06/10/2007 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κομμένα τα «μοντέλα» με ...κινητόΑναστάτωση πληροφορούμεθα ότι επικρατεί σε ορισμένους «χάϊ» (ή «χάλι», πάντα τα μπερδεύω) κύκλους πολιτικών και επιχειρηματιών. Γνωστό και λαμπερό μοντέλο πιάστηκε από τη δίωξη ναρκωτικών μαζί με «επιχειρηματία» στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν όλα τα σύνεργα της «δουλειάς». Τώρα εκτός της ίδιας αγωνιούν και οι νυκτερινές παρέες της που έχουν …σύζυγο με περιουσία να τους περιμένει στο σπίτι.

Σιγά την «είδηση» θα μου πείτε. Δεν είναι η πρώτη που έπεσε στην παγίδα του δήθεν modeling και κατέληξε να σνιφάρει ατέλειωτες γραμμές κόκας για να αντέξει τις «εξωτικές νύκτες» με στρεσαρισμένους επιχειρηματίες. Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι τελευταίοι αγωνιούν μήπως δημοσιευθεί το περιεχόμενο του κινητού της κοπέλας.

Το θέμα είναι ότι η δραστήρια μοντέλα εμφανιζόταν τακτικά στο πάνελ γνωστών «λαϊφστυλάδικων» εκπομπών δίνοντας... συμβουλές στα νέα κορίτσια για το πως θα μπουν στον χώρο της …μόδας. Επειδή όμως στην υποανάπτυκτη Ελλάδα βιομηχανία μόδας δεν υπάρχει, η τηλεόραση μόνο έναν στόχο εξυπηρετεί. Να γίνει η μοντέλα γνωστή στους κύκλους της «καλής Αθήνας». Κάτι σαν «νυφοπάζαρο» δηλαδή, με πολλές προεκτάσεις, αλλά και …ποινικές συνέπειες ορισμένες φορές. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι ξέρουν πως περί αυτού πρόκειται. Οι κοπέλες που ξεροσταλιάζουν στα πάνελ για να τις δουν, οι μαμάδες που τις σπρώχνουν εκεί και όχι στα σχολεία, για να βρουν «ένα καλό γαμπρό» και να μην πάνε χαμένα τα «κάλλη» τους, ξέρουν που αποσκοπούν πραγματικά οι «συμβουλές μόδας». Οι λίγες και εξυπνότερες θα πετύχουν τον «καλό γαμπρό» που θέλει το «γνωστό top model» ως απαραίτητο διακοσμητικό της βίλας του στην Εκάλη. Οι άλλες θα καταλήξουν να λάμπουν μόνο στα φλας των παπαράτσι που κυνηγούν τους νυκτερινούς ανιδιοτελείς έρωτες μερικών πρώην καταχρεωμένων που έγιναν ξαφνικά μεγαλοπαράγοντες χάρις στο Χρηματιστήριο και επειδή έβαλαν σινιέ κουστούμι. Στον απατηλό κόσμο της τηλεόρασης όλα μεταλλάσσονται στο αντίθετο αυτού που είναι.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. fantomas avatar
    fantomas 07/10/2007 13:39:31

    . ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΕΙΣ ΘΕΛΩ !

  2. Nada avatar
    Nada 08/10/2007 18:28:22

    Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στις εκπομπές του Θέμου -μεταξύ άλλων- εμφανιζόταν το κορίτσι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.