Κομματικά καθοδηγούμενη από τον Τσίπρα η ΕΡΤ λέει τώρα ο Λαφαζάνης!
24/08/2015 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κομματικά καθοδηγούμενη από τον Τσίπρα η ΕΡΤ λέει τώρα ο Λαφαζάνης!

Τώρα που ο Λαφαζάνης χώρισε τα τσανάκια του από τον Τσίπρα λύθηκε το στοματάκι του και καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι έχει την ΕΡΤ κομματικά καθοδηγούμενο μαγαζάκι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας στηλιτεύεται το γεγονός ότι η ΕΡΤ αποκλείει τις τελευταίες μέρες τους εκπροσώπους του νέου κόμματος του Λαφαζάνη.

Όταν βέβαια όλοι αυτοί ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς μας τα έλεγαν και δε σήκωναν μύγα στο σπαθί τους όταν κάποιοι άλλοι κατήγγειλαν τον Τσίπρα ότι θέλει να φτιάξει δικό του μέσο προπαγάνδας και δικό του κομματικό στρατό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με προμετωπίδα μια κυβερνητική ΕΡΤ που τελικά απλά θα αναπαράγει τις παθογένειες του παρελθόντος. Τότε όλοι τους ήταν …στα κάγκελα. Τώρα που λούζονται τα έργα τους κελαηδάνε αλήθειες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

«Δεύτερος αποκλεισμός της «Λαϊκής Ενότητας» από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ

Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την πρώτη στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας».

Το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη να εκπροσωπείται σε όλες τις πολιτικές εκπομπές είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. victoria (true) avatar
  victoria (true) 24/08/2015 17:19:39

  Δεν του αρέσουν τα αποτελέσματα της υπονόμευσης των θεσμών... της κακιάς αστικής δημοκρατίας... Αμ αυτό ήταν πάντα το πρόβλημα κυρ-Παναγιώτη μας. Πως όταν δεν υπάρχει έλεγχος, φειδώς, κάποια σοβαρότητα, όταν υπονομεύονται οι θεσμοί, υπονομεύονται και το εναπομείναν μπάχαλο είναι για ΟΛΟΥΣ. Αργά ή γρήγορα.

 2. Διογένης avatar
  Διογένης 24/08/2015 17:52:34

  Α, ναι; Και επίσης, Λαφαζάνη, οι εκλογές θα γίνουν υπερβολικά γρήγορα. Αλλά, ουπς, γιατί δεν είχες την ίδια γνώμη και για το δημοψήφισμα;

 3. Πολύτεκνος avatar
  Πολύτεκνος 25/08/2015 13:16:24

  Πότε το διαπίστωσε αυτό ο Κος Λαφαζάνης ;; Αν τό ΄ξερε νωρίτερα γαιτί δεν το κατήγγελε τότε ; Κατάπτυστο. Αν το ανακάλυψε τώρα εγείρονται ερωτήματα: 1ον Αληθεύουν τα καταγγελλόμενα ; 2ον Ή δίνει βορά όπως και στο εν λόγω άρθρο που υιοθετεί την άποψη οτι αυτό πάντα το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ; 3ον Σε μια νύχτα μετετραπη η ΕΡΤ σε κομματικό όργανο ; Αντιθέτως εγώ βλέπω οιτ η ΕΡΤ κρατά μια ουδετερόταη στάση από την ημέρα που επαναλειτούργησε, και αν το κάνουν απο δημοκρατικότητα εύγε άν πάλι το κάνουν γιατί φοβούνται νέο μαύρο από μια επάνοδο των "μαυριστών" κατανοητό. Το αποτέλεσμα είναι οτι έτσι η αλλιώς η ΕΡΤ είανι ουδέτερη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.