Κουμουτσάκος: "O Σγουρός ή έχει πάθει απώλεια κομματικής μνήμης ή ψεύδεται"
31/03/2014 19:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: "O Σγουρός ή έχει πάθει απώλεια κομματικής μνήμης ή ψεύδεται"

Σφοδρή επίθεση κατά του Γ. Σγουρού εξαπέλυσε ο Γ. Κουμουτσάκος με αφορμή τις δηλώσεις του ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα...

Σφοδρή επίθεση κατά του Γ. Σγουρού εξαπέλυσε ο Γ. Κουμουτσάκος με αφορμή τις δηλώσεις του ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κουμουτσάκος, "ο κ. Σγουρός ή έχει πάθει απώλεια κομματικής μνήμης ή συνειδητά ψεύδεται. “Ξεχνάει” ότι στις εκλογές του 2012 χτυπώντας τότε τη Νέα Δημοκρατία, συμμετείχε στη στενή, κλειστή, επιτελική, επταμελή επιτροπή αξιολόγησης για το ποιός θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Πιο πρόσφατα, το 2013 ο κ. Σγουρός ήταν μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς και μέλος της επιτροπής καταστατικού του ίδιου κόμματος."

Υπάρχει πιο βαθιά, πιο στενή και πιο δεσμευτική κομματική εμπλοκή από αυτήν, απόρησε ο κ. Κουμουτσάκος, ενώ επισήμανε ότι εκείνο που προκαλεί και προσβάλλει κάθε πολίτη είναι ότι ένας άνδρας που ζητάει να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα δεν έχει ούτε το θάρρος, ούτε το σθένος να υποστηρίξει συνειδητές επιλογές που ο ίδιος έχει κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.