02/10/2008 15:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κι εσύ Βρούτε;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε το πρωί από το σταθμό του (Real Fm) ότι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο κ. Ρουσόπουλος έχει δύο επιλογές: ή να μιλήσει δημοσίως για όσα του καταμαρτυρούν, ή να ...παραιτηθεί. Δεδομένου ότι μέχρι πρότινος ο κ. Χατζηνικολάου «έπαιζε Ρουσόπουλο» (Μάρα Ζαχαρέα κλπ) να θεωρήσουμε ότι αναμένεται κίνηση εκτόνωσης της κατάστασης;

Εκτός των εκλογικών μεθοδεύσεων, για τις οποίες επικρίνεται σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χθες ένα αναληθές δημοσίευμα στο «Ποντίκι» κατάφερε να στρέψει όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ εναντίον του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη έγινε σύσκεψη έξι κορυφαίων στελεχών (Ντόρα, Αβραμόπουλος, Μειμαράκης, Κακλαμάνης Σπηλιωτόπουλος) με θέμα πως θα φάνε τον Καραμανλή. Το κάρφωσε όμως η Ντόρα στον ...Καραμανλή κι έτσι το πραξικόπημα ματαιώθηκε. Ο λόγος για τον οποίο χρεώθηκε το δημοσίευμα στον κ. Ρουσόπουλο είναι οι στενές του σχέσεις με τον εκ των εκδοτών της εφημερίδας Αντώνη Δελλατόλα.

Η γνώμη μας πάντως είναι πως το δημοσίευμα είναι και πολύ χοντροκομμένο και πολύ περίεργο. Και αν όντως η έμπνευση προέρχεται απ το Μαξίμου, τότε το έχουν χάσει εκεί πέρα τελείως και να δούμε τι θα γίνει. Παίζονται πάντως πολλά παιχνίδια και θα σας κρατάμε όσο μπορούμε ενήμερους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αρις avatar
  Αρις 02/10/2008 15:40:33

  Έχει ξεφύγει τελείως ο Ρουσόπουλος....
  Ή μήπως η Ντόρα το έβγαλε το παραπολιτικό?
  Για σκεφτείτε το....έτσι όπως παρουσιάζεται... όλη η κυβέρνηση έχει κοινό σχέδιο εξόντωσης του Καραμανλή εκτός από το Ρουσόπουλο και τη Ντόρα που "έτυχε φαίνεται να είναι εκεί και δεν μπόρεσε να φερει το βάρος της συνωμοσίας και το κάρφωσε..."
  Μερικοί είναι για γέλια η μάλλον για κλάματα

 2. Δαιλάκης avatar
  Δαιλάκης 02/10/2008 15:43:48

  Αντώνης Δελλατόλας και κουρήδες με διάφορα σενάρια θα στηρίξουν την κυβέρνηση. Αυτά θέλουν οι Έλληνες. Όταν ο Γιώργος είπε ότι τον υπονομεύουν οι Λαμπράκηδες κέρδισε την προεδρία. Έτσι έγινε και με τις φωτιές (ασύμμετρη απειλή!) Τώρα το σίγουρο σενάριο είναι ο αγωγός και οι Αμερικάνοι. Και θα πετύχει! Ένας λαός για πολλά γέλια! Νομίζει ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον του!

 3. Γιώργος avatar
  Γιώργος 02/10/2008 15:45:57

  Ο Ρουσόπουλος έχει ήδη παραιτηθεί. Γι' αυτό και δεν εμφανίζεται καθόλου. Ίσως να φύγει με έναν προσχηματικό ανασχηματισμό που θα γίνει μόνο για να φύγει ο Ρουσόπουλος. Α ναι ... και να συνεχίσει η εντολή στην κυβέρνηση ...

 4. Πάνος avatar
  Πάνος 02/10/2008 15:47:10

  Πληροφορίες λένε ότι ήταν και ο Στυλιανίδης!!!!!

 5. ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ avatar
  ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ 02/10/2008 15:58:18

  ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ...

  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑCIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ...

  ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ...

  ΚΑΦΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ.

 6. Helmut avatar
  Helmut 02/10/2008 16:00:04

  Γενικά τα τρωκτικά θέλουν προσοχή....

 7. Αρις avatar
  Αρις 02/10/2008 16:03:38

  Προς το παρόν το μόνο σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή το οποίο είναι άκρως επιτυχημένο και μάλιστα σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτό του Ρουσόπουλου

 8. Xase avatar
  Xase 02/10/2008 16:08:34

  Καλα και ο Σπηλιωτοπουλος ειναι κορυφαιο στελεχος της ΝΔ; Δηλαδη εδω γελανε ετσι φακτορα; Αλλα και η Ντορα με τον Σαμαρα;;;;
  Μου θυμιζει το τραγουδι του Σαββοπουλου που κανει παρεα η παρθενα με τον σατανα.

 9. bill avatar
  bill 02/10/2008 16:17:55

  δεν πάει σε εκλογές γιατί ο γαλάζιος συρφετός δεν έχει ακόμη χορτάσει….

 10. Ποντικός avatar
  Ποντικός 02/10/2008 16:51:03

  Όλο το "πολιτικό-δημοσιογραφικό" κατεστημένο, ακολουθούμενο από δήθεν "ελεύθερους" bloggers ζήτησαν και πέτυχαν να παραιτηθεί από τη δουλειά της η σύζυγος του Ρουσόπουλου, επικαλούμενοι το "ηθικό ασυμβίβαστο".
  Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι έβαλαν στο στόχαστρο τον "κουμπάρο" του Ρουσόπουλου Δελατόλλα.
  Άντε γρήγορα γιατί ακολουθούν οι "συμπέθεροι", οι "γείτονες", οι "γνωστοί" και οι "λοιποί συγγενείς" του Ρουσόπουλου.
  Έγγραψε μία ΠΑΠΑΡΑ ο Δελατόλλας και την φορτώνουν στο Ρουσόπουλο οι κομπλεξικοί "δημοσιογράφοι"
  Άντε με το καλό να επανέλθουμε στην μετεμφυλιακή εποχή, όπου την πλήρωνε ο γιος ή ο εγγονός γιατί ο πατέρας ή ο παππούς θεωρούνταν "κομουνιστής"

 11. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 02/10/2008 17:06:13

  @Xase
  Πολύ πετυχημένη αναφορά. Βαθύ και προφητικό το άσμα. Αξίζει νομίζω μια αναφορά και στα υπόλοιπα:

  Ολαρία-Ολαρά
  χιόνι (σκάνδαλα, αντιλαϊκά μέτρα, χρηματοπιστωτική κρίση) πέφτει από ψηλά
  χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας (όπου όλοι εργάζονται ακατάπαυστα, υλοποιώντας την εντολή: δουλειά, δουλειά, δουλειά)
  και το άρρωστο σκυλί μας (Μαξίμου - ιδιοκτήτης το κατεστημένο) ξεψυχά
  Ολαρία-Ολαρά
  μαύρο ντύμπανο χτυπά (Μπίλντερμπεργκ)
  τα παιδιά (ΝΑΤΟ, ΕΕ) που αγαπούν τα στρατιωτάκια (151) τ΄αλογάκια (ΚΚ) και τα ξύλινα σπαθιά (Αλογοσκούφης) βρικολάκιασαν (Τατούλης) σε τούτα τα στιχάκια (έδρανα της Βουλής), έλα μέσα (στο σπίτι του Σαμαρά) και μίλα πιο σιγά (στο μαγνητόφωνο του Δελλατόλα).
  Ολαρία-Ολαρά
  δάγκωσε με πιο βαθιά (δημοσκοπήσεις)
  Αχ, ο Όλιβερ Τουίστ (Παπανδρέου) και ο Χίτλερ (μη λέμε ονόματα και προσβάλουμε κάποιον) του χαϊδεύει τα μαλλιά (σχέδιο Ανάν)
  διαμαντένιο δαχτυλίδι του φοράει και πετούν αγκαλιασμένοι μακρυά (στα αζήτητα της κομματικής ανακύκλωσης)
  Ολαρία-Ολαρά με σουραύλια (ΔΕΘ) και βιολιά (συνεδρίαση κεντρικής επιτροπής)
  θα βρεθούμε όλοι μαζί στο πανηγύρι (επερχόμενες εκλογές) θα ΄ναι όλη η παλιά μας συντροφιά (μείον όσοι δεν επανεκλεγούν)
  και θα πιούμε από το ίδιο το ποτήρι (εκλογικό αποτέλεσμα) και την πιο πικρή γουλιά (εκλογική ήττα)
  Ολαρία-Ολαρά
  γύρω - γύρω τα παιδιά (στο σπίτι του Σαμαρά)
  ο μαρκήσιος Ντα Σαντ (Μεϊμαράκης, Αβραμόπουλος) μ΄ένα χίπη (Σπιλιωτόπουλος, Κακλαμάνης)
  ο φονιάς (Ρουσοπουλος) με το Θύμα (τελευταλια αξιοπιστία της κυβέρνησης) αγκαλιά
  ο γραμματέας (...συμπληρώστε......) μαζί με το αλήτη (περιπτεράς που πουλάει χαρτόσημα για συμβολαιογραφικές μεταβιβάσεις)
  και η παρθένα με το Σατανά (τα είπε ο Xase, αλλά ενώ ο σατανάς είναι ένας, οι παρθένες στέκονται στην ουρά)
  Όλα είναι μακρινά (πρώτη τετραετία) κι ευτυχισμένα (λαός)
  και το χιόνι πέφτει από ψηλά (Βατοπαίδι μεριά)
  τα ζευγάρια στροβιλίζονται πιο πέρα (ΓΑΠ - Βενιζελος, Αγγελοπούλου - Βγενόπουλος, Τσίπρας-Καρατζαφέρης) και η κοπέλα μου αστράφτει από χαρά (Μάθιου Νίμιτς)

  Είναι απόλυτα κατανοητό ότι μουσική του Σαββόπουλου θα ακούει από τα στελέχη της ΝΔ. μόνο ο κ. Βουλγαράκης στο μέλλον, αν και θα προτιμίσει μάλλον το λαϊκό τραγούδι που λέει: "καθένας έχει και τον καημό του, έτσι είμαστε όλοι εμείς οι ναυτικοί".

 12. Le canard avatar
  Le canard 02/10/2008 18:06:22

  Ο Δελατόλας δεν βγάζει και την επίσημη εφημερίδα του Παναθηναϊκού;

 13. φιλος avatar
  φιλος 02/10/2008 18:29:07

  Le Canard, λες να αδέιάζουν τον Ρουσόπουλο και οι Βαρδινογιάννηδες;

 14. Xase avatar
  Xase 02/10/2008 19:36:10

  @ Μποτιλια
  Δυο κουβεντες ειπα και τις εκανες μια θαυμασια εκθεση ιδεων. Εισαι πρωτος.

 15. ntinos avatar
  ntinos 02/10/2008 20:46:48

  @ Δαιλάκης 2

  Ένας λαός για πολλά γέλια! Νομίζει ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον του!

  Δηλαδή δε συνομωτούν;;;;

  Αν σε πάρουν χαμπάρι φουκαρά μου μερικοί ότι τα λες αυτά, δε θα σε αφήσουν σε χλωρό κλαρί, θα σε κυνηγάνε από topic σε topic :)

 16. osaperas avatar
  osaperas 02/10/2008 20:50:33

  Προσπαθούμε να βρούμε τι θα κάνει ο Καραμανλής (εκλογές-ανασχηματισμό κλπ ή εάν θα διώξει το Ρουσόπουλο) με βάση τη κοινή λογική.
  Ξεκινάμε από κάποια στοιχεία και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε κάποια "λογικά" συμπεράσματα.
  Μα, υπάρχει λογική στη πολιτική ζωή του τόπου μας. Είναι λογικά αυτά που έχει κάνει στο διάστημα της θητείας του ο Καραμανλής (ή πιο παλιά ο Σημίτης); Μία σειρά από παράλογες ασύνδετες ακαταλαβίστικες ενέργειες χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση μας και πολύ περισσότερο τον ίδιο μας τον λαό, ο οποίος από το πρωί μέχρι το βράδυ διαμαρτύρεται για τη ποιότητα της ζωής του και εκλέγει σε σταθερή βάση στη Βουλή ότι χειρότερο και διεφθαρμένο υπάρχει στην χώρα μας. Είναι λογικό αυτό;

 17. potamiotis avatar
  potamiotis 02/10/2008 21:32:24

  ...ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΧΑΟΣ"ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΧΑΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΝΛΗ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΪΤ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ

 18. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 02/10/2008 23:00:37

  Αν έγραφε ο Δελατόλας για Ντόρα, Σαμαρά, Μειμαράκη και Αβραμόπουλο το σχόλιο θα γινόταν πιστευτό και θα θύμιζε το Γεύμα των Τεσσάρων που η κλήρωση, ναί η κλήρωση, έβγαλε Σημίτη.
  Το να χώσει όμως μέσα Κακλαμάνη (από που ώς πού;) και τον Άρη τότε δύο τινά συμβαίνουν

  ή όντως έγινε η συνάντηση αλλά μόνο με τους τέσσερις και κατατάσουμε την είδηση στη φαιά προπαγάνδα,

  ή δεν έγινε ή συνάντηση, καρφώνουμε τους ανατροπείς του Καραμανλή, δηλαδή όσους κράζουν δημοσίως τον Ρουσόπουλο (εκεί κολλάει και ο Κακλαμάνης) και κατατάσουμε την είδηση στην μαύρη προπαγάνδα.
  Σε κάθε περίπτωση το άρθρο είναι "δια χειρός" Ρουσόπουλου.

 19. Factorx avatar
  Factorx 02/10/2008 23:09:35

  Το άρθρο γραφτκε για να πειστεί ο Καραμανλής για το σχέδιο ανατροπής και να παει για εκλογές. Κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο

 20. Factorx avatar
  Factorx 03/10/2008 10:57:19

  Προσέξτε πως παρουσιάζει η σημερινή «Καθημερινή» τη χθεσινή συνάντηση Μπακογιάννη – Σουφλιά (το κάνουν κι άλλες αλλά την αναφέρουμε ενδεικτικά ως έγκυρη, υποτίθεται):

  «Χθες, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος Σουφλιάς αποχώρησαν μαζί από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, προκειμένου να συνφάγουν σε κεντρικό εστιατόριο. Στο «μενού» περιλαμβάνονταν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα, αλλά και τα σενάρια για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, με δεδομένη την πρόθεση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για επιστροφή στην «πραγματική πολιτική» και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Αμφότεροι απέφυγαν να δώσουν πληροφορίες για το τι ακριβώς διημείφθη, ωστόσο η συνάντηση των δύο προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς πραγματοποιήθηκε την ημέρα κυκλοφορίας εβδομαδιαίας εφημερίδας που έκανε λόγο για «μυστικό δείπνο» έξι κορυφαίων στελεχών (Ντόρα Μπακογιάννη, Δ. Αβραμόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος, Αντ. Σαμαράς, Νικ. Κακλαμάνης, Ευ. Μεϊμαράκης). Την πληροφορία διέψευσαν όλοι οι φερόμενοι ως συνδαιτυμόνες, ωστόσο το δημοσίευμα είναι ενδεικτικό των σεναρίων που κυκλοφορούν καθημερινά….»

  Δηλαδή οι αναγνώστες της εγκύρου εφημερίδος θα εκλάβουν το κατασκευασμένο αυτό δημοσίευμα ως έγκυρο και «ενδεικτικό των σεναρίων». Που υπάρχουν μόνο στο κεφάλι ορισμένων στο Μαξίμου (Ρουσόπουλος) που θέλουν πείσουν τον Καραμανλή ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον του

 21. Σεναριογράφος avatar
  Σεναριογράφος 03/10/2008 15:03:47

  Γράψτε κανένα άλλο σενάριο έχετε πλάκα.
  Φάκτορα μην κόβεις ότι δεν είναι υβριστικό.
  Επανερχόμενος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.