06/08/2009 19:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καττέρευσε το blogspot Google - κάντε backup

Kαμία ιστοσελίδα του blogspot της google δεν εμφανιζόταν σήμερα το απόγευμα, και η υπηρεσία εμφάνιζε μήνυμα ασφαλείας που «μπλοκάρει» την εισαγωγή των χρηστών, αναγνωρίζοντάς τους ως Hackers.

Συγκεκριμένα το μήνυμα που εμφανίζεται σε κάθε χρήστη που επιχειρεί να επισκεφτεί σελίδα του blogspot.com ήταν:

«Λυπούμαστε... αλλά το ερώτημά σας φαίνεται να είναι όμοιο με αυτόματα αιτήματα που δημιουργούνται από κάποιον ιό υπολογιστή ή εφαρμογές spyware. Για να προστατεύσουμε τους χρήστες μας, δεν είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτήν τη στιγμή.

Η πρόσβασή σας θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Στο μεταξύ, εάν υποπτεύεστε ότι ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας έχουν μολυνθεί, ενδεχομένως να θέλετε να εκτελέσετε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου για ιούς ή κατάργησης spyware προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας είναι απαλλαγμένο από ιούς και άλλο παρασιτικό λογισμικό.

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, ενδεχομένως το πρόβλημά σας να λυθεί εάν διαγράψετε το cookie Google και μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα Google. Για πληροφορίες που αφορούν ειδικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απευθυνθείτε στο διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης του προγράμματος περιήγησής σας.

Εάν έχει μολυνθεί ολόκληρο το δίκτυό σας, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Κέντρο βοήθειας Αναζήτησης ιστού Google.

Σας ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και ευελπιστούμε να συνεχίσετε τη χρήση του Google».

Μπορεί αυτό να οφείλεται απλά σε υπερφόρτωση. Θα δείξει. Καλού – κακού πάρτε backup της ύλης σας. Προσοχή, ακόμα και αυτοί που έχουν δικό τους domain αλλά το τρέχουν πάνω στο blogger.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 06/08/2009 19:56:50

  factorx, μπανόβγαινα κανονικά το απόγευμα σε όσα μπλογκσποτς χαζεύω... δεν κατάλαβα προβλημα...

 2. parsifal avatar
  parsifal 06/08/2009 22:39:46

  Το μόνο πρόβλημα που διεπίστωσα ειναι στο "τρωκτικό" οπου η google μας πληροφορεί οτι το μπλόγκ δεν πληρεί τις προδιαγραφές κλπ κλπ Μάλλον το κατέβασαν κατόπιν εντολής (ποίου ?)

 3. X avatar
  X 06/08/2009 22:54:13

  Σήμερα υπάρχει πρόβλημα σε πολλούς. Το μεγαλύτερο το έχει το Twitter και μετά το Facebook, με απανωτές επιθέσεις DDOS.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.