02/07/2009 17:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουκουλοφόροι εναντίον ΣτΕ

 Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο κτίριο του ΣτΕ, στον οδό Πεσματζόγλου και έριξε γκαζάκια και μολότοφ στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε πρόεδρος του ΣτΕ. Σε δήλωση του o νέος πρόεδρος κ. Πικραμένος τόνισε ότι τέτοιες πράξεις όχι μόνο δεν πετυχαίνουν τους εγκληματικούς σκοπούς τους αλλά αντίθετα ενδυναμώνουν την αταλάντευτη θέληση των δικαστικών λειτουργών να προασπίσουν τη δικαιοσύνη και την ελευθερία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στελιος avatar
  Στελιος 02/07/2009 18:09:18

  Δυσκολευομαι να διακρινω ποιοα απο τις δυο πλευρες ειναι οι κουκουλοφοροι.

 2. theo1611 avatar
  theo1611 02/07/2009 18:47:03

  Το ΣτΕ είναι ένα ανάχωμα στις αυθαιρεσίες της εκτελεστικής αλλά και της νομοθετικής εξουσίας, όπως έχουν μπλεχτεί στη σύγχρονη Ελλάδα.

  Γι' αυτό και πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, μέχρις ότου καταστεί δυνατό να σταματήσει αυτό το απίστευτα νοσηρό σύστημα διαπλοκής και αυθαιρεσίας νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.

  Επειδή κοινός παράγων στις δύο εξουσίες, με βάση το ισχύον Σύνταγμα, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ίσως θα έπρεπε να ξεπεράσουμε τις επικοινωνιακές ιδεοληψίες που έχουν επικρατήσει και να αφήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ασκεί τουλάχιστον τις αρμοδιότητες που προβλέπει το ισχύον Σύνταγμα!!!!

  Τα προηγούμενα δεν σημαίνουν ότι το ΣτΕ, έστω ως κριτική της στάσης του και των αποτελεσμάτων του διαχρονικά, μπορεί να μείνει τελείως στο απυρόβλητο της εποικοδομητικής κριτικής.

  Γιατί ενώ εξήντλησε την αυστηρότητά του σε ορισμένες περιπτώσεις π.χ. στην περιβαλλοντική νομοθεσία, σε άλλες περιπτώσεις συνέπραξε στη νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών της εκτελεστικής εξουσίας, είτε κωλυσιεργώντας, είτε επικαλούμενο τυπικά διαδικαστικά κωλύματα, είτε διαπιστώνοντας απουσία εννόμου συμφέροντος, ασχέτως του τύπου και της ουσίας των αιτήσεων ακύρωσης, είτε αγνοώντας την ευρωπαϊκή νομοθεσία, κλπ, κλπ.

  Αλλά αυτά που έγιναν έγιναν.

  Από δω και πέρα τι γίνεται και πως αλλάζει ρότα αυτό το σημαντικό εργαλείο κράτους δικαίου στη μπανανία μας.

  ΥΓ: Όχι, τα γκαζάκια δεν θα μας αποπροσανατολίσουν. Δεν έχουμε κάτι άλλο αγαπητοί, κατά τη γνώμη μου, τώρα που μιλάμε, να αντιμετωπίσει τις ντροπολογίες της μέρας και της νύχτας.

 3. palios avatar
  palios 02/07/2009 19:24:20

  Φάκτορα, πρέπει να αρχίσεις να κόβεις τους άσεχτους που λένε το κακρύ τους και το κοντό τους. Το προβλημα δεν ειναι οι θεσμοί, αλλά τα πρόσωπα που τους απαρτίζουν. και στυην συγκεκριμένη περίπτωση μια ταση του ΣτΕ να λατρευει Αγιες Οικογενειες

 4. theo1611 avatar
  theo1611 02/07/2009 20:05:20

  @palios

  Συγχώρεσέ με αλλά όταν τα πρόσωπα που υπηρετούν τους θεσμούς μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, το πρόβλημα έχουν οι θεσμοί και οι λεπτομέρειες εφαρμογής και όχι τα, ούτως ή άλλως, προβληματικά πρόσωπα.

  Όσο για τις Άγιες Οικογένειες και τη λατρεία του ΣτΕ σ' αυτές, μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Γιατί πόσες υποθέσεις ενώπιον του ΣτΕ είναι του ενδιαφέροντος της Αγίας Οικογένειας. Ελάχιστες εικάζω, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες και δεν γνωρίζω και πόσο σημαντικές είναι για το δημόσιο συμφέρον.

  Ένας άσχετος για κόψιμο από τον Φάκτορα.

 5. aris lalidis avatar
  aris lalidis 02/07/2009 21:58:48

  @Στελιος
  ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΙΧΝΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΟΥ.ΡΙΧΝΕ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

 6. Σπύρος avatar
  Σπύρος 02/07/2009 23:14:11

  Ρε τον επαναστάτη της δεκάρας...
  Αλλος που χειροκροτει τά φασισταριά τής Σεχτας και τών Ξαδέλφων της...
  Πήξαμε στούς Φασίστες οπαδούς τών Κουκουλοφόρων.

 7. σσσ avatar
  σσσ 03/07/2009 09:48:51

  Η τρομοκρατία και η αναρχία βλάπτει σοβαρά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  Θα καταλάβετε το γιατί ύστερα από καιρό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.