#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2010 11:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοντεύει να γίνει ποινικό αδίκημα η μη σύμπραξη με την κυβέρνησηΤις τελευταίες ημέρες πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν στήσει στον τοίχο τον Σαμαρά και τον πυροβολούν ασταμάτητα.

Ευλόγως λοιπόν αναρωτιέται κανείς τι έπαθαν ξαφνικά και του κάνουν τέτοιο πόλεμο.

Η απάντηση είναι απλή!

Είδαν τι έγινε στις εκλογές...
είδαν ότι ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει...
είδαν ότι περνάει η άποψη ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος....
είδαν ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να τον ακούει με μεγαλύτερη προσοχή....

.....και τον χτυπάνε γιατί κάνει αυτό που πρέπει:

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
Κοντεύει να γίνει ποινικό αδίκημα η μη σύμπραξη με την κυβέρνηση.

Όποιος δεν συμφωνεί.. στην πυρά!
Η κυβέρνηση και οι πάτρωνες  της περνάνε το μήνυμα....
ΠΡΕΠΕΙ όλοι να συμφωνούν μαζί μου,
ΠΡΕΠΕΙ όλοι να αναγνωρίζουν την “ευκαιρία”/”ευτυχία” του μνημονίου,
ΠΡΕΠΕΙ όλοι να συμπλέουν με την κυβέρνηση και κανένας να μην κάνει αντιπολίτευση.
Όποιος δεν συμφωνεί δεν είναι πατριώτης.
Και άλλα τέτοια ευτράπελα!

Βέβαια, αλλιώς μοστράρονται στο εξωτερικό λέγοντας “είμαστε εμείς και το ΛΑΟΣ” και αλλιώς λέγοντας “είμαστε εμείς, το ΛΑΟΣ, το ΔΗΣΥ και η Δημοκρατική Αριστερά”!

Όποιος το ακούει και δεν ξέρει τα της Ελλάδας νομίζει ότι όλη η χώρα τους στηρίζει. Όλη η χώρα συμφωνεί με το μνημόνιο και δέχεται τα μέτρα αδιαμαρτύρητα οπότε άνετα μπορούμε να τους βάλουμε κι άλλα!

Πρέπει λοιπόν κάθε άλλη άποψη για να μην φανεί η αδυναμία τους και η ανικανότητά τους να κυβερνήσουν!

Η ΝΔ ψηφίζεται από τον λαό για να γίνει κυβέρνηση ή, στην χειρότερη περίπτωση,  αντιπολίτευση. Όχι δεκανίκι της όποιας κυβέρνησης.
Αυτά τα ονειρεύονται άλλοι!

Η ΝΔ επιβάλλεται να κάνει αντιπολίτευση και μάλιστα ακόμα πιο δυναμικά!

Αυτό ζητάει ο κόσμος της.
Αυτό θα την κάνει να ξεχωρίσει.
Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κάνει... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν ακόμα πιο σοβαρή, ελεγκτική και μαχητική αντιπολίτευση.

ΠΗΓΗ : http://koinos-topos.blogspot.com/2010/11/blog-post_25.html#ixzz16HZciKIE

ΣΧΟΛΙΑ

 1. deltakos avatar
  deltakos 25/11/2010 11:23:13

  ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ,ΕΝΤΑΥΘΑ.

  Οδηγίες προς Έλληνες που σκέφτονται να αναζητήσουν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό

  Η σοβούσα οικονομική κρίση, υπό καθεστώς νέας ξενοκρατίας, έχει προκαλέσει, ως γνωστόν, οργή, αηδία, απογοήτευση ή και κατάθλιψη στην πλειονότητα του ελληνικού λαού, που χωρίς να τολμά πλέον ούτε να ονειρεύεται, έχει μετατραπεί, σχεδόν ανεπαισθήτως, σε δέσμιο της παρασιτικής και ολιγαρχικής «ελίτ-αλύτ» της χώρας.

  Βεβαίως υπάρχουν και αρκετοί συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ονειρεύονται έναν καλύτερο, δικαιότερο, αξιοπρεπέστερα αλλά και – ει δυνατόν – «πολυπολιτισμικό» βίο κοσμοπολίτικων προδιαγραφών. Όχι ασφαλώς στην «ρατσιστική» Ελλάδα, που κατά βάθος απεχθάνονται και μισούν, ούτε όμως και στην «παρηκμασμένη» Εσπερία των ιμπεριαλιστών – καπιταλιστών, αλλά σε χώρες «εξωτικές» της Αφρικής και της Ασίας! Γι αυτούς τους ονειροπόλους συμπολίτες μας, που ασφαλώς δεν έχουν προσωπική εμπειρία για το τι ακριβώς συμβαίνει στις χώρες αυτές, εκδόθηκε προσφάτως ένας «οδηγός» (made in Germany) με συστάσεις, προτροπές και συμβουλές διαβίωσης στη νέα τους «πολυπολιτισμική» πατρίδα στη μακρινή Ανατολή. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω συστάσεις – δράσεις:

  1. Μη φοβάστε! Εισέλθετε παράνομα μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες σας στο Πακιστάν, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Αίγυπτο, στη Νιγερία, στη Σομαλία, στο Μπαγκλαντές, στο Μαρόκο, στην Αλγερία ή στην Τουρκία.

  2. Αδιαφορήστε για το διεθνές δίκαιο, τους νόμους για τη μετανάστευση, για το αν δεν έχετε βίζα ή για παρόμοιους γελοίους κανονισμούς.

  3. Όταν φτάσετε στην εξωτική χώρα προορισμού σας, απαιτείστε αμέσως από τις τοπικές υπηρεσίες δωρεάν ιατρική περίθαλψη για σας και την οικογένειά σας.

  4. Να επιμένετε ώστε όλοι οι υπάλληλοι του ταμείου ασφάλισης να μιλούν στη δική σας γλώσσα και στα νοσοκομεία να μαγειρεύουν φαγητά της χώρας σας.

  5. Να επιμένετε ώστε όλα τα έντυπα για συμπλήρωση, ερωτήσεις και ντοκουμέντα να είναι μεταφρασμένα στη δική σας γλώσσα.

  6. Να απορρίπτετε με έντονο τρόπο οποιαδήποτε κριτική για τον τρόπο συμπεριφορά σας με το να δηλώνεται κατηγορηματικά ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το δικό σας πολιτισμό και τη δική σας θρησκεία.

  7. Διατηρείστε οπωσδήποτε την εθνική σας ταυτότητα για σας και τα παιδιά σας. Να κρεμάσετε τη σημαία της πατρίδας στα παράθυρα του σπιτιού σας και στα αυτοκίνητά σας.

  8. Απαιτείστε να υπάρχει ένας τόπος λατρείας δίπλα στο σπίτι σας και σε κάθε περίπτωση σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της πόλης που ζείτε. Φροντίστε όμως να υπάρχουν δεκάδες παράνομες εκκλησίες – ορμητήρια σε νοικιασμένα υπόγεια και αποθήκες.

 2. deltakos avatar
  deltakos 25/11/2010 11:23:32

  9. Να μιλάτε παντού μόνο τη δική σας γλώσσα και να φροντίσετε τα παιδιά σας να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

  10. Απαιτείστε αμέσως και χωρίς όρους άδεια παραμονής, το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δίπλωμα οδήγησης και ότι άλλο νομίζετε. Να εκλάβετε την κατοχή τέτοιων εγγράφων σαν μια δικαίωση της παράνομης παρουσίας σας στις χώρες υποδοχής σας.

  11. Μην επιτρέψετε να γίνονται διακρίσεις σε βάρος σας. Απαιτείστε το δίκαιό σας και ζητάτε επίδομα τέκνων και άλλες κοινωνικές παροχές.

  12. Συνεργαστείτε με τοπικές «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ αμφιβόλου αξιοπιστίας ή ακόμη και με μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, που ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στη χώρα υποδοχής.

  13. Απαιτείστε οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί και τα δικαστήρια να σας αντιμετωπίζουν πάντα με ευγένεια και σεβασμό και να σας διατίθενται δωρεάν δικηγόροι και μεταφραστές. Διαφορετικά, να οργανώνετε δυναμικές πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στη χώρα υποδοχής και στους κατοίκους της, προκαλώντας ακόμα και χάος ή συγκρούσεις με τους γηγενείς.

  14. Να υποστηρίζετε ανεξαιρέτως τη βία ενάντια στους ντόπιους και στους μη χριστιανούς και ενάντια στην κυβέρνηση που επέτρεψε να εισέλθετε στη χώρα. Σε κάθε ευκαιρία δείξτε τη δύναμή σας και προβάλλετε θαρραλέα όσα σας επιβάλει η θρησκεία σας.

  Ασφαλώς, όσα αναφέρονται στον παραπάνω «οδηγό» φαντάζουν για κάποιους κακόγουστες αστειότητες, παρότι σε κάποιες χώρες της Δύσης αντανακλούν την ωμή πραγματικότητα. Άλλωστε το «καρτέλ των φιλάνθρωπων» δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει την Ελλάδα και ας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Ξέρουν πολύ καλά ότι άνθρωποι με τις δικές τους απόψεις σε χώρες όπως το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν εύκολα οδηγούνται στην κρεμάλα και η εφαρμογή όσων αναφέρονται στον «οδηγό» αποτελούν αιτία για διώξεις, φυλακίσεις ή και εκτελέσεις. Και επιπλέον στην Ελλάδα οι ιππότες του φιλανθρωπισμού έχουν ρόλο και λόγο, μια που μπορούν, με μεγάλη ευκολία, να υποσκάπτουν – υπό τον μανδύα των κακώς νοουμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων – τα θεμέλια του δικού τους έθνους-κράτους και της κοινωνικής συνοχής, προστατεύοντας ή και προτρέποντας πολλούς από τους παράνομους ισλαμοαφροασιάτες μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα να κάνουν ακριβώς όσα αναφέρονται σ’ αυτόν τον «οδηγό». Ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν κυβερνήσεις που είτε δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων είτε τους κλείνουν το μάτι συγκαταθετικά.

  olympia.gr

  http://tinyurl.com/39xnzrj

  • 11888 avatar
   11888 @ deltakos 25/11/2010 15:34:23

   Οτι να ναι.

 3. kiki avatar
  kiki 25/11/2010 11:39:45

  Οταν ξυπνησει η ωραια κοιμωμενη ,δεν θα υπαρχει τιποτα να υπερασπιστει.
  Καληνυχτα μας.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 25/11/2010 11:41:01

  Να μην το παρακάνω μελό, αλλά και ο Ρήγας Φεραίος διέπραττε ποινικά αδικήματα.

 5. TASSOS avatar
  TASSOS 25/11/2010 11:41:28

  Πίσω από τις "μαριονέτες" κρύβονται αδίστακτα κέντρα εξουσίας με υπηρέτες παντού απάτριδες και άθεους. Ο Σαμαράς το ξέρει καλά αυτό. Δεν έχει μεγάλη ευκολία κινήσεων. Ότι κάνει πρέπει να το κάνει με προσοχή γιατί αλλιώς.... Κέννεντυ, Γκιόλιας, Τάσος Παπαδόπουλος, Αραφάτ και πάει λέγοντας.

 6. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 25/11/2010 11:46:25

  Η κυβέρνηση μετά τις εκλογές, ισχυρίζεται προς κάθε κατεύθυνση ότι έχει τη συναίνεση των πολιτών. Ξέρει όμως ότι λέει ψέματα,. Γνωρίζει ότι δεν πείθει κανένα. Αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα ξεσκεπάζεται. καταλαβαίνει ότι η πολιτική που ακολούθεί είναι αδιέξοδη και οδηγεί στη καταστροφή.

  Η κυβέρνηση δεν ζητά συμπαραστάτες, αλλά συνενόχους.

  Ο Σαμαράς δεν έχει κανένα λόγο να τσιμπήσει. Έχει όμως χίλιους λόγους να κάνει σκληρή και ανελέητη αντιπολίτευση στη κυβέρνηση. Έχει χίλιους λόγους να ξεσκεπάσει τους καταστροφείς της πατρίδας. Έχει χίλιους λόγους να υψώσει τη φωνή και να δώσει ελπίδα.

  Θα είναι τραγικό η ΝΔ να συμπράξει με τη κυβέρνηση.

 7. spiros avatar
  spiros 25/11/2010 11:57:09

  Αγαπητοί φίλοι
  Ο Σαμαράς χαλάει την σούπα. Ξέρει πολλά και πρέπει να πεθάνει.
  Είναι αξιοπερίεργο πως κάποιοι που δεν ήθελαν να παραδεχθούν την καταδίκη του μηνμονίου σήμερα συγκρίνοντας την Ιρλανδία και εμάς συμπεραίνει:
  1. Δεν έγινε καμμιά διαπραγμάτευση. Ο Σαμαράς δικαιώνεται!!
  2.Διατήρησαν τον μικρό ΦΠΑ παρά την επίμονη θέση των Γερμανών και Γάλλων . Αντίθετη πορεία για την Ελλάδα.
  3. Ανάπτυξη 1,75% στην Ιρλανδία , ΥΦΕΣΗ στην Ελλάδα . Άρα το μίγμα της πολιτικής Σαμαρά δικαιώνεται.
  4.Διατήρησαν τον συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων 12,5% σε αντίθεση με την Ελλάδα που ανήλθε στο 45%
  Άρα οι Ιρλανδοί προσπάθησαν να μην ανακόψουν την αναπτυξιακή πορεία τους και διευκολύνουν τις επιχειρήσεις ώστε να μην αυξήσουν την ανεργεία άρα και την φτώχεια.
  Το σημαντικότερο! Απέδειξαν ότι πράγματι ξέρουν να πολεμούν για την ελευθερία τους. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε καλά την υποδούλωση και το ξεπούλημα.
  ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ spiros 25/11/2010 18:14:50

   Πάντως φίλε μου, είναι πολύ λυπηρό να διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα πάσχει από υποτέλεια και ανάλογα σε μέγεθος έθνη όπως οι Ιρλανδοί να μας βάζουν τα γυαλιά

 8. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 25/11/2010 12:02:25

  Ο Σαμαράς και η ΝΔ θα πρέπει να αφήσουν το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη ψεύτικη "κυρία" μκαι τα τσιράκια της που στερούνται θάρρους και αξιοπρέπειας, καθώς και το Κουβέλη με το Ψαριανό, να "αντιμετωπίσουν" τη κρίση που περνά η χώρα. Άλλωστε το θεωρούν και "πατριωτικό" τους καθήκον.

  Ο Σαμαράς θα πρέπει να υψώσει τη φωνή και να ενημερώσει το λαό για τεκταινόμενα στη Θράκη στο Αιγαίο και τη Κύπρο.

  Η οικονομία ότι και να γίνει, κάποια στιγμή θα ανακάμψει όπως και έγινε και στο παρελθό. Όπου μπει όμως υπογραφή για παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα, ή ότι χαθεί εξ αιτίας των ανεξέλεγκτων ενεργειών της κυβέρνησης και της μυστικής διπλωματίας ερήμην της βουλής και των κομμάτων, θα έχει χαθεί δια παντός.

 9. Orestios avatar
  Orestios 25/11/2010 13:11:18

  Η κυβέρνηση φοβάται την Δημοκρατία.
  Το θέμα αυτό είναι βαθιά ιδεολογικό.
  Ο Σοσιαλισμός χαρακτηρίζεται από την εγγενή απέχθεια σε κάθε τί δημοκρατικό, γιατί απεχθάνεται την κριτική θεωρώντας αυθαίρετα πως έχει την απόλυτη γνώση και τις απόλυτες λύσεις.
  Η παρανοϊκή αυτή θεώρηση είναι που προκαλεί τα γνωστά σε όλους σοσιαλιστικά επιτεύγματα, όπως συμβαίνει στα περίφημα ανελεύθερα και δικτατορικά σοσιαλιστικά κράτη που όλοι ξέρουμε.
  Το όραμα της κυβέρνησης και του "πιο σοσιαλιστή| GAP, γιατί από εκεί πηγάζουν όλες αυτές οι θεωρήσεις, είναι η πλήρης ανελευθερία, η υποδούλωση στα κελεύσματα του (ακόμη και στα πιο παράλογα), η προστασία της πολιτικής του από κάθε κριτική, η τρομοκράτιση, η ποινικοποίηση κάθε εναλλακτικής πρότασης και τέλος η καθιέρωση μιας προσωπολατρικής πρακτικής που θυμίζουν παροχημένα Σοβιέτ ή Βορειοκορεάτικες τριτοκομικότητες.

 10. TASSOS avatar
  TASSOS 25/11/2010 13:27:18

  Ο Σαμαράς είναι "στη γωνία" μόνο από τους νεκροθάφτες της χώρας. Εκατομμύρια Έλληνες είναι με το μέρος του. Αρκετοί δε από αυτούς αντιλαμβάνονται πόσο λεπτό είναι το σχοινί πάνω στο οποίο ακροβατεί.

 11. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 25/11/2010 14:11:09

  Να πει μόνο την αλήθεια ο Σαμαράς... Μην μας γεμίσει φούμαρα και μετά μας γυρίσει τις πλάτες... Ειλικρινά, αν υπάρχει μια φωνή ελπίδας σ' αυτή τη σκοτεινιά που έχει πλακώσει την πατρίδα μας, αυτή είναι του Αντώνη!

 12. Νίκος avatar
  Νίκος 25/11/2010 14:54:04

  Έτσι, εδώ σε λίγο το να λέει κανείς ότι είναι Έλληνας θα ποινικοποιηθεί, καθ' οτι, το να είναι Έλληνας κανείς είναι αντιπαραγωγικό. Τα πάντα για την εξουσία και την εξ΄αυτής εκπορευόμενη μάσα.

 13. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 25/11/2010 16:21:26

  Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ : Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΤΟ 2011 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ : ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΡΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ : ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ 1.9 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗ Ν.Δ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Ν. Δ. ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν ΟΔ Ρ Ο Μ Ο Σ. Η Μ Ο ΝΗ ΟΡΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ.

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ ΓΙΩΡΓΟΣ 25/11/2010 19:01:00

   ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!! Ετσι οπως στην Τουρκια ο Ερντογαν και ο Βικτωρ Ορμπαν στην Ουγγαρια (οπου κι εκει τα εγχωρια και διεθνη ΜΜΕ τον λιθοβολουσαν ανελεητα..)

 14. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 25/11/2010 18:13:11

  Αυτά τα ονειρεύονται εκτός από τα ΜΜΕ των πασόκων και οι Αλαφουζαίοι της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ

 15. QuaSimodos avatar
  QuaSimodos 26/11/2010 01:01:20

  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ;;; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!
  Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου τι χρειαζόμαστε το ΝΑΤΟ; Ακριβώς αυτό το ερώτημα προσπαθεί να απαντήσει το νέο στρατηγικό δόγμα που αξιολογεί τις πολύ διαφορετικές πια απειλές που έχει η ανθρωπότητα, που έχουν οι χώρες μας. Θέματα όπως, τι σημαίνει για την ασφάλειά μας η κλιματική αλλαγή; Τι σημαίνει για την ασφάλειά μας η μεγάλη ροή προσφύγων; Οι ανισότητες που υπάρχουν κοινωνικές και οικονομικές; Η έξαρση του φονταμενταλισμού, οι ακραίες πολιτικές θέσεις - κινήματα ανά τον κόσμο;
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!!!
  ΤΙ ΑΛΛΟ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ!!!

 16. ANNITA avatar
  ANNITA 26/11/2010 10:23:30

  τι λένε οι άνθρωποι και δεν τους πνίγουμε;Πρέπει; τι θα πει πρέπει, να συμφωνούμε όλοι στις εκάστοτε αποφάσεις που πνίγουν τον κόσμο;Δε κατάλαβα...δεν έχουμε πια λόγο διαφωνίας;δεν ακούγεται η άποψή μας; τότε δεν τους δώσαμε ακόμα ένα γερό μάθημα.Και τολμώ να πω ότι μας θεωρούν απίστευτα ηλίθιους και μιάσματα της κοινωνίας σε κάθε αντίρρηση που εκφράζουμε γι αυτό δεν μας παίρνουν στα σοβαρά, απαξιούν νάρθουν κοντά ΣΤΟ ΛΑΟ.Απαξιούν ν ακούσουν τα προβλήματά μας, απαξιούν να δούν ότι υπήρχαν κ.α δρόμοι εκτός μνημονίου χωρις να καταρρακώσουν τον κόσμο.Γιατί πολύ απλά Η ΚΑΡΕΚΛΑ της αρχηγίας είναι γλυκιά και η ΚΑΡΕΚΛΑ της παντοδυναμίας ακόμα πιο γλυκιά.Ολες οι άλλες πολιτικάντικες φράσεις και εκφράσεις είναι απλά μπανανόφλουδες που τις πατάμε και τρώμε τα μούτρα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.