#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/05/2010 10:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατηγορείται ότι διόρισε το …σόι τηςΔιαψεύδει η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να μεσολάβησε για την πρόσληψη στο Μουσείο Πέλλας συμπολιτών και συγγενών της.

Σημειώνει ότι για τη διενέργεια του διαγωνισμού ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, δηλώνει ότι θα στραφεί δικαστικά κατά της εφημερίδας και κάνει λόγο για άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος της.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του φύλλου της 22ης.05.2010 της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» και προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή κάθε είδους παρανόησης, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 1551/07.04.2010 προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ ανακοινώθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο η πρόσληψη ως εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού μεταξύ άλλων στην ΙΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων για χρονικό διάστημα έως 1320 ωρών για τον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Πέλλας 9 φυλάκων εργοταξίου ημέρας κατηγορίας ΔΕ, 7 φυλάκων εργοταξίου νύχτας κατηγορίας ΔΕ και 1 καθαριστή κατηγορίας ΥΕ, καθώς επίσης και η πρόσληψη ως εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού για χρονικό διάστημα ως 990 ωρών 11 φυλάκων εργοταξίου ημέρας κατηγορίας ΔΕ, 2 φυλάκων εργοταξίου νύχτας κατηγορίας ΔΕ και 1 καθαριστή κατηγορίας ΥΕ.

Η δημοσιευθείσα προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ διευκρίνιζε ρητά ότι για την πλήρωση των προκηρυχθεισών θέσεων εργασίας θα εφαρμοσθούν τα προβλεπόμενα κριτήρια και η αντίστοιχη μοριοδότηση του αρ. 21 παρ.11 Ν. 2190/2004, ήτοι του ΑΣΕΠ και ότι ειδικότερα οι υποψήφιοι θα καταταγούν σε πίνακα κατά κλάδο ή ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοπιότητας, ενώ η σειρά κατάταξης μεταξύ όσων συγκέντρωναν τα ίδια προσόντα θα γινόταν με βάση την βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (χρόνος ανεργίας, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, αριθμός ανηλίκων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, βαθμός τίτλου σπουδών, εμπειρία).

Από τα ανωτέρω καθίσταται προφανές ότι η επίμαχη ανακοίνωση του ΥΠΠΟΤ αφορά στην προκήρυξη ενός απολύτως διαφανούς διαγωνισμού για την πρόσληψη εκτάκτου ωρομίσθιου προσωπικού, που διενεργείται αποκλειστικά με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ και με αυστηρή μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων, χωρίς την ανάμιξη κανενός άλλου Υπουργείου πλην του ΥΠΠΟ (πολλώ μάλλον χωρίς την ανάμιξη του Υπουργείου Εσωτερικών, ή εμού της ιδίας).

Κατηγορούμαι σήμερα επειδή στον πίνακα επιτυχόντων του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγράφονται συμπολίτες μου, δύο εκ των οποίων τυχαίνει να είναι συνεπώνυμοί μου, είτε λόγω συγγένειας, είτε λόγω απλής συνωνυμίας και καταγγέλλεται ότι η τυχόν επιτυχία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αυτών των ανθρώπων, οφείλεται σε δική μου παρέμβαση, ενώ αποκρύβεται τεχνηέντως το γεγονός ότι οι πίνακες επιτυχόντων καταρτίστηκαν με βάση τα προσόντα που είχαν τα άτομα αυτά και την μοριοδότησή τους σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Άλλωστε οι πίνακες επιτυχόντων υπόκεινται σε ενστάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο.

Είναι προφανές ότι τα άτομα που αναγράφηκαν στους πίνακες επιτυχόντων, είτε είναι συγγενείς μου, είτε τυχαίνει απλά να έχουν κοινό επώνυμο με μένα, έχουν κάθε δικαίωμα να μετέχουν σε διαγωνισμούς προσπαθώντας να πετύχουν την πρόσληψή τους σε κάποια θέση και έχουν κάθε δικαίωμα να πετυχαίνουν σε κάποιο διαγωνισμό, εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια.

Παρά τις ανωτέρω διευκρινίσεις όμως και επειδή είναι ανάγκη για όλους μας να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στην λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, παρακαλώ προσωπικά και δημοσίως το ΥΠΠΟΤ να προβεί στην εν γένει διερεύνηση του διαγωνισμού, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα διαγωνισμό που οργανώθηκε και εποπτεύεται αποκλειστικά από το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού, που έχει και την ευθύνη για την συνολική νόμιμη και διαφανή διεξαγωγή του.

Μάλιστα μετά από αίτημα δικό μου και εντολή του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση, την υπόθεση θα διερευνήσει και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Όσον αφορά την σε βάρος μου παρούσα καταγγελία, περί δήθεν παρέμβασής μου στο διορισμό συγγενών και συγχωριανών μου σε θέσεις του Δημοσίου, επειδή αποτελεί άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος μου και επειδή είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο για μένα να καλούμαι μετά από δήθεν "καταγγελία" και δήθεν "αποκάλυψη", να αποδεικνύω το ήθος, την αξιοπρέπεια και την πολιτική μου συνείδηση, έχω δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους μου ν’ ασκήσουν τα ένδικα βοηθήματα που μου παρέχει ο νόμος και να προβούν άμεσα στην υποβολή μηνύσεως και αγωγής αποζημίωσης, για την δια του τύπου συκοφαντική μου δυσφήμηση και τούτο όχι γιατί επιθυμώ να είμαι στο απυρόβλητο και γιατί δεν δέχομαι την κριτική, αλλά γιατί θεωρώ ότι η κριτική πρέπει να στηρίζεται σε έρευνα και να έχει στον πυρήνα της την αλήθεια».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 21/05/2010 22:33:57

  έχει και άλλα

  http://sarotiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_3441.html#more

  ...δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά θα περιμένω τις περιβόητες δηλώσεις του κυρίου Ραγκούση και του κυρίου πρωθυπουργού για την ανάρτηση στο ΙNTERNET για να δούμε τον σκοπό, τώρα όσο αφορά τις προσλήψεις σίγουρα δεν είναι παράνομο αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες.


  ...σκέφτομαι μόνο αν κάποιος άλλος κάποιας άλλης κυβέρνησης έβαζε το χωριό και τους συγγενείς μέσα.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 22/05/2010 17:49:23

   παιδιά δεν θα βιαζόμουν στο ΥΠΠΟ οι προσλήψεις γίνονται πλέον με 3812/2009 και των κριτηρίων του άρθρου 21 του νόμου 2190/1994, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το νόμο 3812/2009. (ΑΣΕΠ δηλαδή)
   Ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις πρώτα, για να δούμε τι έγινε, για αυτό το είπα από χθες "τώρα όσο αφορά τις προσλήψεις σίγουρα δεν είναι παράνομο αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες." και θα τα πούμε αν έχει γίνει κάτι.

 2. Orestios avatar
  Orestios 21/05/2010 22:39:52

  Θεά με αυτό το φτωχό συνολάκι.

 3. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 21/05/2010 22:49:49

  Ζήτω η κοινοβουλευτική μας "δημοκρατία".

 4. νεόπτωχος avatar
  νεόπτωχος 21/05/2010 22:57:08

  Δεν ξέρω για το συνολάκι των 10.000 ευρώ, δεν ασχολούμαι με τέτοια, εξάλλου είμαι νεόπτωχος.
  Ξέρω όμως ότι η μασέλα αυτή δαγκώνει και δαγκώνει άσχημα.
  Συγκριτικά, τα δόντια αυτά κάνουν την κάτια μακρή να φαίνεται σχεδόν όμορφη.
  Όσο για τις προσλήψεις, θα μπήκαν με το γνωστό Open.gov και αυτοί.
  Δεν έχω καμία αμφιβολία.
  Άνεργοι ακούτε;

 5. thespieys avatar
  thespieys 21/05/2010 22:59:11

  Kαι η συμμετοχική (ξαδέρφια και Πακιστανοί) δημοκρατία! Και η ανοιχτή διακυβέρνηση της μυστικής διπλωματίας και της λογοκριμένης δημόσιας διαβούλευσης!
  ΤΖΑΚΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

 6. μαρκος avatar
  μαρκος 21/05/2010 23:07:42

  "εξάλλου είμαι νεόπτωχος"

  Μου άρεσε ο ..στίχος, πολύ!
  Ένας παλαιόπτωχος, μελλοντόπτωχος, παντάπτωχος, και άρα ποτέ νεόπτωχος,
  πλούσιος συναισθημάτων, όμως, ...μεσήλικας.

  Πέρασαν από πάνω μου Καραμανλήδες και παπανδρεηδες, κι ένας Μητσοτάκης!! πάλι καλά ...επέζησα...

 7. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 21/05/2010 23:08:14

  Για να δουμε.Αυριο θα εχουμε την πρωτη μεγαλη γαργαρα;

 8. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 21/05/2010 23:20:14

  Ηταν (και ειναι?) συνηθες στην Ελλαδα η αστυνομια και οι διαφορες συγκοινωνιακες υπηρεσιες να γεμιζουν απ' ακρου σε ακρο στην Ελλαδα με συμπατριωτες των εκαστοτε υπουργων Δημόσιας Ταξης και Συγκοινωνιων. Το ιδιο εκανε και η εν λογω κυρια, η οποια, μαλιστα, πρωτοτυπησε και εβαλε τα γυαλια, που λενε, σε ολους τους προηγουμενους: Διορισε, κατ' αρχην ολοκληρο το σόι της και εν συνεχεια τους συγχωριανους της, ηταν ευκολοτατο αφου εχουν εκλειψει απο τη χωρα οι βρεγμενες σανιδες...

 9. Tassos avatar
  Tassos 21/05/2010 23:33:45

  Καλά ρε γαμώτο, ούτε ένας πολιτικός (εκτός ΚΚΕ) ρε γαμώ τη π_ υτά_α μου σ'αυτή την χώρα δεν είναι ολιγαρκής, έξω από την τρυφηλότητα και τις σειρήνες του Συβαριτισμού? Μα όλοι ίδιοι είναι? Και την χωριατιά τους (μια χαρά άνθρωποι είναι οι χωρικοί μας)τη δείχνουν όταν πάνε σε αυτά τα κολοεστιατόρια που τους χρεώνουν 70 και 80€ το άτομο και τους ταϊζουν φύκια (στην κυριολεξία) για μεταξωτές κορδέλλες.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Tassos 22/05/2010 09:08:56

   Γιατί πολύ απλά αγαπητέ, αν ήταν επιτυχημένοι επαγγελματίες με σημαντική καριέρα δε θα κυνηγούσαν βουλευτιλίκια και αρχοντιλίκια. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει για ξεπεσμένους οικονομικά πολιτικούς αγύρτες που θεωρούσαν έναν δημόσιο θώκο την τελευταία τους ελπίδα?

 10. πολίτης avatar
  πολίτης 21/05/2010 23:45:26

  ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, μαντάμ! Τρίζει η καρεκλίτσα σας. Ε, όλο και κάποιος πακιστανός θα σας δώσει μία χείρα βοηθείας στις δύσκολες μέρες που σας περιμένουν, μανταμ φιλάνθρωπη και πολυπολιτισμική.

 11. Δημήτριος Π. avatar
  Δημήτριος Π. 22/05/2010 00:09:31

  Η πλάκα είναι ότι τους διόρισε στο ΥΠ.ΠΟ. για το Μουσείο Πέλλας.

  Φαντάζεστε όλους αυτούς τους απλοϊκούς χωρικούς να επιστρατεύονται στην πρώτη γραμμή της προβολής της (για μερικούς-μερικούς όχι αυτονόητης) Ελληνικότητας των Μακεδόνων (και δεν εννοώ τους "φίλους" μας από τα Σκόπια).

  Μου θυμίζει πριν από λίγα χρόνια, όταν επισκέφθηκα το τότε νεότευκτο μουσείο στα Φηρά της Σαντορίνης και βρήκα μέσα σχεδόν όλους τους πρώην αγωγιάτες και τις πρώην παραδουλεύτρες του νησιού. Ρώτησα δε -απο περιέργεια- κάποιον από αυτούς να μου δώσει πληροφορίες για κάποιο από τα εκθέματα και πήρα την απίστευτη απάντηση: "Ε(γ)ώ (δ)εν κατέ(χ)ω, μπαι(δ)άκι μου, άμε να (ρ)ωτήσεις τζι α(ρ)χαιολόγοι, να επαέ εν'το γραφείο". Η διάλεκτος δεν αποδίδεται γραπτώς, πάντως κάτι θα καταλάβατε. Τα σύμφωνα σε παρένθεση είναι σχεδόν άφωνα. Άφωνος έμεινα και εγώ αλλά φεύγοντας ξεκαρδίστηκα από την περιπέτειά μου. Αθάνατη Ελλάδα! Ποτέ δεν πεθαίνεις! Πεθαίνουν τα πτώματα;

  Δημήτριος Π.
  Chicago, IL - USA.

  • Νικόλας avatar
   Νικόλας @ Δημήτριος Π. 22/05/2010 01:57:52

   α) οι φύλακες των μουσείων είναι αυτό που λέει η λέξη: φύλακες. Δουλειά τους είναι να προσέχουν τον χώρο και τα εκθέματα. Δεν είναι ούτε επιστήμονες, ούτε αρχαιολόγοι, ούτε καθηγητές ούτε χρειάζεται να έχουν πάρει νόμπελ. Για ερωτήσεις απευθυνόμαστε σε αρχαιολόγους και ξεναγούς.
   β) Οι απλοϊκοί χωρικοί παίζει να είναι οι μόνοι εκεί που ενδιαφέρονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αν κοντέυουμε, σα χώρα, να μείνουμε μέχρι τη Λαμία, είναι επειδή έχουμε αφήσει τα πράγματα στα χέρια των σπουδαγμένων πολυπολιτισμένων ευρωτραφών και αμερικανοτραφών "ειδικών" που ακούνε "Ελλάδα" και τους πιάνει σιχαμάρα.
   γ) Από όλα τα προβλήματα της χώρας οι αγωγιάτες και οι παραδουλεύτρες σε πειράξανε; Περίεργα μεγαλώνετε εκεί στο Τσικάγο. Αντί να κοροιδεύεις ανθρώπους του μόχθου κοίτα να ασχοληθείς με τους πραγματικούς υπαίτιους για τα χάλια μας.
   δ) Σε πείραξε και η διάλεκτος; Τόσο ντιπ για ντιπ; Ντοπιολαλιά το λένε και πριν ισοπεδώσει τη χώρα η "πρόοδος" και το πιθήκισμα της "Πεφωτισμένης Δύσης", το θεωρούσαμε καλό πράγμα
   ε) Να που έγινε και πτώμα η Ελλάδα επειδή ήρθε ο τουρίστας και δεν βρήκε νομπελίστα φύλακα να του δώσει διάλεξη για τους αμφορείς... Άμα σε ενοχλεί που είναι πτώμα, κόπιασε να βάλεις ένα χέρι να την αναστήσουμε. Άμα δεν σε ενοχλεί, και προτιμάς τις ειρωνίες και την κοροιδία, κάτσε εκεί στο γιουεσέι σου και άσε μας στην ησυχία μας.

   • Μούσα avatar
    Μούσα @ Νικόλας 22/05/2010 02:25:09

    Μπράβο Νικόλα!.

   • Νταβέλης avatar
    Νταβέλης @ Νικόλας 22/05/2010 04:06:23

    Νικόλα και συ μας τα μπερδεύεις λίγο...

    1) Εντάξει, να μην έχουν πάρει νόμπελ αλλά να μην προσλαβάνονται με μόνο κριτήριο την συγγένειά τους...υπάρχει κι ένα ΑΣΕΠ
    2) Την ελληνικότητα της Μακεδονίας ας την αφήσουμε στον καθένα να την υπερασπιστεί όπως την καταλαβαίνει.... υπάρχουν πολλές ένοχες σιωπές και πολλές άναρθρες κραυγές...

   • Δημήριος Π. avatar
    Δημήριος Π. @ Νικόλας 22/05/2010 09:05:52

    Χωρίς να γνωρίζεις, κάνεις πολλές προσωπικές και προσβλητικές αναφορές, χωρίς στοιχεία και με μόνη αφορμή το γεγονός ότι ως γνήσιος νεο-Έλλην "αρπάχτηκες" αφού παρερμήνευσες δηλ. δεν κατάλαβες τα όσα έγραψα.

    Πάμε ξανά:

    1. Φύλακας είναι αυτός που φυλάει το Μουσείο όταν κλείνει, αυτός που βρίσκεται εντός του εν ώρα λειτουργία οφείλει να γνωρίζει έστω τα βασικά στοιχεία από τα εκθέματά του και να μπορεί να τα εξηγήσει σε μία τουλάχιστον ξένη γλώσσα στον επισκέπτη.

    2. Έχεις δίκιο, "παίζει" να είναι δεν είναι όμως και σίγουρο. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται οι ευνοημένοι από την κυρία Τζάκρη απλοϊκοί χωρικοί να το παίζουν Μακεδονομάχοι καθώς την επομένη θα φάνε πόδι. Άσε που ως απλοϊκοί χωρικοί (όπως οι αγωγιάτες της Σαντορίνης) και οι παραδουλεύτρες καμμία δουλειά δεν έχουν στο Μουσείο, παρά μόνο ως επισκέπτες. Και αυτό διότι ως γηγενής Σαντορινιός εγώ γνωρίζω πολλούς ντόπιους που δεν έχουν καν από περιέργεια επισκεφτει π.χ. τις ανασκαφές στο Ακρωτήρι. Επίσης, κακώς ενοχλείσαι, διότι οι λέξεις απλοϊκοί χωρικοί, αγωγιάτες και παραδουλεύτρες δεν εμπεριέχουν κανένα επιθετικό προσδιορισμό και από μόνες τους δεν είναι -κατ' εμένα τουλάχιστον- προσβλητικές. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι τις χρησιμοποίηση κυριολεκτώντας και όχι λοιδωρώντας. Μάλλον δεν γνωρίζεις την κοινωνική διαστρωμάτωση της νήσου Θήρας γι΄αυτό σε ενόχλησε το παραδουλεύτρες και αγωγιάτες.

    3. Όσο για την διάλεκτο, και πάλι κυριολεκτώ. Έτσι μιλάνε οι ντόπιοι, έτσι μιλάω και εγώ αν θέλω. Εκεί μεγάλωσα, αλλά το ξεπέρασα, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ. Καμμία λοιπόν διάθεση διακωμώδησης ή υποτίμησης του ντόπιου στοιχείου. Απορώ πώς συμπέρανες ότι με πείραξε η διάλεκτος. Αυτό που πειράζει, πέρα από τους αυτόκλητους δικηγόρους είναι οι πολιτικοί να εκμεταλλεύονται τους κακόμοιρους ντόπιους, τους ξεκάνανε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και για ένα κομμάτι ψωμί τους δίνουνε την δουλειά που έπρεπε να κάνουν ειδικευμένοι ξεναγοί, φοιτητές ιστορίας-αρχαιολογίας κλπ. Τι δεν καταλαβαίνεις για τί είσαι τόσο στην τσίτα;

    Επίσης, επειδή τα επιχειρήματά σου είναι για παιδιά του Δημοτικού, τι θα μου έγραφες αν π.χ εγώ ζουσα στο Anchorage της Αλάσκας; Έλεος ρε παιδάκι μου, μια σοβαρή συζητηση με επιχειρήματα δεν μπορείτε να κάνετε μερικοί στην Ελλάδα;

    Τέλος, αυτά να τα πεις στους πολιτικούς όλων των κομμάτων και ειδικά σε αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 35 χρόνια. Οι Έλληνες της Διασποράς έγιναν Διασπορά γιατί τους "έδιωξε" η ίδια τους η Πατρίδα. Παρ' όλα αυτά εμείς ακόμα την αγαπάμε και βοηθάμε με τρόπους που εσύ και το φτωχό σου μυαλό ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να καταλάβεις.

    Η μεγαλύτερη απατεωνιά που κάνεις σε αυτή την συζήτηση είναι που βάζεις στο στόμα μου πράγματα που ποτέ δεν είπα ούτε καν υπενόησα. Και ναι κύριέ μου, δεν περιμένω όπως σύ είπας νομπελίστα στα μουσεία αλλά το αυτονόητο είναι να υπάρχει κάποιος που να έχει και λίγο σχέση με το αντικείμενο.

    Αλλα δυστυχώς το αυτονόητο έχει και αυτό πεθάνει όπως και η (πραγματική) Ελλάδα.

    Πραγματικά είσαι άξιος της τύχης σου. Δεν κατάλαβες τίποτα...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Νικόλας 22/05/2010 09:42:48

    Δημήτριε Π, θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Τα μουσεία δεν είναι λατομεία για να φυλούν απλά τις πέτρες οι φύλακες.
    Η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που έχουν κάποιοι δεν τους επιτρέπει να δουν πέρα από την μύτη τους, γι' αυτό θα σου πουν να "μην ασχολείσαι", "και τί έγινε", "έλα μωρέ, χωριάτες είναι" και διάφορα τέτοια θλιβερά.
    Η εμπειρία μου από τα περισσότερα μουσεία, που έχω επισκεφτεί είναι τραγική. Μαγαζάκια των εταιριών που κουβαλούν τουρίστες με το κιλό έχουν καταντήσει και το προσωπικό άφαντο για κάποιον που δεν εντάσσεται στο πνεύμα του σύγχρονου τουρίστα (έρμαιο των ξεναγών).
    Όμως σε κάποια μικρά μουσεία με σημαντικά ευρήματα, για να πληροφορήσουμε το Νικόλα που θέλει αμόρφωτους τους χωρικούς υπαλλήλους, η ενημέρωση που έλαβα ήταν ανώτερη από αυτή ξεναγών της αποστήθισης. Αν ο άνθρωπος αγαπά την δουλειά του ενδιαφέρεται. Αλλιώς θα πάει στον βουλευτή να τον διορίσει και να κάαααααααθεται.
    Δυστυχώς πολιτικοί του τύπου αυτής της μαντάμ ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση της θεσούλας τους κι όχι για την πραγματική βελτίωση των υπηρεσιών των μουσείων της περιοχής τους. Οι ψήφοι είναι πολλοί και γιατί να ασχολείται με τις πέτρες?
    Αυτή είναι η νοοτροπία των περισσοτέρων δυστυχώς στην Ελλάδα. Μολύνθηκαν από την προοδευτικότητα, που στην ουσία είναι εκκούσια πολιτισμική τύφλωση. Γίναν χωριάτες στην προσπάθειά τους να μην είναι χωρικοί.

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ Νικόλας 22/05/2010 13:17:39

    Δημήτριε Π., ελπίζω, όντως, να σε παρεξήγησα! Αλλά, έχω και τα δίκια μου έτσι όπως το έθεσες το πράγμα.
    α) Κοίτα να δεις, σε μία συζήτηση για τα έργα και τις ημέρες ενός πολιτικού, βλέπω ένα ποστ το οποίο ξεκινάει και τελειώνει με τις λέξεις χωρικοί, αγωγιάτες, παραδουλεύτρες κλπ. Και, με συγχωρείς, αλλά έτσι όπως το θέτεις φαίνονται χαρακτηρισμοί υποτιμητικοί. Το όλο πνεύμα του ποστ σου (ή, έστω, το όλο πνεύμα που φαίνεται ότι έχει το ποστ σου) είναι υποτημιτικό για όσους διορίζονται, όντας αγράμματοι. Δηλαδή, αν οι συγχωριανοί της Τζάκρη είχανε και από ένα-δυό πτυχία θα είμασταν εντάξει; Δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Εκεί είναι το θέμα της όλης συζήτησης;

    β) Συμφωνώ απόλυτα όταν λες "οι πολιτικοί να εκμεταλλεύονται τους κακόμοιρους ντόπιους, τους ξεκάνανε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής"κλπ, αλλά αυτό δεν το είπες στο αρχικό ποστ, εκεί μόνο για σύμφωνα και άφωνα έκανες λόγο...

    γ) Χαίρομαι που δεν είναι έτσι, και συγγνώμη που ήμουν επιθετικός. Αλλά και στο προκείμενο, τα μουσεία, πάλι διαφωνώ. Εγώ έχω πτυχίο Αρχαιολογίας και Μεταπτυχιακό Ιστορίας. Και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να διοριστώ σε ανάλογη θέση γιατί δεν έχω μέσο. Αλλά αν είναι να χρειάζομαι δύο πτυχία και συνεχείς εξετάσεις ΑΣΕΠ για να πάω σε ένα μουσείο και να κάθομαι σε μία καρέκλα και να λέω στους επισκέπετες "όχι φωτογραφίες παρακαλώ" ή "μην ακουμπάτε" ή "από δω τα αρχαικά, από κει τα κλασικά" ή "η τουαλέτα είναι εκεί δα", με συγχωρείς αλλά είναι παράλογο.
    δ) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με του Έλληνες της Διασποράς, όπως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους αγωγιάτες και τις παραδουλεύτρες. Όπως και συ, έχω πρόβλημα με τους "πολιτικούς όλων των κομμάτων και ειδικά σε αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία 35 χρόνια". Αλλά δεν είδα αναφορά σε αυτούς.
    ε) Η πραγματική Ελλάδα ποιά είναι, και γιατί έχει πεθάνει; Βλέπεις αν τα πήρα στο κρανίο, είναι, κυρίως, για την φράση σου "πεθαίνουν τα πτώματα;". Την οποία επαναλαμβάνεις. Ξανά. Για κάνε το λίγο πιο λιανά, να το καταλάβουμε και μεις οι λειψόμυαλοι.

 12. Δημήτριος Π. avatar
  Δημήτριος Π. 22/05/2010 00:30:43

  Α! και ξέχασα να γράψω ότι με εξαίρεση το τμήμα του σώματός της που βρίσκεται πάνω από τους ώμους (εννοώ εξωτερικώς, διότι από μυαλό είναι τετραπέρατη), στο υπόλοιπο σώμα, η κυρία υφυπουργός είναι μιά χαρά ... μωράκι!!!

 13. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 22/05/2010 01:09:20

  Να θυμίσουμε τι υπέγραφε:

  http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a8a0a673-56c3-40f3-a3b3-7f8ea66ae002

  Αδιαφανείς διορισμοί δικηγόρων-συγγενών Ανώτατων Δικαστικών στην Τράπεζα Ελλάδος

  Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές

  ...

  Θεοδώρα Τζάκρη

  ...

 14. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 22/05/2010 01:12:23

  Δημήτριε, η υφυπουργός έχει ένα ευρύτερο θεματάκι με το Μακεδονικό, όπως μπορείς να δεις στις διαδικτυακές σου αναζητήσεις.

  • Δημήριος Π. avatar
   Δημήριος Π. @ Γιάννης Σ. 22/05/2010 09:11:11

   Γιάννη Σ. ναι συμφωνώ, η κυρία φαινεται ότι έχει ένα "θεματάκι" με την γή που την γέννησε και ειδικά με την Μακεδονία. Την παρακολουθώ όπως μου συνιστάς στο διαδίκτυο. Αλλά κάποιοι την ψήφισαν σωστά; Άρα ποιός φταίει; Η κότα που έκανε το αυγό ή ο κόκορας που πήδηξε την κότα;

 15. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 22/05/2010 09:06:54

  Μεγας Μαγκας ο Α.Σπηλιωτοπουλος αυτη την ωρα στο πρωινο του MEGA. Και υπερασπιστηκε τον ευαυτο του και το κομμα.Μπραβο Αρη!Οσο για το θεμα Τζακρη, το Mega γαργαααρα...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 22/05/2010 09:11:01

   Ωπ, τι παίχτηκε, το έχασα.Καμιά λεπτομέρεια παραπάνω?

   • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ @ TopGunZ 22/05/2010 09:31:59

    Απαντησε και στο θεμα της μεζονετας και για τα εξοδολογια επι υπουργιας του στο Τουρισμου.Υπερασπιστηκε το εργο της Ν.Δ αλλα και επιτεθηκε στο Πασοκ για την λασπολογια που εξαπολυει.

  • Δημήριος Π. avatar
   Δημήριος Π. @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 22/05/2010 09:16:52

   Για πες, για την μαιζονέτα του ενάμισυ εκατομυρίου ευρώ στο κολωνάκι είπε τίποτα; Για το "πόθεν έσχες"; Κουβέντα ε; Είναι κι αυτός μιά Λούγκρα. Όχι πως έχουμε τίποτα με τις Λούγκρες αλλά, να, τώρα τελευταία έχουν γίνει πιό πολλές και από τις κατσαρίδες. Είναι καθαρά θέμα οικολογίας δηλ. και υπερπληθυσμού ενός είδους εις βάρος κάποιων άλλων, καμμία διάθεση κοινωνικού ρατσισμού κλπ, για να μην παρεξηγθούμε...

  • Δημήριος Π. avatar
   Δημήριος Π. @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 22/05/2010 09:25:33

   Επειδή έχω δουλέψει στο MEGA στις αρχές της 10ετίας του 1990, μπορώ να σε πληροφορήσω με ασφάλεια ότι πρόκειται για το χειρότερο εργασιακό περιβάλλον που δούλεψα ποτέ μου. Γεμάτο, τσάτσους, ρουφιάνους και ημιμαθείς. Ελάχιστοι οι καλοί και οι περισσότεροι έχουν πια φύγει. Ήμουν στο στήσιμο του καναλιού τέλη '89 μέχρι και αρχές '95. Να με παρακαλάγανε, χρυσάφι να με πληρώνουν δεν γυρνάω πίσω. Ειδικά ο τρόπος που καλύπτουν τα γεγονότα είναι πλέον αποκρουστικός. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον, που προκαλεί την θλίψη...

 16. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 22/05/2010 09:40:51

  Η Τζάκρη είναι...ακόμη ένα δωράκι, ένδειξη υποτέλειας, από τον κοντό, γενιοφόρο Ιζνογκούντ προς εξευμενισμό κι οικιοποίηση του Χαλίφη;

  Αφού δε μιλάνε ίδια γλώσσα, τι περιμένουν τα γιουσουφάκια;
  Τούρκοι με Φράγκους συνεννοήθηκαν ποτέ;

 17. anonymous avatar
  anonymous 22/05/2010 10:08:54

  φορεστε της κουκουλα γιατι ειναι αντιτουριστικη

 18. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 22/05/2010 10:20:36

  Αντιτουριστικη και φιλοΣκοπιανη.

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 22/05/2010 10:41:51

   Και φανατική υπέρ του νόμου ιθαγένειας.

   Απλά τραγική.

 19. nick avatar
  nick 22/05/2010 10:30:29

  Να αναδειχθεί το θέμα τώρα!Οι συμβασιούχοι πετάγονται στο δρόμο, ο ιδιωτικός τομέας αιμορραγεί και απολύει,οι νέοι παλεύουμε να μη μείνουμε άνεργοι και αυτοί διορίζουν τα σόγια τους.Κάθε οικογένεια έχει έναν άνεργο,σπουδάζουμε για να κάνουμε τα πτυχία κορνίζες και άλλοι διορίζονται γιατί είναι ξαδέρφια.Ντροπή!Μεγαλύτερη ντροπή σ'αυτούς που σιωπούν.Τα πράσινα ΜΜΕ,οι δημοσικάφροι, οι πρώην "αγανακτισμένοι" πολίτες.Εμείς θυσίες και αυτοί διορισμούς?Κοίτα ρε ποιοί το παίζανε αρχάγγελοι της κάθαρσης?

 20. Βασίλης Σ. avatar
  Βασίλης Σ. 22/05/2010 10:38:29

  Μία είναι η λύση.
  Η στήριξη των Ελληνικών Γαλακτοκομικών και των Ελληνικών κηπευτικών.

  Γιαυτό μία παράκληση παιδιά:

  Το γιαουρτάκι και η ντομάτα να είναι Ελληνικά προϊόντα. Και άμα πείτε τι το θέλετε εκεί που θα το αγοράσετε είμαι σίγουρος ότι θα σας κάνουν και γενναία έκπτωση.

  Γιαουρτάκι και ντομάτα... Ελληνικά.
  Γιατί η Ελληνική συμμετοχική Δημοκρατία... έχει γεύση! ΑΚΟΥΣ ΓΑΠ;

 21. GreenHorses avatar
  GreenHorses 22/05/2010 10:38:58

  Τα χλιδάτα μοντελάκια ένδυσης και υπόδησης που φοράει την μάραναν!

 22. GreenHorses avatar
  GreenHorses 22/05/2010 10:41:13

  Με Τζακρή γερά,
  για σοσιαλισμό ξανά.

 23. GreenHorses avatar
  GreenHorses 22/05/2010 10:42:39

  Μα γίνονται τέτοια πράγματα από σοσιαλιστές;

  • Orestios avatar
   Orestios @ GreenHorses 22/05/2010 11:05:01

   Μόνο από σοσιαλιστές

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ GreenHorses 22/05/2010 11:06:58

   Σοσιαληστές...

 24. lewnidas avatar
  lewnidas 22/05/2010 11:08:23

  μα πραγματικα τοσο βαθεια ριζωμενη μεσα τους ειναι η πελατιακη σχεση.δεν καταλαβαινουν οτι θα τους κρεμασσουν.

 25. Ελληνας avatar
  Ελληνας 22/05/2010 11:10:49

  αυτή είναι η απάντηση στον διορισμό των συγγενών...
  http://www.youtube.com/watch?v=A1Gn88YwMNQ
  ...για να μην γίνουν φτωχοί οι άνθρωποι

 26. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 22/05/2010 11:11:51

  Κανέναν "δικηγόρο" θα ακούσουμε;
  Δεν άρχισε ακόμα η "βάρδια" ή τελείωσαν τα nicknames;
  Έχω εγώ μερικά για όσους ενδιαφέρονται: Τζακριστάν, Η ΩΡΑΙΑ ΠΕΛΛΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ, ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΕΠΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ κτλ,κτλ...

 27. Ελληνας avatar
  Ελληνας 22/05/2010 11:30:56

  έχουμε κάποια απάντηση σε αυτό εδώ?
  http://www.i-reportergr.com/2010/05/blog-post_7767.html
  Η κυρία Τζάκρη μου είναι αντιπαθής μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά μάλλον εδώ τα λέει καλά...

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Ελληνας 22/05/2010 11:37:18

   Το παρακάτω είναι αντιγραφή σχολίου από το kafeneio.gr.blogspot.com

   «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ"
   ( για τον διορισμό του άντρα στο πολιτικό της γραφείο)

   Μόλις ανέλαβε κυβερνητικό πόστο διόρισε τον γαμπρό της μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη

   Συμπληρώνω εγώ: σαν πολλοί συγγενείς δεν μαζεύτηκαν;
   Λέω εγώ τώρα...

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΒΡΑΧΟΣ 22/05/2010 12:19:33

    Για τα σταυροκουνιάδια της έχει την ίδια "επιταγή" (πως λέμε τσεκ) ο λαός?
    Σανίδα βρεγμένη.

 28. globek avatar
  globek 22/05/2010 11:33:47

  αι αι όλοι εσείς οι ζηλιάρηδες .....τι ξένους θα διόριζε το κοπέλι στην "επιχείρηση" που έστησε το κάθαρμα ..

 29. sawas avatar
  sawas 22/05/2010 13:09:33

  ακόμα περισσότερα στοιχεία εδώ:

  http://www.epikairo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4495:dsdsd&catid=44:politikh&Itemid=27

 30. Λεφτά υπάρχουν avatar
  Λεφτά υπάρχουν 22/05/2010 13:19:47

  Ρε σείς καταντά κακοήθεια, να τα βαζετε συνεχώς με τη Τζάκρη,

  στη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ εχει τόσα σούργελα, σε σημαντικά υπουργεία, με προυπολογισμό, σπατάλες και σκάνδαλα.
  Γράψτε για το Υγείας αν τολματε.
  Γράψτε για το ΥΠΕΧΩΔΕ,

  Βρήκατε τώρα τη Τζάκρη, τί φοράει και ποιους διορισε!

  Καλά κανει και διορίζει,

  Η ΝΔ 5 χρόνια ποιούς και ποσους διόρισε;

  Πόσα δίς φαγανε;

  Και "Φιλοσκοπιανή" η Τζάκρη!

  Δηλαδή, οποιος δεν είναι Πόντιος ή Μικρασιάτης είναι φιλοσκοπιανός;

  Τί λογική είναι αυτή;

  Να γραφτούμε ολοι σε ενα σύλλογο Μικρασιατών, Βλάχων, Ρουμελιωτών, και να αρχίσουμε να διεκδικούμε,

  "Τις χαμένες Πατρίδες",

  με το αζημίωτο πάντα.

  Οσο για το "Γιαουρτάκι και ντομάτα…" που γράφει καποιος, μόνο Ελληνικά δεν είναι.

  Είναι γνωστή η προέλευση του "Ελληνικού" γάλακτος και οσο για ντομάτες,

  χτές είδα σε Μεγάλη αλυσίδα σουπερ μαρκετ ντοματες Πολωνίας!

  Λοιπον να αφήσουμε τις εξυπνάδες,

  στον τόπο μας πλεον δεν φυτρώνουν ντομάτες ουτε βόσκουν προβατάκια.
  Βόσκουν και καλοτρώνε χιλιάδες ξύπνιοι, μηδέποτε εργασθέντες,

  με θράσος και στόμα μεγάλο.

  • Maya avatar
   Maya @ Λεφτά υπάρχουν 22/05/2010 13:45:53

   >Η ΝΔ 5 χρόνια ποιούς και ποσους διόρισε;>
   Δεν ξέρουμε, για πείτε μας εσύ.

   Γιατί εγώ όποτε μιλάω με νεοδημοκράτες ακούω ότι είχαν τις πόρτες τους κλειστές στους δικούς τους ανθρώπους. Για τα πάντα.
   Αν όμως έχετε συγκεκριμένα στοιχεία, μην διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας.


   Παράλληλα, τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους φορείς του συνδικαλισμού δείχνουν άνοδο στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Τι μας λέει αυτό;


   Επίσης τους κατηγορούν ότι δεν θέλησαν ούτε καν να ακουμπήσουν το βαθύ πράσινο κράτος στο οποίο παραδοσιακά όλα τα μεγαλοστελέχη του Δημοσίου είναι βαμμένοι, κομματικοποιημένοι μέχρι εκεί που δεν πάει, πρασινοφρουροί.   >Πόσα δίς φαγανε;>
   Δεν ξέρουμε. Για ξαναπείτε μας εσύ.
   Τα λεφτά των ομολόγων γύρισαν πίσω και στο τεράστιο "σκάνδαλο" που λέγεται Βατοπαίδι δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι πολιτικοί κέρδιζαν λεφτά από αυτό. Συν το ότι οι ανταλλαγές ακυρώθηκαν ΕΠΙ ΝΔ.


   Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε η ΝΔ στην Βουλή, και δεν θυμάμαι κάποιον από το ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να τα αντικρούσει:
   Από τα 300 δις χρέος τα 300-285 είναι της ΝΔ.


   Και γιαουρτάκια, και ντοματούλες και φωτιά και τσεκούρι.
   Διαλέξτε πλευρά πριν να είναι πολύ αργά.

   • Λεφτά υπάρχουν avatar
    Λεφτά υπάρχουν @ Maya 22/05/2010 19:12:47

    Ευχαρίστως Maya, να μοιραστω μαζί σας,

    1. Τί λετε για τα stage;

    2. Επειδή γνωρίζω καλά τα "ποσοστά του συνδικαλισμού" αλλά και τους συνδικαλιστές,
    θα σου εξηγήσω.
    Η Μεγάλη μα..κία του Καραμανλή, οταν ανέλαβε την κυβέρνηση το 2004, ηταν που αφησε άθικτο ολοκληρο τον Σημιτικό μηχανισμό στις ΔΕΚΟ, και στα Υπουργεία. Αυτός ο μηχανισμός κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και ολοκληρη την οικονομία της χώρας. Δεν είναι "βαθύ πράσινο κράτος" οπως λές, είναι μαφία.
    Η ιδια λοιπον μαφία, και σήμερα κυβερνά, στις ΔΕΚΟ, στα νοσοκομεία, στην παιδεία, στις εφορείες, στα δικαστήρια. Αυτούς δεν τους αγγίζει κανένας διοτι εξυπηρετούν οσο εξυπηρετούνται.

    3. Παρακολουθών την πορεία των γεγονότων, σκέφτομαι πως ο Καραμανλής, οτι μπορούσε και οτι του επέτρεψαν έκανε.

    Τώρα πλέον δεν κυβερνούν οι Ηγέτες.

    Απλώς γίνεται ΑΝΑΘΕΣΗ της κυβέρνησης, μετά απο τυπικές εκλογές, και ολοι μαζί, συγκυβερνούν. Το 2000 δεν "έχασε" η ΝΔ, απλώς δόθηκα παράταση στον Σημίτη, να ξεκινήσει το πρότζεκτ των Ο.Α.

    Το 2004 δεν έχασε ο Σημίτης, "κέρδισε" ο Καραμανλής!

    Το 2007 δέν κέρδισε ο ΓΑΠ, του ανατέθηκε η διακυβέρνηση.

    Για αυτό σας παρακαλώ μην φανατίζεστε διοτι γρήγορα πάλι θα απογοητευτείτε.

    Μήν περιμένετε τίποτα απο τον Σαμαρά, ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε απο την αρχή, εγώ τον παραδέχομαι, μόλις εκλεχτηκε είπε πως
    δεν χρωστάει σε κανένα!

    Ούτε εγώ χρωστάω σε κανένα.

   • Maya avatar
    Maya @ Maya 22/05/2010 23:06:50

    Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην κυβέρνηση Καραμανλή και την κυβέρνηση του ΓΑΠ και της παρέας του.
    Η μεν πρώτη έκανε λάθη από ατολμία, απειρία, πίεση κλπ, η δε δεύτερη διαπράττει εγκλήματα από πρόθεση και σκοπιμότητα.
    Φέρθηκε χυδαία προεκλογικά, φέρεται κατάπτυστα μετεκλογικά.

    Την μεν πρώτη, και προσωπικά τον ίδιο τον ΚΚ τον ξέσκιζαν καθημερινά τα ΜΜΕ, σε βαθμό υπέρτατης ξεφτίλας, τον δε ΓΑΠ μόλις έπεσε το σύρμα "λεφτά υπάρχουν" τον έγλυψαν σε βαθμό να μας τον φορτώσουν για πρωθυπουργό.
    Και μόνο ότι τους στηρίζουν το τρισάθλιο Μέγκα, Το Βήμα, ο Χατζηλαλάκης, το παρακράτος κλπ, φτάνει για να καταλάβουμε τι είναι προς το συμφέρον μας και τι όχι. Απλά πράγματα, αυτοματισμοί.

    Προσωπικά δεν φανατίζομαι με τα κόμματα, ούτε και με τους ανθρώπους, αλλά όταν μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΚΗ και βλέπω την κυβέρνηση ΓΑΠ να είναι τόσο προκλητική, δεν γίνεται να μην σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι είναι για ΚΛΩΤΣΙΕΣ.


    Δεν γίνεται να μην μας πνίγει το δίκιο και δεν γίνεται να λέμε ότι επειδή η κυβέρνηση ΚΚ έκανε λάθη, πρέπει να υποστούμε την κυβέρνηση του ΓΑΠ που είναι από την "πολιτική" φύση της ένα έκτρωμα.

    Συμφωνώ για τα συμφέροντα που λέτε και εσείς πως πλέον κυβερνούν απομονώνοντας τους ηγέτες, συμφωνώ για την μαφία, αλλά αυτό τι σημαίνει; Πώς πρέπει να δεχθώ αδιαμαρτύρητα την προσβολή στη νοημοσύνη και την αισθητική μας που μας χαρίζει απλόχερα η κάθε Τζάκρη, η κάθε Γκερέκου, η κάθε Νταλάρα, ο κάθε Παπακωνσταντίνου, ο κάθε Πεταλωτής και γενικά το κάθε σούργελο που μας το έχουν καθιερώσει ως τον κανόνα;


    Και βασικά, για ποια stage λέτε; Αυτά που καθιερώθηκαν το 1997; (ποια κυβέρνηση είπαμε ότι ήταν τότε πάνω, οέο)

  • ΕλληνικόΚαθαρόΚούτελο avatar
   ΕλληνικόΚαθαρόΚούτελο @ Λεφτά υπάρχουν 23/05/2010 11:44:15

   Ζητώ με ειλικρίνεια που δεν ταιριάζει σε πολιτικούς, αλλά στον Έλληνα με το καθαρό κούτελο, θερμοπαρακαλώ και ικετεύω το γιαουρτάκι και την ντομάτα που θα πετάξετε να είναι Ελληνικά.

   Στηρίξτε τον τόπο σας.

   Πετάξτε τους ΜΟΝΟ Ελληνικά Προϊόντα.

   Με Φιλικούς χαιρετισμούς - Έλληνας Παραγωγός

 31. Greg avatar
  Greg 22/05/2010 14:11:57

  Το ΑΣΕΠ δεν σημαίνει τίποτα. Δεν ξέρω την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά η πιο συνηθισμένη μεθόδευση είναι η ανακοίνωση του διαγωνισμού την τελευταία στιγμή, ώστε να μην καταφέρουν παρείσακτοι να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά. Φίλος μου κατάφερε και μάζεψε μέσα σε δύο (2) εργάσιμες, τριάντα (30)!!! χαρτιά για διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών. Φοβερή ιστορία. Όλα στο όριο, πήρε χαρτιά από δημόσιες υπηρεσίες εκτός ωραρίου στο παρακαλετό, περνούσε κόκκινα φανάρια -Βέγγος- Θα μπορούσε να γίνει ταινία μικρού μήκους.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ Greg 22/05/2010 15:00:17

   Ακριβώς. Μπορούν να παιχτούν πολλά, τόσο με τις ημερομηνίες, όσο με άλλα «κριτήρια», όπως την «εμπειρία».

   Έχει πολύ γέλιο η απάντησή της για τους... συνεπώνυμους και συγγενείς (είτε... είτε). Σε ένα περιορισμένο γεωγραφικό χώρο, για την ίδια υπόθεση, κάποιοι προσληφθέντες έχουν απλώς... το ίδιο όνομα!

   Για την ταμπακιέρα, τίποτα. Είναι δυνατόν να έχει τόσους πολλούς συγγενείς, που όλως τυχαίως να προσληφθούν στον ίδιο εργασιακό χώρο, αφού αναλάβει κυβερνητικό πόστο;

 32. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 22/05/2010 15:04:20

  Χρήσιμο:

  http://www.newsblog.gr/?p=40401%3Ca%3C

 33. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 22/05/2010 18:47:23

  Δεν θέλω να παραστήσω τον φυσιογνωμιστή,αλλά βλέποντας φωτογραφίες της μανταμίτσας (όχι την συγκεκριμένη της ανάρτησης ),έ.... πως να το κάνουμε;;;;Μερικά συμπεράσματα,γιά το ποιόν της,βγαίνουν αβίαστα.Από μόνα τους.Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.Επειδή όμως εκ προοιμίου θεωρώ,ότι οι επισκέπτες των Αντινέων,έχουν και ψηλή νοημοσύνη και αισθητική και καλλιέργεια,δεν θα σας πώ τα δικά μου πορίσματα.Είστε πιά μεγάλα παιδάκια,μην τα θέλετε και μασημένα.Αναφέρομαι βέβαια μόνο στο φατσικόν της γίγνεσθαι.Στις ενδυματολογικές της περιπέτειες δεν εμπλέκομαι,γιατί ο κουράντες γιατρός μου,μούχει πεί ν'αποφεύγω τους αλλεργιογόνους παράγοντες.
  Αν σας περισσεύουν κέφι και χρόνος,πολύ θα μ'ενδιέφερε να μάθω τίς απόψεις σας.
  ΥΓ:Γιά τα ρουσφετάκια της,αντιλαμβάνεσθε ότι δεν μπήκα στον κόπο ν'ασχοληθώ,γιατί τα θεωρώ αυτονόητα στο χώρο του Πασόκ.Το αντίθετο θα με εξέπλησσε,γιατί θ'άταν μιά νότα παραλογισμού,ένα κερασάκι στην τούρτα του όλου setting της.

 34. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 22/05/2010 18:51:05

  προσοχή, σκύλος

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ αλλενάκι 22/05/2010 18:59:42

   Ετσι,αορίστως;;;;Τι ράτσα αλενάκι;Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε:Cavalier King Charles,Rotweiler,Dogue de Bordeaux,French Bulldog καί σε διασταύρωση κότας-σαύρας.

 35. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 22/05/2010 19:14:20

  παραλιακης, κατηγοριας εθνικης οδου

 36. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/05/2010 19:19:39

  Μπουλ Μαστίφ.

 37. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 22/05/2010 19:21:10

  ήθελα να το πω βρε Στρειντζ αλλα μετά σκεφτηκα τι φταινε τα καημενα τα ζωάκια, βεβαια και οι κυριες που εργαζονται στα μερη τα παραλιακα ειναι πιο ειλικρινεις με τον εαυτο τους και με τους αλλους απο τις πολιτικες ακριδες

  ακριδα ΣΠΑΡΤΑΚΕ, αυτο ειναι το γονιδιο, ακριδας

 38. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/05/2010 19:21:46

  Κλασική φάτσα χωρικής ορεισίβιας της δεκαετίας του `50 και πίσω, αποτέλεσμα inbreeding.
  Πάντως πρόσεχε με τις αναλύσεις σου μη τυχόν και σε πάρει χαμπάρι ο Δρ. Ρέγγας και έχουμε άλλα μετά...

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ Strange Attractor 22/05/2010 19:31:30

   Που χάθηκε αυτό;;;Είμαι στα όρια του συνδρόμου στέρησης.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Strange Attractor 22/05/2010 20:44:48

   Τον πήραν χαμπάρι και τον έκλεισαν σε λευκό δωμάτιο με λαστιχένιους τοίχους.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Strange Attractor 22/05/2010 21:45:46

   Το πήραν χαμπάρι .Οχι τόν !!! Είναι ΤΟ !!!!!

 39. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/05/2010 19:25:39

  Πάντως αν γεννήσει, πείτε της πως θέλω ένα ... με ρίγες. Και μόλις σηκώσει αυτιά θα το πάρω!

 40. σκέφτομαι διαβάζοντας avatar
  σκέφτομαι διαβάζοντας 23/05/2010 22:25:12

  Εκεί στην Αποκάλυψη ίσως είναι Δεξιοί για να πράττουν Αδέξια.
  Δεν διαβάσανε σήμερα στο Βήμα της Κυριακής και στη σελίδα 13Α13 ΔΙΑΦΟΡΑ τα κατορθώματα της Αδέξιας Δεξιάς ηγεσίας του ΕΛΓΑ με ποιό τρόπο αξιολογούσαν τους Διευθυντές. Τσίπα ρε! Εκεί στην Αποκάλυψη ίσως είναι Δεξιοί για να πράττουν Αδέξια.
  Δεν διαβάσανε σήμερα στο Βήμα της Κυριακής και στη σελίδα 13Α13 ΔΙΑΦΟΡΑ τα κατορθώματα της Αδέξιας Δεξιάς ηγεσίας του ΕΛΓΑ με ποιό τρόπο αξιολογούσαν τους Διευθυντές. Τσίπα ρε!

 41. neos avatar
  neos 25/05/2010 11:38:50

  H ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
  ΤΗΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑΣ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.