07/07/2008 21:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κι άλλες αποκαλύψεις;

Μαθαίνουμε ότι πολιτικός αρχηγός θα εμφανίσει σύντομα τιμολόγιο της Siemens, που αφορά τις εσωτερικές μετακινήσεις της γνωστής υπουργικής παρέας εντός των πόλεων της Γερμανίας, στις οποίες βρέθηκαν τον Ιούνιο του 2005 για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sergios avatar
  Sergios 07/07/2008 22:06:36

  Αν είναι ο Καρατετοιος σιγα που θα το πιστεψουμε. Τα ιδια δεν ελεγε και για τον Μιζέλ και δεν είπε τίποτα στο τέλος.

 2. ΠΔύο avatar
  ΠΔύο 08/07/2008 00:31:19

  Δεν φταίει εκείνος, άλλοι του τα έδωσαν και τον ψιλο-κρεμάσανε. Ψιλό- γιατί η υπόθεση είχε τελικά ζουμί.

  Για να δούμε (το δις εξαμαρτείν)...

 3. Sergios avatar
  Sergios 08/07/2008 00:50:47

  Και όμως πάλι δεν είπε τίποτε. Γιαυτό και στις δημοσκοπήσεις βλέπει να παίρνει %^&* γιατί κάνει αυτά τα ψιλοαπατεωνίστικα τη στιγμή που έχει δηλώσει ότι θα στηρίζει τη ΝΔ. Άσε που επειδή λέει συχνά για εκλογές τον Οκτώβριο το κάνει για τη δική του κοινοβουλευτική ομάδα που έχει γίνει σκατά με τους μισούς να κοιτάζουν προς ΝΔ και τους υπόλοιπους μισούς να σκοπεύουν να κοιτάξουν κατά ΝΔ μεριά και να μπούνε στο Επικρατείας της ΝΔ. Αρα είναι για την εγρήγορση της δικής του κοινοβουλευτικής ομάδας. Γνωστός απατεώνας ο Καρατζαφέρης και κανένας δεν αναφέρει το πόσο άσχημα μεταχειρίζεται και τους εργαζομένους στον σταθμό του. Άλλο ένα σημείο από όπου τον κρατάει η Ρηγίλλης. Και είναι παράξενο που κανένα μπλόγκ ή εφημερίδα δεν το αναφέρει. ΕΣΥ Φάκτορα τι έχεις ακούσεις.

 4. εκλογολογος avatar
  εκλογολογος 08/07/2008 01:14:47

  μπορούν να σταθούν οι βουλευτές τους λαος στην κο της νέας δημοκρατίας; με τι προσόντα και με τι σακκούλια κουκιά. να μη λέμε ότι θέλουμε.

  αυτοί που βγήκαν με το λαος, δεν υπήρχε περίπτωση μία στο ενα δις να γίνουν να βγουν βουλευτές.

  η συγκυρία, η δουλειά του καρατζαφ , 4 χρόνια πόρτα πόρτα, έφερε αυτό που έφερε

  το τραγικό είναι πς ιστορία δεν επαναλμβάνεται σαν ιστορία αλλά σαν φάρσα

 5. πυρ γυνή και θάλασσα avatar
  πυρ γυνή και θάλασσα 08/07/2008 01:30:20

  Γιατί ο Ψωμιάδης καλύτερος ήταν; κι έχει καταλήξει θεσσαλονικάρχης.

 6. Factorx avatar
  Factorx 08/07/2008 02:25:48

  http://orfni.blogspot.com/
  Ποιος ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου του 2007 με Χριστοφοράκο στην Γερμανία;

  Εγραψε πριν λίγο το Antinews οτι "πολιτικός αρχηγός θα εμφανίσει σύντομα τιμολόγιο της Siemens, που αφορά τις εσωτερικές μετακινήσεις της γνωστής υπουργικής παρέας εντός των πόλεων της Γερμανίας, στις οποίες βρέθηκαν τον Ιούνιο του 2005 για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος".

  Προφανώς εννοούσε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη που "ανακρίθηκε" στην εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου απο τους Γ.Παπαχρήστο(ΝΕΑ), Γ.Λοβερδο(Βραδυνη,Αξία),Τ.Παπά(Κ.Ελευθεροτυπία), Β.Σκουρή(Ημερησία).

  Απο όσο ακούσαμε:

  1. Εκτίμηση του Γ.Καρατζαφέρη είναι οτι οι διαρροές απο τα στοιχεία γίνονται με εντολή Χριστοφοράκου στον Δενδρινό(που δεν απολύθηκε απο την Siemens) και μέσω αυτου στο "δίδυμο" δικηγορικό "τημ" Λυκουρέζου-Γιαννίδη. Ο κ.Χριστοφοράκος - όπως είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ-εκτιμά οτι θα έχει την "τύχη" του κ.Κορωνιά (μετά την υπόθεση των υποκλοπών της Vodafone)

  2.Εδωσε - στον Ν.Χατζηνικολάου-ενα τιμολόγιο που αποκαλύπτει οτι ο κ.Χριστοφοράκος ήταν στο Μόναχο στις αρχές Δεκεμβρίου του 2007. Αραγε με κάποιον "minister" μαζί και για ποιό λόγο; Αμφισβήτησε επίσης τη διάθεση του Κ.Καραμανλή να φτάσει μέχρι το τέλος, προέβλεψε "μεταγραφές στελεχών ή και βουλευτών" και προανήγγειλε κυβερνηση συνεργασίας με την ΝΔ, μετά όμως τις εκλογές.

  Κατα τα λοιπά....(όλο και) αρχίζουν "να βλέπουν" εκλογές εκεί "κατα τον Οκτώβριο".....!!!

  Ασχετο: Μήπως μπορεί κανείς να μας...φωτίσει για το ταξίδι Χριστοφοράκου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2007 στη Γερμανία; (για το οποίο έχουμε ξαναρωτήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά απάντηση δεν πήραμε...)

 7. Ελένη avatar
  Ελένη 08/07/2008 02:28:13

  Φάκτορα, επισημαίνω ότι άρχισαν και άλλοι να παίρνουν στα σοβαρά όσα έγραψες για εκλογές. Και προαναγγέλλουν ημερομηνίες.
  Εμφανίσθηκαν και κάποιοι «Έλληνες πολίτες κατά της Siemens»; Πόσοι είναι; Πέντε; Δέκα; Μακάρι να βγει κάτι, επειδή κάτι κινήσεις από τα πάνω, μόνο καπελώματα μου θυμίζουν. Σαν να βιάζονται μερικοί να προλάβουν κάποιους άλλους. Και να οδηγηθεί η έρευνα στις επιθυμητές ατραπούς, όπως και κάποιες άλλες του παρελθόντος.

 8. Sergios avatar
  Sergios 08/07/2008 03:33:57

  Φίλε εκλογολόγε. Με το συμπάθειο αλλά και πολλοί της πέφτουν της ΝΔ οι Καρατζαφερικοί βουλευτές. Και το ότι δεν θα επαναληφθεί σαν φάρσα ξανά το φαινόμενο δεν θα το αποκλείσεις καθόλου, γιατί θα το αυξήσει το ποσοστό του ο ΛΑΟΣ, εκτός και αν νομίζεις ότι θα βγεί η ΝΔ με απόλυτη πλειοψηφία. Όσο και αν σε πονά δεν πρόκειται να ματαδεί εξουσία η ΝΔ. Ακόμα και με τον Παυλοπούλειο νόμο. Και οι ίδιοι τους το ξέρουν, αλλά δεν γίνεται πια τίποτα. Το κτήνος πνέει τα λοίσθια.

 9. εκλογολογος avatar
  εκλογολογος 08/07/2008 05:12:39

  sergios...

  Αν τους τεστάρεις στην πρωτοτυπία ιδεών, στη φρεσκάδα, στην ανάπτυξη του θέματος, στον τρόπο εκφοράς του, αν ήσουν φιλόλογος δε θα έβαζες πάνω από 7, κάτω από τη βάση, στα λαοτζίδικα στελέχη.

  Τι να πω.. για το βουλευτή πολύτεκνο; είναι καθηγητής; Τότε να στείλω αμέσως τα παιδιά μου σε ιδιωτικό κι ότι νάναι... ακόμα μειδιώ με την πρόταση για τη περιβαλλοντική εκπαίδευση και την απάντηση δούλεμα του υφυπουργού παιδείας, τους καθάρισε μέσα σε 2 λεπτά!

  Για τον πρώην τηλεβιβλιοπώλη; Πέρα από τις αρχαιοελληνικότητες (-ούρες, δεολογήματα-διανοητικοποιήσεις-νευρώσεις), υπάρχει κάποια άλλη ικανότητα; Τι άλλο θα πουλήσει, αφού αυτό πούλησε και μπούκωσε η αγορά;

  Αν δω τον αρχηγό στην τιβί, με το συμπάθειο, πλανόδιο πωλητή μου φέρνει... σα να θέλει να φάει κανένα δράμι στη ζυγαριά, έτσι που κοιτάει κι έτσι που εκφράζεται κι αυτά που λέει.

  Τον είδα απόψε στον Χατζηνικολάου.. προσωπικά θα του έλεγα αυτό που είπε ο Κόκκινος στον Κοσκωτά.. Πάρτε τον από εδώ ή κάπως έτσι.. κι ενώ ο Κοσκωτάς όλο έλεγε πως είχε στοιχεία. θα τους τηγάνιζε... και στο τέλος δεν ελιχε τίποτε!

  Βλέπουμε τα γκάλοπς που δείχνουν ΤΕΛΟΣ στο συγκεκριμένο κόμμα. 3,5% 4 και κάτι % εκατό. Με πόλωση - που θα τη φέρει η Νουδού όταν το κρίνει αναγκαίο, Ή ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, του πήρε το 2%, το τελείωσε.

  Είναι και η ίδια ανακόλουθη πολιτική του αρχηγού του. Μια ζητάει συνεργασία και λέει πως θα τη στηρίξει σε περίπτωση απώλειας δεδηλωμένης, από την άλλη (π.χ. σήμερα) ζητάει έμμεσα εκλογές, λέγοντας διάφορα σε βάρος της νουδού...

  ΥΓ. Όλα τα παραπάνω σαν πολιτική κριτική κι όχι σαν συκοφαντία. αν θεωρηθούν από κάποιον σαν συκοφαντία, αμέσως del από το διαχειριστή

 10. εκλογολογος avatar
  εκλογολογος 08/07/2008 05:15:31

  υγ.. το μαύρο μαλλλί του αρχηγού (όχι η τυχούσα μπογιά) είναι selfmade ή dhi;

 11. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 08/07/2008 10:57:50

  @ εκλογολόγε. Ευτυχώς, λιγο η τηλεόραση, λίγο τα πάνελ, λίγο γιατί γνωρίσαμε βουλευτές απο όλα τα κόμματα, ξέρουμε οτι παντού υπάρχουν τόσο φαιδρά άτομα που στις δημόσιες σχέσεις τους και την φαιδρότητα τους οφείλουν και την υπουργική τους καρέκλα.Τοσο που τρομάζεις. Το χειρότερο δεν ειναι οι του ΛΑΟΣ, που τουλάχιστον κάποιοι ειναι επικίνδυνοι γιατί ειναι ικανοί στον ρόλο τους. Και ο Ψωμιάδης δεν ειναι η μονάδική περίπτωση. Υπάρχουν και πολύ χειρότεροι.Και ειναι και πρώτοι σε ψήφους, γιατί οι μηχανισμοί και οι χρηματοδότες τους κάνουν καλή δουλειά.

 12. Helmut avatar
  Helmut 08/07/2008 11:18:08

  Συγνώμη κε. Εκλογολόγε, αλλά μπορείς να αξιολογήσεις με βάση τα κριτήρια με τα οποία βγάζεις ανίκανους τους βουλευτές του ΛΑΟΣ τους παρακάτω πατέρες του έθνους των 2 μεγάλων κομμάτων:

  Μανώλης, Γιακουμάτος, Πολύδωρας, Ολγα Κεφαλογιάννη, Κατερίνα Παπακώστα, Τόνια Αντωνίου, Άντζελα Γκερέκου, Εύα Καϊλή, Σοφία Σακοράφα, Νάσος Αλευράς και τόσοι άλλοι;

 13. diplomat avatar
  diplomat 08/07/2008 11:30:42

  Ποιός σοβαρός πολίτης ασχολείτε με τις παπαρολογίες
  του Καραμουρτζούνη...

 14. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 08/07/2008 12:15:56

  για οσους δεν το εχουν καταλαβει ακομη, γινομαστε που συντηριτικη κοινωνια και φαινομενα Καραμουρτζουνη θα εχουν ερισμα.

  Ποιος φταιει?? ας αναρωτηθουμε.
  Τι φταιει?? παντως οχι το οτι μας περνουν τις δουλειεις οι μεταναστες !!!!

  να μπουμε στην ουσια του προβληματος και οχι να μοιρολογουμε πανς στα αποτελεσματα.

  ΠΠ

 15. πυρ γυνή και θάλασσα avatar
  πυρ γυνή και θάλασσα 08/07/2008 13:24:30

  όπως λέει και ο diplomat, ποιος σοβαρός πολίτης ασχολείται (με αι diplomat) με τις παπαρολογίες του Καραμουρτζούνη...

  Οπότε βάζουμε το μυαλουδάκι μας να δουλέψει για να εννοήσουμε ποιος είναι ο ακριβής ρόλος του Κ στο πολιτικό μας σύστημα και γιατί έχει την τιμητική του σε όλα τα κανάλια, ο ίδιος και οι συναγωνιστές του: οποιοδήποτε αίτημα ή ζήτημα είναι λίγο επικίνδυνο για το status quo, αναλαμβάνουν τα παλληκάρια να το ξεφτιλίσουν εκόντες άκοντες.

  Δι' αυτόν τον λόγο και η πολύωρη "συνέντευξη" του κυρίου Κ ψες το βράδυ.

  Με τις υγειές μας

 16. πυρ γυνή και θάλασσα avatar
  πυρ γυνή και θάλασσα 08/07/2008 13:28:29

  Γειά σου ρε εκλογολόγε καραμπουζουκλή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.