09/12/2008 04:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κράτος, αναρχία και θεωρίες συνωμοσίας

Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις έχουμε πήξει στις θεωρίες συνωμοσίας. «Η Αμερική εκδικείται τον Καραμανλή για τους αγωγούς και το βέτο για τα Σκόπια». «Οι Ουτσεκάδες του Κοσόβου ετοιμάζουν την Μεγάλη Αλβανία και με την ευκαιρία θέλουν να αναζωπυρώσουν το θέμα των τσάμηδων» κοκ. Μέχρι στιγμής πάντως η μόνη παρουσία ξένων ...δυνάμεων που έχει εντοπισθεί στα επεισόδια ήταν οι «οικονομικοί μετανάστες» που την έπεσαν για να φάνει και να ντυθούν στα λεηλατημένα μαγαζιά.

Ερώτημα: Θέλουν, δηλαδή, οι συνωμοσιολόγοι να μας πουν ότι κάποια ξένη δύναμη μπήκε σε όλον αυτόν τον κόπο για να ρίξει την ...ανύπαρκτη κυβέρνηση Καραμανλή; Φυσικά, δεν αποκλείουμε τίποτα. Οφείλουμε όμως να παρατηρήσουμε ότι και «φου» να την κάνει μια ξένη δύναμη αυτήν την κυβέρνηση θα πέσει. Έπειτα, δεν έχουν άραγε άλλους τρόπους οι ιμπεριαλιστές, πιο εύκολους και αναίμακτους, για να ανατρέψουν την κυβέρνησή μας; Για παράδειγμα, δεν εξαγοράζεται κανένας βουλευτής; Τίποτα ΜΜΕ που φωνάζουν; Και το τρίτο και καλύτερο: πολύ φοβάμαι ότι μας έχουν γραμμένους κανονικά οι μεγάλες δυνάμεις.

Αφού λοιπόν μάλλον αποκλείσαμε την εξωτερική επιβουλή ας εξετάσουμε τώρα και την εσωτερική. Πόσοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί αναρχικοί; Πεντακόσιοι σε όλη την Ελλάδα; Χίλιοι; Πόσες είναι από την άλλη μεριά οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη την Αττική; Είκοσι χιλιάδες; Βάλτε και τους μυστικούς και τους υπόλοιπους και θα δείτε ότι κάτι πολύ σάπιο βόσκει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, που θα έλεγε και ο ποιητής.

Ποια είναι η γνώμη μας; Όλα αυτά που γίνονται είναι αποτέλεσμα πρωτίστως και κυρίως της ανικανότητας της κυβέρνησης Καραμανλή. Του «κενού εξουσίας» που λέγαμε σε άλλο δημοσίευμα. Παράδειγμα: Η αρχική εντολή στην αστυνομία ήταν να αποφύγουν πάσει θυσία τις συγκρούσεις για να μην υπάρξει άλλο θύμα - γιατί όλοι καταλαβαίνετε τι θα γινόταν τότε. Αυτό σε συνδυασμό με την παθητικότητα της αστυνομίας (λόγω και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια) ερμηνεύτηκε ως αδυναμία της και τα αποτέλεσματα τα διαπιστώσατε στις οθόνες σας. Όταν άλλωστε ο ίδιος ο υπουργός  Δημόσιας Τάξης δηλώνει ότι η «αμυντική τακτική» της Αστυνομίας, ήταν «πολιτική επιλογή», τι περιμένατε να γίνει;

______________________________________________________________________________________________
Στη συνέχεια, μετά τα επεισόδια της Κυριακής η εντολή του Καραμανλή στον Παυλόπουλο ήταν να προχωρήσουν σε  μαζικές συλλήψεις για να αποτρέψουν την κλιμάκωση των επεισοδίων σε βανδαλισμούς. Περιέργως όμως χθες το  μεσημέρι η εντολή αυτή αποσύρθηκε και ακολούθησε το γνωστό όργιο εμπρησμών και λεηλασιών.

Εκεί που έφτασε η κατάσταση βεβαίως και μπορεί να μπλέχτηκαν και άλλα στοιχεία. Όπως και προβοκάτορες της αστυνομίας. Σε όλα αυτά προσθέστε την ανοικτή σύγκρουση του Καραμανλή με το μητσοτακέικο, ότι κανένας δεν τον ακούει στην κυβέρνηση, τις ενδοκυβερνητικές και ενδοαστυνομικές έχθρες και αντιπαλότητες και θα έχετε έτοιμο ένα πολύ εκρηκτικό μενού για το δελτίο των οκτώ. Καμία σχέση βέβαια όλα αυτά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών. Που όχι μόνο συκοφαντούνται μαζί με τα υπόλοιπα, αλλά εμποδίζεται κι ο κόσμος να συμπαρασταθεί

Αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το ένα φέρνει το άλλο. «Πολλές μικρές συνωμοσίες και μια πολύ μεγάλη κυβερνητική ανικανότητα» που λέει ένας φίλος.

Και κάτι τελευταίο: Ορισμένοι έσπευσαν να παρουσιάσουν την αδιαμφισβήτητα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό που παρουσίασαν αυτήν την φορά οι «αναρχικοί» ως δείγμα ανάμειξης «ξένου δακτύλου». Λάθος κατά τη γνώμη μας. Γιατί να μην συμβαίνει το απλούστερο; Ότι δηλαδή με τα χρόνια απέκτησαν πείρα και καλύτερη οργάνωση; Ενώ την ίδια εποχή και παράλληλα το κράτος διαλυόταν;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. λαπ avatar
  λαπ 09/12/2008 05:42:55

  Ετσι, ετσι παντου συνωμοσίες.. Να πω κι εγώ την δικιά μου. τα ρίχνουν όλα στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυρίαρχος ο δικομματισμός. Ειναι συνωμοσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και σειρά έχει το ΛΑΟΣ. Να πω κι αλλες μ@1@@^#$???

 2. λαπ avatar
  λαπ 09/12/2008 05:48:34

  Και το καλυτερο; Ειναι μια έξυπνη κίνηση της ΝΔ για να τονοθει η οικονομια. Τόσες δουλειες που θα ανοιξουν για τις κατασκευες των κατεστραμμένων η ανεργία θα πάει στο 1%.
  ή μάλλον: Το ΠΑΣΟΚ τα έστησε όλα. Αλλωστε επι ΠΑΣΟΚ ειναι προσληφθει ο δολοφόνος στην αστυνομία. Ειναι ολοφάνερο οτι είναι δικός τους!

 3. Νικόλας avatar
  Νικόλας 09/12/2008 06:22:34

  Τώρα εσύ φάκτορα ποιός φάκτορας είσαι γιατί άλλα διαβάζαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις και μου είχε σηκωθεί η τρίχα.

 4. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 09/12/2008 06:40:33

  Συμφωνώ με το σχόλιο #3 του Νικόλα και παράλληλα προσυπογράφω την συγκεκριμένη ανάρτηση με χέρια και με πόδια. Η φαυλότητα από κάποιο σημείο κι έπειτα, μέχρι να σηκωθεί αυτό το τελευταίο post, είχε βαρέσει ταβάνι και κόντεψα να λαλήσω με αυτά που διάβαζα από κάποιους της συντακτικής ομάδας αλλά και σχολιαστές που κατά τα άλλα εκτιμώ.
  Και προσωπικά δεν ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων εκείνη που «δεν αποκλείουν τίποτα». Κάποια πράγματα, απέναντι στη λογική και την αξιοπρέπειά μου, οφείλω να τα αποκλείω όταν με προσβάλουν ως αναγνώστη. Είτε προέρχονται από κάποιον διαχειριστή είτε από μόνιμους σχολιαστές που αν βρεθούν στη μέρα τους, γράφουν υπέροχα πράγματα. Απλά για κάποιους, η σημερινή δεν ήταν μια από αυτές.

 5. Poly Anonymos avatar
  Poly Anonymos 09/12/2008 07:23:15

  Οι μεν τα σπάνε και τα καίνε όλα, γιατί είναι σε παρόξυνση (και εγκεφαλικού) αυνανισμού. Φταίει και η ηλικία τους.

  Οι δε τους αφήνουν, γιατί η (και εγκεφαλική) ανικανότητά τους είναι πια μη αναστρέψιμη και τους οδηγεί στην αδιαφορία (αν όχι στο μίσος) για όλα.

  Ο συνδυασμός αυνανισμού και ανικανότητας αποδεικνύεται ανίκητος.

 6. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 07:45:59

  Καραμανλής ή τανκς;

 7. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 07:50:21

  Τελείωσε η επανάσταση;
  Οπως το αμίμητο
  Να ντυθώ μεγαλειότατε ή θα συνεχίσετε;

 8. Poly Anonymos avatar
  Poly Anonymos 09/12/2008 07:56:16

  Λοιπόν, για να πούμε τα πράγματα ακόμη πιο καθαρά.

  Τα κακομαθημένα θρασύδειλα αλητάκια που τρέφονται με το χαρτζηλίκι του μπαμπά τους, που δεν έχουν ζήσει ούτε μια μέρα πραγματικής ζωής και κρύβονται στη φούστα της μαμάς τους όταν έρθουν τα ζόρικα, πάει πολύ, πάρα πολύ, να σκυλεύουν το άταφο σώμα ενός νεκρού παιδιού για να εκτονώσουν την τρέλα που τους πιάνει κάθε πρωί που βλέπουν το ασχήμια τους στον καθρέφτη.

  Τέλος στην ασυλία της μαλακίας που τους προσφέρει η μαμάκα τους.

 9. Ξένος Κωλοδάχτυλος avatar
  Ξένος Κωλοδάχτυλος 09/12/2008 07:59:00

  Φίου! Στο τσακ το σώσατε... και από ό,τι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που το πιστέυει αυτό αν κρίνω από τα προηγούμενα posts, αλλά κυρίως από τη δυσανολογία ηλίθιοδών συνομοσιολογικών comments και κανονικών στα προηγούμενα posts, ειδικά σε σχέση με το μέχρι τώρα επίπεδο.
  Καλό θα ήταν να τις κόβετε τις μαλακίες. Μυρίζει χοντρό troll-άρισμα.

 10. ataktos avatar
  ataktos 09/12/2008 08:00:06

  Μάλλον ποιο εύστοχος θα ήταν» πως το παρακράτος της Δεξιάς πήγε να πάρει την εξουσία από την Δεξιά» .

 11. ANERGOS-22 avatar
  ANERGOS-22 09/12/2008 08:03:06

  Βγήκε και ο Παυλόπουλος και είπε τις ασυναρτησίες του. Μετά και ο Κακλαμάνης μας διάβασε το ποιηματάκι του.
  Δεν πρόκειται για αναρχικούς πλέον! Αυτός είναι ο οργισμένος λαός της Ελλάδας!

  Δεν πρόκειται για τον Αλέξανδρο μόνο,
  είναι και για το Βατοπέδιο,
  είναι και για το Ρουσόπουλο,
  είναι και για την Πάρνηθα,
  είναι και για την Πελοπόννησο,
  Είναι για τη SIEMENS,
  Είναι για τη Vodafone,
  Είναι για το πλιάτσικο της Αγγελοπούλου το 2004,
  Είναι για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια,
  Είναι για τους άνεργους,
  Είναι για τους νέους χωρίς μέλλον,
  Είναι για τα 700 ευρώ,
  Είναι για τις μικροσκοπικές συντάξεις,
  Είναι για την διαστρέβλωση της Ελληνικής ιστορίας και του ανθελληνισμού,
  Είναι για το τρελό ωράριο εργασίας,
  Είναι για την ένταξη στο ΝΑΤΟ,
  Είναι για το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους,
  Είναι για την δήθεν δημοκρατία,
  Είναι για ΟΛΑ!!!

  Μην σταματάτε τώρα! Τους κάναμε να κλάψουν, συνεχίστε παιδιά και μην κλαίτε τις περιουσίες σας!

  Αν αλλάξει το σύστημα, θα τα πάρετε τριπλάσια πίσω. Φανταστείτε να ζείτε αύριο με δουλειά και αξιοπρεπείς μισθούς και τα παιδιά σας να μπορούν να ελπίζουν και να έχουν όνειρα.

 12. Διοτίμα avatar
  Διοτίμα 09/12/2008 08:19:13

  Τώρα ξύπνησα και διάβασα τον Φάκτορα. Ξύπνησα από τον λήθαργο!

 13. Poly Anonymos avatar
  Poly Anonymos 09/12/2008 08:24:48

  Περί σκυλεύσεως και σκυλολογιού.

  Το troktiko γράφει ότι έκαψαν και το μαγαζί της μητέρας του Αλέξη. Κατά τα λοιπά τιμούν την μνήμη του νεκρού οι υποκριτές του κώλου.

  Ουστ βρωμιάρηδες!

 14. Διοτίμα avatar
  Διοτίμα 09/12/2008 08:25:52

  Ο Καραμανλής είναι αυτό που είναι. Είναι ό,τι έχει ακούσει από 'δώ μέσα και άλλα τόσα! Αλλά ακούγοντας χτές την νύχτα τον Παπανδρέου, καθώς είχε καταλαγιάσει η εξέγερση, να ζητά τώρα να κυβερνήσει, σκέφτομαι, ρε παιδιά, μήπως αυτό που έγινε ήταν όντως ένα πραξικόπημα, όπως είχε γράψει κάποιος φίλος από 'δώ μέσα. Πραξικόπημα του καναπέ, φυσικά, για τον Παπανδρέου. Εμείς και τα παιδιά μας που βγήκαμε στους δρόμους, παίξαμε απλώς το ρόλο του σερβιτόρου. Του προσφέρουμε την εξουσία στο πιάτο!

 15. αγανάκτηση avatar
  αγανάκτηση 09/12/2008 08:34:49

  Αυτά που γράφτηκαν σ' αυτό το μπλόγκ ήταν ανήκουστα. Δυστυχώς και από τους συντάκτες (;). Τώρα είναι αργά.

 16. osaperas avatar
  osaperas 09/12/2008 08:47:35

  Φαίνεται ότι οι περισσότεροι που γράφουν σχόλια εδώ πέρα τις τελευταίες ημέρες, ζουν εκτός Ελλάδας.

  Θεωρώ δύσκολο να ζουν στην Ελλάδα (εκτός και εάν έχει λασκάρει καμία βίδα τους) και να μην έχουν αντιληφθεί πόσο δύσκολη έχει γίνει η ζωή για τον καθένα (προφανέστατα με δική του ευθύνη) σε αυτήν την χώρα.

  Θεωρώ δύσκολο να ζουν στην Ελλάδα (εκτός και εάν έχει λασκάρει καμία βίδα τους)και να μην έχουν αντιληφθεί ότι το κράτος έχει διαλυθεί εδώ και καιρό -με ευθύνη κυρίως των πολιτών (γιατί εμείς είμαστε το κράτος)

  Δεν μπορούμε (εάν δεν πληρώσουμε και αυτό όχι πάντα) να κάνουμε συναλλαγή με καμία δημόσια υπηρεσία,
  δεν μπορούμε (εάν δεν πληρώσουμε) να σπουδάσουμε τα παιδιά μας,
  δεν μπορούμε (εάν δεν πληρώσουμε) να έχουμε σοβαρή ιατρική περίθαλψη),
  κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από το κάθε μαλάκα που οδηγεί όπως γουστάρει,
  είμαστε στο έλεοσ του κάθε διαρρήκτη (για δέυτερη φορά προχθές άνοιξαν το σπίτι της αδελφής μου-δεν πήγε στην Αστυνομία, δεν ήθελε να ξαναπεράσει την άνευ ουσίας ταλαιπωρία της πρώτης φοράς),
  πληρώνουμε ατελείωτα καινούργιους φόρους επειδή κάποιοι κλέβουν και κλέβουν το δημόοιο χρήμα κλπ κλπ κλπ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προστατέψουμε τον εαυτό μας εάν μας συμβεί κάτι. Είμαστε στον αέρα....

  Ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό σταυροκοπιούνται καθημερινά να "μην μας κάτσει σήμερα η ανάποδη γιατί τη κάναμε λαχείο".

  Αυτή είναι η ζωή μας.

  Αυτό είναι ένα κομμάτι από το πολύ εκρηκτικό μενού που γράφει ο φάκτορας.

  Και κάτι ακόμη.

  Να λυπηθώ για το μαγαζάτορα που έχασε την περιουσία του από τους αναρχικούς ή τους προβοκάτορες της αστυνομίας ή τους οικονομικούς μετανάστες ή τους επαγγελματίες κλέφτες;

  Συγνώμη αλλά δεν έχω άλλα συναισθήματα λύπης. Δεν μου περισσεύουν.

  Έχουν όλα ξοδευθεί στο να λυπάμαι τον εαυτό μου, που τα τελευταία 25 χρόνια (είμαι πενηντάρης), πληρώνω και πληρώνω και πληρώνω για να κλέβουν, να κλέβουν να κλέβουν το δημόσιο, που πληρώνω επειδή πρέπει να πάω σε ιδιωτικό γιατρό , επειδή πρέπει να έχω ιδιαίτερα μαθήματα για τα παιδά, επειδή πρέπει να "λαδώσω" για να βγάλω ταυτότητα ή διαβατήριο ή να συναλλαγώ με την οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία;
  επειδή , επειδή, επειδή...

  Δεν λυπάμαι για τίποτε και για κανένα (εκτός από τον πιτσιρικά που έχασε την ζωή του).

  Γνωρίζω ότι στην ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο και αυτά που γίνονται σήμερα είναι επειδή κάποια άλλα έγιναν χθες, αλλά δεν μπαίνω στον κόπο των βαθυστόχαστων σωστών ή λάθος αναλύσεων.

  Δεν με ενδιαφέρει δεν πρόκειται να με βοηθήσει να κατανοήσω τίποτε περσσότερο στην ηλικία των 50 χρόνων.

  Αφού όλοι μας (άλλος σε μικρό βαθμό και άλλος σε μεγάλο) κάναμε ότι κάναμε όλα αυτα τα χρόνια ας απολαύσουμε τώρα τα αποτελέσματα.

  Στάχτη και μπούρμπερη λοιπόν.

 17. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 09:01:16

  Kalhmera se olous.

  Loipon sta prwinadika eimaste prwto thema.

  Oi apopseis diistantai. Gia to xaos tvn dyo nyktwn anarrwtiountai omws oloi oi parousiastes (synthrhtikoi, sosialistes, aristeroi) giati o prwthypourgos den ebgale to "ley especial" (kati san katastash ektaktou anagkhs) prokeimenou me th bohtheia tou Stratou kai allwn diataksewn (meta tis 19:00 na apagorevetai h kykloforia stous dromous ktl.) na eksomalynthei h katastash.

  H ispanikh Aristera dhlwnei oti kanei kakws h ellhnikh Aristera ean ypokinei to nykterino xaos.

  Sto ispaniko www.20minutos.es yparxei link me thema "Grecia vive otra noche de violencia y caos" kai to aksioshmeiwto einai oti mexri twra exei 36 comments (!!!) apo Ispanous!

  Gia osous gnwrizoun ispanika sas parathetw to link opou mporeite na diabasete ta comments:

  http://www.20minutos.es/noticia/435015/0/violencia/atenas/grecia/#comentarios

  Oi apopseis diistantai

 18. t avatar
  t 09/12/2008 09:09:06

  Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε στην ΝΕΤ, ότι μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ομάδα ατόμων που έκανε καταστροφές.

 19. ataktos avatar
  ataktos 09/12/2008 09:12:48

  t-Παρακαλώ να μην παραπλανείς εδώ .

 20. ΣΟΒΟΚΑΗΣ avatar
  ΣΟΒΟΚΑΗΣ 09/12/2008 09:17:30

  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ANONYMOUS ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΟΙ?

 21. ΣΟΒΟΚΑΗΣ avatar
  ΣΟΒΟΚΑΗΣ 09/12/2008 09:19:14

  ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ... τΟΝ ΟΣΑΠΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΜΟΥ ΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ. πΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

 22. t avatar
  t 09/12/2008 09:22:13

  @ 25
  Ο Φώτης Κουβέλης το δήλωσε στην ΝΕΤ, και εγώ παραπλανώ???

 23. popolaros avatar
  popolaros 09/12/2008 09:27:24

  Πολύ ενδιαφέρων και σχετικό, είναι το άρθρο του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στο press-gr, με τίτλο "«Αυθόρμητη έκρηξη», με σενάριο, και προγραμματισμό..."

  Κάτι αναφέρει για συντονισμό από Indymedia (Soros)και άλλα.

 24. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 09:32:25

  @Atakte

  den kserw ean thelei na paraplanhsei o "T" alla h ispankh efhmerida "El Mundo" grafei epi leksh:

  Unos 4.000 anarquistas tomaron el centro de la urbe, destruyendo todo lo que encontraron a su paso. Los disturbios surgieron luego de una manifestación del pequeño partido SYRIZA (Alianza de los Radicales de Izquierda) en repudio por la muerte del joven de 15 años

  H akribhs metafrash einai:

  Pripou 4.000 Anarxikoi katelaban to kentro ths polhs katastrefontas ta panta sto diaba tous. Oi taraxes prohrthan meta apo diadhlwsh tou mikrou kommatos SYRIZA (Enwsh twn radical ths Aristeras) se endeiksh diamartyrias gia to thanato enos 15axronou neou

 25. ataktos avatar
  ataktos 09/12/2008 09:35:38

  Επειδή επιμένεις Ελληνικά Είπε «η ομάδα αυτή ήταν μπροστά από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που επικεφαλής ήμουν εγω και οι κοινοβουλευτικοί μας ομάδα« αυτό τι σημαίνει ότι ήταν του ΣΥΡΙΖΑ? .Οι κάμερες που πλήρωσες και πλήρωσα δεν έδωσαν στοιχεία στην Κατεχακη, στο Λονδίνο ,Αυστραλία (Εσσελον) και Χρυσοχωιδη .Σε παρακαλώ .

 26. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 09:42:18

  Egw ta peri "asymmetrhs apeilhs" me tis pyrkagies den ta symmeristhka alla oti se aytes tis dyo tromaktikes nyktes h organwsh twn ekstremistwn htan apsogh einai hliou faeinoteron!

  Ayta pou lene oi filoariseroi kai loipoi peri "ekrhksh orghs laou" ktl. einai foumara.

  Ti diaolo, eixe o laos etoimes dekades xiliades moloto gia na tis riksei se dyo nyxtes???

  Kathotan o laos sto spiti kai eftiaxne molotof kai tis katebaze sto kentro me I.X.???

  Ta epeisodia eixan "kentriko syntonismo" (pou einai kai to slogkan twn hmerwn)...

  Katholou apithano ayto me Indymedia, Soros, Ios ktl. Apo th stigmh pou akousame kai gia "allodapous" poios mou leei emena oti mesa den htane kai soixeia ksena pou theloune thn apostatheropoihsh kai to xaos?

  Twra, poio politiko komma dinei politikh omprela se aytous, e ti kanei niaou-niaou sta kerammidia...

  P.S.: To KKE (kai mprabo tou!) exei apwthisei tetoia stoixeia apo tis takseis tou alla blepete brethike allo komma na tous dwsei storgh kai thalpwrh...

 27. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 09/12/2008 09:42:41

  Οχι ρε παιδια, ανοιχτε τα ματια σας να δειτε καθαρα.
  Τα παιδια αυτα, παιζουν τη νεα τεχνολογια στα δαχτυλα και τα χερια τους, γραφουν ενα SMS,σε χρονο dt.
  Το ιδιο ισχυει και με τους υπολογιστες.Εχουν site που αφηνουν μηνυματα και παιρνουν γραμμη.
  Ποιες συνωμοσιες και πρασιν αλογα;Αυτα,ειναι εφευρεση της κυβερνησης, για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα και εχουν βαλει ενα σωρο πληρωμενα παπαγαλακια,σημερα σε διαφορα βλογ, να τα προβαλουν και να τα περασουν, ωστε να κανουν τον Καραμανλη, τουλαχιστον ηρωα.

 28. ataktos avatar
  ataktos 09/12/2008 09:44:25

  popolaros-O Σπύρος Χαντζάρας Θες να μας πει και πείσει ότι ο κύριος Soros η ο κάθε τέτοιος έχουν καλύτερο σύστημα παρακολουθήσεις από το ΝΑΤΟ .Αυτός είναι ο λόγος που ο ΓΑΠ κοιμόταν ήσυχος τόσες μέρες .

 29. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 09/12/2008 09:49:28

  Αν δεν ειμαστε στην ΕΕ,ηταν πολυ πιθανο,ναγινει κατι τετοιο.Μην ξεχνατε, οτι και ο Παπαδοπουλος, δεν ηλθε ως κεραυνος εν αιθρια.Ειχαν προηγγηθει επι 2 χρονια καθημερινα σχεδον συλλαλητηρια και καταστροφες,ετσι οταν καταβηκαν τα τανκς, ο πολυς κοσμος, δεν αντεδρασε,και ετσι περασε ανετα το τεστ των πρωτων ωρων.
  Και οπως ειπε ο Παττακος, που αν και 97 χρονων, ταχει τετρακοσα και προκαλει κιολας, ειπε γιατι δεν κατεβαινατε να μας ανατρεψετε τις πρωτες ωρες, πριν να ορκισθει η κυβερνηση;
  Και τον ρωτησε ο δημοσιογραφος.Μα θα σκοτωνατε ανθρωπους.Και εκεινος απαντησε,μπορει.

 30. vromopasokos avatar
  vromopasokos 09/12/2008 09:50:36

  Ήμουν στη διαδήλωση, ΔΕΝ είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ας πάψουν πια κάποιοι να χρεώνουν τα επεισόδεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν ΕΞΩ απο το μπλοκ της συγκέντρωσης, μπροστά, δίπλα και πίσω απο την πορεία. Κατά διαστήματα έγιναν προσπάθειες απο όλους μας να περιφρουρηθεί η πορεία, έγιναν αλυσσίδες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

  Η δική μου άποψη είναι πως μαζί με τα εξοργισμένα παιδιά υπήρξαν για άλλη μια φορά οι ασφαλίτες και προβοκάτορες, Για να δημιουργηθεί το υπόστρωμα της εθνικής κρίσης που θα κάνει τον Καραμανλή "σωτήρα". Θα πιάσει το κόλπο;
  Θα δείξει... Ελπίζω όχι.

 31. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 09:52:22

  Bre Atakte,

  afou epiasan leei kamia 150 atoma (prosagwges) as arthei to aporhto plhroforiwn gia aytous.

  Na doume pou estelnan mhnymata kai apo pou epairnan mhnymata.

  Alla ean epairnan mhnymata tou styl "ela pare 20" (molotof) apo th Nomikh kai "ela pare 30" (molotof) apo to Polytexneio kai "ela pare 50" (molotof) apo kamia giafka sta Eksarxeia tote ti tha peite???

  Tha synexizete na lete oti htan "ekrhksh orghs laou" to rhmagma, to kapsimo kai h lehlasia???

  An kai den menw sthn Ellada, ki egw orgismenos eimai me to Batopaidi, me ton ploutismo twn politikwn (olwn twn kommatwn) ktl. POLY EKSORGISMENOS malista. Alla den exw etoimes 100 molotof sto ypogeio na pa na tis riksw sta magazia sto kentro...

 32. osaperas avatar
  osaperas 09/12/2008 09:55:15

  vromopasokos

  Και τώρα φίλε τι θέλεις με το παραπάννω σχόλιο;

  Να πιστέψουμε εσένα που ήσουν εκεί και είδες με τα μάτια σου τι έγινε ή αυτούς που δεν ήταν εκεί αλλά τα ξέρουν όλα μιας και είναι παντογνώστες;

 33. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 09:59:25

  Ayta ta peri "Asfalites erixan tis bombes" einai foumara ths aristeras...

  Ama deite tous mprostarhdespou erixnan edw kai dyo meres den einai panw ao 17-18-20 etwn.

  Asfalites 17-18-20 etwn kai malista undercover den yparxoun.

  Kai ama o SYRIZA leei oti den exei kamia sxesh me aytous as bgei na katadikasei anoixta ta ektropa kai to rhmagma!

  Blepw ta stelexh tou estiazoun thn koubenta mono sto fono tou 15axronou ton opoin OLOI katadikasan ws aisxro kai anandro.

  Alla gia ta ektropa kanei (o SYRIZA) thn papia...

 34. Γιώργος avatar
  Γιώργος 09/12/2008 10:09:18

  Προς Συντακτική Ομάδα: το σώσατε στο τσακ, μην δίνεται δικαιώματα να χαθεί η τελευταία σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσης στον χώρο του διαδικτύου που αποτελεί δική σας επιτυχία κατά κύριο λόγο...και στην τελική, κόψτε τον ελεύθερο ανώνυμο σχολιασμό

  Οι αμερικάνοι και οι ξένες δυνάμεις ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το χάλι που λέγεται Ελλάδα, τους αγωγούς και τις "επιδιώξεις" τους, οι Έλληνες υπάλληλοι τους τις κάνουν πράξη χωρίς σάλιο.

  Θαυμάστε ηγέτη με ανάστημα που αντιτίθεται στους αμερικανούς και δεν μπορεί να κάνει καλά 300 ούνους στην Αθήνα.Ανίκανε, καταστροφέα, πρωταγωνιστή επιθεώρησης θα μείνεις όσο το σύνταγμα επιβάλει να λουστείς την ανικανότητά σου σε όλο της το μεγαλείο

 35. aris53m avatar
  aris53m 09/12/2008 10:14:01

  Τισχέση έχει ο Bakunin στη φωτογραφία με τις σερβιέττες που προσπάθησαν να κάψουν την Εθνική Βιβλιοθήκη?

 36. Xase avatar
  Xase 09/12/2008 10:24:12

  Που εισαι ρε Σημιτη να ενωθεις με τον Καραμανλη να μας λυσετε το προβλημα. Οι μεν τα ριχνουν στους δε.
  Αν ενωθειτε εσεις οι δυο θα γλυτωσουμε απο τα βαθυστοχαστα κειμενα των σχολιων.

 37. t avatar
  t 09/12/2008 10:28:33

  Ο ΚΚ και ο ΓΑΠ χέρι, χέρι στο Μαξίμου τώρα.

 38. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 09/12/2008 10:37:35

  Μα αφου ο Στρατουλης, παει επι μονιμου βασεως σα συνηγορος αυτων των ανθρωπων, τι να πεις,οτι δε φταιει ο συριζα;

 39. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 09/12/2008 10:40:01

  Ρε συ ανεργε,επειδη δεν εχεις τα προσοντα να βρεις μια δουλεια, και σου φταινε ολα, ειναι δυνατον να σπρωχνεις τους καφρους, να καψουν την πολη;
  Και απο που θα βουν τα λεφτα να τα μοιρασουν, να παρεις κι εσυ,αν εχει καταστραφει ολοκληρη η Οικονομικη ζωη του Τοπου;

 40. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 10:46:26

  Ston ANT1 emolis edeixne eikones me apokleistikothta, allodapous na anoigoun ta magazia kai na ta ksafrizoun!

  Synelaban 4-5 edeikse

 41. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 10:50:11

  OLOI TWRA DEITE ANT1 KAMARWSTE SKLHRA ERGAZOMENOUS METANASTES...

 42. popolaros avatar
  popolaros 09/12/2008 10:52:18

  Το όλο θέμα με τους γνωστούς-αγνώστους, μου θυμίζει το θέατρο που παιζόταν επί 10ετίες, με την 17Ν.
  Επί χρόνια τους έψαχναν και μέσα σε 1 μήνα τους έπιασαν όλους, όταν αποφάσισαν οι αμερικανοτσολιάδες και το state department, λόγω ολυμπιακών αγώνων.

  Όσον αφορά τον 'ανθρωπιστή' George Soros, ανάμεσα στα άλλα, ήταν και ο συντονιστής μαζί με τις Μ.Κ.Ο του, των μπορντοροδοκόκκινων 'επαναστάσεων' σε ουκρανία/γεωργία.

  Αποσταθεροποίηση και αλλαγή πολιτικού σκηνικού, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς.
  Οι κύριοι αυτοί, σε αντίθεση με εμάς, σχεδιάζουν για τα επόμενα 100 χρόνια, σε πλανητικό επίπεδο.

  Τους κόφτει και τους παρακόφτει η Ελλάδα.

 43. Evros avatar
  Evros 09/12/2008 10:52:48

  Το πιό ωραίο το διάβασα στο troktiko:
  Iσως να αδικούμε τον Κώστα Καραμανλή. Η πρωθυπουργική του θητεία -κατά έναν περίεργο τρόπο- μας οδηγεί στην αναρχία. Ο Προυντόν, ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν ήταν, βέβαια, οι μεγάλοι θεωρητικοί του αναρχισμού αλλά οπωσδήποτε ο Κώστας Καραμανλής μας οδηγεί στην ουσία της ιδεολογίας της αναρχίας και αποδεικνύει περίτρανα πως -σε αντίθεση με ό,τι πίστευαν όλοι μέχρι σήμερα- ο αναρχισμός μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και να υπάρξει τελικά μια κοινωνία απαλλαγμένη από τα δεσμά της εξουσίας.

 44. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 10:56:40

  Paidia den to pistevw.

  Edeixne epi pentaleptou na mpainoune allodapoi Pakistanoi, Indoi, Afganistanoi (oxi negroi!) se magazia na shkwnoun ta rola kai na gemizoun apo 3-4 tsantes o kathenas me kinhta kai diafora hlektrika eidh!!!

 45. Μαξιμος και οι + αυτω avatar
  Μαξιμος και οι + αυτω 09/12/2008 10:57:13

  ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ :
  Μη καπνιστες , σβελτοι δεξιοί για το σβησιμο μολοτοφ.
  Ωραριο εργασιας: 17:00 - 05:00 (70 ωρες την εβδομαδα).
  450 ευρω-ΙΚΑ-(ρεπο οταν τελειωνουν η βενζινη ή τα μπουκαλια).
  Φακιρηδες, αποκλειονται.

  Πληροφοριες: κα Σαλαβρακου (κοντα στο Λυκαβητο, μεταξυ Shell-Bp).
  (ουδεμια σχεση εχουμε με πυροσβεστικη).

 46. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 10:57:52

  Τώρα θα μπορούμε να φωνάζουμε εξω οι λαθρομετανάστες το τονίζω λαθρομετανάστες χωρίς να μας αποκαλούν φασίστες και υπερπατριώτες;

 47. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:05:41

  @koine nou

  ki egw metanasths eimai alla sth xwra pou me filoksenei den bgainw na ksafrizw magazia!

  Gia na par adeia paramonhs ki ergasias eprepe na proskomisw 45dikaiologhtika na kserei h Astynomia pou menw edw, apo pou krtaei h skoufia mou sthn Ellada, oti exw katharo poiniko mhtrwo sth xwra pou zousa (Germania) ktl. ktl. ktl.

  Kai eimai kai poliths xwras ths E.U parakalw.

  Den katalaba?

  Fasistikh xwra einai h Ispania pou exei tetoies prodiagrafes???

 48. t avatar
  t 09/12/2008 11:10:19

  ΓΑΠ στο Μαξίμου τώρα.
  Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση.

 49. Διοτίμα avatar
  Διοτίμα 09/12/2008 11:11:28

  Τον ακούσατε. Το πρώτο δημοκρατικό πραξικόπημα, που απέτυχε, γιατί ο Γιωργάκης άργησε να σηκωθεί από τον καναπέ του!

 50. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:12:00

  Pareleipsa na anaferw oti prokeimenou na parw adeia paramonhs ki ergasias eprepe na asfalistw sthn arxh monos mou sthn Mutua Catalunya (opws to IKA) kai na ta plhrwnw monos mou mexri na brw doulia outoswste na kserei to kratos oti den tha kostisw sto kratos se endexomenh perithalpsh.

  Gia na asfalistw monos mou eprepe na kanw eksetaseis gia aids, hatitida kai alles kollhtikes arrwsteies pou hmainei oti ean eixa tetoies tote den tha me asfalize hAsfaleia kai synepws den tha eperna adeia paramonhs ki ergasias.

  Ama ginoun aytoi oi nomoi sthn Ellada posoi ksenoi tha meinoun??

 51. Eeε avatar
  Eeε 09/12/2008 11:12:51

  Επειδη πολλοι που καιγονται δεν εχουν καταλαβει, γιατι συμβαινει αυτο ?
  Μια καλη αρχη θα ηταν να διαβασουν στην πρωτη σελιδα της "καθημερινης",
  το αρθρο με τιτλο "Το συνταγμα και το αιμα".

  Εαν το καταλαβουν,

  Μετα μπορουν να επεκταθουν και στον Μπακουνιν.

  Τοτε ισως καταλαβουν , γιατι θα συνεχισουν να καιγονται για αρκετες μερες ακομα.

 52. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 11:13:03

  @lakis
  Εγραψα και το τόνισα για λαθρομετανάστες.

 53. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 11:13:24

  αμφιβάλει κανείς ότι υπάρχει σωρευμένη απογοήτευση, σιωπηλή οργή, καταπιεσμένες ανεκλπλήρωτες επιθυμίες, εκτόνωση με πλιάτσικο...

  Εγω που είμαι "μεγάλος" και "μικροαστός" δεν έχω μπαϊλντίσει με Βατοπέδι, Ζημενς, DVD, δομημένα ομόλογα, αδερφές υπουργούς, αδερφές αρχιεπισκόπους, κουκούλωμα, ευλογημένους;;;

  Ή δεν έχω μπαϊλντίσει με το καταθλιπικό " χριστουγεννιάτικο δέντρο" στο Σύνταγμα για να πουλάνε γλυφιτζούρια οι "έμποροι"; Καλά έκαναν και τοι έκαψαν, το συγκεκριμένο, 10 χρόνια τώρα με ξενερώνει (αλλα δεν έλεγα τίποτα)!

 54. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 11:13:50

  Ο διαμελισμός της Ελλάδας είναι η μόνη λύση.

 55. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:15:34

  @Arxaiopteryga mou,

  esy pou eisai eksorgismenos (opws ki egw) katebhkes kai rhmazes dyo nyxtes???

  Eixes etoimes tis molotof sto spiti kai phges na deikseis thn orgh sou kai to thymo sou???

 56. ΜαεστροΒΙΖΑ avatar
  ΜαεστροΒΙΖΑ 09/12/2008 11:23:14

  Ολα στα καρβουνα.
  Δυο βηματα απο την Ομονοια.
  Γιαυτο οι ξενοι γουσταρουν ΕλλαDa.

 57. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:24:38

  Paidia,

  o ANT1 edeixne zwntana epithesh sto astynomiko tmhma ths N.Filadelfeias twra mera-meshmeri apo nearous mathhtes me kadronia, mpoukalia, petres ktl.

  Ksafnika "tholwse" thn eikona na fainetai nwthra.

  Giati egine ayto?

  Gia na prostatepsei tous mathhtes na mhn tous dei kaneis?

  Tous prostatevoun kiolas?

  H Astynomia sthn Ellada den exei opla pou rixnoun sfaires plastikes pou se rixnoun katw kai kaneis 3 meres na shkwtheis opws exei h Astynomia se kathe politismen xwra???

  H tis apagorefse ki aytes o Alabanos (pou shmeiwtewn einai o kryfos prwthypourgos)???

 58. Nick avatar
  Nick 09/12/2008 11:28:17

  @Lakis

  Έχουν και παραέχουν. Όπως και G3, M16, MP5 κλπ. κλπ.

 59. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 11:28:22

  Νοιώθω και εγώ οργή και αγανάκτηση, να κατέβω για πλιάτσικο ή να κάτσω στον καναπέ;

 60. log avatar
  log 09/12/2008 11:28:35

  "Τη λυση θα δωσει ο λαος" με μολοτοφ.
  Στην Νεα Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα.

  Το παρτυ συνεχιζεται δηλαδη, για αυτους που δεν καταλαβαν.

 61. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 11:28:58

  όχι λάκη, εγώ είμαι "μεγάλος" και "μικροαστός".

  Αν ήμουν μικρός, μπαϊλντισμένος, βαρεμένος, χωρίς λεφτά για το κινητό που διαφημίζουν και βλέπω στην βιτρίνα, 5 χρόνια τώρα ακούω ότι ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ...

  γίνανε φασαρίες χτές, και νταβαντούρι τώρα έξω,

  μόλις πλακώθηκαν οι δικοί μου στο βρίσιμο ή το ξύλο επειδή απέλυσαν την μάνα μου...

  μπορεί και να έβγαινα και εγώ στον δρόμο.

 62. neoinileias avatar
  neoinileias 09/12/2008 11:29:12

  Για να μπορέσουμε καλύτερα να καταλάβουμε τα όσα δραματικά ακολούθησαν το θάνατο του 15χρονου πρέπει καταρχήν να προσπαθήσουμε να δούμε από πού αυτή η κατάσταση έρχεται και που πηγαίνει…
  Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι νέοι φαίνεται να απορρίπτουν την πολιτική. Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεταξύ πολιτικής και νέων υπάρχει μεγάλο χάσμα που την τελευταία δεκαετία έχει διευρυνθεί περισσότερο από ποτέ, οι νέοι σήμερα στο σύνολο τους αποστασιοποιούνται από την πολιτική.
  Ένα άλλο εξίσου σημαντικό αίτιο είναι το γεγονός ότι η πολιτική και τα μμε (ως γνωστό πολιτικοί και μμε, λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία για την αναπαραγωγή μόνο των προβλημάτων και υπάρχει άμεση αλληλεξάρτηση) θεωρούνται από το σύνολο των νέων ανθρώπων και όχι μόνο ως οι βασικοί υπαίτιοι για την «παρακμή» της εποχής.
  Αρκετές πολιτικές, ειδικά στην εκπαίδευση και σε αλλά ζητήματα που αφορούν τους νέους, βασίζονται στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής. Παράλληλα, αρκετά κόμματα στην χώρα μας λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ακόμη με τα παλιά πρότυπα της «εποχής του χαλκού» και από ότι φαίνεται είναι και χωρίς σαφείς στόχους. Νέα μοντέλα κομματικής πολιτικής που θα έδιναν πειστικές απαντήσεις στα νέα δεδομένα και ερωτήματα, φαίνεται ότι δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί. Μάλλον όμως απουσιάζουν και τα άτομα που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μέσα από τις ανησυχίες τους και τα ενδιαφέροντα τους μια νέα κατάσταση και όσοι υπάρχουν και είναι σε αυτή την κατεύθυνση, μάλλον, έχουν αρχίσει να αποχωρούν από την πολιτική.
  Από την άλλη πλευρά, οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και δεδομένα δείχνουν ότι φτάσαμε στο τέλος της εποχής που ακολούθησε τη μεταπολίτευση. Για μια ακόμη φορά όμως τόσο η ελληνική κοινωνία όσο και το πολιτικό σύστημα δείχνουν αδυναμία να κατανοήσουν τις διαφορετικές εκφράσεις της κοινωνίας και των παιδιών, που στην πλειοψηφεία τους αγωνίζονται για το μέλλον τους, στην προκειμένη περίπτωση καταστρέφοντας την ίδια την πόλη τους.
  Βέβαια, οι μεγαλύτεροι θα πουν, κανένας και για κανένα λογο δεν έχει το δικαίωμα, να στρέφεται εναντίων αθώων πολιτών και περιουσιών και έχουν δίκιο, στην αντίπερα όχθη τα παιδιά λένε δεν έχουμε επιλογές.
  Σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου όμως βασικό μέλημα πρέπει να είναι η κοινωνική συνοχή και η τήρηση της νομιμότητας τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από την πλευρά των πολιτών.
  Αν όμως δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα να πούμε ότι οι εκφράσεις των νέων βρήκαν τη «λύση» που δεν μπορούσε να βρει εδώ και χρόνια το "εγκλωβισμένο" πολιτικό σύστημα της χώρας. Τα επεισόδια είναι σίγουρο, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα, ότι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσουν λύσεις, το ζητούμενο είναι προς πια κατεύθυνση!. Στη πραγματικότητα αυτό που εδώ διακυβεύεται είναι πολύ βαθύτερο, μπορεί όμως αυτή τη στιγμή ο ανώνυμος που ήταν χθες στο δρόμο να ελέγξει τις πολιτικές εξελίξεις, φυσικά και όχι! Εκ των πραγμάτων το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να οδηγήσει τη χώρα σε μια ουσιαστική νέα αστική ανανέωση. Όπως όμως κι αν έχουν τα πράγματα, σήμερα "ζητείται ελπίς"

 63. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:29:45

  @Anwnyme sou dinw apolyto dikio!

  Afou exoume alhthines sfaires giati tis xrhsimopoioume se paidia 15axrona kai oxi stous 500 "Indianous" pou rhmazoun dyo meres twra thn Ellada???

 64. log avatar
  log 09/12/2008 11:30:58

  “Τη λυση θα δωσει ο λαος” με μολοτοφ.
  -Στην Νεα Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα.

  -Το παρτυ συνεχιζεται δηλαδη, για αυτους που δεν καταλαβαν.

 65. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 11:31:14

  Το λέω και θα το ξαναπώ!

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 3-4ΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

 66. Περιστροφέας avatar
  Περιστροφέας 09/12/2008 11:31:59

  Και σήμερα στην κουτανοπουτάνοπονηρή Αννούλα Δ. Χρόνια Πολλά!!!!

 67. log avatar
  log 09/12/2008 11:32:26

  “Τη λυση θα δωσει ο λαος” -με μολοτοφ.
  -Στην Νεα Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα.

  -Το παρτυ συνεχιζεται δηλαδη, για αυτους που δεν καταλαβαν.

 68. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 11:33:09

  ΔΙΟΡΘΩΣΗ:
  ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ **ΣΥΝΟΧΗ** Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

 69. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:33:53

  @AnwnymeX,

  to eipes kana dyo-treis fores gia to diamelismo.

  Toy Soros eisai ypallhlos? Tou Indymedia, tou Iou, tou SYRIZA?

  Ayth einai h epishmh komatikh sas thesh???

 70. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 11:36:54

  Κύριοι είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτό το πράγμα δεν μαζεύετε παρα μόνο με χούντα δυστυχώς.

 71. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 11:40:32

  @Lakis, Spain

  Οχι, δεν είμαι υπάλληλος κανενός Σόρου. Απλά, αφουγκράζομαι τις διαφορετικές απόψεις σε αυτή τη χώρα και βλέπω πως οι "έλληνες" είναι ακραίοι από την φύση τους, πχ είτε ακροαριστεροί είτε ακροδεξιοι θα είναι ασχέτως αν δηλώνουν κεντροδεξιοί ή κεντροαριστεροί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο διαφορετικοί ανθρώποι υπήκοοι του ίδιου κράτους αφού το μόνο που θα κάνουν είναι να δημιουργούν αυτό το χάος που επικρατεί με τις συχνές πολιτικές,πολιτισμικές, οικονομικές συγκρούσεις τους. Καλύτερα μικρά κρατίδια, με περισσότερο ομοιογενείς πολίτες παρά αυτή η μπαχαλοχώρα.

 72. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 11:44:44

  AnonymousX

  με συγχωρείς, αλλά λες αρλούμπες.

 73. mak avatar
  mak 09/12/2008 11:45:12

  kamia thewria sinomosias. egine kati polu tragiko, kati pou itan akoma mia endeiksi tis asidosias tis eksousias. asidosia pou stadiaka olo k pio sixna emfanizotan (foititikes poreies zartiniera metanastes klp) k pou efthase sto "den paei allo". apo ekei k pera tin orgi k to thimo kapioi provokatores borei na odigisan se anekselegto simeio alla i ousia einai mia. mera mesimeri mathites petan auga k se oli tin ellada kaigode tmimata.

 74. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 11:45:45

  @anonymous 91
  Θαθελα να σε έβλεπα σε συνθήκες χούντας και να θαυμάσω την γενναιότητα σου.

 75. alone avatar
  alone 09/12/2008 11:46:22

  To antinews έχει παρεκτραπεί.Το τελευταίο καιρό φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα
  η συμπάθεια σε εθνικιστικές , ακροδεξιές πεποιθήσεις που προσπαθεί
  να συγκαλύψει με την οξεία κριτική του στο πολιτικο σύστημα και τη διαπλοκή
  του. Μια σκληρή και σωστή κριτική που υποκρύπτει όμως την πολιτική του
  ταυτότητα.Η αντίθεση με το περιοδικό ΑΝΤΊ γίνεται όλο και πιο σαφής.
  Αυτό είναι φανερό και από την αποδοχή των απόψεων συγκεκριμένων σχολιαστών που αποτελούν τους μονιμους θαμώνες του blog. Απόψεις ακραία συντηρητικές και εθνικιστικές. Ο Factorx τελευταία προσπαθεί στο tsak να καλύψει τους
  υπαινιγμούς για συνομωσιεσ και κέντρα , αφού είδε ότι το κύμα αντίδρασης
  ξεπέρασε τους στενούς κύκλους των συνηθισμένων ομάδων "κουκουλοφόρων".

  Το να βλέπεις μονο προβοκάτορες και συνομωσίες πίσω από τις ταραχές
  είναι στοιχειο που εξυπηρετεί τη διάσωση του συστήματος.Χωρίς να αποκλείονται
  οι προβοκάτορες και οι στοχεύσεις κρατικών και παρακρατικών κέντρων, δεν αναιρούν την συμπυκνωμένη οργή και τις προθέσεις που εκφράζει το κύμα της εξέγερσης.Ακόμα και αυτοί που βλέπουν προβοκάτσιες πίσω από τα επεισόδια
  ας αναρωτηθούν τι κάνουν οι ίδιοι. Να η ευκαιρία.Ας οργανώσουν μεγάλες μαζικές πορείες και διαμαρτυρίες που θα αποτελούν οι νέοι ,οι φοιτητές οι εργαζόμενοι
  και οι συνταξιούχοι αυτήςτης χώρας για εκφράσουν ξεκάθαρα με την παρουσία
  ότι δεν πάει παραπέρα .Ας μην αφήνουν την τυφλή και αδιάκριτη βία και τις καταστοφές
  να παράγει πολιτική και εντέλει να ακούσια ή εκούσια να εξυπηρετεί τη
  διάσωση του συστήματος
  .

 76. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:46:43

  @koine nou

  ki egw ayto pistevw.

  P.S.: H Paparhga kalese ton SYRIZA na stamatsei na xaidevei ta aftia twn koukouloforwn kias erxontai ekloges...

 77. γαμοΣταυρος avatar
  γαμοΣταυρος 09/12/2008 11:48:17

  Ρε μαγκες που το πανε τα ξεφτερια οι πολιτικοι μας ?
  Θα καψουμε και οτι αλλο εχει μεινει?

  Μια καλη ιδεα θα ηταν να ξεκινησουμε απο την Ραφηνα, γιατι οπως βλεπω αν λεγαμε να ξεκινησουμε απο του Μαξιμου ή την βουλη κανεις δεν θα ενδιαφεροταν.
  Ισα -ισα περιμενουν να κερδισουν πολιτικα οφελη, απο μια τετοια κινηση.

  Ποσο χοντροπετσοι ειναι αυτοι που κυβερνουν ?

 78. Περιστροφέας avatar
  Περιστροφέας 09/12/2008 11:51:17

  Και μην αστοισω το άλλο μας τέκνο τον Χρυσοχωίδη μωρέ που μετά τη εξάρθρωση της 17Ν θα μας λύσει και το ενεργειακό . Και ο Παπουτσής επίτροπος Ενέργειας στην Ε.Ε. επί 4-5 χρόνια θα λουστράρει στην Ομόνοια τα παπούτσια των διερχομένων?

 79. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 11:51:51

  να αφιερώσω ένα τραγουδάκι

  Degli sfruttati l'immensa schiera
  La pura innalzi, rossa bandiera.
  O proletari, alla riscossa
  Bandiera rossa trionferà

  τώρα, τι θα το κάνετε, δεν ξέρω (και αν μάθετε, να μου πείτε).

 80. γαμοΣταυρος avatar
  γαμοΣταυρος 09/12/2008 11:53:02

  Εμπρος της γης οι κολασμενοι , με τους καναπεδες σας φυσικα.

 81. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 11:53:55

  @archaeopteryx

  Αρλούμπες λες εσύ. Μόνη λύση ο ειρηνικός διαμελισμός της χώρας και η ανταλλαγή πληθυσμών ανάλογα με πολιτικά και πολιτισμικά στοιχεία

 82. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 11:54:18

  Bre paidia poio kratos bias kai katastolhs???

  Egw antieksousiastes koukouloforous blepw na ta rhmazoun ola oxi astynomikous...

  Dhladh o kosmakhs po steketai shmera mprosta sto kammeno bios tou ti na pei?

  Mou to ekapsan oi katastaltikes dynameis tou kratous???

  Isa-Isa ayta ta ektropa gnontai giati to kratos den diathetei dystyxws katastaltikes dynameis.

  Sthn Germania (alla kai sthn Ispania) mporeis na diadhlwneis opote theleis kai na kselaggyristeis gia ta dikaiwmata sou! Gia spase omws ena mpoukali na deis ti exeis na patheis.

  Pio dhmokratikh h pio eyhmerousa Xwra eimaste emeis apo thn Germania???

 83. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 11:56:42

  @alone
  Η "συμπάθεια" που ενδεχομένως διακρίνεις στους σχολιαστές έχε υπόψη σου ότι ερχεται μετά την απογοήτευση και τα αδιέξοδα που προσέφεραν τόσα χρόνια τα υπάρχοντα πολιτικά κόματα.
  Αν αυτή είναι η Δημοκρατία μας ευχαριστώ αλλά δεν μου αρέσει.

 84. leon avatar
  leon 09/12/2008 12:00:12

  Σημερα καλα θα ηταν να ανεβουν κατα ΒΠ. Η Κηφισιας προσφερεται για ομορφες φωτιες καθως θα εχει και τσου-λου στο ΟΑΚΑ. Και μετα ας πανε και πιο πανω...Κηφισια, Ερυθραια, Καστρι...
  Εκει ειναι η εξουσια.
  Ας πανε να καψουν τα MALL και τα Golden Hall. Οι κουραμπιεδες (που εγραψαν στον Πειραια) θα σηκωθουν απο τον καναπε τους γιατι θα χασουν τα ψωνια τους.
  Ας πανε λοιπον κατα κει. να δει και ο κοσμος τελικα αν εχουμε Αστυνομια η οχι. Να δει πως ξαφνικα βρισκονται 5000 ΜΑΤατζηδες να υπερασπισουν τα συμφεροντα του τοπου.

 85. ataktos avatar
  ataktos 09/12/2008 12:01:31

  arheopterix-με το εγγονάκι μου πάω ατα ατα

 86. zapata avatar
  zapata 09/12/2008 12:02:47

  Αν θέλετε να μάθετε γιατί κάηκε η Αθήνα, αν δεν είστε ΚΚΕ που έγινε από το πρωί ΛΑΟΣ με τα καραγκιοζιλίκια που λέει,αν δεν είστε Ντινόπουλος και Κακλαμάνης, αν έχετε καταλάβει πως χθες δεν ήταν 100 " γνωστοί άγνωστοι' που έκαιγαν, αλλά κάτι χιλιάδες 17χρονοι, δεν έχετε παρά να δείτε την περίφημη φωτογραφία του Ελεύθερου τύπου σήμερα. 20 ώρες είχαν περάσει που δολοφόνησαν το παιδάκι και ο αλήτης ο Ματατζής έβγαλε το όπλο έξω από την ΓΑΔΑ και σημάδευε... Η οργή των μικρών, το αύριο που τους σερβίρουν ξεχείλησε. Δεν έχουν σωστή κατεύθυνση, ίσως δεν έχουν και ιδεολογία, αυτό πειράζει εμένα, αλλά αυτούς ουδόλως τους απασχολεί. Το μηνυματάκι τους το έστειλαν. Όποιος θέλει ας το ακούσει.

 87. Lara avatar
  Lara 09/12/2008 12:04:02

  Dai campi al mare, alla miniera
  All'officina, chi soffre e spera
  Sia pronto è l'ora della riscossa
  Bandiera rossa trionferà.

  Bandiera rossa la trionferà
  Bandiera rossa la trionferà
  Bandiera rossa la trionferà
  Soltanto il socialismo è vera libertà.

 88. Παυλο-Πουλος avatar
  Παυλο-Πουλος 09/12/2008 12:04:23

  Πωλουνται καρβουνα.
  ΠΑΚΗΣ

 89. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 12:05:23

  Προβλέπω μέχρι το 2013 ανεξάρτητη Μακεδονία, Ήπειρο, Δωδεκάνησα, Κρήτη και δυστυχώς προσαρτημένη Θράκη στην Τουρκία.

 90. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 12:06:45

  Ξέχασα και την κοινοπολιτεία των Ιονίων Νήσων, με Βρετανική προστασία

 91. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 12:07:42

  Αντι να εχουν βγεί ολοι οι πολίτες στο δρόμο και να απαιτούσαν αλλαγές,μεταρυθμίσεις,κάθαρση κλπ βλέπουμε τους αληταράδες να τα κάνουν μπάχαλο και βέβαια να σε αποτρέπουν ουσιαστικά από το να κινητοποιηθείς με κάποιο τρόπο.

 92. alone avatar
  alone 09/12/2008 12:09:59

  Οποιος έχει όντως τον κοινό νου μπορεί να δει εύκολα την
  (βλακεία); όσων βλέπουν Σορούς και νέες τάξεις που απεργάζονται την
  Ελλάδα πίσω από τις πολιτικές προθέσεις της δημοκρατικής ,φιλελεύθερης
  ή αντισυστημικής αριστεράς, των οικολόγων και των εναλλακτικών
  κινημάτων. Επειδή δε αρκετοί εδώ δεν φαίνονται αφελείς και ανιστόρητοι
  (κάθε άλλο) θα πρέπει να αναρωτηθούμε για το δοκό τους ρολο και τις
  πολιτικές προθέσεις. Ποιον εξυπηρετούν αν όχι τη διάσωση του συστήματος.

 93. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 12:10:24

  Εχω κράμπα στα δάχτυλα.

 94. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 12:10:45

  @Πουλος

  Παρ' το χαμπάρι! Ελλάδα τέλος!!!

 95. Nick avatar
  Nick 09/12/2008 12:11:52

  AnonymousX:

  Βασικά Τουρκία τέλος...

 96. Lara avatar
  Lara 09/12/2008 12:15:22

  κοινος νους


  Σε ποιους πολιτες αναφερεσαι;
  Σε αυτους που κλεβουν το ΦΠΑ και
  δινουν λειψη αποδειξη,
  βαζουν χερι στο πορτοφολι
  και σου ζηταν αναλογα με τη μαρκα που οδηγεις;

  στον αδελφο σου,
  που σε απορριπτει
  για να γινει μονος κληρονομος;
  στην αδελφη σου, που κλεβει το κτημα σου
  για να αβγατισει το δικο της;
  Στο γειτονα, που μπαινει και σου ξαφριζει τη σοδεια;
  Στον παπα, που βολευετε απο το κρατος και το παγκαρι;
  Ευτυχως που υπαρχουν τα παιδια.
  τα παιδια ολου του κοσμου
  τα δικα μας παιδια
  να βαλουν ταξη στην ακαταστασια των
  ελαφρομυαλων Ενηλικων
  λαρα

 97. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 12:15:23

  Ωραία τα κάνουμε μπάχαλο μετά;
  Εχεις πρόταση για το μετά.

 98. scarab avatar
  scarab 09/12/2008 12:19:15

  Τι ΗΛΙΘΙΟΙ Θεέ μου οι περισσότεροι
  Το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο χαμηλότερα.
  Φάκτορες - Ο χώρος σας πλέον έγινε χωματερή
  Κρίμα το όνομα και την ιστορία του
  Φιλικά - Καληνύχτα

 99. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 12:22:48

  @Nick

  Και από κοντά Ελλάδα

 100. leon avatar
  leon 09/12/2008 12:23:06

  Laki...
  Το 2000 σε μια πολη της Αγγλιας ονοματι Bradford εγιναν τα χειροτερα επεισοδια που εχουν καταγραφει στην συγχρονη Ιστορια της. Ολη η πολη επι 3 μερες εκαιγε, εσπαγε και εστελνε 3000 αστυνομικους στα νοσοκομεια γιατι καποιοι φασιστες ηθελαν να περασουν απο την πολη για να διαδηλωσουν. Για οσους δεν ξερουν το Bradford ειναι ενα γκετο Πακιστανων και Ινδων. Το 98% των πολιτων ειναι Πακιστανοι-Ινδοι. Ο δημαρχος ειναι Πακιστανος. Ολα τα μαγαζια ειναι πακιστανικα και Ινδικα. Οι ταξιτζηδες Πακιστανοι. Η αστυνομια του Bradford στα επεισοδια εκεινες τις 3 μερες δεν επενεβη καθως αποτελειται αποκλειστικα απο Πακιστανους και Ινδους. Οι αστυνομικοι που επενεβησαν ηταν απο αλλες πολεις της Αγγλιας. Εκεινη την εποχη φοιτουσα στο πανεπιστημιο αυτης της πολης και καλυψα τα γεγονοτα ως καμεραμαν.
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  Εσυ Λακη απο την δημοκρατικοτατη Ισπανια χαιρεσαι που μπορεις να διαδηλωσεις ειρηνικα χωρις να προκληθεις απο καποιον. Στην Ελλαδα ομως Λακη, αν πας να διαδηλωσεις κοντα στην πρεσβεια των ΗΠΑ, η την Βουλη, η να παραδωσεις κανενα ψηφισμα σε κανενα υπουργειο βλεπεις μια σειρα απο ΜΑΤ μπροστα σου που μολις πλησιασεις σε ψεκαζουν με χημικα, σε χτυπουν, σε σπρωχνουν, σε βριζουν, σε φτυνουν, σε ακινητοποιουν στο πατωμα - μαζευονται απο πανω σου 5-6 και σε χτυπουν αλυπητα, σε πετανε σε ζαρτινιερες, σε μπαγλαρωνουν σε μια κλουβα και περνας 2 24ωρα στην ΓΑΔΑ χωρις φαι και νερο.
  Κατσε λοιπον στην Ισπανια και μην μιλας για την Ελλαδα γιατι εδω δεν ειναι Ευρωπη. ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ!

 101. pk avatar
  pk 09/12/2008 12:23:56

  Κι όμως scarab, πρέπει να κάνουμνε ακόμη μιά προσπάθεια.
  Είπα τα ίδια μ' εσένα κάποιες ώρες πριν, αλλά εξακολουθώ να μην βρίσκω καμμιά εναλλακτική λύση.

  Άρα έχουμε μιά λύση, να προσπαθήσουμε όσο αντέχουμε....

 102. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 12:25:13

  Parathetw merika link:

  http://www.tagesspiegel.de/berlin/;art270,1914950

  Leei oti Astynomikos sth Germania skotwnei me to yphresiako oplo enan apo tous 3 bandalous pou espagan staseis lewforeiwn me sfyria kai tou epitetikan.

  Apolytws normal antimetwpish kakopoiou gia politismenh xwra.

  Peran toutou:

  Stis 07.03.2001 sthn Kolonia (Germania) egine to ekshs:

  Mera-meshmeri se mia diastavrwsh proporevontan ena I.X kai apo pisw phgaine ena Vanaki twn SWAT (EKAM) ths germanikhs Astynomias.
  O odhgos pou proporevontan bghke sto kokkino fanari apo to IX kai epedeikse pros to Vanaki ta gennhtika tou organa. Sth synexeia ekane mia kinhsh san na psaxoulevei kati mesa sto sakaki tou kai apo to Vanaki efygan 8 sfaires pou ton swriasan katw nekro. Meta apodeixthke oti eixe mazi tou oplo aerobolo alla oute eixe riksei kai oute to eixe bgalei kan. O nekros htane tourkos metanasths.
  H Astynomia zhthse syggnwmh apo olous kaiebale Eisaggelea na erevnhsei thn ypothesh ai oi 4 astynomikoi pou htane sto Vanaki synellhfthisan arxika.
  Parolayta thn allh mera sthn Kolonia opou zoune 45.000 tourkoi etoimasthke sylallhthrio apo Tourkikous kai germanikous aristerous foreis. Eixan erthei kai germanoi akroaristeroi apo alles poleis (oi legomenoi sth Germania "Chaoten") gia na kanoune epeisodia. Me to pou arxisan na spane ta prwta mpoukalia epenebh h Astynomia me Aloga, Skylia, Globs, erpystriofora oxhmata ths pyrosbestikhs me kanonia nerou kai ta Nosokomeia ths Kolonias plhmmrisan me 918 atoma (!!!) gia prwtes bohtheies me spasmena plevra, xeria, podia, kefalia ktl.

  O germanos ypourgos eswtrikwn (tote htane h SPD dhladh to germaniko Pasok) bghke kai eipe oti to peristatiko pou egine erevnatai apo thn Eisaggeleia kai den tha anexthei poreies meta bandalismwn apo tourkous h apo germanous aristerous.
  Taftoxrona dhlwse oti se opoiadhpot polh ginei poreia kai spase estw ki ena poukali (poly perissotero magazi) h Astynomia tha einai ligotero epieikhs apo oti sthn Kolonia!!!!!!!!

  Paidia den kounithike fyllo se olh th xwra (dedomenou oti sth Germania zoune 4.000.000 Tourkoi kai ean tous ahnan na spane apo thn prwth mera meta den tha tous prolabainane)!

  Kai ksanarwtw kleinontas:

  Pio dhmokratikh kai eyhmerousa Xwra eimaste emeisapo th Germania???????

 103. t avatar
  t 09/12/2008 12:26:43

  ΚΚΕ, να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων!!!!

 104. Helmut avatar
  Helmut 09/12/2008 12:27:31

  @alone 11.46

  I couldn't agree with you more.

  Το antinews έχει γεμίσει με σχολιαστές που βλέπουν παντού Σόρους, Ιους, ασύμμετρες απειλές, και τον Αλαβάνο. Θα έλεγα μέχρι πριν από λίγο ότι είναι απλώς γραφικοί. Όμως έχουν φτάσει στο σημείο να καταλαμβάνουν ένα ζωτικό χώρο στο antinews που αλλάζει το "κέντρο βάρους" του και τον προσανατολισμό του.

  Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι κατά κύριο λόγο η έκφραση μιας βαθιάς απογοήτευσης και οργής, μίας παραδοχής ότι έχουμε παραδοθεί ως κοινωνία στον απόλυτο μηδενισμό και πλέον το αδιέξοδο έχει γιγαντωθεί. Σε αυτό φέρουν πολύ μεγάλη ευθύνη τα 2 κόμματα εξουσίας και τα συστήματα που έθρεψαν για να εδραιώσουν την πολιτική τους ισχύ, με μπροστάρηδες την "γενιά του Πολυτεχνείου" η οποία εξαργύρωσε με τον πιο κυνικό τρόπο την ιστορική-πολιτική της δόξα για να αγοράσει Cayenne και βίλες στην Εκάλη με αποτέλεσμα σήμερα να έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια πολιτικής σκέψης.

  Η απουσία οποιαδήποτε δομημένης ιδεολογικής τοποθέτησης πίσω από τα επεισόδια είναι σαφέστατη και οι όποιες "αντιεξουσιαστικές" κορώνες είναι απλώς προσχηματικές.

  Και κάτι για το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλαβάνο. Ο τελευταίος θα δεχτώ ότι παίζει ανεύθυνο (και ίσως και επικίνδυνο) παιχνίδι προσπαθώντας να γίνει πολιτικός εκφραστής ενός χώρου που αποδεδειγμένα δεν είναι πολιτικοποιημένος παρά μόνο προσχηματικά. Η όποια απόπειρα εκμετάλλευσης των γεγονότων όμως εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν σοβαρό λάθος για ένα δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό κόμμα καθώς δίνει ένα πολιτικό άλλοθι σε διάφορους χούλιγκανς αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και υποκινητής τους.

 105. scarab avatar
  scarab 09/12/2008 12:31:39

  @pk
  Να προσπαθήσουμε ΤΙ ?????
  Όλοι οι σοβαροί σχολιαστές τα μάζεψαν και καλά κάνουν.

 106. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 12:33:45

  @Helmut,

  wenn Alavanos den Chaoten eine politische Plattform bietet dann ist er mitverantwortlich fuer deren chaotischen Handlungen.

 107. FRACTOR-XX avatar
  FRACTOR-XX 09/12/2008 12:34:22

  Έχω δεί blog και blog, αλλά εδώ είστε το κάτι άλλο. Με το που μπήκα τα είδα όλα. Αλλά πριν βγώ ακούστε αυτό:

  Επειδή κι εγώ είμαι μπαϊλντισμένος από τον τζάμπα ψευτοτσαμπουκά των αποθρασυμένων χουλιγκάνων δήθεν επαναστατών μαθητών, όταν 2-3 από δαύτους ήρθαν στη γειτονιά μου και απειλούσαν να μας τα σπάσουν, κατέβηκα, ξάπλωσα με δυό γροθιές τον πρώτο, οι άλλοι λάκισαν, κι αυτός σερνόταν στην άσφαλτο και φώναζε τον μπαμπά του, ενώ οι κατίνες από γύρω φώναζαν να τον λυπηθώ γιατί είναι λέει παιδί. Επειδή και γώ είμαι μπαϊλντισμένος από το βατοπέδι, τις αδερφές που μας κυβερνούν και έκαναν τη χώρα παιδική χαρά των αληταράδων και των πακιστανών, έχω φτιάξει και γω για ώρα ανάγκης 10 μολότωφ και είναι και καλές, και περιμένω να σκάσουν μύτη στη γειτονιά μου. Επίσης έχω και καραμπίνα, λόγχη, τσεκούρι και ρόπαλο. Για να υπερασπίσω το άσυλο της οικίας μου και το μαγαζί μου. Είμαι επίσης μπαϊλντισμένος, εκτός από το χριστουγεννιάτικο κωλόδεντρο, και με τα τζάμπα κωλοπανεπιστήμια, άσυλα αλητών και δήθεν φοιτητών. Λέω να περάσω κανένα βράδυ όταν κάνουν τα κωλοπάρτυ σε περιουσία του κράτους να τους ρίξω 2-3 μολότωφ, έτσι για να εκτονωθώ. Και επειδή μου τη δίνουν οι σκατόφατσές τους και οι σκατοσυμπεριφορά τους λέω να πηγαίνω και γώ στα κωλόσπιτά τους και να τους βαράω. Και επειδή είμαι και συστηματικός, έχω και κατάλογο με διευθύνσεις στο κινητό μου. Και έχω και φίλους επίσης μπαϊλντισμένους και αποφασισμένους που περιμένουν ένα sms.

  Και επειδή είμαι μπαϊλντισμένος με τις αγάμητες αριστερές γεροντοκόρες με τις γέρικες ξεπουπουλιασμένες φτερούγες, σας λέω ότι για σας δε χαραμίζω ούτε πέτρα. Σκέφτομαι να σας στείλω μια σακούλα εμετό.

 108. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 12:40:19

  @FRACTOR XX

  PROSYPOGRAFW!!!

  Kapoioi edw pera ta ebalan me ton Factora giati den bgainei na protrepei ton kosmo na katebei sto kentro na lhstepsei ta magazia.

  Astous, einai ponemenoi giati opws elege ki o Lazopoulos, ekleise to Magazi tous kai meinane me thn antiproswpeia sto xeri...
  Ekanan kai to rozouli synothylevma (SYRIZA) gia tous ypoloious pikramenous kai twra katebainoun mpougio me molotof na epibaloun th "Dhmokratia" pou eixe to anatoliko mplok mexri to 1990.
  Ksereis, ayth thn eyhmerousa Dhmokratia pou otan katreyse gemisan oi eyrwpaikes fylakes me morfwmenous kommounistes kai ta mpourdela ana thn Eyrwph me morfwmenes koultouriarikes kommounistries...

 109. stelios avatar
  stelios 09/12/2008 12:41:41

  Η απολυτη ξεφτιλα,ο Εισαγγελεας ειχε προταση για να βγαλει λαδι τους μπατσους της ζαρντινιερας,η οποια θα εβγαινε σημερα,αλλα επειδη ειναι κοτες,την...ανεβαλαν για την αλλη Τριτη,επειδη λεει ο χρονος που ειχαν στη διαθεση για την αποφαση,κριθηκε...μη αρκετος!
  Φνταζομαι οτι εχουμε νεο φυσικο φαινομενο,την Συστολη του Χρονου συνεπεια μολοτωφ...
  Ουστε ρε Ξεφτιλες,Χατζηγακη,Σανιδα,Πακη,Κωστακη και λοιπα σκουληκια,αν επροκειτο για κανενα βιοπαλαιστη,η Εδρα μεγαλοσχημη και μεγαλεπηβολη,θα τον συνετριβε αμειλικτα.
  ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,που πρεπει να αλλαζει πανες καθε μιση ωρα πλεον μεχρι την αλλη Τριτη.

 110. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 12:46:17

  Τα παρακάτω στοιχεία δείχνουν εμμέσως πλην σαφώς ωμή δολοφονία και εκτέλεση εν ψυχρω του πιτσιρικά.

  Από τα σημερινά ΝΕΑ

  ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον 37χρονο ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

  Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Χρήστο Λευκίδη παρουσία και του κ. Σίμου Μεσογείτη, του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος- ανθρωποκτονία».

  Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Λευκίδης ύστερα από την εξέταση της σορού του Γρηγορόπουλου, που κράτησε δυόμισι ώρες, η σφαίρα από το 9άρι περίστροφο του ειδικού φρουρού διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.

  Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μια μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε από την αρχή ο Κορκονεάς, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εποστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση της σορού του άτυχου 15χρονου απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Σε περίπτωση εποστρακισμού της, όπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» έμπειροι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε η φορά της σφαίρας να ήταν αντίστροφη και να είχε χτυπήσει το παιδί από κάτω προς τα επάνω. «Από τη φορά καταλαβαίνουμε πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έχοντας στραμμένο το όπλο του προς το πλήθος», επισημαίνουν κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

  Το πόρισμα του ιατροδικαστή στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

  Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να πραγματοποιηθεί βαλλιστικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.

 111. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 12:49:31

  Να σταματήσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «να χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων», ζήτησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

 112. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 12:51:47

  Ο Αλαφούζος βγαίνει πλέον ανοικτά κατά της κυβέρνησης Καραμανλή;


  Από την Καθημερινή σήμερα:

  Φλόγες σε κενό εξουσίας
  Χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης η κυβέρνηση

  Παραδομένη στις φλόγες και στην ανεξέλεγκτη δράση των κουκουλοφόρων για τρίτη συνεχή νύχτα παρέμενε η Αθήνα, ενώ ανάλογη ήταν η εικόνα στη Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις, αναδεικνύοντας κενό εξουσίας και αδυναμία της κρατικής μηχανής να διασφαλίσει την τάξη. Η κοινωνία παρακολουθεί άναυδη όσα ακολούθησαν τον θάνατο του 15χρονου, ενώ η κυβέρνηση εμφανίζει εικόνα παράλυσης. Χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεσμεύτηκε ότι «όσα απαράδεκτα έγιναν με αφορμή τη φόρτιση από το τραγικό συμβάν δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά».

  Ομως λίγες ώρες αργότερα το σκηνικό τρόμου στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, επανήλθε, με δεκάδες κτίρια, εμπορικά καταστήματα και αυτοκίνητα να καταστρέφονται, ενώ η αστυνομία περιορίστηκε σε ρόλο παρατηρητή. Ενδεικτικό της αδυναμίας της κυβέρνησης είναι ότι ο κ. Καραμανλής υποχρεώθηκε να συγκαλέσει εκτάκτως στις 10 μ.μ. την κυβερνητική επιτροπή, χωρίς όμως, όπως φάνηκε, να έχει προκύψει σαφές σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών χειρισμών και της ΕΛ.ΑΣ. και υποστήριξε ότι «άλλο η εικόνα και άλλο η πραγματικότητα».

  Ο κ. Καραμανλής σήμερα θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι, όμως, ήδη έχουν εγείρει ζήτημα παραίτησης της κυβέρνησης, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου να υποστηρίζει ότι «φτάνει πια». Η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι «οι τυφλοί εμπρησμοί δεν αποτελούν απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό». Αντιθέτως, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος απέδωσε ακέραιη την ευθύνη τυχόν συνέχισης των επεισοδίων στην κυβέρνηση.

 113. scarab avatar
  scarab 09/12/2008 12:51:53

  Απορία από το πρωί που το άκουσα:
  Γιατί η σφαίρα είχε πορεία από πάνω προς τα κάτω.???
  Από την απόσταση που πυροβόλησε δεν θα έπρεπε να ήταν ευθεία ???

 114. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 12:52:57

  τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν είναι ούτε ασήμαντα αστυνομικά συμβάντα, ούτε η κίτρινη, κόκκινη ή παρδαλή επανάσταση που μερικοί "επαναστάτες" του γλυκού νερού εδώ μέσα και αλλού φαντασιώνονται.

  Είναι οργή, απογοήτευση, χαβαλές, ξεσήκωμα, χουλιγκανισμός... όλα αυτά, αλλά επανάσταση δεν είναι. Όταν έχουμε ανεργία 30%, και καούν τα Malls και η Μεγάλη Βρεταννία και τα διπλανά ξενοδοχεία, και καταληφθεί το Υπουργείο Οικονομίας, και δύο ραδιοσταθμοι και δύο τηλεοπτικοί, και δηλώσουν οι Ηπειρώτες και οι Θεσπρωτοί ανεξάρτητη κυβέρνηση, τότε, θα σας πιστέψω.

  Ως τότε μπορεί οποιοσδήποτε έχει εντερική φούσκωση, ας πέρδεται με συνθήματα στείρα και άδεια, και με συναισθηματική κριτική του πρωκτού.

 115. Ηδονιστής avatar
  Ηδονιστής 09/12/2008 12:58:26

  Πάντως εγώ λυπήθηκα πραγματικά πολύ γιατί στο χθεσινό ντου στην Σκουφά δεν πρόλαβα να βουτήξω κανένα συνολική από τη Λουίζα για τη γκόμενα μου, πολύ θα το χαιρόταν πράγματι, εντάξει, το κορίτσι δουλεύει, τα παίρνει και μόνη της αλλά το δώρο έχει άλλη χάρη…

  Όμως μαθαίνω από τα λάθη μου, έχω ήδη προετοιμαστεί για απόψε που το μενού ελπίζω θα έχει Καλογήρου και Sotris που έχει και Jimmy Choo, τα σούπερ-σέξι στιλέτα που μια και θα είναι κα καινούρια θα τα φορέσει αμέσως μόλις τις τα δώσω όσο θα με ευχαριστεί για το δωράκι μου…
  Και χάρις και στο σπιντάρισμα και το hi των ημερών, το κρεβάτι θα είναι πραγματικά το κάτι άλλο!

  Οφείλω να ευχαριστήσω όλους, την κυβέρνηση, το κράτος και τα Παιδιά για την υποστήριξή τους!

 116. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 12:58:49

  Φιλοξενούμενος της Καθημερινής των Αλαφούζων, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης επί ΠΑΣΟΚ, ο μεγάλος "εξολοθρευτής" της 17 Νοέμβρη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, γράφει βαρυσήμ,αρθρο με τίτλο: Καταστροφική η αυτοκατάργηση του κράτους. Δεν μας λέει όμως, ο Μιχαλάκης ο Εξολοθρευτής, οταν έστησε την "εξάρθρωση" πυρήνων της 17Ν, και επέβαλε καθεστώς σιωπής, τρομοκρατίας σε όποιον επιχειρούσε να εκφράσει διαφορετική άποψη για αυτή την οπερέτα, καθιστώντας έτσι την αστυνομία υπεράνω όλων, δεν συνέβαλε και αυτός (μαζί με τον Πολύδωρα και τις λοιπές ανόητες δυνάμεις) στο να τραβήξει τη σκανδάλη ο ειδικός φρουρός και να πυροβολήσει τον πιτσιρικά;

 117. t avatar
  t 09/12/2008 12:59:36

  Η ΓΣΕΕ αποφάσισε τη ματαίωση του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, καταδικάζοντας παράλληλα την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού δεκαπεντάχρονου.
  Χθες, έπειτα από πολύωρη σύσκεψη των μελών της εκτελεστικής επιτροπής, έγινε ουσιαστικά δεκτή η πρόταση του γενικού γραμματέα, κ. Κώστα Πουπάκη, ο οποίος πρότεινε «να μην πραγματοποιηθεί η πορεία σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να καταστεί ικανή η διαφύλαξη του ειρηνικού χαρακτήρα της». Αντίθετος με την απόφαση παρουσιάστηκε ο επικεφαλής της «Αυτόνομης Παρέμβασης», κ. Αλέκος Καλύβης.

  H ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος (αντί στο Πεδίον του Αρεως που είχε αρχικά οριστεί) στις 11 η ώρα το πρωί.

 118. Ο Πιο Μεγάλος Πόνος avatar
  Ο Πιο Μεγάλος Πόνος 09/12/2008 12:59:46

  Προς συνωμοσιολογούντες:
  Μήπως τα επεισόδια υποκινούνται από τον Καρβέλα και την Πάνια, για να έχουν επιχειρήματα στο εφετείο; Για ερευνήστε το, σας παρακαλώ πολύ...

 119. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 09/12/2008 13:02:15

  Να μην φοβηθεί κανείς να κατέβει σήμερα και αύριο στις κινητοποιήσεις .

  Ειρηνική κινητοποίηση κάνουν οι πολίτες !!!!!

  Οι ΠΟΛΙΤΕΣ .

  Αν δεν κατέβουν οι πολίτες μαζικά θα μπορεί ο καθένας να καπηλευθεί .

  Εμείς θα τους αφήσουμε .

  Οι ηγεσία της αστυνομίας καπηλεύεται τον φόβο για να μην κατέβουν οι πολίτες να διαδηλώσουν .

  Οι δυνάμεις που καίνε μη συμβολικά σημεία της πόλης καπηλεύονται την δολοφονία του Αλέξη .

  (οι δυνάμεις που καίνε τράπεζες και σύμβολα της κρατικής κλεψιάς καλά κάνουν)

  Οι πολιτικές δυνάμεις καπηλεύονται γενικώς όπως πάντα .

  Κατεβείτε στους δρόμους ή σκάστε , δεν βαρεθήκατε την πάρλα πια ?

 120. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 13:05:20

  Κατά ασφαλείς πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλαφούζος συναντήθηκε με Καραμανλή δεν τα βρήκαν και τα έσπασαν.

 121. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 13:05:38

  FACTOR-XX

  του γλυκού νερού είσαι, οπαδός της αυτοδικίας και του άδειου τσαμπουκά. Όποτε με δεις και μου κουνηθείς αγριεμένα, θα σου θυμίσω την σκηνή με τον Indiana Jones. Τσεκούρια εσύ, 357 εγώ. 357 εσύ, 30-06 εγώ, 30-06 εσύ, €100 εγώ σε δύο τραμπούκους να σου γυρίσουν τις επιγονατίδες ανάποδα. Αυτό θέλεις? Έχεις χάσει...

  Αν η απάντηση σε ότι γίνεται είναι βία στη βία και "έξω οι μετανάστες", να σας θυμίσω υπερήφανοι ελληνάρες, υπερασπιστές του κράτους δικαίου, ότι είμαστε πεινασμένα λαμόγια που μας συντηρούν 5 εφοπλιστές, οι Γερμανοί φορολογούμενοι και Κροάτες τουρίστες.

  Ξεφορτωσου τις φιλιπιννέζες σου και έλα να με βρεις.

 122. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 13:07:22

  διόρθωση: FRACTOR-XX

 123. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 13:09:23

  @Ο Πιο Μεγάλος Πόνος

  Θες, δεν θες κάφρε, η Ελλάδα θα ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ!

 124. socrates avatar
  socrates 09/12/2008 13:09:40

  Απρίλιος 2019

  Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε (με καθυστέρηση 2 εβδομάδων) πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
  Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου (ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)
  Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
  Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Κοσκωτάς (ειδικότητα στα μαγειρέματα)
  Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)
  Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).
  Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)
  Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα)
  -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
  -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:
  Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
  Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
  Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)
  Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
  Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)
  Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
  -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης
  Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
  Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)
  Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (και αυτή φιλέλληνας)
  Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί όπως τον συμφέρει)

  Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

  Η ορκωμοσία θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

  Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κόκκαλης, Κυριακού, Κοντομηνάς] με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
  Γ.Πρετεντέρης
  Ο.Τρέμη
  Π.Τσίμας
  Μ.Σπυράκη
  Μ.Καψής
  Δ.Βερύκιος
  Ν.Ευαγγελάτος
  Ν.Χατζηνικολάου
  Γ.Κύρτσος
  Ν.Κακαουνάκη
  Γ.Βαρεμένο
  Κ.Βαξεβάνη
  Α.Παυλόπουλο
  Κ.Μακρή
  Ι.Χασαπόπουλο
  και πολλούς άλλους κομπάρσους.

  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

 125. De Profundis avatar
  De Profundis 09/12/2008 13:12:01

  αναρωτιέμαι, ποιός από τους πιτσιρικάδες έχει συναίσθηση τι κάνει αυτές τις ημέρες (νύχτες), αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τους υποκοινούν τι μυαλά κουβαλάνε.


  Ασε που δεν κουβαλάνε!!!

 126. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 13:13:58

  καλως ή κακως πρεπει να καταλαβουμε ολοι οι ελληνες (οι πολιτικοι δυστυχως ειναι τοσο διαπλεκομενοι που αδυνατουν να καταλαβουν) οτι με τον εναν ή αλλο τροπο χρειαζεται πραγματικη επανιδρυση το κρατος. Εαν δεν γινει με πολιτευτικους τροπους->εκλογες και αναδειξη σοβαρων πολιτικων αδιαφθορων και συμπονουντων των πολιτων τοτε υπαρχει και ο αλλος δημοκρατικος τροπος, η εξεγερση. Δεν λεω οτι αυτη τη στιγμη γινεται μια ‘υγιης’ 100% εξεγερση, αλλα απο την δημοκρατια που ειχαμε δε διαφερει και πολυ, ισα ισα ειναι πιο ‘αληθινη’. Βεβαια, θα επρεπε οι ταραξιες να καινε και να σπανε οτι εκφραζει το κρατος και οχι τους πολιτες. Θα επρεπε να πανε προς Μαξιμου κλπ και οχι σε σπιτια κ μαγαζια απλων πολιτων. Ωστοσο, η κριση δεν αντιμετωπιζεται με αστυνομια και με νουθεσιες. Η κριση αντιμετωπιζεται ‘σερνοντας’ οσους ‘εφαγαν’ δημοσιο χρημα στη φυλακη, απολυοντας αχρηστους διευθυντες, υπουργους κλπ. Εφαρμοζοντας ισοτητα και αξιοκρατεια σε καθε τομεα. Εφαρμοζοντας δωρεαν υγεια και παιδεια με αξιες και αρχες πραγματικες και οχι επιπλαστες. Η οικονομια να στηριζει και να στηριζεται απο τον εργαζομενο και να μην τον αντιμετωπιζει ως ενοχο που πρεπει να αποδειξει την αθωοτητα του κλπ κλπ.
  Κοινως η κριση αντιμετωπιζεται στις αιτιες της, στη ριζα της και οχι στα συμπτωματα και στις συνεπειες της…..

  επισης, ειναι γελοιο να υπαρχει αυτη τη στιγμη κοντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα blogs. Τα 2 κομματα εχουν καταστρεψει την ελλαδα κ τον ελληνα και δεν εχουν το δικαιωμα να ομιλουν ...
  Τα υπολοιπα κομματα οχι πως ειναι αγαθα, αλλα δεν ειχαν την εξουσια και δεν εκμεταλλευτηκαν το δικομματισμο για να πολωσουν καταστασεις και να 'φανε' δημοσία δαπάνη....(πως λεμε κηδεια δημοσια δαπανη)

 127. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 13:17:29

  Το θέμα είναι ότι με τις καταστροφές προσπαθούν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα το μείζον θέμα της δολοφονίας του παιδιού. Μην ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίκνησαν όλα.

 128. ss_sk avatar
  ss_sk 09/12/2008 13:21:43

  @ AnonymousX

  Εγώ, κατά τα λεγόμενά σου, θα είμαι Μακεδονία. Εσύ που θα' σαι? Αν είμαστε μαζί, μπορεί να αλλάξουμε και το Σύνταγμα του κρατιδίου και να παντρευτούμε, βρε.

  Δε θα τα χαλάσουμε με τους ρόλους. Εδώ τόσες και τόσες αλλαγές και πρωτοπορίες θα γίνουν θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες?

  ΥΓ. Μήπως τα δακρυγόνα έχουν μακροπρόθεσμες, βραδύνουσες και ύπουλες παρενέργειες? Να προσέχω...

 129. Ο Πιο Μεγάλος Πόνος avatar
  Ο Πιο Μεγάλος Πόνος 09/12/2008 13:21:57

  AnonymousX
  Κάφρος είσαι και φαίνεσαι, καραγκιόζη, κολλημένε λαπά!

 130. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 13:22:47

  αυτη τη στιγμη οι καταστροφες εχουν γινει το μειζον θεμα γιατι κανεις δεν ξερει πως θα τελειωσουν.

 131. De Profundis avatar
  De Profundis 09/12/2008 13:23:38

  Τελικά ίσως να μην θέλει και πολύ μυαλό,
  ποιος θυμάται τώρα το Βατοπαίδι...ώσπου να ξαναστήσουν τα δεντράκια και να ξανακολήσουν τις βιτρίνες, φου αέρας!!!! η υπόθεση


  Για δείτε όμως τι μπορεί να κάνει ένας και μόνον βλάκας!

 132. minister avatar
  minister 09/12/2008 13:25:59

  Μή γίνεστε μισαλλόδοξοι, ο μπουλούκος δε φταίει σε τίποτα! Τού είπαν απλώς πως η οικονομία χρειάζεται τόνωση της 'Ζήτησης' αλα Κέυνς και αυτός σκέφτηκε για λύση το πλιάτσικο και την καταστροφή και ανοικοδόμηση των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
  Τέτοια μυαλά, όπως και τα επερχόμενα ανύρπαχτα αλλα τζάμπα 'μεσημεριανά' δύσκολα βρίσκονται...

 133. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 13:27:03

  Ως ένα ακόμα μίασμα της Μάνης θα καταγραφεί ο Κορκονέας. Μας ξεφτύλισε ένας ακόμα. Μαζί με κάτι Χίτες και γερμανοτσολιάδες στύλ Καμαρινέα, θα μπεί το όνομά του. Κρίμα γιατί δεν είναι όλοι τέτοιοι εκεί. Α, ρε Ξυδέϊκο λεπίδι που τους χρειάζεται!

 134. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 13:27:26

  ε, απο εκει ξεκινησαν, αλλα ηδη απο το 2003 υπαρχει μεγαλη ενταση. Το 2004 με τη ΝΔ ελπιζαμε οτι θα φυγουν καποια λαμογια και θα διορθωθουν καπως τα πραγματα. Τελικα χειροτερα εγιναν κατα πολυ....
  Ετσι η κατασταση με τα χρονια γινοταν συνεχως και πιο εκρυθμη. Σημερα, πιστευω οτι ειναι ενα κραμα οργης, θλιψης, αγωνιας, αδιαφοριας, αβεβαιοτητας, λεηλασιας, αναρχιας κλπ που πυροδοτει μια καταστροφικη μανια σε ολους σχεδον οσους δεν εχουν παρωπιδες. Απλα καποιοι εκδηλωνονται και καποιοι συγκρατουνται. Ωστοσο, οι πολιτικοι μας θα πρεπει να βαλουν καλα στο μυαλο τους οτι ηδη ειμαστε οι ελληνες πολιτες πολυ χαμηλα σε αντοχες και ανοχες. Ηδη εχουμε ελαχιστα να χασουμε και θα πολεμησουμε με τον εναν η τον αλλο τροπο για ενα καλυτερο αυριο. Οπως προειπα, ειναι κριμα να καταστρεφονται σπιτια και μαγαζια, αλλα ειναι ακομα πιο κριμα να υπαρχουν πολιτες και πολιτικοι που δεν αντιλαμβανονται την κρισιμοτητα των καιρων που ζουμε και την καταντια στην οποια μας εφεραν οι εξουσιαστες (κατα το αντιεξουσιαστες)

 135. Ο Πιο Μεγάλος Πόνος avatar
  Ο Πιο Μεγάλος Πόνος 09/12/2008 13:28:57

  Αξίζει να κάνετε ένα κλικ στη διεύθυνση http://freepsyche.blogspot.com/2008/05/blog-post_6668.html για να θυμηθείτε ή να μάθετε τι έλεγε ο μακαρίτης ο Ραφαηλίδης περί αναρχίας στο βιβλίο του «Η περιπέτεια του μαρξισμού», για να μην μπερδεύουμε τους όρους (κυκλοφορεί και σε άλλα blogspots, απλώς αυτό ήταν πρώτο στην αναζήτηση).

 136. Βασιλόπουλος avatar
  Βασιλόπουλος 09/12/2008 13:31:36

  Ένας "μυστήριος" είχε πει:

  "Τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς, το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η επανεκλογή τους. Δεν τους ενδιαφέρει απολύτως τίποτ' άλλο. Εκτός αν τους δώσεις μίζα..."

  και

  "Οι περισσότεροι πολιτικοί, όταν ανοίγουν το στόμα τους και υπάρχει κάμερα κοντά να τους τραβάει, μόνο ψέμματα και μισές αλήθειες λένε. Παίζουν θέατρο, υποκρίνονται τον φίλο, ή στη χειρότερη περίπτωση τον ουδέτερο..."

  :(

 137. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 13:33:20

  Από συναδέλφους του Κορκονέα, λέγεται ότι περισσοτερο προς το ΠΑΣΟΚ ήταν...(!)

 138. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 13:38:43

  τι εννοεις; γραφτηκε οτι ειναι διευθυντης στο εαβ .... ξερεις κατι αλλο;

 139. t avatar
  t 09/12/2008 13:40:03

  1st Athens Biennale 2007 (10 September - 18 November)
  Πως οι καλλιτέχνες μας και οι intellectuals εκδήλωναν την αγάπη τους για την Αθήνα πριν ένα χρονο.
  Destroy Athens
  Destroy Athens tells a story. The story emerged from a completely empirical observation….
  Suggestions for the destruction of Athens, in an effort to construct a narrative grid and a treasure hive of ideas on the exhibition. Then, following up this narrative grid, we organized a conference, proposing the discussion of the incentives suggested by our early concept. The conference, titled Prayer for (Passive?) Resistance, lead to a second book……..
  How strange it might seem from the outside that we decided to tell a story of ruptures and dead-ends. What is certain is that our lives are full of images of violent conflicts, huge disasters and almost constant brutality.
  athensbiennial.org/AB/en/destroyathens/EN_DAconcept.htm

 140. popolaros avatar
  popolaros 09/12/2008 13:43:57

  Από ασφαλή παραπληροφόρηση, βρέθηκε χάρτης με στόχους εμπρησμών, που είχε τυπωθεί σε χαρτί Α4 με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ... ;)

 141. t avatar
  t 09/12/2008 13:45:35

  1η Μπιενάλε της Αθήνας 2007
  Destroy Athens
  10 Σεπτεμβρίου - 18 Νοεμβρίου
  Η έκθεση Destroy Athens (Καταστρέψτε την Αθήνα) αφηγείται μια ιστορία.
  H ιστορία προέκυψε από μια εντελώς εμπειρική διαπίστωση. Εμείς, ο καθένας, το υποκείμενο κάθε δράσης και κάθε συνείδησης χτίζεται με τα μάτια των άλλων. Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι ότι δεν το χτίζουν οι άλλοι – πρόκειται για εσωτερική υπόθεση: το υποκείμενο οικοδομείται μόνο του, όμως οικοδομείται με υλικό την αντίληψη των άλλων. Και είναι αυτό το γεγονός που αποτελεί την προϋπόθεση κάθε αναγνώρισης, συλλογικότητας, σύνδεσης, συμμετοχής, αίσθησης κοινότητας.
  Πώς θα μπορούσαμε, αναρωτηθήκαμε, να δομήσουμε μια ιστορία όπου κανείς έρχεται αντιμέτωπος με αυτή τη διαπίστωση; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώντας να την δομήσουμε, διατρέξαμε δύο τουλάχιστον στάδια. Στην αρχή, φτιάξαμε ένα μικρό βιβλιαράκι, τις Προτάσεις για την καταστροφή της Αθήνας, ως απόπειρα οικοδόμησης ενός αφηγηματικού κανάβου και ενός θησαυρού ιδεών για την έκθεση. Ύστερα, ακολουθώντας αυτόν τον αφηγηματικό κάναβο, διοργανώσαμε ένα συνέδριο, προτείνοντας την ανάπτυξη των αφορμών που προέκυπταν από το πρωτόλειο σκεπτικό μας. Το συνέδριο, με τίτλο Προσευχή για (παθητική;) αντίσταση, οδήγησε σε ένα δεύτερο βιβλίο.
  Αν υπάρχει κάτι που η έκθεση Destroy Athens δεν είναι, τότε δεν είναι μια επισκόπηση. Δεν στοχεύει να αποτελέσει βαρόμετρο της καλλιτεχνικής παραγωγής αυτή τη στιγμή ούτε να διδάξει κανέναν τι είναι το σημαντικό σήμερα στη σύγχρονη τέχνη ή στη γεωπολιτική συγκυρία…….

 142. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 13:46:00

  Blepoume ayth th stigmh ston Antenna th athitikh diadhlwsh pou eftase sto Syntagma.
  Neoi anthrwpoi 15-16 etwn.
  Oi prwtes seires petane petres kai ksyla aberta.
  Oi symmathites tous giati den tous stamatoune efoson to melhma tous einai na diadhlwsoun eirhnika???

 143. aris avatar
  aris 09/12/2008 13:47:32

  τα φασιστοειδή του ρεσάλτο βέβαια το δικό τους το ρημάδι το έχουν κλειστό, αν πας να αφήσεις σχόλιο το δημοσιεύουν όταν τους είναι αρεστό
  ο lakis ο σπανιόλος έχει ματώσει τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο από το πρωί
  από... αγνό πατριωτισμό, γνωστό ότι οι μετανάστες πονάνε την ελλάδα μας πιο πολύ...
  ούτε καταστηματάρχης στην αθήνα ρε λάκις δεν θα έκανες έτσι
  το φρακτορ χ(ι)χ(ι)χ(ι) μας ενημέρωσε πως διαθέτει τον εξοπλισμό, την μαγκιά και τον τσαμπουκά να εξαφανίσει από προσώπου γης τους αλητήριους κουκουλοφόρους αλλά τα τσογλάνια το έχουν ψυλιαστεί και δεν πλησιάζουν κατά το σπίτι του
  ο δε ηδονιστής ως πανούργος εραστής ανακάλυψε πως θα ηδονίσει την γκόμενά του με τα ψιλοτάκουνα που θα πλιατσικολογήσει (ότι περισέψει βέβαια απο τα αναρχοκομμούνια)
  δεν λέω το αντι έχει αποκτήσει ενδιαφέρον τελευταία, τέτοια σχόλια σου μεταφέρουν ρε αδερφέ την άλλη άποψη, αυτή που εξηγεί γιατι είμαστε έτσι όπως είμαστε σαν ελλάδα
  γιατί κάποιος έχει χέσει μέσα στα κεφάλια τους και απλά ξέχασε να τραβήξει το καζανάκι...

 144. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 13:48:26

  @Popolaros

  poso aksiopisth einai ayth h plhroforia?

  Giati an einai etsi tote o SYRIZA prepei na khryxthei ektos nomou kai na syllhfthoune oloi oi bouleftes kai ta stelexh tous ws hthikoi aytourgoi twn emprhsmwn!

  Sthn kalyterh periptwsh dhladh...

 145. Xase avatar
  Xase 09/12/2008 13:48:27

  Φακτορ
  Δυστυχως το σαιτ εγινε μπουρδελο. Οι σοβαρες αναλησεις του παρελθοντος εξαφανιστηκαν και αντικατασταθηκαν απο πρασινογαλαζιες αψιμαχιες χωρις ιχνος σωστης συζητησης. Λυπαμαι πολυ αλλα αν το αντεχεις εσυ, καλως.

 146. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 13:51:37

  Ανωνυμε 171 μην λες χαζομάρες

 147. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 09/12/2008 13:56:03

  Λοιπόν, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα σχόλια όλα, αλλά θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ που οι δύο (τουλάχιστον;) ιδιοκτήτες αυτού του ιστοχώρου έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν και κάτω από την ίδια υπογραφή.

  Όλοι εδώ έχουμε τις απόψεις μας, αλλά επειδή κανένας δεν έχει το αλάνθαστο, είναι αναγκαία η σύνθεση των απόψεων.

  Προσωπικά αν θέλετε δεν συμφωνώ με την άποψη που εκφράζει αυτό εδώ το ποστ. Είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν δράσεις που για πολλούς και διάφορους λόγους δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αν μπλεχθούμε σε μια ατέρμονη συνωμοσιολογία, δεν μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε τις μη φανερές και μη γνωστές αυτές δράσεις. Αν πάλι αρνούμαστε τελείως την ύπαρξή τους, αυτών των μη φανερών και μη ανακοινώσιμων αυτών δράσεων, τότε είμαστε εκτός πραγματικότητας. Το θέμα είναι να μην αρνούμαστε τις μη γνωστές και μη φανερές αυτές δράσεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή υπάρχουν και οι θεωρίες συνωμοσίας σε αφθονία.

  Επίσης, το θέμα είναι να μπορούμε να δούμε με καλοπροαίρετο μάτι και την αντίθετη άποψη. Όσοι δεν συμφωνούν με την άποψη ότι κάτι υπάρχει εδώ, ότι κάποιος δάκτυλος τα κινεί όλα αυτά, ας μην ρίχνουν ανάθεμα σε όποιους συμφωνούν με την άποψη αυτή. Όχι δηλαδή να λέμε ότι "σώζει την τιμή του antinews" όταν γράφεται η άποψη που συμφωνούν αυτή. Και εγώ βρίσκω εδώ πολλά πράγματα που δεν συμφωνώ με τους ιδιοκτήτες του χώρου, αλλά τι να κάνουμε; Μέσα από τη διαφορετική γνώμη έρχεται η σύνθεση και μέσα από τη γνώμη του άλλου μπορούμε να δούμε αν κάνουμε εμείς κάπου λάθος. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι έχουμε δίκιο; Κι αν κάνουν λάθος όσοι καταγγέλλουν τις κουβέντες για "νεοταξικό (αμερικανικό) δάκτυλο" πίσω από τα επεισόδια και τις καταστροφές;

  Εγώ πιστεύω, σε ό,τι αφορά εμένα, ότι έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο αμερικανικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας παρόμοιο με αυτό το 1965-1967. Μπορεί να κάνω και λάθος. Γι' αυτό και με ενδιαφέρει και η αντίθετη άποψη. Αλλά όσοι έχουν την αντίθετη άποψη, ας μην βγάζουν εξ ορισμού τρελούς, συνωμοσιολόγους, πράκτορες του συστήματος, υποστηρικτές της κυβέρνησης, εγκάθετους, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτούμε. Είναι απλώς η άποψή μας. Αν αυτός εδώ ο ιστοχώρος μας έχει κερδίσει και συμμετέχουμε, είναι επειδή βλέπουμε ότι και οι απόψεις που συμφωνούμε και οι απόψεις που δεν συμφωνούμε υπάρχουν για έναν και μόνον λόγο: επειδή οι ιδιοκτήτες αυτού του χώρου τις πιστεύουν ως σωστές και τις γράφουν και δεν επιδιώκουν να κερδίσουν κάτι από αυτές.

 148. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 09/12/2008 13:59:54

  Kριμα ρε Σωκρατη κι εχεις και μεγαλο ονομα,γιατι η χαρη σου, ειναι αστα να πανε.

 149. KaryID avatar
  KaryID 09/12/2008 14:01:47

  @οδοντίατρε #129καλημέρα, προσυπογράφω σε αρκετά σημεία το σχόλιό σου, είμαστε 4 ημέρες άϋπνοι, δουλεύουμε στην κυριολεξία στο γόνατο σε ένα λαπτοπ, στο γραφείο μας στο κέντρο έσπασαν τα τζάμια και κατεβάσαμε απλώς τα ρολά του ημιορόφου, δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα, που και όταν λειτουργούσαν δηλαδή σχεδόν είχαν σιγήσει από πελάτες, και 'μεις ετοιμαζόμαστε να μαζέψουμε τα pc και τον εξοπλισμό και να κάνουμε αλλαγή έδρας, αν το λεηλατήσουν το βράδι ας το λεηλατήσουν, και να σου πω κάτι, δεν μας νοιάζει, ψυχολογικά έχουμε τουλάχιστον προετοιμαστεί για το χειρότερο, αν δεν αντιληφθούν οι πολιτικοί τι γίνεται στην κοινωνία, πόσο έχει φτωχοποιηθεί ο κόσμος θα ακολουθήσουν και χειρότερα και άλλα χειρότερα.

 150. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 14:02:03

  @Aris,

  xtes mou thn eipes xontra...

  Telos pantwn. Exw matwsei to plhktrologio giati matwnw me ayta pou blepw.

  Mporei na mhn ta symmerizesai ayta pou grafw (den me noiazei) alla diatypwse thn apopsh sou.

  Egw lew thn apopsh mou oti den dikaiologounte ta ektropa oute apo to thanato tou Aleksh kai oti prepei na lhfthoune metra.

  Mhpws prwth fora kaine kai spane magazia?
  Den xreiazetai na ginei fonos gia na spasoun...

  Spane aberta anenoxhtoi kai ean tous trabhksei kaneis to afti (Pasok h ND) tote einai fasists ktl.

  Oso gia tous metanastes katarxhn tous onomazeis lathos.

  Einai LATHROmetanastes!

  Kaneis den kserei pws legontai, apo pou hrthan, ti koubalane ktl.

  Egw eimai metanasths, bgazw xrhmata, plhrwnw enoikio, paw super mercado, plhrwnw fws, nero, thlefwno, plhrwnw eforia ktl.

  Aytoi sthn Ellada menoune 20 nomateoi oloi mazi kai bgazoun lefta mavra! Enas kathetai sto spiti kai brazei fasolada gia olous kai 19 pane gia mavro merokamato (aytoi oi ligoi pou den erxontai gia remoula). Meta ta kanoun ola ena pougki kai ta stelnoun stis patrides tous kai ta lefta fevgoun apo thn ellhnikh agora.

  To ksaderfaki mou pou einai sthn Ellada iatros mou exei pei oti to ellhniko ypourgeio Ygeias stelnei ta pio polla shmata (me eswtrika fax sta nosokomeia ths xwras) tou styl "kykloforoune do Pakistanoi me epikindynh morfh hpatitidas". "Kykloforoune 2 Afganoi me epikindynh morfh fymatiwshs". "Kykloforoune 2 nighrianoi me epikindynh mrfh xoleras"...

  Ta pio polla se olh thn Eyrwph (E.U kai mh)!!!

 151. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:04:34

  Ανωνυμε 176 δώσε μας συγκεκριμένα τι υπάρχει στο σαϊτ της ΕΑΒ.

  Ναι λέγεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι διευθυντικό στέλεχος της ΕΑΒ (αρχικώς έγινε λόγος για διευθυντικό στέλεχος Τράπεζας) και η μητέρα του, αρμενικής καταγωγής, ως λέγεται, έχει κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου.

 152. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:05:19

  αρχισανε παλι τις μαλακιες

 153. Lara avatar
  Lara 09/12/2008 14:08:24

  λακη
  Το κρατος μεσα στα τελευταια χρονια βρισκεται στο εσχατο σταδιο αποδομησης και αφασιας
  συμφωνα με ερευνες, που διενεργω εδω και τρια χρονια σε ολο το επαρχιακο κυκλωμα της Ελλαδας

 154. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:09:42

  @Lara
  η λυση ειναι να τα διαλυσουμε ολα;

 155. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:10:22

  Λαρα, πολύ ενδιαφέρουσα η έρευνά σου. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αναρτούσες στο μπλόγκ ή να έστελνες κάποια αποτελέσματα.

 156. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 14:10:31

  τι σχεση εχει το επαγγελμα του πατερα του νεκρου παιδιου; Αλλαζει κατι στο θανατο του; Η 'ποιοτητα' του θανατου καποιου ανθρωπου ειναι διαφορετικη αναλογα με την οικογενειακη του κατασταση; Ειδικα οταν ομιλουμε για παιδι;

 157. echthrosofer avatar
  echthrosofer 09/12/2008 14:12:25

  Κοντεύω να σκάσω μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.Οι Φάκτορες θα ξέρουν -απ το ip-ότι διαβάζω τακτικά.Λυπάμαι που το λέω αλλά προτιμώ τους κουκουλοφόρους...Είναι κρίμα πάντως που δε θα διαβάζω πλέον κάποιους πολύ αξιόλογους σχολιαστές.Εδω μέσα σκιαγραφείται παραστατικά το γιατί φτάσαμε ως εδω.Καλή τυχη σε όλους

 158. fitros avatar
  fitros 09/12/2008 14:13:47

  Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
  Δείτε το βίντεο στο ​​​​​politis-gr​​​​​
  Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!

 159. Factorx avatar
  Factorx 09/12/2008 14:15:36

  1. @Επώνυμος: "θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ που οι δύο (τουλάχιστον;) ιδιοκτήτες αυτού του ιστοχώρου έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν και κάτω από την ίδια υπογραφή..."

  Προφανώς, επώνυμε κατάλαβες το αυτονόητο. Εμεις δεν κατεβάζουμε έτοιμα τσιτάτα και παπαολογίες. Ψαχνόμαστε και προσπαθουμε να τα δουμε όλα σφαιρικά.

  2. Σε όσους λένε οτι αφήνω διάφορα σχόλια και "χάλασε" το σαιτ: πρέπει να καταγράφεται όλη η δυναμική των ημερών

  3. προς αριστερούληδες εξτρεμιστές. Χα χα χααααααα

  4. Αυτό στο "τσακ το γλιτώσατε" που έγραψαν μερικοί το πρωί, μπορούν να το κάνουν πιο λιανά;

 160. bdel avatar
  bdel 09/12/2008 14:17:47

  Ακόμη πάντως ο αρχηγός της αστυνομίας είναι στη θέση του. και ο παυλόπουλος. και κανένα κέρδος δεν υπήρξε σε κρίσιμα ζητήματα όπως στην οπλοχρησία των ανεγκέφαλων

 161. KaryID avatar
  KaryID 09/12/2008 14:18:15

  Λάθος, όχι #129, αλλά #169

 162. Factorx avatar
  Factorx 09/12/2008 14:21:38

  "echthrosofer" έγραψε: "Κοντεύω να σκάσω μ’αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.Οι Φάκτορες θα ξέρουν -απ το ip-ότι διαβάζω τακτικά.Λυπάμαι που το λέω αλλά προτιμώ τους κουκουλοφόρους…Είναι κρίμα πάντως που δε θα διαβάζω πλέον κάποιους πολύ αξιόλογους σχολιαστές.Εδω μέσα σκιαγραφείται παραστατικά το γιατί φτάσαμε ως εδω.Καλή τυχη σε όλους".

  Για να καταλάβετε. Ο τύπος πρώτη φορά μπαίνει εδώ μέσα με αυτό το ψευδώνυμο τουλάχιστον. Για ποιόν λόγο "κοντεύει να σκάσει" στην πραγματικόητα; Για την δυναμική του μπλογκ που σπάει πάλι ρεκορ αναγνωσιμότητας και συμετοχής. Καλά ρε νούμερα πόιό σοβαρούς προβοκάτορες δεν διαθέτετε;

 163. Επιβεβαιωμένο! avatar
  Επιβεβαιωμένο! 09/12/2008 14:23:30

  Η αστυνομία αδειάζει με το ζόρι τα καταστήματα του κέντρου και τα κλείνει. Συνομωσία ή όχι ετοιμάζονται για επέμβαση...

 164. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:24:42

  Ξεκίνησαν πάλι επεισόδια στο Συνταγμα

 165. Mποτίλια στο πέλαγος avatar
  Mποτίλια στο πέλαγος 09/12/2008 14:24:57

  Τι σχόλια αφήνεις; Εδώ και τέσσερις ώρες προσπαθώ να ανεβάσω σχόλιο και με πετάς έξω.

 166. socrates avatar
  socrates 09/12/2008 14:25:35

  Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

  Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισέλληνας, με ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)

  Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γ.Τ., θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

  Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στα χρηματιστηριακά)

  Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)

  Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).

  Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)

  Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
  -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
  -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:

  Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

  Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

  Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

  Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)

  Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

  Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
  -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης

  Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

  Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

  Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

  Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

  Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

  Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

  Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
  [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
  με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

  Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
  Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
  Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
  Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
  Μ.Καψής (ο χαζός)
  Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
  Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
  Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
  Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
  Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
  Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
  Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
  Γ.Βαρεμένο (ο βαρεμένος)
  Κ.Βαξεβάνη (ο κεκέςςςςς)
  Α.Παυλόπουλο (ο μπουζουξής)
  Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
  Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
  Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
  Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
  και πολλούς άλλους κομπάρσους.

  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

 167. aris avatar
  aris 09/12/2008 14:26:07

  προς Lakis κλπ (αν και δεν πιστεύω ότι έχετε διαθεση επικοινωνίας)
  το ενδεχόμενο να υπάρχει στην Ελλάδα, μετά το φιάσκο της μετατροπής της γενιάς της αντιπολίτευσης σε κακέκτυπο εξουσίας και μετά την κατάρευση του golden boy φιλελευθερισμού της δεξιάς, ένα κενό εκπροσώπησης της κοινωνίας, το έχετε σκεφθεί?
  το ενδεχόμενο η δημοκρατία μας να έχει μετατραπεί σε ένα σκιάχτρο, σαν αυτά που τα κοράκια έπαψαν να το σκιάζονται πια και πάνε και κουτσουλάνε πάνω του, το έχετε σκεφτεί?
  σας φαίνεται παράξενο το ξέσπασμα των τελευταίων ημερών μα όπως η φύση δεν ανέχεται τα κενά έτσι και οι κοινωνίες.απο την στιγμή που κανεις δεν πειθει ότι μπορεί να εκπροσωπήσει την κοινωνία, ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει γι αυτήν, να διεκδικήσει ότι χρειάζεται και της αξίζει, θα βρεθεί τότε ένα τμήμα της που με τα πιο ακραία αντανακλαστικά θα εκφράσει με πρωτόγονο πολιτικό τρόπο-άμεσο όμως- την απλή αλήθεια: πως υπάρχουμε

 168. Αθωος Περαστικος avatar
  Αθωος Περαστικος 09/12/2008 14:28:46

  Όποιος νομίζει ότι τα χθεσινά γεγονότα είναι άσχετα με την εξωτερική πολιτική, είναι βαθιά νυχτωμένος. ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα ξεκίνησαν ως παρακλάδια κομμάτων ξένων χωρών, με τα οποία έχουν ακόμα και σήμερα ισχυρούς δεσμούς.
  Είναι ψέμα αυτό?
  Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω, ας ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και ας δούμε το νέο γεωπολιτικό χάρτη που μορφοποιείται στη περιοχή μας. Αγωγός Μπούργκος Αλεξανδρούπολη (μέχρι να γίνει ίσως να είναι υποβαθμισμένος ο ρόλος του), έρευνες για πετρέλαια στο Αιγαίο, Σκοπιανό ζήτημα. Δείτε τί θέσεις πήρε ο ΚΚ σε αυτά τα ζητήματα που απασχολούν την Υπερδύναμη και την φέρνουν σε σύγκρουση στο σημείο αυτό του χάρτη με το Ρωσικό παράγοντα.
  ΔΕν είμαστε αφελείς να υποστηρίζουμε ότι το χέρι του καουμπόη δολοφόνου όπλισε η CIA, όχι. Η ΠΑ με τα φερέφωνά τους σε αυτή τη χώρα έχουν από καιρό διαμορφώσει την ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Αυτή διαμορφώνεται και δυναμιτίζεται κατάλληλα από τα πολιτικά κόμματα, τις εφημερίδες, τα blogs, τα ΜΜΕ γενικότερα. Εκεί σταματάει και η δουλεία του αμερικανικού παράγοντα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα παίρνουν νομοτελειακά το δρόμο τους, ενεργοποιείται επαρκώς ένα σύστημα που ανατροφοδοτείται συνεχώς από την δημιουργηθείσα ψυχολογία της κοινής γνώμης και μόνο η ακριβής έκταση των αναταραχών δεν μπορεί να προβλεφθεί... σε τέτοια τεχνηέντως δημιουργηθείσα ατμόσφαιρα είναι πλέον θέμα χρόνου να γίνει η έκρηξη...
  Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι γραμμένα στο εγχειρίδιο των παρδαλών επαναστάσεων που συνέγραψαν πίσω το 1992 ένας Αμερικανός κατάσκοπος ονόματι Bob Helvey και ένας Σέρβος, ο Srdja Popovic, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Otpor. Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία αρχικά στη Σερβία (εκεί χρειάστηκαν και μερικές βόμβες για να ανατραπεί το καθεστώς), στην Ουκρανία, στη Γεωργία και πολύ προσφάτως στην Ταϊλάνδη.
  Αρκεί να σας πω ότι οι New York Times χθες στο site τους παρέπεμπαν για περισσότερη ενημέρωση στο indymedia, ούτε αυτό σας λεει τίποτα?
  Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ότι οι ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενη και βασικούς άτσαλους και πρόχειρους χειρισμούς του ΚΚ σε εσωτερικά ζητήματα και την άσχημη οικονομική συγκυρία (που αν δεν υπήρχε ίσως το σχέδιό της να μην ευοδωνόταν), ρίχνει τον ΚΚ και φέρνει από τον πουθενά τον ΓΑΠ στην εξουσία. Δεν έχω κάτι με τον ΓΑΠ, ίσα ίσα που μου είναι συμπαθής, αλλά εκτιμώ ότι οι χειρισμοί του είναι ήδη υπαγορευμένοι σε κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και πιθανώς και εθνικά και θα υπονομεύσει το μέλλον της χώρας.

 169. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:30:26

  @Aris 2:26 pm
  αν αυτο το τμημα ειναι μια μειοψηφια δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο λες.εαν δε θελησει να εκφραστει πρωτογονο θα λαβει μαλλον και πρωτογονη απαντηση.

 170. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:32:38

  απο τα καναλια παντως ενα πραγμα φαινεται (μεχρι τωρα).δεν θα επαναληφθουν τα χθεσινα.

 171. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:33:37

  Σίγουρα, ό,τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες, είναι το αποτέλεσμα συσσώρευσης σοβαρότατων προβλημάτων:Ππολιτικών (απαξίωση πολιτικού κόσμου), κυβερνητικών (σκάνδαλα, αδυναμία ελέγχου κυβερνητικών παραγόντων από τον πρωθυπουργό), οικονομικών (κρίση, ακρίβεια), κοινωνικών (αλλαγές στον κοινωνικό ιστό, μείζονα προβλήαμτα στην υγεία, παιδεία, κ.ο.κ.). Λειτουργεί ως η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

 172. 14/09/1814 avatar
  14/09/1814 09/12/2008 14:35:12

  Καποδίστριας
  Δολοφονήθει το 1831 για να έρθει η Βαυαροκρατία


  Τρικούπης
  Εξοντώθει πολιτικά το 1895 για να πάμε σε διεθνή οικονομικό έλεγχο και ήττα απο Τουρκία  Βενιζέλος
  Εξοντώθει πολιτικά το 1935 για να έθει πίσω ο Γεώργιος ΙΙ και η δικτατορία του Μεταξά  Μαρκεζίνης
  Εκπαραθυρώθηκε απο την εξουσία το 1955 για να ανοίξει ο δρόμος στο Καραμανλή


  Καραμανλής
  Εξορίστηκε το 1963 γιατί "κορόιδεψε" και δεν υπάκουσε αυτούς που τον ανέβασαν


  Παπανδρέου
  Τον έριξαν οι αποστάτες το 1965 για να έρθει η χούντα


  Παπαδόπουλος
  Τον έριξαν το 1973 γιατί διαφώνησε με τα σχέδια στην Ανατολική Μεσόγειο


  Παπανδρέου
  Τον έριξαν το 1989 γιατί αντιδρούσε στη φιλελευθεροποίηση της οικονομία εν όψει της παγκοσμιοποίησης -τέλος ψυχρού πολέμου


  Μητσοτάκης
  Τον έριξαν το 1993 γιατί έκανε κινήσεις για την επέκταση της Ελληνικής επιρροής στα βαλκάνια


  Σημίτης
  Τον έριξαν το 2003-04 για να φέρουν τον Παπανδρέου ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!


  Καραμανλής
  Προσπαθούν να τον ρίξουν αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα!!!


  όλοι όσοι προαναφέρθηκαν έπεσαν θύματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο των Αγγλοσαξώνων που διαφεντεύον την Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία 200 χρόνια. Έχει ήδη αρχίσει όμως η παρακμή τους.


  Αποφασίστε συμπατριώτες και σύντροφοι τι θέλετε
  Ελευθερία για μια φορά τα τελευταία 200 χρόνια ή υποταγή;

  Εάν αποφασίσετε το πρώτο μετά μπορούμε να κανονίσουμε και τα του οίκου μας και να φέρουμε πραγματική "αλλαγή". Αλλιώς...μια ζωή σκλάβοι, άμοιροι και άβουλοι.


  Μια φορά ζούμε και πρέπει να ζούμε ως άνθρωποι-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

 173. τιραμολα avatar
  τιραμολα 09/12/2008 14:39:54

  Οι θεωριες συνομοσιας που μας ανεβασαν οι φακτορες εδω μονο για γελια ειναι!
  Δεν ξερω αν το κανετε γελωντας αφου θα τσιμπησουν οι πολλοι δυστηχως ντεντεκτιβ που διαθετει αυτη η χωρα , αλλα λαβετε υποψιν σας οτι δεν ειμαστε ολοι ηλιθιοι!!!!!!!!!!!!

  Αντι να δινετε μαχη απο το διαδυκτιο εστω για αυτα που εγραψε ο βαγγελης 154 βαζετε "θεματα" για να τσιμπησουν οι μαλακες...

  Ειναι σαν την θεωρια οπου οι της 17Ν ηταν πρακτορες της ΚΥΠ....
  Πως γινεται ομως πρακτορες να φανε 10 φορες ισοβια σαπιζοντας στη φυλακη κανενας δεν μπορει να το εξηγησει...

 174. aris avatar
  aris 09/12/2008 14:39:59

  3@(παπάκια) πιστεύω πως θα την είχε ήδη λάβει αν δεν τρέχαν δυο αρνητικοί παράγοντες για αυτους:
  1. ότι οι μπάτσοι έχουν τα χέρια τους δεμένα γιατι η νδ φοβάται μην υπάρξει κι άλλος νεκρός(πράγμα που φοβάμαι ότι θα γίνει και ακόμη πιο πολύ φοβάμαι πως θα ναι άσχετος πολίτης -ες)
  2. ότι η κοινωνία αν δεν ενθαρρύνει,λόγω του ότι έχει απογοητευτεί από όλα, ανέχεται ακόμη την δράση αυτών των ομάδων. δεν είναι τυχαίο ότι μαθητές χτες έκαναν ντου σε αστυνομικά τμήματα, στην κέρκυρα,στον πύργο σε όλη την επαρχία. κάτι δείχνει αυτό, δεν μιλάμε πια για 100 "αντιεξουσιαστές" που σπάνε για να ξεδώσουν

 175. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:41:49

  Τα πράγματα δείχνουν πάρα πολύ άσχημα. Ούτε καν μπρίφινγκ από τον Αντώναρο δεν έγινε (!!!).

 176. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:43:39

  @Αρις

  Δεν νομίζω ότι είναι τόσο επίπεδα και απλά τα πράγματα.

  Συμφωνώ πάντως, στην εκτίμησή σου "η νδ φοβάται μην υπάρξει κι άλλος νεκρόςπράγμα που φοβάμαι ότι θα γίνει".

 177. alone avatar
  alone 09/12/2008 14:44:31

  TKριτική και ειρωνεία μονο με τους αριστερούς fακτορα; Ένταξη έχουν καταλάβει πολλοί.....Η φοβερή αγανάκτηση και οργή του κόσμου δίνει την απάντηση σε όλους.Όπου κατέστρεφοντάν τράπεζες οι άνθρωποι παραδίπλα χαμογέλαγαν.

  @Επώνυμε
  σου αντιστρέφω το ερώτημα. Ποιοι έχουν συμφέρον από τη σταθερότητα του συστήματος; Μονο αυτοί που είναι ωφελημένοι απ' αυτό. Σε κάθε αναταραχή , εξέγερση , επανάσταση πιθανότατα εμφανίζονται δυνάμεις και κέντρα συμφερόντων που θέλουν να επωφεληθούν. Αυτό δεν αναιρεί τη δυναμική που διαμορφώνεται από
  τις εξεγέρσεις.Το να κάθονται κάποιοι αμέτοχοι να κάνουν υποθέσεις και σενάρια προσφέρει μονο είτε στη συντήρηση του συστήματος είτε στην πραγματοποίηση των σκοτεινών σχεδίων, εφόσον υφίστανταη τέτοια . Η roh των
  πραγμάτων αλλάζει αν ο καθένας αποφασίσει να συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση
  της πολιτικής του τόπου

 178. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:44:33

  @Aris
  αν επιτρεπεις,δεν θελω να αποφασιζουν καποιοι μαθητες για το μελλον μου κανοντας ντου οπουδηποτε.υπηρξα και εγω μαθητης σε μια περιεργη εποχη και ολα αυτα μου βρωμανε.οσο για τα υπολοιπα ειτε ετσι ειτε αλλιως εδω θα ειμαστε και θα δουμε.

 179. amerikanaki avatar
  amerikanaki 09/12/2008 14:47:01

  @τιραμολα: Ο χαρακτήρας σου είναι τόσο λάστοχο όσο και οι απόψεις που μας λές κάθε τόσο εδώ μέσα;

 180. τιραμολα avatar
  τιραμολα 09/12/2008 14:48:01

  @3@(παπάκια)
  Να μην σου βρωμανε οι κινητοποιησεις των μαθητων!
  Να σου βρωμαει το σαπιο και αθλιο συστημα εξουσιας που εχει οδηγησει τη χωρα σε παντελη ελλειψη αξιοκρατιας!

 181. Lara avatar
  Lara 09/12/2008 14:48:46

  Le canard

  Υποδομες οπως ΔΕΗ, ΟΤΕ με ΟΛΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε πληρη παραλυση.
  Με τις τακτες συχνες διακοπες ρευματος τα προβληματα βλαβης δικτυων ΙΤ και προγραμματισμενων ηλεκτρικων και ηλεκτρονικων εγκαταστασεων ειναι μεγαλα.
  Τα νοσοκομεια στερουνται πρωτες υλες οπως γαζες, τσιρωτα κλπ
  Οι γιατροι στο ελεος παροχης εργασιας εναντι πεινας.

  Οι καποτε μεσαιοι, σημερα λιμοκτονουντες, σπρωχνουν τις μερες του τραχανα και του βερεσε.
  Σχολεια ΧΩΡΙΣ αιθουσες με τους μαθητες να αβγοκοβουν αντινομαρχες.
  ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΚΑΘΗΓΗΤΕ΅απεριποιητοι, κακοντυμενοι
  και κακομοιρηδες λογω χαμηλομισθιας.
  Διοικητικοι δερβεναγες της κυβερνησης διορισμενοι σε κατα τοπους μεγαλα περιφερειακα κεντρα με επιλεκτικη διανομη πενιχρων οικον. πορων σε ιδιους ομοιας χρωματικης αποχρωσης, επιφερουν πληγμα και μιζερια στις τοπικες διοικητικες κοινωνιες.
  Η επαρχια βρισκεται σε ωρα μηδεν.
  Βγεστε εξω απο το Σαρδελοκουτι να δειτε την αληθεια.
  λαρα

 182. τιραμολα avatar
  τιραμολα 09/12/2008 14:49:40

  Που το ειδες το λαστιχο ρε ....Αμερικανακι?

 183. aris avatar
  aris 09/12/2008 14:52:23

  εντάξει φάκτορες λίγο ακόμα και θα το ξεκαβαλήσετε απότομα το καλάμι
  θα μείνετε αγκαλιά με τους Λιακόπουλους και τους Πλεύρηδες της αριστεράς
  μόνο που τότε θα έχετε χάσει αυτό που είχατε κερδίσει για ένα διάστημα
  την αντικειμενικότητα

 184. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 14:54:24

  @τιραμολα
  "το σαπιο και αθλιο συστημα εξουσιας που εχει οδηγησει τη χωρα σε παντελη ελλειψη αξιοκρατιας!"
  να εισαι σιγουρος οτι μου βρωμαει.οι κινητοποιησεις των μαθητων δεν νομιζω οτι ηταν αυθορμητες.καποιοι μεγαλυτεροι κερδιζαν απο αυτες και οι ιδιοι οι ανηλικοι "επαναστατες" ειχαν αποστηθισει το παραμυθι που τους πουλουσαν.

 185. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:55:37

  @Αρις

  Μήπως πρέπει να κόβουμε όλες εκείνες τις αποψεις, οι οποίες δεν βρίσουν σύμφωνη τη μια ή την άλλη πλευρά; Αλοίμονο.

 186. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 14:58:32

  @3@(παπάκια)

  Ηρέμα. Δηλαδή, αυτά τα μικρά που βγήκαν από τα πειραματικά σχολεία ή πήγαν και πέταγαν χτές στα αστυνομικά τμήματα στα Πατήσια και στην Κυψέλη γιαούρτια και αυγά, όπως και σήμερα, είναι κατευθυνόμενα; Μην υποτιμάμε το αυθόρμητο. Αν στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται είναι άλλο θέμα. Να το δούμε κι αυτό. Πρώτα από όλα όμως, να βλέπουμε τα χοντρά-κυρίαρχα φαινόμενα της συσσωρευμένης δυσαρέσκειας που μαζεύεται εδώ και πολλά χρόνια.

 187. Lakis, Spain avatar
  Lakis, Spain 09/12/2008 14:58:50

  @Aris,

  ta exw skeftei ayta pou les.

  Ki egw problhmatizomaime to politiko systhma sthn Ellada kai me to "poiwn" twn kommatwn.

  Alla den pistevw na nomizeis oti ayta ta 15axrona pou petane petres stous Astynomikous "brazoun apo thymo"???

  Gia xabale to kanoun kai mono!

  Oi politismenoi anthrwpoi den ekfrazoun me lehlasies thnantithesh tous.

  Ayta ta tsoutsekia pou molis eida na ftanoun sto Syntagma kai na arxizoun ton petropolemo kata tou kiriou ths Boulhs (mathitikes poreies) out kan kseroun pou peftei to Batopaidi!

  Oute kan kseroun pws einai hapogohteysh sthn agora ergasias giati den exoun teleiwsei to sxoleio akoma!

  Tounantion omws, aytos o 35arhs pou phgaine mprosta apo th mia mathitikh poreia o makrymallhs mousatos me th Ntountouka kserei poly kala ti kanei!

  Kai aytoi pou ton bazoun ekei kseroun kala giati to kanoun.

  Ki epitrepste mou na nomizw oti den ton bazei oute to Pasok, oute h ND, oute to LAOS h to KKE ki oute h Astynomia...

 188. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 15:01:39

  Μέχρις ενός σημείου η συσσώρευση των προβλημάτων γίνεται με αριθμητική πρόοδο. Ενα γεγονός, όπως π.χ. η δολοφονία, προσδίδει ρυθμούς γεωμετρικής προόδου στις αντιδράσεις. Είδομεν. Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Εχει ακόμα πολλούς γύρους το θέμα.

 189. aris avatar
  aris 09/12/2008 15:04:09

  @Le canard
  ναι πρέπει να κόβονται απόψεις που μιλάνε για το μπάσταρδο Αλέξη, που τι δουλειά είχε εκείνη την ώρα στα εξάρχεια
  προσβάλλουν τον νεκρό, προσβάλλουν κάθε άνθρωπο
  και το ξαναλέω αν οι ρεσάλτοι θέλουν να ακούγονται ας μην το κάνουν με τον τρόπο που το κάνουν γιατι κάνει μπαμ πως προκειται για συστηματικό αποπροσανοτολισμό και αν είναι τόσο δημοκρατικοί ας ανοίξουν και το δικό τους μαγαζί σε ελεύθερα σχόλια

 190. 3@(παπάκια) avatar
  3@(παπάκια) 09/12/2008 15:04:41

  @Le canard
  πολυ ηρεμα και χωρις ιδεολογικα γυαλια.δεν ειναι ολα τα μικρα κατευθυνομενα οπως και δεν καταλαβαινουν ολα τα μικρα τι ακριβως κανουν.το εαν εγω δεν πιστευω στους μικρους ηρωες προβλημα μου,κανεις δεν ειναι τελειος.μπορει να κανω λαθος,η αποψη μου ειναι αυτη.η δυσαρεσκεια που λες υπαρχει.τι θα προκυψει με την αναμπουμπουλα που κανει το λυκο και χαιρεται οπως λες και εαν αυτο που θα προκυψει θα ειναι καλυτερο ή χειροτερο σηκωνει συζητηση.

 191. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 15:06:20

  δεν ξερω αν ειναι δακτυλος ξενων τα επεισοδια και ο μπατσος ... ξερω οτι οι πολιτικοι που αναφερονται στο #213 απο τον 14/09/1814 ειναι ολοι αποτυχημενοι λιγο ή πολυ. Αποτυχημενοι γιατι διχασαν την Ελλαδα και δεν την εξελιξαν εκει που επρεπε. Το να εχουμε παντα σαν υπαιτιους τους ξενους ειναι το ευκολο... το δυσκολο ειναι να ειμαστε εμεις καθαροι και να προαγουμε τη δημοκρατια και την αξιοκρατεια στη χωρα μας. Ολοι οι διαπλεκομενοι πολιτικοι μας δεν ειναι θυματα. Ολοι οι διαπλεκομενοι 'εργολαβοι' μας δεν ειναι θυματα. Μην θυματοποιουμε την Ελλαδα και σεναριολογουμε διοτι κινδυνευουμε να χασουμε το δασος κοιτωντας οχι το δεντρο αλλα το πεσμενο φυλλο....Η αλλαγη του σκηνικου μπορει να ερθει ΜΟΝΟ αν αλλαξουμε εμεις μυαλα και αν φυγουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοι προς φυλακη μερια....ολοι οσοι εμμεσα η αμεσα εδω και δεκαετιες λεηλατουν την ελλαδα. Πρεπει να ληξουν τα ακαταλογιστα και η ατιμωρισια. Πρεπει να πληρωσουν ολοι και να μην ξαναδουν απο χιλιομετρα τη βουλη. Ουτε ως ψηφοφοροι....

 192. τιραμολα avatar
  τιραμολα 09/12/2008 15:06:31

  Ρε ...Λακη γιατι υποτιμας τοσο πολυ τους νεους ανθρωπους?
  Μας εχεις πρηξει τα @@ τοσο καιρο εδω με υποκινητες και με τον ΣΥΡΙΖΑ που ειναι απο πισω και διαφορες παπαριες....
  Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι απο κει που βρισκεσαι οτι ζουμε σε μια χωρα οπου αν για το ιδιο αδικημα ενας "ανωνυμος" εχει εναν μη "επωνυμο" δικηγορο και χωρις κονε θα την πληρωσει ενω ο αλλος ο δικτυωμενος θα την γλυτωσει...
  Η συσωρευση αυτης της αηδιας θα οδηγησει σε τετοια φαινομενα.

 193. Le canard avatar
  Le canard 09/12/2008 15:06:45

  @ Αρις

  Ετσι όπως τα βλέπω εγώ, η ροή επισκεπτών είναι τόσο μεγάλη και τα γεγονότα είναι συνταρακτικά και τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν μπορείς να βάλεις εύκολα φραγμούς. Κάποιοι βέβαια αναμφισβήτητα βρίσκουν την ευκαιρία να προβοκάρουν μέσω του μπλόγκ. Κατά τα λοιπά συμφωνώ σε αυτά που λες περί χαρακτηρισμών.

 194. βαγγελης avatar
  βαγγελης 09/12/2008 15:08:00

  και στο κατω κατω εαν εχουν προσβαση οι ξενοι σε καποια συμφεροντα στην ελλαδα παλι οφειλεται στους διαπλεκομενους πολιτικους! Ας θυσιαστουν καποιοι για να παει μπροστα η Ελλαδα... Ας δουμε εναν πρωθυπουργο να λεει 'αυτοι με εμποδιζουν, εγω θα προχωρησω η θα πεθανω' .... εκ του ασφαλους ολοι μας γινομαστε 'μαγκες'

 195. τιραμολα avatar
  τιραμολα 09/12/2008 15:22:23

  Αποσπασμα απο την σημερινη "Ε"

  "Κοινωνικός σεισμός για να σαρωθεί το σάπιο σύστημα"
  Ο χειρισμός από την πολιτική εξουσία όχι μόνο των θεμάτων της αστυνομικής αυθαιρεσίας, αλλά και εκείνων με τα ομόλογα και τους κουμπάρους, με την ακρίβεια και την ασυδοσία στην αγορά, με το απαράδεκτο καθεστώς των φυλακών, με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και των θεμάτων της Υγείας και της Παιδείας, ανέδειξε τη βαθειά κοινωνική κρίση. Αναμενόμενο ήταν να οργιστούν οι πολίτες και πρώτες οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα νέα παιδιά, οι άνεργοι που εξωθούνται στο περιθώριο και την απόγνωση, η άμοιρη γενιά των 700 ευρώ, την οποία εκμεταλλεύεται η απληστία, οι φοιτητές των σπουδών χωρίς προοπτική, οι μαθητές της αβεβαιότητας και των χαμένων ονείρων, οι πολίτες της εργασιακής ανασφάλειας και του καθημερινού άγχους, οι προδομένοι από τις ιδεολογίες που κατέρρευσαν αφήνοντας τεράστιο κενό, οι πιστοί που έχασαν την πίστη τους από τις προκλήσεις των ρασοφόρων. Χρειάζεται, λοιπόν, ένας κοινωνικός σεισμός για να σαρώσει το σάπιο σύστημα, αλλά και συνεχής εγρήγορση της κοινωνίας για να μην καπελωθεί ο αγώνας της.

 196. KaryID avatar
  KaryID 09/12/2008 15:28:52

  Ανακοινώθηκε ο νέος συνήγορος.
  Η οικογένεια του νεκρού θα ορίσει και αυτή; Θα κινηθεί νομικά;

 197. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 15:50:11

  Από σήμερα το βράδυ θα πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις και ένοπλες ομάδες αλβανων ψευτο-τσάμιδων. Να περιμένετε επίσης επιθέσεις σε στόχους-κλειδιά (μονάδες παραγωγής ηλ.ενέργειας)

 198. τσούχτρα avatar
  τσούχτρα 09/12/2008 16:04:10

  έτσι, έτσι, διακόσια σαράντα σχόλια για να πειστούμε πώς δεν είναι οργανωμένο σχέδιο! να πειστούμε εμείς οι ελάχιστοι διαδικτυομάνιακ, μιας και ο λαός δεν είναι κορόϊδο! άλλωστε διακόσια σαράντα κέντρα προσπαθούσαν να μας πείσουν και για το "ναι" στην κύπρο το 2004 και μόλις προχθές βγήκε πως είχαν αμερικάνικα δολλάρια στο στόμα τους τότε.
  τώρα; τί άλλαξε; η ψυχή τους ή η πίστη τους στην συγκεκριμένη πατρίδα; μη κουράζεστε.....

 199. dt avatar
  dt 09/12/2008 16:09:07

  Οποιος νομιζει οτι τα χθεσινα γεγονοτα ειναι ασχετα με την εξωτερικη πολιτικη ειναι βαθεια νυχτωμενος. ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα ξεκινησαν ως παρακλαδια κομματων ξενων χωρων, με τα οποια εχουν ακομα και σημερα ισχυρους δεσμους.
  Ειναι ψεμμα αυτο?
  Ας κανουμε ενα βημα πισω, ας ξεφυγουμε απο την εσωστρεφεια και ας δουμε το νεο γεωπολιτικο χαρτη που μορφοποιειται στη περιοχη μας. Αγωγος Μπουργκας Αλεξανδρουπολη (μεχρι να γινει ισως να ειναι υποβαθμισμενος ο ρολος του), ερευνες για πατρελαια στο Αιγαιο, Σκοπιανιο ζητημα. Δειτε τι θεσεις πηρε ο ΚΚ σε αυτα τα ζητηματα που απασχολουν Υπερδυναμη και την φερνουν σε συγκρουση στο σημειο αυτο του χαρτη με το Ρωσικο παραγοντα.
  ΔΕν ειμαστε αφελεις να υποστηριζουμε οτι το χερι του καουμπου δολοφονου οπλισε η CIA, οχι. Η ΗΠΑ με τα φερεφωνα τους σε αυτη τη χωρα εχουν απο καιρο διαμορφωσει την ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Αυτη διαμορφωνεται και δυναμιτιζεται καταλληλα απο τα πολιτικα κομματα, τις εφημεριδες, τα blogs, τα ΜΜΕ γενικοτερα. Εκει σταματαει και η δουλεια του αμερικανικου παραγοντα. Απο εκει και περα τα πραγματα παιρνουν νομοτελειακα το δρομο τους, ενεργοποιειται επαρκως ενα συστημα που ανατροφοδοτειται συνεχως απο την δημιουργηθεισα ψυχολογια της κοινης γνωμης και μονο η ακριβης εκταση των αναταραχων δεν μπορει να προβλεφθει... σε τετοια τεχνηεντως δημιουργηθησα ατμοσφαιρα ειναι πλεον θεμα χρονου να γινει η εκρηξη...
  Αυτα που συμβαινουν σημερα ειναι γραμμενα στο εγχειριδιο των παρδαλων επαναστασεων που συννεγραψαν πισω το 1992 ενας Αμερικανος κατασκοπος ονοματι Bob Helvey και ενας Σερβος, ο Srdja Popovic, ενας απο τους βασικους πρωταγωνιστες του Otpor. Εχει εφαρμοστει με επιτυχια αρχικα στη Σερβια (εκει χρειαστηκαν και μερικες βομβες για να ανατραπει το καθεστως), στην Ουκρανια, στη Γεωργια και πολυ προσφατως στην Ταυλανδη.
  Αρκει να σας πω οτι οι New York Times χθες στο site τους παρεπεμπαν για περισσοτερη ενημερωση στο indymedia, ουτε αυτο σας λεει τιποτα?
  Αυτο που ζουμε σημερα ειναι οτι οι ΗΠΑ, εκμεταλλευομενη και βασικους ατσαλους και προχειρους χειρισμους του ΚΚ σε εσωτερικα ζητηματα και την ασχημη οικονομικη συγκυρια (που αν δεν υπηρχε ισως το σχεδιο της να μην ευοδωνοταν), ριχνει τον ΚΚ και φερνει απο τον πουθενα τον ΓΑΠ στην εξουσια. Δεν εχω κατι με τον ΓΑΠ, ισα ισα που μου ειναι συμπαθης, αλλα εκτιμω οτι οι χειρισμοι του ειναι ηδη υπαγορευμενοι σε κρισιμα ζητηματα εξωτερικης πολιτικης και πιθανως και εθνικα και θα υπονομευσει το μελλον της χωρας.

 200. AnonymousX avatar
  AnonymousX 09/12/2008 16:17:35

  http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_4594.html

 201. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 09/12/2008 16:18:54

  Aris
  Διαφωνώ μαζί σου σε αυτό. Όσο περισσότερες χοντράδες λένε, τόσο το καλύτερο. Προσωπικά θα τους παρακαλούσα να τα βάζουν και με bold.
  Αν έχω μείνει με κάτι άναυδος από κάποια σχόλια (όχι μόνο τώρα σε αυτή την συγκυρία), είναι με την διαπίστωση που προκύπτει οτι τελικά η καλλιέργεια δεν σημαίνει αυτόματα και πνευματική αναβάθμιση. Μπορεί να είσαι ογκόλιθος καλλιέργειας αλλά να λες κοτσάνες με όμορφο συντακτικό, εξειδικευμένο λεξιλόγιο και δεκάδες πληροφοριακές παραθέσεις. Ο καθένας καλλιεργείται προς την κατεύθυνση του ιδιοσυγκρασιακού του προσανατολισμού (για τον οποίο φαίνεται πως δεν ευθύνεται κανείς αφού δεν διαλέγεις με τι ψυχοσύνθεση θα γεννηθείς και κατ' επέκταση τι "χαρακτήρας" θα σου προκείψει σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον να συνοδεύει την ύπαρξή σου, κι εδώ ανοίγει συζήτηση εκατοντάδων σχολίων και ωρών). Mε ικανοποιεί που μέσα από τα blogs εδώ και λίγα χρόνια, ο κόσμος αυτό αρχίζει να το καταλαβαίνει.

 202. miaouth avatar
  miaouth 09/12/2008 17:08:16

  Συνωμοσιολογείτε, συνωμοσιολογείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει;
  Ά, μπά, game is over.
  Το παιδί μόνο δεν γυρίζει πίσω, αλλοίμονο. Η Δημοκρατία τον βρίσκει το δρόμο της.
  Ντροπή μας, σαν τα μούτρα μας τον κάναμε τον τόπο μας. Εμείς οι αχόρταγοι.

 203. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 17:23:10

  Επειδή πήξαμε στο παραμύθι για υποκίνηση, Αμερικανούς, Νεφελίμ, και άλλους παπάρες θυμάμαι την ιστορία αυτή από το 1984 που ήμουν 18.
  Αναρχικούς να τα σπάνε κάθε μέρα στα εξάρχεια κλπ.
  Από τότε μέχρι σήμερα αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου όλοι αυτοί αποθρασύνονται και οι ζημιές-επιπτώσεις είναι μεγαλύτερες.
  Πριν λίγο καιρό δεν εκαψαν το φυλάκιο στον άγνωστο στρατιώτη την σημαία και άλλα παρόμοια.
  Κάθε επόμενη φορά προσπαθούν να ξεπεράσουν την προηγούμενη.
  Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

 204. Evros avatar
  Evros 09/12/2008 17:42:34

  Πω..πω σενάρια που δίαβασα.ούτε ο Φωσκολος... Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και χρόνια τα κράτη είναι δύο. Η Αθήνα και οι άλλοι.
  Ζητω!!! οι άλλοι.

 205. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 17:48:24

  για να δούμε... θα πιάσει 300;

 206. αλλος avatar
  αλλος 09/12/2008 17:48:56

  ζητω!

 207. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/12/2008 18:07:09

  @archaeopteryx
  Μη μετράς μόνο γράψε και τίποτε να ανέβει ο μετρητής.

 208. Βασιλόπουλος avatar
  Βασιλόπουλος 09/12/2008 18:25:38

  Ελάτε παιδιά. Να γίνουν 300 τα σχόλια. Έτσι συμβολικά, ένα για κάθε βουλευτή!

 209. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/12/2008 18:52:45

  θα γράψω...

  θα γράψω ότι δεν ξέρω αν υποκίνειται ή όχι το θέατρο, υπάρχει απογοήτευση και αδιέξοδα σε πολλούς ανθρώπους, η ηγεσία μας είναι καταθλιπτική, η ψυχοσύνθεσή μας σαν λαός, κακόμοιρη, μια αφορμή ήθελε...

  Το διάβασα αλλού, το μεταφέρω σε περίληψη...

  Πόσοι είναι σε οικονομικές δυσκολίες σήμερα? 1.000.000? Πόσοι απο αυτούς έχουν ή είχαν βία ή ένταση στο σπίτι? 10%? 30%? Το δεύτερο. Πόσοι από αυτούς δεν έχουν την παιδέια ή την καταστολή στην συπεριφορά τους? 20%? 1.000.000 x 0,3 x 0,2 = 6.000 Αυτό είναι το πρόβλημα. 6.000 καταπιεσμένες φτωχές ψυχές με βιαιες ανεξέλεγκτες τάσεις.

  Πείτε μου: Την κοπέλα που έδειξε η τηλεόραση το πρωί. Δεν μας έδειξαν τι έκανε... ας πούμε πετούσε πέτρες ή μολότοφ. Την δείχνει το πλάνο να φεύγει από κάπου και να σταματάει να φτιάξει τα ρούχα της. Την πιάνουν 5-6 θωρακισμένοι, την ακινητοποιούν και αρχίζουν καρπαζιές και κλωτσιές. Και 3 την απομακρύνουν και ο άλλος συνεχίζει με καρπαζιές και κλωτσιές. Τι κάνεις βρε ανόητε? Σε σκύλο να φερθείς έτσι στο Τέξας, θα σε συλλάβουν.

  Άλλη σκηνή: Πετάνε οι αλήτες πράγματα από τον δέυτερο όροφο. Τα πιάνουν οι θωρακισμένοι και τα πετάνε πίσω. Τι μα__ακίες είναι αυτές? Ο θωρακισμένος δεν κουνιέται, μέχρι να κάνει έφοδο και να μην αφήσει τίποτα όρθιο

  Κομπλεξικά πονεμένα παιδιά, κομπλεξικοί πονεμένοι μεγάλοι, άσχετοι οι πάντες, πουλημένοι, ψευδεπίγραφοι φαύλοι ηγέτες... Τι περιμένετε. Τα περί συνομωσιών και αριστεροδεξιών τα ακούω βερεσέ, έτσι αποφάσισα.

  Και ο πρωθυπουργός... Ποτέ δεν ήταν πρωθυπουργός, αλλά άσε, η ιστορία θα τα γράψει αυτά.

 210. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 09/12/2008 19:03:00

  archaeopteryx τι ψάχνουμε να βρούμε, εδώ ο άλλος θωρακισμένος μπροστά στην κάμερα, κυνηγούσε κάποια μερικά μέτρα όχι για να την συλλάβει, αλλά για να την κλοτσήσει. Την κυνηγούσε και όταν την πρόφτασε, της ρίχνει κλωτσιά και ύστερα γυρίζει πίσω. Από την μια βλαμμένα με πέτρες και μολότοφ, από την άλλη βλαμμένοι με στολή. Και από πάνω τους, όλοι οι ανεύθυνοι από τη μια και ανικανοι από την άλλη να δείνουν ανόητες εντολές στα δυο μεγέθη, με αποτέλεσμα να καίγεται το σύμπαν. Αντε βγάλε άκρη.

 211. osaperas avatar
  osaperas 09/12/2008 19:07:48

  @155
  Για τα βλαμμένα που λες η διαφορά είναι ότι τους μεν τους πληρώνουμε και κατα κάποιο τρόπο τους χρειαζόμαστε για την ασφάλεια μας, τους δε όχι

 212. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 09/12/2008 19:23:16

  Osaperas, ακόμη χειρότερα.
  Τους πληρώνουμε για να κάνουν μια δουλεία την οποία ή δεν κάνουν καθόλου ή όταν την κάνουν, δεν την κάνουν σωστά. Και γι' αυτό φταιμε εμείς, γιατί από σύστασης του νεο-Ελληνικού κράτους, ουδέποτε τα πήγαμε καλά με τον θεσμό της αστυνομίας. Με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιούμε πόσο, μα πόσο νευραλγικό σημείο της πολιτείας είναι, ωστε να επιτρέπουμε ως κοινωνία να απαρτίζονται στην πλειοψηφία τους απο ανεγκέφαλους και ανεκπαίδευτους. Έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει. Και τους αναρχικούς που μας αξίζουν. Γιατι ο "αναρχισμός" δεν λέει να καις περίπτερα. Αλλά έτσι πάει. Όταν θέλεις να ξεφτιλίσεις έναν "-ισμό", τον οποιονδήποτε, φέρ’ τον στην Ελλάδα.

 213. osaperas avatar
  osaperas 09/12/2008 19:30:54

  @157

  και τους πολιτικούς που μας αξίζουν και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν

 214. Βασιλόπουλος avatar
  Βασιλόπουλος 09/12/2008 19:47:55

  Ένας "μυστήριος" είχε πει:

  "Το έχουμε καταλάβει όλοι μας, μην ανησυχείτε. Εδώ στην Ελλάδα δεν πληρώνουμε φόρους για να έχουμε ποιοτικές υποδομές, ασφάλεια, υγεία και παιδεία. Πρέπει να τους πληρώνουμε, έτσι ως νταβατζιλίκι, για να ζούνε μερικοί στο κράτος τον επίγειο παράδεισό τους..."

 215. Βασιλόπουλος avatar
  Βασιλόπουλος 09/12/2008 19:54:17

  Βουλή των Ελλήνων:
  Κωδικός 1711, Προμήθεια επίπλων:
  2007 πληρωμές: 297.264,94
  2008 διαμόρφωση 30/9/08: 600.000,00
  2009: 695.000,00

 216. Βασιλόπουλος avatar
  Βασιλόπουλος 09/12/2008 20:07:30

  Ένας "μυστήριος" είχε πει:

  "Το λαμόγιο δεν γνωρίζει ούτε από κόμματα, ούτε από ιδεολογίες, ούτε από θρησκείες, ούτε από τίποτ' άλλο. Ούτε φυσικά κάνει διαχωρισμό μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Το λαμόγιο μόνο ένα πράγμα γνωρίζει: Το εύκολο χρήμα. Και για να το αποκτήσει, θα χωθεί παντού... όπου μπορέσει... κατά προτίμηση εκεί όπου υπάρχει ατιμωρησία...

  Το λαμόγιο, προκειμένου να μην κατηγορήσεις αυτό, αλλά τον ιδεολογικό μανδύα κάτω απ' τον οποίο κρύβεται, θα προσλάβει τους καλύτερους παπαρολόγους... ώστε αν είσαι αρκετά ηλίθιος να χάψεις το παραμύθι του..."

 217. ορθοαναρχογραφοs avatar
  ορθοαναρχογραφοs 10/04/2009 06:01:06

  1000000 λεξειs εχει η ελληνικη γλωσσα . μην τυπονετε βρισιεs

 218. blach cholic avatar
  blach cholic 18/04/2009 01:12:12

  Πριν μερικά χρόνια οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να παρουσιάσουν σαν τρομοκρατικό χτύπημα, το σχέδιο τους στους δίδυμους πύργους. Όποιος άνθρωπος με κοινή λογική αναλύσει τα γεγονότα θα πεισθεί ότι η κοινή γνώμη παραπληροφορήθηκε και αποπλανήθηκε για να στηρίξει την κυβέρνηση της αμερικής να επέμβει στο ιρακ. Εφόσον έχουν την δυνατότητα να συνωμοτούν στην ίδια τους τη χώρα, με 3000 νεκρούς και τόσες υλικές καταστροφές, το να επέμβουν στην Ελλάδα και να προκαλέσουν πολιτική αναταραχή με τοσο μεγάλο επιτελείο πρακτόρων που δρουν στη χώρα μας το θεωρώ παιχνιδάκι για αυτούς. Εκτός αν θεωρείτε τις σέχτες και τα 60 κιλά εκρηκτικών στην city bank μήνυμα της "οργισμένης νεολαίας" κι όχι ξένη παράμβαση. Τέλος, επειδή ανάμεσα σε πολλές ενδείξεις υπάρχει μια απόδειξη http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=1365374&publDate=
  Ξυπνήστε!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.