#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/02/2010 19:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΚλαυσίγελωςΤι έγινε βρε σεις;
Ανησύχησε η ολιγαρχία για την Πατρίδα ;;;
Tς,τς,τς,..
Να δω τον Ρισάρ και όλο το παγκοσμιοποιητικό συνονθύλευμα να γράφει Θούρειους για την  συσπείρωση όλης της Χώρας κατά των «κερδοσκόπων» τού Εξωτερικού και τί στον κόσμο..
Μέχρις πριν από 5 μέρες «φταίγαμε όλοι»...
Τώρα «Ομπρός για την Ελλάδα»…
Κλαυσίγελως

Σπύρος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 03/02/2010 19:20:59

  Οχι φίλε, χεσμένη την έχουν, απλά ανησυχούν γιατί τελειώνουν τα πρόβατα και δεν υπάρχει μαλλί...δύσκολο ο γέρο λύκος να αλλάξει συνήθειες, τρομερότερο όμως να αναγκαστεί να δουλέψει όταν έχει μάθει σε θυσίες ...των άλλων...

 2. Orestios avatar
  Orestios 03/02/2010 20:33:43

  Δυστυχώς Σπύρο, η όλη παράσταση είναι πραγματικός κλαυσίγελως.
  Το καλύτερο είναι πως μετά από τόσο κοπετό η διαφθορά θα κάνει θραύση.

 3. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/02/2010 21:07:35

  Υπάρχουν φιλέτα ακόμα. Αυτά κυνηγάει η Ολιγαρχία μέσα στην κρίση.

  Ο Χατζηνικολαόυ είπε σήμερα, αυτολεξεί, "Αυτή η άχρηστη έκταση, ανάμεσα Βουλιαγμένης και Λαγονήσι, που είναι όλο βράχια μωρέ, ΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΕΙ. Να πουληθεί σε πλούσιους, ξέρετε πόσοι πλούσιοι υπάρχουν παιδιά, που θέλουν θέα στη θάλασσα; Οι θυρίδες των τραπεζών είναι γεμάτες τούβλα, μετρητά. Δεν νοιάζεται ο άλλος για τον τόκο, μαύρα είναι, έχει γλυτώσει την εφορία. Να τού δώσουμε το δικαίωμα να τα "ασπρίσει", αγοράζοντας οικόπεδο χωρίς Πόθεν Έσχες, και να ωφεληθεί ταυτόχρονα το κράτος. Ναι μωρέ παιδιά τι τα θέλουμε τα παλιοβράχια, που λέει είναι δασική περιοχή;"

  Κάποιος είχε χαρακτηρίσει τον Χ''νικολάου "δομικό στοιχείο του Συστήματος". Αποδεικνύει πως είναι.
  Κατ' αρχήν, η περιοχή ήταν όντως κατάφυτη. Είχε καεί και έμεινε "βράχια" πριν ο γέρος Καραμανλής ανακοινώσει την κατασκευή της οδού Αθηνών-Σουνίου, από τους οικοπεδοφάγους της εποχής.
  Η "πρόταση" είναι ο ευσεβής πόθος κατασκευαστών και άλλων αεριτζήδων.

  Αλλά υπάρχει και η λεγόμενη "συνέχεια του αδόμητου τοπίου". Του έχει μιλήσει κάποιος γι' αυτό;
  Η κα Μπιρμπίλη ξέρει τι είναι;

  Και αν είναι να πουληθούμε σε εγκληματίες, να χορηγήσουμε ασυλία, γιατί να μην γίνουμε φορολογικός παράδεισος για Κολομβιανούς βαρώνους της κόκας;

 4. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 04/02/2010 09:08:01

  Richard,clochar,cochemar(εφιάλτης)εφ'ώ καθείς ετάχθη!Μην το ψάχνεις φίλε.Οσο γιά τον Λαλάκη,τι να του πείς;Είναι τόσο βλαχομπαρόκ,που νομίζει ακόμα(τόσα χρόνια στην πρωτεύουσα),ότι με πορ...ές βάφονται αβγά.

 5. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 04/02/2010 09:14:55

  Pardon chers amis!!!Το σωστό είναι,cauchemar(εφιάλτης).Μ'έφαγε η βιασύνη.Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/02/2010 09:24:36

  Δυστυχώς, εκτός από εμάς και τα θηλυκά μας, το μόνο που έχει μείνει είναι οι βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες και παραλιούλες.

  Η Μπιρμπίλη τι νομίζετε χαρίζει με τις όμορφες ΑΠΕ της; Ελληνική γή. Τις κουφογραμές της φαντασίας μας. (Όχι απλά "χαρίζει", μας χρεώνει κι από πάνω για να τα χαρίσει! -- εκτός αν η παρέα έχει βρει πίσω πόρτα για κικμπακς...)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.