Κομμουνιστική Τάση: Σύντροφοι αλαζόνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε δυο-τρεις
26/02/2015 19:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κομμουνιστική Τάση: Σύντροφοι αλαζόνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε δυο-τρεις

Σφοδρή επίθεση σε μέλη άλλων τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η συνιστώσα Κομμουνιστική Τάση του, κατηγορώντας για αλαζονεία όσους σπεύδουν να απαξιώσουν την δυναμική τους.

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα marxismos.com χρησιμοποιούν σκληρά λόγια, χαρακτηρίζοντας ως απολογητές όσους στηρίζουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά γράφουν:

“Οι απλοί αριστεροί αγωνιστές επιβραβεύουν το θάρρος και την έγκαιρη και τεκμηριωμένη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης στη συμφωνία της ταπείνωσης. Δυναμώνουν ώρα με την ώρα τη φωνή της. Συσπειρωθείτε τώρα και στηρίξτε ενεργά την Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ!

Ορισμένοι σύντροφοι ή «σύντροφοι» (ας αυτοπροσδιοριστούν όπως εκείνοι νομίζουν) απολογητές της κυβέρνησης, εμφανώς αμήχανοι για την ολοένα αυξανόμενη απήχηση που έχει η έγκαιρη, τολμηρή και ξεκάθαρη εναντίωση της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη συμφωνία της ντροπής, προσπαθούν να μας απαξιώσουν, μιλώντας για «2-3 άτομα..». Αρκεί να τους θυμίσουμε ότι η Κομμουνιστική Τάση στα πρώτα κιόλας βήματά της το 2013, είχε καταθέσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ένα εναλλακτικό κείμενο υπογεγραμμένο από 300 μέλη του κόμματος, από 65 διαφορετικές Οργανώσεις Μελών, εκλέγοντας δύο μέλη στην Κεντρική Επιτροπή και αργότερα, στη συνδιάσκεψη της Νεολαίας ένα μέλος στο Κεντρικό της Συμβούλιο.

Ενημερώνουμε τους αλαζόνες που μιλούν απαξιωτικά για το «μέγεθος» της Κομμουνιστικής Τάσης, ότι πριν ακόμα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που σηματοδοτούν μια εκτόξευση της πολιτικής της απήχησης, η Τάση είχε πολλαπλασιάσει τη δύναμή της, αποκτώντας παρουσία σε ακόμα περισσότερες Οργανώσεις Μελών και πόλεις της χώρας. Ας μη συνεχίσουν λοιπόν να μιλούν για «2-3 άτομα», γιατί εκτίθενται. Η επιβεβαίωση των ιδεών και των θέσεων της Κομμουνιστικής Τάσης μετατρέπεται γοργά σε αριθμητική ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους φίλους και συντρόφους για την πολιτική στήριξη και αποδοχή των θέσεών μας! Του καλούμε τώρα να κάνουν το επόμενο αναγκαίο βήμα και να στηρίξουν ακόμα πιο ενεργά την Κομμουνιστική Τάση. Γιατί οι σωστές ιδέες και θέσεις είναι αδύναμες χωρίς οργάνωση και δράση.

- Συσπειρωθείτε - οργανωθείτε στην Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, δυναμώστε τη συνεπή και ανυπότακτη φωνή της!

- Παλέψτε μαζί μας για το ξερίζωμα των Μνημονίων και του καπιταλισμού, για να ανοίξει ο δρόμος για τη νίκη του σοσιαλισμού στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη!”

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mind the G.A.P. avatar
    Mind the G.A.P. 27/02/2015 00:35:44

    Τραγέλαφος

  2. Παράξενος avatar
    Παράξενος 27/02/2015 13:02:10

    Μπορεί στη Σοβιετική Ένωση το όνειρο να κράτησε λίγο αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Κάποια μέρα η πραγματικότητα θα υποκύψει στην ιδεολογία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.