είναι οι Έλληνες.

Δεν πρόκειται να σωθεί καμία Ελλάδα, εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Οι Έλληνες είναι η Ελλάδα.

Οι οικογένειες και μάλιστα οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες, ως δομικό κύτταρο αυτής της προσπάθειας, πρέπει να προστατευθούν, προκειμένου να προσφέρουν το ύψιστο αγαθό … το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας.

Κώστας Ζωντανός

(Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ avatar
  ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ 15/10/2011 15:10:45

  Δεν ξέρω κατά πόσο οι απόψεις αυτές λένε κάτι και στις θέσεις της ΝΔ.
  Η προσπάθεια του Καραμανλή για ενίσχυση της τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας αποδυναμώθηκε από συνδικαλιστές της και στελέχη της.
  Και μέχρι τώρα δυστυχώς μόνο ο Ροντούλης από το ΛΑΟΣ λέει κάτι.
  Οι της ΝΔ ασχολούνται με το life style και βέβαια πολλά παιδιά και life style είναι ασυμβίβαστα.

  http://proslalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_8743.html

  • factorx avatar
   factorx @ ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ 15/10/2011 15:30:28

   Πρόσεξες οτι αυτός που τα γράφει είναι ο οργανωτικός γραμματέας του κόμματος, δηλαδή ο τρίτος στην ιεραρχία; Που χωράνε λοιπόν αυτά περί του life style; Προφανώς αναφέρεσαι στη ΝΔ του παρελθόντος

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 15/10/2011 15:22:04

  ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΝΝΑΝ ΤΑ ΕΘΝΗ.
  (οίκος-γένος-ιθύς).

  Εξαιρετική δουλειά.
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια.
  Η Εθνική Δημογραφική Πολιτική είναι το Α και το Ω της δημιουργίας και στερέωσης μιας χώρας και της συνέχισης της ύπαρξής της.

  Αυτό το κείμενο μαζί με μια ολοκληρωμένη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ πρόταση ΚΙΝΗΤΡΩΝ για την ΑΜΕΣΗ (δεν έχουμε καιρό...) δημογραφική μας ανάκαμψη (θα περιελάμβανε πληθυσμιακή αποσυμφόρηση της Αθηνας και γενναία κίνητρα για ενδυνάμωση νησιών και ακριτικών περιοχών με Ελληνικό πληθυσμό που θα επέστρεφε από την Αθήνα στις εστίες του) θα έπρεπε να είναι το πρώτο κεφάλαιο κάθε φορολογικού συστηματος.

  Πρώτα δημιουργείς την ανάπτυξη (στη συγκεκριμένη περίπτωση νεανικό Ελληνικό πληθυσμό) και μετά θα σου έρθουν τα φορολογικά έσοδα από τον πληθυσμό που έφτιαξες.
  Διαφορετικά, εισάγεις ξένα σώματα...
  Διαφορετικά, μιλάμε για εντελώς άλλη χώρα με εντελώς άλλους λαούς...

  Χθες σε ένα σχόλιο πάνω στο φορολογικό σύστημα που προτείνει η ΝΔ είχα γράψει:
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Τραγικές ελλείψεις του σχεδίου που αναγορεύει τη Γ.Γ.Π.Σ. σε ΦοροΠοινικό Πανόπτη ΦΠΠ:
  * Απουσιάζει εντελώς η Δημογραφική Παράμετρος Ενίσχυσης της Ελληνικής Οικογένειας. Σε ένα κείμενο χιλιάδων λέξεων, οι 9.999 λέξεις είναι Φοροδιαφυγή Ελλήνων και μία [1] αναιμική αράδα πέντε λέξεων για παροχή κινήτρων σε πολύτεκνους, γενικά και αόριστα.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ αλλενάκι 15/10/2011 16:53:55

   Αλλενακι, το προβλημα της ολιγοτεκνιας δεν εχει ριζα την υποχρηματοδοτηση των πολυτεκνων. Αυτο επεται. Αν παρατηρησωμε προσεκτικως την κοινωνια, οι « επωνυμοι» απο τους χωρους των επιχειρηματιων, των πολιτικων, των καλλιτεχνων και δημοσιογραφων ( showBiz), ενω ειναι ευποροτατοι, αποκτουν ενα τεκνο και αυτο μετα βιας, διοτι η μανδαμ δεν εχει χρονο για χασιμο... Η ηθικη σηψις ειναι η θεμελιωδης αιτια του δημογραφικου προβληματος, τοσον στην Χωρα μας οσον κι' σ' ολο τον Δυτικο Λευκο Κοσμο. ----Απο δελτια ειδησεων---- Δυο δεκαπενταετιδες μαθητριες μετεφερθησαν σε κωματωδη κατασταση στο νοσοκομειο των Ιωαννινων κατοπιν χρησεως ναρκωτικων.---- Δεκαεξαετις κρητικοπουλα, ναρκωμανης, περιεφερετο απο τον « φιλο» της σε 15 γνωστους του, Ελληνες και Αλβανους, για να την βατευουν.---- Δεκαπενταετις μαθητρια , επισης απο την Κρητη, απεβιωσε μετα απο καταναλωση μιας φιαλης ουισκυ. Ακρατος ηδονοθηρια. Η μικρη ειχε ξεπορτισει, κατα το δη λεγομενον. μεσανυχτα Μ.Παρασκευης για να συνευρεθη ερωτικως μς τους «φιλους» της!!! Αυτη ειναι η μεση ηθικη κατασταστασις των εφηβων, Θεωρει κανεις οτι αυτα τα παιδια θα δημιουργησουν υγιη οικογενεια, οταν ενηλικιωθουν? Η ευθυνη ειναι βεβαιως των μεγαλων. Υπαρχει ελλειμμα χρηστης αγωγης...

   • A.M. avatar
    A.M. @ Kραντωρ 15/10/2011 19:48:38

    Κραντωρ έγραψε:
    «Η ηθικη σηψις ειναι η θεμελιωδης αιτια του δημογραφικου προβληματος»

    Αν και διαφωνώ με το ότι η ηθική σήψις είναι η θεμελιώδης αιτία του δημογραφικού προβλήματος - για παράδειγμα και στα Σόδομα και Γόμορα υπήρχε ηθική σήψις αλλά δεν αναφέρεται κάπου ότι υπήρχε και δημογραφικό πρόβλημα - το ερώτημα που τίθεται είναι:

    Τίς πταίει για την ηθική σήψιν;
    (αν υποθέσουμε ότι αυτή είναι η θεμελιώδης αιτία του δημογραφικου προβήματος)

    Σαφώς και ΔΕΝ φταίει η νεολαία!
    Την ηθικήν σήψιν την δημιούργησε η γενιά των γονέων της σημερινής νεολαίας και αυτή είναι η κυρίως υπεύθυνη γι αυτήν.

    Η ηθική σήψις όμως θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα ΚΑΙ την λύση του δημογραφικού μας προβλήματος ΕΆΝ ΚΑΙ ΕΦΌΣΟΝ γίνονταν σωστή ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ της «ηθικής σήψεως».

    Θέλετε ένα παράδειγμα;
    Το σλόγκαν που κυριαρχεί στις γυναίκες των Σκανδιναβικών χωρών και δή των Νορβηγία, Σουηδία γνωρίζετε ποιό είναι;

    «Οι άντρες έρχονται και παρέρχονται, το κράτος μένει!»

    (Το έχω ακούσει με τα αυτιά μου από καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης πριν κάποια χρόνια)

    Ξέρετε γιατί;

    Επειδή εκεί μια γυναίκα που θα μείνει έγκυος με τον οιονδήποτε γνωστό ή άγνωστο άντρα ΔΕΝ θα κάνει έκτρωση!

    Ξέρετε γιατί;

    Επειδή το κράτος αναλαμβάνει να της παρέχει σπίτι και μισθό εν είδη επιδόματος που της εξασφαλίζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΈΣΤΑΤΗ διαβίωση μέχρι την ενηλικίωση και την οικονομική αυτονόμηση του παιδιού της!

    Και επειδή βεβαίως ΔΕΝ υφίσταται κανενός είδους κοινωνική περιθωριοποίηση ως άγαμη μητέρα! (αν και τελευταία και στην Ελλάδα οι άγαμες μητέρες γίνονται κατά πολύ ευκολότερα απ το παρελθόν αποδεκτές απ την κοινωνία και την οικογενειακό περίγυρο)

    Και έτσι λύνουν οι μεν γυναίκες το οικονομικό τους πρόβλημα - αν κάθε γυναίκα γεννήσει τρία παιδιά έχει εξασφαλίσει την αξιοπρεπή διαβίωσή της μέχρι να πεθάνει - και την ικανοποίηση του μητρικού τους ενστίκτου, το κράτος λύνει το πρόβλημα του το δημογραφικό μιάς και υπάρχουν σοβαρά κίνητρα για τις γυναίκες να κάνουν παιδιά και να μην κάνουν εκτρώσεις - οι εκτρώσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με την Ελλάδα - και όλα αυτά χάριν της σωστής διαχείρισης της «ηθικής σήψεως» των γυναικών της Σκανδιαναβίας!

    Τελικώς είτε μας αρέσει είτε όχι στην σημερινή εποχή το οικονομικό κίνητρο ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌΤΕΡΟ για την αύξηση της τεκνογονίας και οι γενναίες επιδοτήσεις προς τις γυναίκες που κάνουν παιδιά θα ΈΛΥΝΑΝ ως δια μαγείας το δημογραφικό μας πρόβλημα ιδιαίτερα τώρα που η ανεργία και η οικονομική κρίση τραβάν την ανηφόρα.

    Το σκανδιναβικό μοντέλο μια χαρά θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, εάν και εφόσον βέβαια η πολιτεία έθετε ως προτεραιότητα την λύση του δημογραφικού ΧΩΡΊΣ το τσουβάλιασμα όλων αυτών των λαθρομεταναστών και δή μουσουλμάνων στήν χώρα, κάτι που βέβαια δεν φαίνεται ορατό για το άμεσο μέλλον.

    Και μπορεί μεν οι λίγοι γνωστοί και επιτυχημένοι να ΜΗΝ κάνουν παιδιά παρότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν και να τα μεγαλώσουν σωστά, υπάρχουν όμως και πάρα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ζευγαριών που ΔΕΝ κάνουν παιδιά ΌΧΙ επειδή δεν θέλουν να κάνουν αλλά επειδή γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο μεγάλωμα των παιδιών.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 16/10/2011 15:59:05

   Αγαπητοί φίλοι, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

   Kαι οι νεαρές μητέρες πρέπει να στηρίζονται κοινωνικά, χρηματικά και εκπαιδευτικά, ώστε να μην οδηγουνται σε έκτρωση και να τους δίνεται η οικονομική και μορφωτική δυνατότητα έγκυες ούσες, αλλά και να ανασχεθεί η διάχυτη αποχαλίνωση.
   Στην Ελλάδα δε νομίζω ότι στιγματίζεται η ανύπαντρη μητέρα.

   Από την άλλη δεν είναι και ότι το καλύτερο για μια γυναίκα να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση εγκυμοσύνης από τον πρώτο τυχόντα 'one night stand' (ή ακόμα χειρότερο από πολλούς πρώτους τυχόντες), χωρίς ενδεχομένως αυτός/αυτοί να το γνωρίζουν, διότι καταργείται ο συνειδητός ρόλος του πατέρα, απαραίτητος για τη ψυχική υγεία του παιδιού.

   Άρα μεγάλο ρόλο παίζει η σωστή πρόληψη που πρέπει να διδάσκεται και από το σπίτι και από το σχολείο, γιατί είναι έγκλημα και κατά της ζωής και της γυναικολογικής υγείας κάθε έκτρωση, πόσο μάλλον σε ηλικίες 16 ετών (εκτός των άλλων συνεπειών, λοιμώδη νοσήματα, γυναικολογικοί καρκίνοι κοκ.)

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 15/10/2011 15:47:54

  Σωστός το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι το δημογραφικό (μεγαλύτερο και από το δημοσιονομικό / οικονομικό) που θα οδηγήσει στην εξαφάνιση της χώρας.
  Σε λίγα χρόνια δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε για ανεργία ή συντάξεις καθώς θα είμαστε μια χώρα ηλικιωμένων.
  Οι προτάσεις λοιπόν πρέπει να είναι για την επίλυση (πχ Νορβηγία Γαλλία κλπ) και μετά τα υπόλοιπα.

  πχ αντί να βγάζουμε σε σύνταξη αεροσυνοδούς ή να επιχορηγούμε ΜΚΟ ας δίνουμε 1,000 € σε κάθε μάνα που από 01/01/2013 και εφεξής θα γίνεται τρίτεκνη+ και θα είναι μητέρα
  Αντί να βγάζουμε εφέδρους από Νομικά Πρόσωπα που απλά θα έπρεπε να κλείνουν ας πληρώνει το Κράτος την ασφάλιση κάθε τρίτεκνης+ μάνας.

  Λύσεις και ιδέες υπάρχουν καθώς και χρήματα αν κοπούν σπατάλες και πάρτι ...βούληση;

 4. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 15/10/2011 15:56:05

  Επί της ουσίας της ανάρτησης νομίζω κανείς δεν διαφωνεί, εκτός ίσως από τους νομοθέτες.
  Ομως ΑΠΑΙΤΩ από την ΝΔ, να μου δώσει απολύτως συγκεκριμμένα -τώρα πιά- μέτρα και αριθμούς για το πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ακόμα και οι τελευταίες εξαγγελίες είναι γενικόλογες,ίσως λιγότερο από άλλες φορές, και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε δεν έχει κομματικές παρωπίδες.
  Οταν θα έλθει στην εξουσία θα εμπλακεί σε μηχανισμούς που θα φέρνουν μόνον αντιρρήσεις και δυσκολίες. Γι αυτό από ΤΩΡΑ μέλέτη και ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, μέτρα, ψαγμένα, όχι αέρα, όπως π.χ μείωση του ΦΠΑ (υλικών και εργασίας) στην οικοδομή, και δεν λέει τίποτα γιά τον ΦΠΑ-φόρο αγοράς, της κατοικίας που θα αποδειχθεί το σοβαρότατο και μεγαλύτερο πρόβλημα με την εξίσωση των αγοραίων και των αντικειμενικών αξιών, για να αναφέρω ένα παράδειγμα από την εμπειρία μου.

 5. Β ΙΘΑΓΕΝΗΣ avatar
  Β ΙΘΑΓΕΝΗΣ 15/10/2011 18:26:20

  Καλά τα γράφεις, και πολύ σωστά τοποθετείς το θέμα ότι δηλαδή
  το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι το οικονομικό αλλά το δημογραφικό.
  Βέβαια το δημογραφικό όμως συνδέεται άμεσα με το οικονομικό.
  Αλλά δεν πιστεύω ότι εκεί στην ΝΔ έχετε τέτοιες θέσεις που γράφεις.
  Αυτά μπορεί να τα λες εσύ η υπόλοιπη παρέα σου όμως;
  Πολλές φορές εκμεταλλευτήκατε την ψήφο των τριτέκνων και πολυτέκνων
  αλλά στο τέλος φροντήσατε τα δικά σας 'πολιτισμένα' παιδιά.
  Το γεγονός ότι μερικοί που βρίσκονται εκεί σκεπτονται υγειώς δεν
  σημαίνει ότι αυτό είναι και γενικό. Το αντιθετο μάλιστα.

 6. JOHN avatar
  JOHN 15/10/2011 19:01:02

  O Βενιζελος ειναι εμπαθης και μισελληνας.Ειναι ποτε δυνατον να κυνηγαει τοσο αγρια την οικογενεια και τα παιδια σε μια χωρα με υπογεννητικοτητα?Σε πια χωρα του κοσμου προωθειται γεννοκτονια απο τους ιδιους τους ηγετες της?Τετοια φαινομενα θυμιζουν τις εποχες του Ηρωδη.Μια κυβερνηση υποτιθεται λαοπροβλητη μεθοδευει τον αφελληνισμο της Ελλαδος.Αυτο προβλεπει η νεα ταξη πραγματων? Και παντα μη ξεχναμε το φοβητρο,ολα αυτα γινονται για το καλο μας,για την Ελλαδα του μελλοντος μπλα,μπλα,μπλα.....Το μονο που λειπει ν ακουσουμε ειναι ζητω που καηκαμε,για το καλο μας παντα θα γινει και αυτο!

 7. ierofantis avatar
  ierofantis 15/10/2011 21:32:16

  Προϋποθεση για την οικονομική και πολιτική ισχύ ενός έθνους, είναι η πληθυσμιακή του σφριγιλότητα και η αναλογία των νέων του σε σχέση με τους ηλικιωμένους του.

  Ας δούμε ποιά έθνη σήμερα ανεβαίνουν δυναμικά τις κλίμακες οικονομικής ευημερίας του ΟΟΣΑ και ίσως καταλάβουμε τί και πως θα το κάνουμε.

  Μακάρι η Συγγρού να έχει θέσει προτεραιότητα στο θέμα αυτό.

  Δεν είναι μόνο εθνικό θέμα. Είναι ευθέως οικονομικό (έστω και μάκρο).

 8. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 16/10/2011 00:41:15

  Μην ανησυχείτε, το κράτος προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στον προγραμματισμένο διάδοχο της ελληνικής οικογένειας, τη μουσουλμανική οικογένεια!

 9. Γενίτσαρος Πανεπιστιμίου avatar
  Γενίτσαρος Πανεπιστιμίου 16/10/2011 09:04:59

  Το 1981 ο μέσος όρος γεννήσεων σε κάθε οικογένεις ήταν ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Για να μειώσει αυτή τη δυναμική ο Ανδρέας Παπανδρέου
  1. Πραγματοποίησε τη δεύτερη μεγάλη αστικοποίηση με την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων στην Αθήνα. Αν τα ροσυφέτια ήταν στην ύπαιθρο, ο πληθυσμός θα άγγιζε σήμερα τα 20 εκατομύρια.
  2 Επέτρεψε τις εκτρώσεις. 9 εκατομύρια Ελληνόπουλα δεν γεννήθηκαν από το 1981 μέχρι σήμερα. Σε αυτό το σχέδιο ύποπτος ήταν και ο ρόλος του αρχιεπισκόπου Σεραφείμ. Στην καθολική εκκλησία το χάπι της "επόμενης ημέρας "επιτράπηκε πριν 2 χρόνια.

 10. Nikolas avatar
  Nikolas 17/10/2011 14:18:18

  Η ΝΔ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΕΙΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΓΑΜΟΣ.

 11. ΦΙΛΟΣ avatar
  ΦΙΛΟΣ 19/10/2011 10:43:45

  Πολύ ωραία η στόχευση αλλά και η προσέγγιση
  Στη συγκυρία που βιώνουμε με την ποσοτικοποίηση σε όλα τα επίπεδα και τις κατευθύνσεις πολύ καλά αναλύονται όλα τα μεγέθη και οι συγκρίσεις
  Ο νεοπλουτισμός – σοσιαλιστικό φαινόμενο – κατέλυσε τον κοινωνικό ιστό προκρίνοντας τους πιο πονηρούς πολίτες
  Στα πλαίσια αυτά λειτούργησαν κατά το σοσιαλιστικό μοντέλο και μεταβόλισαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της οικογένειας
  Η στέρηση πόρων από το οικογενειακό ταμείο λειτουργεί στο βιοτικό επίπεδο των επόμενων γενιών
  Στα ποιοτικά κοινωνικά χαρακτηριστικά των ελληνικών οικογενειών
  Στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και την τελική διάλυση τους
  Η κρίση μετά το πολιτικό το οικονομικό το επιχειρηματικό το κοινωνικό σκηνικό θα προσβάλει και τον οικογενειακό ιστό
  Αμερικανοί Ευρωπαίοι αναλύοντας τη δομή της Ελληνικής οικογένειας
  αποδίδουν το χαμηλό « εκρηκτικό κλίμα » που επικρατεί στην Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.