Κουβέντα από την κυβέρνηση για την off shore του υπουργού
03/08/2015 19:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουβέντα από την κυβέρνηση για την off shore του υπουργού

Ως πότε θα το κρατάνε μυστικό στην κυβέρνηση;

Ουδεμιά απάντηση δεν έχει δώσει η κυβέρνηση στην ερώτηση για το ποιος υπουργός, υπουργάρα μάλιστα έχει off shore εταιρεία στην Κύπρο εδώ και χρόνια και μέσω αυτής πληρώνεται για τη δουλειά που κάνει.

Ανάσα δεν ακούστηκε στον κυβερνητικό θίασο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ λες και δεν τους ενδιαφέρει όλο αυτό. Λες και δεν είναι σοβαρό να έχει ένα μέλος της κυβέρνησης υπεράκτια εταιρεία και όχι μόνον αυτό. Να περνά από εκεί τα έσοδα από την επαγγελματική του δραστηριότητα αλλά να εμφανίζει ότι χρωστά στο δημόσιο χιλιάδες ευρώ.

Ο εν λόγω πολιτικός έβγαινε παλιότερα και έλεγε ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αν και καλοπληρωμένος στο επάγγελμά του. Επειδή γνωρίζουμε το όνομά του μήπως πρέπει να βγει ο ίδιος και η κυβέρνηση που τον περιθάλπει και να πει την αλήθεια; Είναι νόμιμο και είναι ηθικό να έχεις off shore;

Είναι ή όχι αλήθεια ότι από εκεί ο εν λόγω υπουργός έπαιρνε τις αμοιβές του; Είναι αλήθεια ή όχι ότι δεν είναι… κωμωδία όλο αυτό και κάποιος πρέπει να απαντήσει;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.