Κουτσούμπας: "Σαλτιμπάγκοι και λαμόγια οι Συριζαίοι"
04/02/2014 15:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουτσούμπας: "Σαλτιμπάγκοι και λαμόγια οι Συριζαίοι"

Διήμερο σφοδρότατων επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος παρουσιάζοντας τους υποψηφίους περιφερειάρχες και δημάρχους που στηρίζει ο Περισσός χαρακτήρισε σαλτιμπάγκους και λαμόγια τους Συριζαίους!

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γι’ αυτό ακριβώς και το ΚΚΕ σήμερα, έτσι όπως είναι τα πράγματα, δε δέχεται να γίνει μέρος, τμήμα αυτής της πολιτικής εξουσίας, συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση- όργανο της εξουσίας που εκμεταλλεύεται το λαό, με όποιους κι αν έχει διαχειριστές: Σοβαρούς αστούς πολιτικούς ή σαλτιμπάγκους και λαμόγια, απίθανους τύπους, που τη μια μιλάνε ριζοσπαστικά, χαϊδεύοντας λαϊκά αυτιά και την άλλη συναγελάζονται και δίνουν όρκους πίστης σε φαρμακοβιομήχανους, πετρελαιάδες, τμήματα του εφοπλιστικού κεφαλαίου στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, αλλά και σε υπερατλαντικούς συνομιλητές, όπως καλά καταλάβαμε όλοι από το Τέξας των ΗΠΑ».

Είχε προηγηθεί την Κυριακή επίθεση ειδικά κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του «επιστημονικού οπορτουνισμού» επικαλούμενος ρήση του Χαρίλαου Φλωράκη που απευθυνόταν στην ομάδα των «ανανεωτικών» που αποχώρησαν το 1991 απ’ το ΚΚΕ και μάλιστα πρόσθεσε ότι ο «Καπετάνιος» είχε πετάξει με τις κλωτσιές απ’ το γραφείο του το Λαφαζάνη.

Για «εμπαθή συκοφαντική προσωπική επίθεση του Δημήτρη Κουτσούμπα κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη» έκανε λόγο σε σχόλιό της η Ίσκρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νέος αέρας avatar
  Νέος αέρας 04/02/2014 15:39:50

  Έτσι είναι. Όταν σου κλέβουνε τους ...''πελάτες'' που είσαι ανίκανος να δελεάσεις μιας και το μαγαζί σου είναι ερείπιο από την εγκατάλειψη, τότε το ρίχνεις στους εξορκισμούς. Αφήστε κ. Κουτσούμπα μου. Αφήστε

 2. JudeLaw avatar
  JudeLaw 04/02/2014 15:57:49

  ΟΚ. Εκεί στο ΚΚΕ βρήκαν τι είχε γράψε ο Λένιν για την κρίση τους 2008 και το Μνημόνιο, για να πάρουν θέση επιτέλους; Έπεσε και η ΕΣΣΔ που ήταν μία λύση βρε παιδί μου .... η "γραμμή" ερχόταν σε δευτερόλεπτα, δεν χρειαζόταν να ψάχνουμε τις "πηγές" .... Τελικά, όλο και περισσότερο μοιάζουν με τους Ιεχωβάδες στο ΚΚΕ.

 3. Asterix avatar
  Asterix 04/02/2014 16:13:47

  Φαντάζομαι θα είναι πρώτο θέμα και το σχόλιο του Κουτσούμπα για τους υποψήφιους της ΝΔ ε;

 4. Soldier avatar
  Soldier 04/02/2014 16:18:32

  Βέβαια τα σοβαρά πολιτικά κόμματα και οι σοβαροί πολιτικοί φροντίζουν να διώξουν οι συνδικαλιστές τους όλα τα προς επισκευή καράβια από την επισκευαστική ζώνη Περάματος και όχι μόνο, μετά από διαρκείς και συνεχείς απεργίες και να τα πηγαίνουν οι εφοπλιστές στην Τουρκία, διότι πως αλλιώς θα έρθει η επανάσταση και η λαϊκή κυριαρχία ωέο?

 5. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 04/02/2014 18:17:56

  Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη έχουν.(ελληνική παροιμία)

 6. Holodomor avatar
  Holodomor 05/02/2014 00:26:52

  Προσωπικά έχω κεντροδεξιές καταβολές, αλλά σέβομαι τους κομμουνιστές. Αυτούς που δεν θα σεβαστώ ποτέ είναι τους σταλινιστές που συνιστούν γενοκτόνα καθάρματα και μια ιδιάζουσα έκφραση ενός κόκκινου φασισμού. Ο κομμουνισμός για εμένα δεν έχει καμμία σχέση με το σταλινισμό. Κομμουνισμό έχουν στην Κούβα, ενώ σταλινισμό στη Βόρεια Κορέα. Το ΚΚΕ αποτελεί το τελευταίο απολίθωμα σταλινισμού στην Ευρώπη. Το ΚΚΕ de jure παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδας με την επίσημη πολιτική του πλατφόρμα. Κάθε σοβαρό δημοκρατικό κράτος θα είχε θέσει το απόκομμα του ΚΚΕ εκτός νόμου. Αντιθέτως στην Ελλάδα τα συστημικά ΜΜΕ τους χαϊδεύουν και δίνουν λόγο στους ιδεολογικούς απογόνους της χειρότερης μορφής φασισμού που γνώρισε η ανθρωπότητα στη νεότερη ιστορία της. Απαιτείται άμεσος διαχωρισμός των κομμουνιστών από τα σταλινικά απόβλητα και ποινική αντιμετώπιση των ορφανών του Στάλιν σύμφωνα με τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και στο προκείμενο...Οι Συριζαίοι δεν αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία. Πρόκειται για ένα τσούρμο λαϊκιστές που στο μόνο που διαφέρουν από τους ΑΝΕΛ είναι πως στα φοιτητικά τους χρόνια διάβαζαν για το Μαρξ και το Λένιν και όταν μεγάλωσαν δεν ωρίμασαν ,όπως οι σημερινοί Πασόκοι, αλλά επιμένουν στην ίδια ρομαντική ανεφάρμοστη ουτοπία. Από τον καταληψία του Λυκείου κύριο Τσίπρα και τα gay parade που υποστηρίζει η ροζ αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ απλά θα γελάσουμε. Αντιθέτως από τα τάγματα ασφαλείας των σταλινιστών του Κουτσούμπα θα δούμε αίμα και δάκρυα αν έρθουν ποτέ την εξουσία. Καθίσταται πια επιτακτική ανάγκη παράλληλα με την ποινική αντιμετώπιση των νεοναζί να κινηθεί σχετική διαδικασία και κατά των σταλινιστών του ΚΚΕ. Άμεσο ξεκαθάρισμα στο ΚΚΕ ανάμεσα στους κομμουνιστές και τους σταλινιστές Αυτοί που θαυμάζουν το Στάλιν που κατέσφαξε τους Έλληνες Ποντίους του Καυκάσου και της Κριμμέας θα κληθούν να λογοδοτήσουν ως ιδεολογικοί απόγονοι γενοκτόνων μιασμάτων. Αυτοί που έστειλαν προ 2 ετών συλλυπητήρια στους σχιζοφρενείς δολοφόνους που ελέγχουν τη Βόρεια Κορέα θα λογοδοτήσουν για στήριξη σε ένα καθεστώς που προκαλεί τεχνητή πείνα σε μεγάλα μέρη του πληθυσμού για να διασφαλίσει την τυφλή υποταγή ενός τρομοκρατημένου πληθυσμού που έχει αποκοπεί για μισό αιώνα από τη λοιπή ανθρωπότητα. Καμμία ανοχή στους Σταλινιστές!!! Δεν θα τους αφήσουμε να απλώσουν την κακότητα της ψυχής τους στην πατρίδα μας, εκεμταλλευόμενοι τις σημερινές δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε δεξιοί, φιλελεύθεροι, δημοκράτες και κυρίως πατριώτες πανάθεμα! Καμμία επίκληση στα καθάρματα του Στάλιν που εκπροσωπεί ο Κουτσούμπας. Η κόλαση έχει φυλάξει ειδική θέση γι'αυτούς δίπλα στα SS του Χίτλερ...

 7. πρώην_αρενιτης avatar
  πρώην_αρενιτης 05/02/2014 03:58:50

  ΤΟ ΚΚΕ εχει χάσει το επίπεδο του...ο κουτσούμπας απέχει παρα σαγκας σε πολιτικο λόγο απο την ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ. Όλο ύβρις και ξύλινο πολιτικό λόγου λές και ακούω τον Μιχαλολιάκο με μαρξιστική διαλεκτική Κριμα διότι θα ηταν μια καλή ευκαιρια να ανέβει η αριστερα αλλα έτσι όπως ειναι η κατάσταση ολοι θα πάνε στο νεο πα.σοκ τον ΣΥ.ΡΙΖΑ

 8. Giortzina avatar
  Giortzina 05/02/2014 07:03:10

  ''Κάθε πέρσι και καλύτερα'' πρέπει να είναι το σύνθημα του ο Θεός να το κάνει ΚΚΕ . Από κόμμα περίπτερο, από περίπτερο ...καντίνα και μετά τι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.