Κοτζιάς: Η αριστερή διπλωματία του "We are the World" με τον ΝΑΤΟϊκό γραμματέα και τον τούρκο ΥΠΕΞ
14/05/2015 21:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοτζιάς: Η αριστερή διπλωματία του "We are the World" με τον ΝΑΤΟϊκό γραμματέα και τον τούρκο ΥΠΕΞ

Στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στην Αττάλεια, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου, η Επίτροπος Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Μογκερίνι, και άλλοι ΥΠΕΞ, έδωσαν "ρεσιτάλ", τραγουδώντας στην πίστα το We are the world. Στην Αττάλεια έκανε τα γενέθλιά του ο κ.Τσαβούσογλου. Η πόλη είναι η γενέτειρά του.

Στο μεταξύ, στο Αιγαίο, τρίτη φορά από την αρχή της εβδομάδος, σημειώνονταν εικονικές αερομαχίες ανάμεσα σε οπλισμένα ελληνικά και τουρκικά F-16, όταν τα τελευταία εισέβαλαν για πολλοστή φορά στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Ο κ.Κοτζιάς, από την Τουρκία, όπου βρέθηκε, διαφήμισε τα 9 Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τα οποία είπε συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του (έως τώρα δεν τα έχουν δώσει στη δημοσιότητα). Εάν κρίνουμε από τις ενέργειες της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, μάλλον στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα' χουν γραμμένα.

Ελπίζουμε τα τραγούδια των ΥΠΕΞ στην πίστα του νυκτερινού κέντρου της Αττάλειας, να μην αποτελούν συνέχεια της "διπλωματίας των ζεϊμπέκικων" του κ.Γ.Παπανδρέου, σύμβουλος του οποίου παλαιότερα υπήρξε ο κ.Κοτιζιάς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΧ_SYRIZA avatar
  ΕΧ_SYRIZA 15/05/2015 00:12:08

  Υπάρχει αμφιβολία, ότι Κοτζιάς είναι έτοιμος για τη ρήξη? Ρήξη με το κομμουνιστικό παρελθόν ΝΑΙ!! Ρήξη με την υπουργική καρέκλα. ΠΟΤΕ!!

 2. Jimakos avatar
  Jimakos 15/05/2015 13:55:04

  Τραγικό θέαμα, ξένων κι Έλληνα...

 3. Ξενοφώντας avatar
  Ξενοφώντας 15/05/2015 16:20:06

  Γιατί κοροϊδευόμαστε με την Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης ? Οι Τούρκοι δεν σεβάσθηκαν ΠΟΤΕ οποιαδήποτε υπογραφή έβαλαν οπουδήποτε σε διακρατική ή παγκόσμιας ισχύος συμφωνία... Ποιο μήνυμα εκπέμπεις στον Λαό σου με τέτοιες απόπειρες ? Αντί δοθείσης ευκαιρίας να διακηρύττης ότι ''την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω'' ! Εκτός εάν είσαι διεθνιστής, είτε δεξιός είτε αριστερός, οπότε αυτά είναι ''ηλιθιότητες'' και ''σωβινισμοί''. Ο κος Τσαβούσογλου, γόνος Ατταλειώτης, γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ΚΑΙ στην επαρχία αυτή το 97 % των κατοίκων έχουν DNA μη μογγολικής προελεύσεως. Είναι γηγενείς, βιαίως εξισλαμισθέντες. Και ο Παντεπόπτης της ανθρωπίνης Ιστορίας, ο Ελεγκτής και Δημιουργός της, όταν κρίνη πώς ήλθε το πλήρωμα του χρόνου θα επέμβη... Με απόλυτο σεβασμό στο αυτεξούσιο ημών και υμών και εκείνων και άλλων. Όλων !!! Ο κ. Κοτζιάς, πού πρό ημερών εγκωμίασε στο Φανάρι ό,τι έπρεπε κατά την γνώμη του να τονίση, δεν ρώταγε τους παθόντες ελάχιστους εναπομείναντες Ρωμηούς για το τι σημαίνει Τουρκική Ιμπεριαλιστική Πολιτική ? We are the World, we are the people, πού λέει και το τραγούδι. Μόνον πού αλλοιώς αντιλαμβάνονται τον κόσμο οι Χριστιανοί, αλλοιώς οι δηλούντες άθεοι, αλλοιώς οι διεθνιστές, και κυρίως αλλοιώς οι Μουσουλμάνοι όπου γής. Για αυτούς είμαστε άπιστοι, πού 1. ή θα ασπασθούμε το Ισλάμ, εκουσίως ή με την βία, 2. ή θα εξολοθρευθούμε, όπως ακριβώς απαιτεί η εντολή ενός επιληπτικού στην πραγματικότητα, δήθεν Προφήτη. Λοιπόν, παλαιέ μου αντίπαλε, Νίκο Κοτζιά (πού με καθυστέρηση 30 ετών απεκάλυψες πώς στην Κ.Ν.Ε. σε έβαζαν να γράφης βλακείες-όπως αυτολεξεί κατήγγειλες) εκπονείστε ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ μία Εθνική πολιτική με ορίζοντα εικοσαετίας, χωρίς παρωπίδες, αλλά και κυρίως για να δώσετε ελπίδα επιβιώσεως στο φυλλοροούν Γένος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.