#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/11/2009 15:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταπληκτικό φωτορεπορτάζ απο την εποχή του Τείχους

Κλικ επάνω στην φωτογραφία για την λεζάντα 

http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2009/oct/20/berlinwall-germany

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 09/11/2009 17:26:45

  Παλιά η τηλεόραση είχε δείξει ένα ρεπορτάζ-συνέντευξη του στρατιώτη που πήδηξε το συρματόπλεγμα όταν χτιζόταν το Τείχος.

  Ήθελε πολύ θάρρος να περάσεις στην απέναντι πλερά όταν γνώριζες ότι δεν θα ξαναδείς τα δικά σου πρόσωπα.

 2. nasos avatar
  nasos 09/11/2009 20:28:37

  Ο λόγος που η DDR έχτισε το Τείχος ήταν απλός:για να μαντρώσει τους Ανατολικογερμανούς.
  Από το 1945 μέχρι το 1962 σχεδόν 3 εκ. άνθρωποι είχαν διαφύγει μέσω του Δ.Βερολίνου προς την Δύση.
  Με αυτούς τους ρυθμούς-οι οποίοι διαρκώς εντείνονταν λόγω της ραγδαίας οικονομικής ανάπτυξης της Δ.Γερμανίας-στο τέλος στην Α.Γερμανία θα έμενε μόνο ο Χόνεκερ με τον Σοβιετικό Πρέσβη να κοιτάνε τους τοίχους.
  Δεν είναι τυχαίο πως η Α.Γερμανία ήταν η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη που το 1989 είχε ακριβώς τον ίδιο πληθυσμό που είχε και το 1945,δηλαδή 16 εκ,σε περίπτωση που το τείχος δεν είχε κτιστεί ο πληθυσμός της θα ήταν πολύ μικρότερος και είναι και πολύ πιθανόν πως η Α.Γερμανία θα είχε καταρεύσει οικονομικά και πολιτικά λόγω της μαζικής φυγής των κατοίκων της πολύ πριν το 1989.
  Και κακώς οι Γερμανοί γκρέμισαν το Τείχος,θα έπρεπε να το είχαν αφήσει άθικτο,ως αιώνιο σύμβολο της αποτυχίας και της βαρβαρότητας του Κομμουνισμού.

 3. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/11/2009 22:41:10

  DIE NEUE DEUTSCHE SCHAMLOSIKEIT...
  ¨Την Νέα Έλλειψη Γερμανικής ΑΙΔΟΥΣ-Ντροπής¨ την πρωτοάκουσα το 1993 από τον καθηγητή Dieter Ohlmeier , του Ινστιτούτου Siegmund Freud της Φρανκφούρτης , σε μια διάλεξη στο Ιντστιτούτο Γκαίτε των Αθηνών για την ¨Γερμανική ενοποίηση¨.

  Ήταν απάντηση του για τους λόγους που αρνήθηκε η Γερμανία να υπογράψει ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ με τους Νικητές του Αντιφασιστικού Πολέμου.
  DIE NEUE DEUTSCHE SCHAMLOSIGKEIT

  Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

  Η ΄

  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ

  Το αίσχος της πτώσης του τείχους στο Βερολίνου συνοδεύτηκε με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά πολιτικά εγκλήματα .

  Σηματοδότησε την ενοποίηση της Γερμανίας ( ενσωμάτωση – προσάρτηση της Ανατολικής Γερμανίας με την Ομοσπονδιακή Γερμανία , ¨νόμιμη κληρονόμο της κρατικής συνέχειας του Γ΄Ράιχ ¨ , σύμφωνα με τις διακηρύξεις των ιδίων ) .

  Η ενοποίηση αυτή έγινε , όπως το απαίτησαν οι απόγονοι του Μπίσμαρκ – Χίτλερ ( Κόλ και Γκένσερ ) , κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου που όριζε ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ¨Διάσκεψη των Νικητριών Χωρών¨ κατά της Ναζιστικής Γερμανίας και την υπογραφή ¨Συνθήκης Ειρήνης¨ που θα τακτοποιούσε , εκτός των άλλων, και τις οικονομικές απαιτήσεις ( ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ) των χωρών που υπέστησαν την αιφνιδιαστική επίθεση και ληστεία της Γερμανίας.

  Η λεγόμενη ¨Συμφωνία των 4 + 2 ¨ έγινε από τους Τέσσερις ¨Συμμάχους¨ των ¨Ηνωμένων Εθνών¨ του ¨Αντιφασιστικού Αγώνα¨ ( ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία και την ακόμα ¨Σοβιετική Ένωση¨ ) , οι οποίοι ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ¨εκπροσωπούσαν ΟΛΟΥΣ τους συμμάχους ( την ¨μικρή και έντιμη Ελλάδα¨ δεν την ρώτησε κανείς , ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – όπως ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ) και τις ¨Δύο Γερμανίες¨ .

  Η ¨ Συνθήκη των 4 + 2 ¨ ονομάσθηκε ¨ Τελικός Διακανονισμός των Ζητημάτων που Αφορούν την Γερμανία ¨ , παρά το γεγονός ότι ρύθμιζε όλα τα θέματα που ρυθμίζει μια ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ μεταξύ πρώην εμπολέμων κρατών .

  Όπως , την πλήρη απόδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Γερμανία , τερματισμό της παρουσίας ¨κατοχικών στρατευμάτων ¨ σε Γερμανικό έδαφος , ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ -ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ – ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΣΑΝ ¨ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΛΕΙΑ ¨ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 1945 -1949 -, τα ανώτατα αριθμητικά όρια συγκρότησης των μελλοντικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Γερμανία ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ …

  Η Συνθήκη αυτή ΟΜΩΣ με κύριους υπεύθυνους , πολιτικούς προδότες του ¨Συμμαχικού Αντιχιτλερικού Αγώνα¨ , τους κ.κ. Γκορμπατσόφ και Σεβαρνάντζε ( όλοι τους απόφοιτοι της ¨κομμουνιστικής¨΄ - Μακιαβελικής – Σταλινικής σχολής ¨πολιτικού ρεαλισμού¨ και του αξιώματος ¨ο σκοπός αγιάζει τα μέσα …¨ ) ΑΠΑΛΛΑΞΕ , τουλάχιστον νομοτυπικά , την μελλοντική Γερμανία από καταβολή ¨Πολεμικών Αποζημιώσεων¨ προς τα μικρά κράτη , τους μικρούς λαούς που είχαν υποστεί την Ναζιστική λαίλαπα. Και αυτοί ήταν κυρίως οι λαοί των Βαλκανίων .

  Δεν ανέφερε τίποτα σχετικό. Αλλά επίσης με τον ψεύτικο και παραπλανητικό τίτλο : ¨Συνθήκη Οριστικού Διακανονισμού για την Γερμανία¨ , ΚΑΙ ΟΧΙ ¨ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ¨ , όπως είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν με τα άλλα δύο μέλη του ¨Άξονα¨ ,την Ιταλία και την Ιαπωνία , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟ ¨ΝΟΜΙΚΟ Π Ρ Ο Σ Χ Η Μ Α ¨ να μπορεί να περιφέρεται ανά τον κόσμο και να χλευάζει την Διεθνή Κοινότητα , αναμασώντας την καραμέλα :

  ¨ Δεν μιλάμε για Πολεμικές Αποζημιώσεις , διότι δεν έχει υπογραφτεί Συνθήκη Ειρήνης… ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ¨ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ¨ ΟΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ…¨ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ¨ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ …ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ…¨

  Μιλάνε βέβαια για τα ¨Γερμανικά¨ κονδύλια που παίρνουμε από την Ε.Ε. για να τα ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ στην Γερμανία με αναθέσεις στις διάφορες HOCHTIEF και SIEMENS …

  Και δεν μιλάνε καθόλου για το τεράστιο σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ( 1980 ) ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ¨ΕΝΩΣΗ¨ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ Ο ¨ΜΕΓΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ – Ο ΜΠΙΣΜΑΡΚ – Ο ΚΑΛΛΕΡΓΚΙ – Ο ΧΙΤΛΕΡ – Ο ΕΡΧΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ ΦΙΣΕΡ… ¨

  Και βέβαια γνωρίζουν πως μιλάνε και συναλλάσσονται με ¨Βαλκάνιους Κάφρους – Εμποράκους του Λεβάντε ¨ ( σχεδόν συλλογική Γερμανική πεποίθηση για τους λαούς των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου … ) .

  Και βέβαια γνωρίζουν πως αυτός ο λαός έχει εκτός από την ¨Δεξιά του¨ και την ¨Αριστερά του¨ η οποία κατά την κρίσιμη στιγμή ( 1990 ) των διαπραγματεύσεων για την ενοποίηση της Γερμανίας ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ – ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ … για να μην βλάψει την ¨τεράστια προσπάθεια¨ ( για την οποία έτρεμε η καρδούλα της κάθε Δαμανάκη και κάθε Ανδρουλάκη ) του ¨Μεταρρυθμιστή Γκορμπατσόφ¨ για την ¨διαφάνεια¨ , τον ¨εκδημοκρατισμό¨ και για την ¨ Πτώση των Τειχών Μεταξύ Ανατολής και Δύσης¨ και την υπέρβαση του ¨Ψυχρού Πολέμου¨ …


  ¨Δεν έχει λεφτά η Γερμανία¨ , έλεγε το Γερμανικό κεφάλαιο .

  Είναι ¨άδικο¨ έλεγαν οι γλυκανάλατοι Σοσιαλδημοκράτες και διάφοροι ¨δημοκράτες¨ να φορτώσουμε τις ¨ νέες γενιές¨ για τα εγκλήματα των γονιών τους…

  ¨Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να ανασυγκροτηθούν¨ - καπιταλιστικά τα πρώην εδάφη της ενσωματωμένης Ανατολικής Γερμανίας…, σκούζανε και σκούζουν όλοι μαζί οι ¨ αντικειμενικοί και δίκαιοι ανθρωπιστές¨ , ακόμα και κάποιοι ¨Αριστεροί¨ γνωστών ¨πατριωτικών δικτύων¨ που αναφέρονται στο ¨1821¨…

  Η αλήθεια είναι ότι το Γερμανικό Κράτος , σχεδόν το πιο πλούσιο και οργανωμένο καπιταλιστικό κράτος , ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ –ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ …

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ¨ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ¨ .

  Πρόσθετος λόγος ήταν και είναι πως δεν ήθελε να δικαιώσει πολιτικά και ηθικά το Αντιφασιστικό κίνημα , κυρίως των Βαλκανίων , ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ – ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ .

  Αυτό είναι όλο το νόημα της άρνησης για την καταβολή ¨Πολεμικών Αποζημιώσεων¨ που εισάγει στο Διεθνές Δίκαιο την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …

  Τέτοιες θεωρίες δεν μπορεί να της δεχτεί ο Ιμπεριαλισμός . Όπως δεν δέχονται σήμερα οι ΗΠΑ την ¨Δικαιοδοσία ενός Διεθνούς Δικαστηρίου για Εγκλήματα Πολέμου¨ .

  Όχι και να είμαστε υπόλογοι για τις πράξεις και τα εγκλήματα μας απέναντι στους λαούς , πάει πολύ – που θα καταντήσουμε ( ; ) :

  Υπάρχουν σήμερα λαοί και κράτη της Νότιας Αφρικής ( πρώην αποικίες της Καϊζερικής Γερμανίας ) που ζητούν αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα εγκλήματα των πρώτων δεκαετιών του 1900 !

  Μόλις τελευταία υποχρέωσε ο Καντάφι την Ιταλία του Μπερλουσκόνι να καταβάλει ¨πολεμικές αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Κυρηναϊκή ( Λιβύη ) , με ¨αντάλλαγμα¨ να δέχεται την ¨επαναεισδοχή¨ των προσφύγων που καταλήγουν στις Ιταλικές ακτές , προερχόμενοι από την Λιβύη.

  Δεν τόλμησε η Ενιαία ¨Αριστερά¨ να θίξει , έστω για μια και τελευταία φορά τα συμφέροντα της σε προθανάτιο ρόγχο ¨Σοβιετικής¨ Ένωσης.

  Οι ¨προοδευτικοί ¨ και ¨φιλειρηνιστές ¨ αδημονούσαν για το ξεπέρασμα του ¨Ψυχρού Πολέμου ¨…

  ΓΙΑ… ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ - ΘΕΡΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ- ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ για την εδραίωση ΕΠΈΚΤΑΣΗ της ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ¨ ( ¨ Παγκοσμιοποίηση¨ ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ¨ που ¨Σπάει Σύνορα¨ , ¨Ρατσισμούς και Προκαταλήψεις¨ !

  Επιβάλει την ¨ελεύθερη διακίνηση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ¨ , ¨ενώνοντας τον κόσμο¨ στο ¨κοινό μας σπίτι ¨ ( Γκορμπατσόφ ) για να αντιμετωπίσουμε ¨όλοι μαζί¨ τα ¨πανανθρώπινα προβλήματα¨ , όπως είναι ο μελλοντικός ¨Διαλαξιακός Πόλεμος των ΄Άστρων ¨ , η ¨προστασία του περιβάλλοντος¨ με μια ¨Πράσινη – επιτέλους ¨ΗΠΙΑ¨ - Ανάπτυξη ¨ , χωρίς ¨αίματα , πολέμους , κόκαλα και σημαίες…¨ .

  Παραμύθι τέλος .

  Στην επέτειο της ¨πτώσης του τείχους του αίσχους¨ θα γιορτάσουμε παράλληλα και την διάλυση των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά , ¨απορροφώντας¨ τους νέους άνεργους , σύμφωνα με τις Γερμανικές προτεραιότητες.

  Θα γιορτάσουμε την αγορά νέων υπερκοστολογημένων Γερμανικών οπλικών συστημάτων.

  Θα γιορτάσουμε τον τακτικό εξοπλισμό των Στρατοκρατών της Τουρκίας από την Γερμανία με τα πιο σύγχρονα όπλα.

  Θα γιορτάσουμε την εξαγορά των ελληνικών πολιτικών κομμάτων από την Ζήμενς και της ¨ΜΑΝ¨ και την σχεδόν μονοπωλιακή εκμετάλλευση των Ελληνικών τηλεπικοινωνιών – συγκοινωνιών.

  Θα γιορτάσουμε την εξαγορά και της ΔΕΗ από τον Γερμανικό κολοσσό ¨RWE¨ ( ήδη κάνουν ¨κοινές¨ επενδύσεις σε Τουρκία-Αλβανία ).

  Θα γιορτάσουμε εκτός από την κατασκευή και εκμετάλλευση ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ του ¨ El-Passo-Venizelos¨ από την ¨HOCHTIEF¨ και άλλων αεροδρομίων και λιμανιών.

  Θα γιορτάσουμε μαζί τους Γερμανικούς εκβιασμούς για την υποδοχή και παραμονή στην Ελλάδα όλων των εξ – ανατολών οικονομικών προσφύγων , ( δες απάντηση Ελληνικού ΥΠΕΞ στη θρασύτατη δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών , Βόλφγκανκ Σόϊμπλε , στέλεχος του υπερσυντηρητικού Χριστιανό-Κοινωνικού Κόμματος της Βαυαρίας , CSU ) :

  http://www.ert.gr/filia/el/eidiseis/apantisi-stis-germanikes-aixmes-gia-ti-lathrometanasteysi.htm

  Θα γιορτάσουμε ότι μας ¨επιστρέφουν πίσω¨ 800 πρόσφυγες , επειδή ¨πρώτη χώρα υποδοχής τους ήταν η Ελλάδα¨ και μας καταγγέλλουν , ποιοι ( ; ) οι Γερμανοί ( ! ) και τα ¨φιλανθρωπικά τους¨ Μ.Μ.Ε για ¨απανθρωπιά¨ …
  .

  Θα γιορτάσουμε , με τα εικοσάχρονα του αίσχους της πτώσης του τείχους και της Γερμανικής ενοποίησης , τις αποφάσεις της Γερμανικής ¨Δικαιοσύνης¨ , με τις οποίες απήλλαξαν με ¨βουλεύματα¨ οκτακόσιους ( 800 ) Εγκληματίες Πολέμου¨ , στους οποίους είχε ασκήσει δίωξη το Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου ( ¨εν απουσία τους ¨ ) για την γενοκτονική τους δράση στα Καλάβρυτα , το Δίστομο , το Κομμένο , τα Ανώγεια και άλλα 2500 χώρια της Ελλάδας , πέρα από τα εκατοντάδες δολοφονικά ¨μπλόκα¨ σε συνοικίες των Μεγαλουπόλεων ¨ .

  Θα συμφωνήσουμε έμμεσα , με τις χαρούλες μας για την ενοποίηση , για την απαλλαγή των εγκληματιών πολέμου με το ¨επιχείρημα ότι : ¨ όλοι αυτοί άσκησαν ¨νόμιμα ¨στρατιωτικά αντίποινα για την δράση ¨ανταρτών – ληστοσυμμοριτών¨ και εκτέλεσαν σαν ¨καλοί στρατιώτες τις αποφάσεις των ανωτέρων τους¨ ( η εκτέλεση αποφάσεων των ¨ανωτέρων¨ είναι μια κατανοητή διαχρονική Γερμανική αρετή… ).

  Θα γιορτάσουμε μαζί για τις ¨πληροφορίες¨ , ¨καλής θέλησης¨ του περιοδικού ¨ DER SPIEGEL¨ ( το οποίο , διεθνώς αποδεκτό, έχει πηγές πληροφόρησης και από τις Γερμανικές ¨υπηρεσίες¨ ) το οποίο λίγο πριν την Ολυμπιάδα του 2004 , ¨δεν μας απείλησε¨ , αλλά απλά ¨μας πληροφόρησε¨ ( για πράγματα τα οποία δεν έχει ¨καμία σχέση¨ η Γερμανία ) ότι :


  ” Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκροτηθεί λόχος “U.C.K-Τσαμουριά” και ενδέχεται να κτυπήσει ένοπλα ( σαμποτάζ ) την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων για να προβάλει στην διεθνή γνώμη τα αιτήματα τους…”


  Θα ακούσουμε αυτές τις ημέρες ( όπως έγινε ήδη την προηγούμενη Δευτέρα στην ΝΕΤ στην εκπομπή ¨Ανταποκριτές¨ ) τις αηδιαστικές και γλυκοανάλατες αναλύσεις για την ¨πτώση του ¨αυταρχικού καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας¨ .

  Θα ακούσουμε τους σχεδόν ερωτικούς οργασμούς των διαφόρων ¨Τέλλογλου , Κούλλογλου , Καπόποπουλου κ.α. για την ¨Νέα Δημοκρατική Γερμανία¨ και τους ¨Γεωστρατηγικές ισορροπίες μεταξύ των ΗΠΑ , της Ρωσίας και της Κίνας.

  Θα ακούσουμε διάφορα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ όπως του Νίκου Χειλά ¨από το Βερολίνο¨ για το πώς οι ¨καταδυναστευόμενοι Ανατολικογερμανοί ¨ δεν μπορούσαν ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ – ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ … και την ¨νοσταλγία τους ¨ να οδηγήσουν επιτέλους ένα ¨BMW ¨σε αντίθεση με το ¨Χαζό- TRABAND¨ που παρήγαγε η ¨D.D.R. ¨ …

  Θα ακούσουμε τους πρώην ¨Κνίτες¨ να μας μιλάνε για την ¨Ελευθερία¨ και την ¨Νέα-Δημοκρατική Γερμανία ¨ και να ¨χλευάζουν¨ το ¨Ανελεύθερο Ανατολικογερμανικό καθεστώς στο οποίο κάποιοι από αυτούς σπούδαζαν με υποτροφίες ) , τους διάφορους Τζήμες, Τέλλογλου , Κούλλογλου ( αυτός πρώην ¨ΕΚΚΕτζής ) , Καπόπουλους ( αυτός λόγω Γαλλικών σπουδών έχει μια αδυναμία στις αναλύσεις για ¨Γάλλο-Γερμανικούς Άξονες¨ ) , να μας μιλάνε για ¨ ισοροπίες¨ .τις οποίες βέβαια η ¨μικρή και έντιμος Ελλάς¨ πρέπει να κατανοεί και να υπηρετεί…

  Θα ακούσουμε ψευτό- αριστερές σαλτσούλες για ¨ειρήνη¨ , του στυλ όπως χλεύαζαν κάποτε ορισμένοι ¨παλαιοί Γερμανοί Αναρχικοί¨ του 68 ΄ με το σλόγκαν :

  ¨ FRIEDEN – FREUDE – EIERKUCHEN ¨ , δηλαδή ¨Εμπρός για την Ειρήνη – Ευτυχία και μια Ομελέτα με μαρμελάδα…¨.

  Προσωπικά δεν προλαβαίνω να φτύνω στην τηλεοθόνη μου …

  Δεν θα ακούσουμε ότι η μεταπολεμική Δυτική Γερμανία λειτούργησε και αναπτύχθηκε με τα βασικά στελέχη του Ναζιστικού Κόμματος ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ . ¨ . Ότι συνεργάσθηκε , σε όλη την 60χρονη διαδρομή της , ενεργά για την στήριξη των φασιστικών καθεστώτων , στα πλαίσια του ¨αντικομουνιστικού αγώνα¨ . Συνεργάστηκε και στήριξε την Χούντα της Χιλής , της Νότιας Αφρικής. , της Τουρκίας και της Ελλάδας…

  Δεν θα ακούσουμε ότι αμέσως μετά την ενοποίηση η Γερμανία ξαναβρήκε την ¨Ώθηση προς Ανατολάς ( DRANG NACH OSTEN )…

  ΄Ότι ήδη αμέσως μετά τον πόλεμο ξεκίνησε την προσπάθεια για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , υποκινώντας τους Κροάτες και άλλα αποσχιστηκά κινήματα. ( βλέπε ¨Πολεμιστής στη Σκιά¨ , εκδόσεις Λιβάνη , για την σχετική δράση , όχι της ¨ κακιάς ΣΤΑΖΙ ¨ - που ¨κατακεραυνώνουν¨ όλοι ο πρώην οπαδοί της - , αλλά για τη δράση της αρχικά Δυτικογερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών , B.N.D. , που ιδρύθηκε από τα στελέχη της Χιτλερικής Αντικατασκοπίας , ¨Οργάνωση Γκέλεν ¨ ) .

  Δεν θα ακούσουμε για το ¨διπλό παιχνίδι¨ της Γερμανίας στην Μέση Ανατολή. Από τη μια ¨αποζημιώσεις στους επιζώντες των στρατοπέδων Εβραίους¨ και στρατιωτική βοήθεια στο κράτος του Ισραήλ…, και από την άλλη ενίσχυση των Αραβικών καθεστώτων ( και της Τουρκίας ΠΑΝΤΑ ) με όπλα και ¨διοχέτευση¨ ¨New-How ¨ για την παραγωγή ¨χημικών όπλων – αερίων¨ ΚΑΙ ¨πυρηνικής τεχνολογίας¨ . Γεγονότα που έχουν καταγγελθεί στα ίδια τα Γερμανικά Μ.Μ.Ε. ( όχι μόνο τα Αριστερά… ).

  Δεν θα ακούσουμε ότι ο 2ος Π.Π. ξεκίνησε από τον Χίτλερ με το πρόσχημα της ¨προστασίας- αποκατάστασης των μειονοτήτων¨ ( Γερμανικών και άλλων ). Στην Τσεχοσλοβακία τους ¨προσκάλεσε¨ ο ίδιος ο αρχηγός της Γερμανικής μειονότητας , Χένλαϊν. Όπως ¨προσκάλεσαν¨ το ΝΑΤΟ ( με τους Γερμανούς βέβαια ) στην ¨Νέα Εποχή¨ οι Κοσσοβάροι στην Γιουγκοσλαβία.

  Δεν θα ακούσουμε ότι σήμερα με έδρα την πρωτεύουσα του Σοσιαλδημοκρατικού Κρατιδίου ¨Σλέσβικ-Χολστάϊν ¨ , την πόλη του Φλένσμπουργκ ( τελευταία ¨πρωτεύουσα του Γ΄Ράϊχ με τον Ναύαρχο Ντένιτς , δρα το ¨Πανευρωπαϊκό Κόμμα των Μειονοτήτων ¨ ( FUEN , http://www.fuen.org/pages/deutsch/d_3a_2002.html) , το οποίο εκπροσωπείται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , και με έδρα το Βερολίνο δρα το νέο ¨Κέντρο για την Αποκατάσταση των Εκδιωχθέντων Μειονοτήτων ¨ ( με κύριο σκοπό βέβαια την αναγνώρισης της διπλής υπηκοότητας και επιστροφή των ¨γερμανών ομογενών ¨ στα ¨πάτρια εδάφη ¨ της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων …, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Πολωνίας και άλλων σκεπτόμενων ανθρώπων ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ :

  http://www.z-g-v.de/english/index.html ) .

  Δεν θα ακούσουμε πως είναι τα παιδιά και το κονδύλια του Γερμανικού ΥΠΕΞ που δεν μπορούν κοιμηθούν κάθε βράδυ από την ¨έγνοια και την αγωνία¨ για το τι γίνεται , εκτός των άλλων , με τις ¨ξεχασμένες¨ εθνικές , γλωσσικές και θρησκευτικές μειονότητες και στην Ελλάδα ( από Καρακατσάνους , Κατσίβελους , Ρουμανοβλάχους , Τούρκους , Αρβανίτες, Τσάμηδες , Σλαβομακεδόνες , Εβραίους , Καθολικούς και Προτεστάντες… ) …

  Δεν θα ακούσουμε για τις εκατοντάδες , ¨τυχαία¨ , ανατιθέμενες ΣΧΕΤΙΚΕΣ διπλωματικές και διδακτορικές εργασίες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Α.Ε. Ι. . Εκατοντάδες επίσης οι ανατιθέμενες εργασίες για την μελέτη των ¨πλουτοπαραγωγικών πηγών¨ ( ορυκτολογικές , κλιματικές κ.α . ) σε όλα τα Βαλκάνια .

  Ιδιαίτερα για περιοχές που υπάρχουν και ζουν υποτιθέμενες και μη μειονότητες.

  Δεν θα ακούσουμε για τα , παράλληλα, ¨ τηλεοπτικά συνεργεία¨ των κρατικών της καναλιών ¨ , τα οποία οργώνουν¨ , σε τακτά χρονικά διαστήματα , για ¨ευαίσθητα κοινωνιολογικά– λαογραφικά ρεπορτάζ¨ , όλες τις ¨περιοχές στόχους¨ και ¨ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος¨…

  Χαρακτηριστικό δείγμα οι ¨μεθοδικές και συστηματικές¨ εργασίες της ¨Γερμανικής Εταιρείας Απειλούμενων Λαών¨ ( συνεργάζεται σε πολλά ¨ Project ¨ του Γερμανικού ΥΠΕΞ ) για τις ¨Μειονότητες στην Ελλάδα¨ :

  Minderheiten in Griechenland


  http://www.gfbv.de/inhaltsDok.php?id=191&stayInsideTree=1  Και είναι περίεργο …
  Μέχρι το 1970 η Γερμανία ( η Ομοσπονδιακή Δυτική Γερμανία ) ήταν για την ¨Αριστερά¨ ( ¨Ορθόδοξη¨ και ¨Αναθεωρητική¨ ) μια ¨Ρεβανσιστική¨ - Αναθεωρητική χώρα , με πρώην στελέχη του Ναζιστικού κόμματος στον κρατικό της μηχανισμό ) που σκόπευε στην αναβίωση της κυριαρχίας του Γερμανικού κεφαλαίου στην Ευρώπη με την ¨Επιστροφή στας Ανατολάς¨.

  Μόλις άλλαξε η πολιτική συνθηματολογία της τότε Σοβιετικής Ένωσης ( για τα δικά της , κρατικά , οπορτουνιστικά συμφέροντα ) , με την ¨κατάθεση στεφάνου¨ και την ¨συγνώμη¨ του Βίλλυ Μπράντ¨ ( εγκαινίαση της ¨Ost-Politik¨ του Γερμανικού κεφαλαίου ) στο Άουσβιτς , η Γερμανία μετατράπηκε , ως εκ θαύματος , σε ¨φιλειρηνική – δημοκρατική χώρα¨ που παλεύει να κρατήσει τις ¨ισορροπίες¨ μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας¨ και για την…¨ευημερία της Ευρώπης¨ .
  Μπορεί σήμερα οι Νεοναζί ¨νοσταλγοί¨ να φοράνε μπότες ¨Wehrmacht¨ για να θυμηθούν την ¨ρωμαλεότητα¨ του Γερμανικού μιλιταρισμού , άλλα έκτοτε ( από την εγκαινίαση της ¨ Ost-Politik¨ , και ιδιαίτερα μετά από την ¨πτώση του αίσχους ) πολλοί ¨Αριστεροί¨ - ¨Αντιφασίστες¨ φοράνε μπλουζάκια με την επιγραφή ¨Berlin¨ , ¨Antifa¨ .
  Κάνουν ¨νοσταλγικές εκδρομούλες¨ στην Γερμανία για να ζήσουν το ¨εικονικό¨ Βερολίνο του ¨Μεσοπολέμου¨ με λίγο Cabare ala΄ Lizas Minnelli , για μια ¨κατάληψη¨ , για να ακούσουν τις ¨Νεογερμανικές Multi-Culti ¨ θεωρίες και τα νέα ¨Frieden-Freude-Eierkuchen ¨ για …¨ένα κόσμο χωρίς σύνορα…¨ .
  Προφανώς τα μόνο σύνορα που θα μείνουν με των ¨αγώνα τους¨ θα είναι αυτά των ΗΠΑ , της Γερμανίας , της Ρωσίας , της Κίνας , άντε , ίσως , και της Γαλλίας , Αγγλίας… , αλλά τι να κάνουμε ( ; ) ¨κάπου¨ πρέπει να πέσουν τα σύνορα…¨.
  Το πιο καταπληκτικό είναι ότι πολλοί ¨Αριστεροί¨ αποδέχθηκαν την συστηματική Γερμανική κρατική προπαγάνδα που παρουσιάζει την ¨ Πτώση του Τείχους¨ με τα Τείχη που ήθελε να ρίξει η επαναστατημένη νεολαία του 1968 , όπως μουσικοκαλλιτεχνικά κατέγραψαν οι ¨Pink Floyd¨ στο περίφημο ¨The Wall¨. Επικοινωνιακά παιχνίδια που στοχεύουν στους εγκεφάλους τω

 4. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/11/2009 22:42:14

  DIE NEUE DEUTSCHE SCHAMLOSIKEIT...
  ¨Την Νέα Έλλειψη Γερμανικής ΑΙΔΟΥΣ-Ντροπής¨ την πρωτοάκουσα το 1993 από τον καθηγητή Dieter Ohlmeier , του Ινστιτούτου Siegmund Freud της Φρανκφούρτης , σε μια διάλεξη στο Ιντστιτούτο Γκαίτε των Αθηνών για την ¨Γερμανική ενοποίηση¨.

  Ήταν απάντηση του για τους λόγους που αρνήθηκε η Γερμανία να υπογράψει ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ με τους Νικητές του Αντιφασιστικού Πολέμου.
  DIE NEUE DEUTSCHE SCHAMLOSIGKEIT

  Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

  Η ΄

  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ

  Το αίσχος της πτώσης του τείχους στο Βερολίνου συνοδεύτηκε με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά πολιτικά εγκλήματα .

  Σηματοδότησε την ενοποίηση της Γερμανίας ( ενσωμάτωση – προσάρτηση της Ανατολικής Γερμανίας με την Ομοσπονδιακή Γερμανία , ¨νόμιμη κληρονόμο της κρατικής συνέχειας του Γ΄Ράιχ ¨ , σύμφωνα με τις διακηρύξεις των ιδίων ) .

  Η ενοποίηση αυτή έγινε , όπως το απαίτησαν οι απόγονοι του Μπίσμαρκ – Χίτλερ ( Κόλ και Γκένσερ ) , κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου που όριζε ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ¨Διάσκεψη των Νικητριών Χωρών¨ κατά της Ναζιστικής Γερμανίας και την υπογραφή ¨Συνθήκης Ειρήνης¨ που θα τακτοποιούσε , εκτός των άλλων, και τις οικονομικές απαιτήσεις ( ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ) των χωρών που υπέστησαν την αιφνιδιαστική επίθεση και ληστεία της Γερμανίας.

  Η λεγόμενη ¨Συμφωνία των 4 + 2 ¨ έγινε από τους Τέσσερις ¨Συμμάχους¨ των ¨Ηνωμένων Εθνών¨ του ¨Αντιφασιστικού Αγώνα¨ ( ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία και την ακόμα ¨Σοβιετική Ένωση¨ ) , οι οποίοι ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ¨εκπροσωπούσαν ΟΛΟΥΣ τους συμμάχους ( την ¨μικρή και έντιμη Ελλάδα¨ δεν την ρώτησε κανείς , ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – όπως ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ) και τις ¨Δύο Γερμανίες¨ .

  Η ¨ Συνθήκη των 4 + 2 ¨ ονομάσθηκε ¨ Τελικός Διακανονισμός των Ζητημάτων που Αφορούν την Γερμανία ¨ , παρά το γεγονός ότι ρύθμιζε όλα τα θέματα που ρυθμίζει μια ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ μεταξύ πρώην εμπολέμων κρατών .

  Όπως , την πλήρη απόδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Γερμανία , τερματισμό της παρουσίας ¨κατοχικών στρατευμάτων ¨ σε Γερμανικό έδαφος , ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ -ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ – ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΣΑΝ ¨ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΛΕΙΑ ¨ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 1945 -1949 -, τα ανώτατα αριθμητικά όρια συγκρότησης των μελλοντικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Γερμανία ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ …

  Η Συνθήκη αυτή ΟΜΩΣ με κύριους υπεύθυνους , πολιτικούς προδότες του ¨Συμμαχικού Αντιχιτλερικού Αγώνα¨ , τους κ.κ. Γκορμπατσόφ και Σεβαρνάντζε ( όλοι τους απόφοιτοι της ¨κομμουνιστικής¨΄ - Μακιαβελικής – Σταλινικής σχολής ¨πολιτικού ρεαλισμού¨ και του αξιώματος ¨ο σκοπός αγιάζει τα μέσα …¨ ) ΑΠΑΛΛΑΞΕ , τουλάχιστον νομοτυπικά , την μελλοντική Γερμανία από καταβολή ¨Πολεμικών Αποζημιώσεων¨ προς τα μικρά κράτη , τους μικρούς λαούς που είχαν υποστεί την Ναζιστική λαίλαπα. Και αυτοί ήταν κυρίως οι λαοί των Βαλκανίων .

  Δεν ανέφερε τίποτα σχετικό. Αλλά επίσης με τον ψεύτικο και παραπλανητικό τίτλο : ¨Συνθήκη Οριστικού Διακανονισμού για την Γερμανία¨ , ΚΑΙ ΟΧΙ ¨ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ¨ , όπως είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν με τα άλλα δύο μέλη του ¨Άξονα¨ ,την Ιταλία και την Ιαπωνία , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟ ¨ΝΟΜΙΚΟ Π Ρ Ο Σ Χ Η Μ Α ¨ να μπορεί να περιφέρεται ανά τον κόσμο και να χλευάζει την Διεθνή Κοινότητα , αναμασώντας την καραμέλα :

  ¨ Δεν μιλάμε για Πολεμικές Αποζημιώσεις , διότι δεν έχει υπογραφτεί Συνθήκη Ειρήνης… ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ¨ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ¨ ΟΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ…¨ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ¨ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ …ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ…¨

  Μιλάνε βέβαια για τα ¨Γερμανικά¨ κονδύλια που παίρνουμε από την Ε.Ε. για να τα ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ στην Γερμανία με αναθέσεις στις διάφορες HOCHTIEF και SIEMENS …

  Και δεν μιλάνε καθόλου για το τεράστιο σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ( 1980 ) ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ¨ΕΝΩΣΗ¨ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ Ο ¨ΜΕΓΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ – Ο ΜΠΙΣΜΑΡΚ – Ο ΚΑΛΛΕΡΓΚΙ – Ο ΧΙΤΛΕΡ – Ο ΕΡΧΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ ΦΙΣΕΡ… ¨

  Και βέβαια γνωρίζουν πως μιλάνε και συναλλάσσονται με ¨Βαλκάνιους Κάφρους – Εμποράκους του Λεβάντε ¨ ( σχεδόν συλλογική Γερμανική πεποίθηση για τους λαούς των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου … ) .

  Και βέβαια γνωρίζουν πως αυτός ο λαός έχει εκτός από την ¨Δεξιά του¨ και την ¨Αριστερά του¨ η οποία κατά την κρίσιμη στιγμή ( 1990 ) των διαπραγματεύσεων για την ενοποίηση της Γερμανίας ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ – ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ … για να μην βλάψει την ¨τεράστια προσπάθεια¨ ( για την οποία έτρεμε η καρδούλα της κάθε Δαμανάκη και κάθε Ανδρουλάκη ) του ¨Μεταρρυθμιστή Γκορμπατσόφ¨ για την ¨διαφάνεια¨ , τον ¨εκδημοκρατισμό¨ και για την ¨ Πτώση των Τειχών Μεταξύ Ανατολής και Δύσης¨ και την υπέρβαση του ¨Ψυχρού Πολέμου¨ …


  ¨Δεν έχει λεφτά η Γερμανία¨ , έλεγε το Γερμανικό κεφάλαιο .

  Είναι ¨άδικο¨ έλεγαν οι γλυκανάλατοι Σοσιαλδημοκράτες και διάφοροι ¨δημοκράτες¨ να φορτώσουμε τις ¨ νέες γενιές¨ για τα εγκλήματα των γονιών τους…

  ¨Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να ανασυγκροτηθούν¨ - καπιταλιστικά τα πρώην εδάφη της ενσωματωμένης Ανατολικής Γερμανίας…, σκούζανε και σκούζουν όλοι μαζί οι ¨ αντικειμενικοί και δίκαιοι ανθρωπιστές¨ , ακόμα και κάποιοι ¨Αριστεροί¨ γνωστών ¨πατριωτικών δικτύων¨ που αναφέρονται στο ¨1821¨…

  Η αλήθεια είναι ότι το Γερμανικό Κράτος , σχεδόν το πιο πλούσιο και οργανωμένο καπιταλιστικό κράτος , ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ –ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ …

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ¨ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ¨ .

  Πρόσθετος λόγος ήταν και είναι πως δεν ήθελε να δικαιώσει πολιτικά και ηθικά το Αντιφασιστικό κίνημα , κυρίως των Βαλκανίων , ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΤΑ – ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ .

  Αυτό είναι όλο το νόημα της άρνησης για την καταβολή ¨Πολεμικών Αποζημιώσεων¨ που εισάγει στο Διεθνές Δίκαιο την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …

  Τέτοιες θεωρίες δεν μπορεί να της δεχτεί ο Ιμπεριαλισμός . Όπως δεν δέχονται σήμερα οι ΗΠΑ την ¨Δικαιοδοσία ενός Διεθνούς Δικαστηρίου για Εγκλήματα Πολέμου¨ .

  Όχι και να είμαστε υπόλογοι για τις πράξεις και τα εγκλήματα μας απέναντι στους λαούς , πάει πολύ – που θα καταντήσουμε ( ; ) :

  Υπάρχουν σήμερα λαοί και κράτη της Νότιας Αφρικής ( πρώην αποικίες της Καϊζερικής Γερμανίας ) που ζητούν αποζημιώσεις από την Γερμανία για τα εγκλήματα των πρώτων δεκαετιών του 1900 !

  Μόλις τελευταία υποχρέωσε ο Καντάφι την Ιταλία του Μπερλουσκόνι να καταβάλει ¨πολεμικές αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Κυρηναϊκή ( Λιβύη ) , με ¨αντάλλαγμα¨ να δέχεται την ¨επαναεισδοχή¨ των προσφύγων που καταλήγουν στις Ιταλικές ακτές , προερχόμενοι από την Λιβύη.

  Δεν τόλμησε η Ενιαία ¨Αριστερά¨ να θίξει , έστω για μια και τελευταία φορά τα συμφέροντα της σε προθανάτιο ρόγχο ¨Σοβιετικής¨ Ένωσης.

  Οι ¨προοδευτικοί ¨ και ¨φιλειρηνιστές ¨ αδημονούσαν για το ξεπέρασμα του ¨Ψυχρού Πολέμου ¨…

  ΓΙΑ… ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ - ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ - ΘΕΡΜΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ- ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ για την εδραίωση ΕΠΈΚΤΑΣΗ της ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ¨ ( ¨ Παγκοσμιοποίηση¨ ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ¨ που ¨Σπάει Σύνορα¨ , ¨Ρατσισμούς και Προκαταλήψεις¨ !

  Επιβάλει την ¨ελεύθερη διακίνηση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ¨ , ¨ενώνοντας τον κόσμο¨ στο ¨κοινό μας σπίτι ¨ ( Γκορμπατσόφ ) για να αντιμετωπίσουμε ¨όλοι μαζί¨ τα ¨πανανθρώπινα προβλήματα¨ , όπως είναι ο μελλοντικός ¨Διαλαξιακός Πόλεμος των ΄Άστρων ¨ , η ¨προστασία του περιβάλλοντος¨ με μια ¨Πράσινη – επιτέλους ¨ΗΠΙΑ¨ - Ανάπτυξη ¨ , χωρίς ¨αίματα , πολέμους , κόκαλα και σημαίες…¨ .

  Παραμύθι τέλος .

  Στην επέτειο της ¨πτώσης του τείχους του αίσχους¨ θα γιορτάσουμε παράλληλα και την διάλυση των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά , ¨απορροφώντας¨ τους νέους άνεργους , σύμφωνα με τις Γερμανικές προτεραιότητες.

  Θα γιορτάσουμε την αγορά νέων υπερκοστολογημένων Γερμανικών οπλικών συστημάτων.

  Θα γιορτάσουμε τον τακτικό εξοπλισμό των Στρατοκρατών της Τουρκίας από την Γερμανία με τα πιο σύγχρονα όπλα.

  Θα γιορτάσουμε την εξαγορά των ελληνικών πολιτικών κομμάτων από την Ζήμενς και της ¨ΜΑΝ¨ και την σχεδόν μονοπωλιακή εκμετάλλευση των Ελληνικών τηλεπικοινωνιών – συγκοινωνιών.

  Θα γιορτάσουμε την εξαγορά και της ΔΕΗ από τον Γερμανικό κολοσσό ¨RWE¨ ( ήδη κάνουν ¨κοινές¨ επενδύσεις σε Τουρκία-Αλβανία ).

  Θα γιορτάσουμε εκτός από την κατασκευή και εκμετάλλευση ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ του ¨ El-Passo-Venizelos¨ από την ¨HOCHTIEF¨ και άλλων αεροδρομίων και λιμανιών.

  Θα γιορτάσουμε μαζί τους Γερμανικούς εκβιασμούς για την υποδοχή και παραμονή στην Ελλάδα όλων των εξ – ανατολών οικονομικών προσφύγων , ( δες απάντηση Ελληνικού ΥΠΕΞ στη θρασύτατη δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών , Βόλφγκανκ Σόϊμπλε , στέλεχος του υπερσυντηρητικού Χριστιανό-Κοινωνικού Κόμματος της Βαυαρίας , CSU ) :

  http://www.ert.gr/filia/el/eidiseis/apantisi-stis-germanikes-aixmes-gia-ti-lathrometanasteysi.htm

  Θα γιορτάσουμε ότι μας ¨επιστρέφουν πίσω¨ 800 πρόσφυγες , επειδή ¨πρώτη χώρα υποδοχής τους ήταν η Ελλάδα¨ και μας καταγγέλλουν , ποιοι ( ; ) οι Γερμανοί ( ! ) και τα ¨φιλανθρωπικά τους¨ Μ.Μ.Ε για ¨απανθρωπιά¨ …
  .

  Θα γιορτάσουμε , με τα εικοσάχρονα του αίσχους της πτώσης του τείχους και της Γερμανικής ενοποίησης , τις αποφάσεις της Γερμανικής ¨Δικαιοσύνης¨ , με τις οποίες απήλλαξαν με ¨βουλεύματα¨ οκτακόσιους ( 800 ) Εγκληματίες Πολέμου¨ , στους οποίους είχε ασκήσει δίωξη το Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου ( ¨εν απουσία τους ¨ ) για την γενοκτονική τους δράση στα Καλάβρυτα , το Δίστομο , το Κομμένο , τα Ανώγεια και άλλα 2500 χώρια της Ελλάδας , πέρα από τα εκατοντάδες δολοφονικά ¨μπλόκα¨ σε συνοικίες των Μεγαλουπόλεων ¨ .

  Θα συμφωνήσουμε έμμεσα , με τις χαρούλες μας για την ενοποίηση , για την απαλλαγή των εγκληματιών πολέμου με το ¨επιχείρημα ότι : ¨ όλοι αυτοί άσκησαν ¨νόμιμα ¨στρατιωτικά αντίποινα για την δράση ¨ανταρτών – ληστοσυμμοριτών¨ και εκτέλεσαν σαν ¨καλοί στρατιώτες τις αποφάσεις των ανωτέρων τους¨ ( η εκτέλεση αποφάσεων των ¨ανωτέρων¨ είναι μια κατανοητή διαχρονική Γερμανική αρετή… ).

  Θα γιορτάσουμε μαζί για τις ¨πληροφορίες¨ , ¨καλής θέλησης¨ του περιοδικού ¨ DER SPIEGEL¨ ( το οποίο , διεθνώς αποδεκτό, έχει πηγές πληροφόρησης και από τις Γερμανικές ¨υπηρεσίες¨ ) το οποίο λίγο πριν την Ολυμπιάδα του 2004 , ¨δεν μας απείλησε¨ , αλλά απλά ¨μας πληροφόρησε¨ ( για πράγματα τα οποία δεν έχει ¨καμία σχέση¨ η Γερμανία ) ότι :


  ” Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκροτηθεί λόχος “U.C.K-Τσαμουριά” και ενδέχεται να κτυπήσει ένοπλα ( σαμποτάζ ) την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων για να προβάλει στην διεθνή γνώμη τα αιτήματα τους…”


  Θα ακούσουμε αυτές τις ημέρες ( όπως έγινε ήδη την προηγούμενη Δευτέρα στην ΝΕΤ στην εκπομπή ¨Ανταποκριτές¨ ) τις αηδιαστικές και γλυκοανάλατες αναλύσεις για την ¨πτώση του ¨αυταρχικού καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας¨ .

  Θα ακούσουμε τους σχεδόν ερωτικούς οργασμούς των διαφόρων ¨Τέλλογλου , Κούλλογλου , Καπόποπουλου κ.α. για την ¨Νέα Δημοκρατική Γερμανία¨ και τους ¨Γεωστρατηγικές ισορροπίες μεταξύ των ΗΠΑ , της Ρωσίας και της Κίνας.

  Θα ακούσουμε διάφορα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ όπως του Νίκου Χειλά ¨από το Βερολίνο¨ για το πώς οι ¨καταδυναστευόμενοι Ανατολικογερμανοί ¨ δεν μπορούσαν ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ – ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΙ … και την ¨νοσταλγία τους ¨ να οδηγήσουν επιτέλους ένα ¨BMW ¨σε αντίθεση με το ¨Χαζό- TRABAND¨ που παρήγαγε η ¨D.D.R. ¨ …

  Θα ακούσουμε τους πρώην ¨Κνίτες¨ να μας μιλάνε για την ¨Ελευθερία¨ και την ¨Νέα-Δημοκρατική Γερμανία ¨ και να ¨χλευάζουν¨ το ¨Ανελεύθερο Ανατολικογερμανικό καθεστώς στο οποίο κάποιοι από αυτούς σπούδαζαν με υποτροφίες ) , τους διάφορους Τζήμες, Τέλλογλου , Κούλλογλου ( αυτός πρώην ¨ΕΚΚΕτζής ) , Καπόπουλους ( αυτός λόγω Γαλλικών σπουδών έχει μια αδυναμία στις αναλύσεις για ¨Γάλλο-Γερμανικούς Άξονες¨ ) , να μας μιλάνε για ¨ ισοροπίες¨ .τις οποίες βέβαια η ¨μικρή και έντιμος Ελλάς¨ πρέπει να κατανοεί και να υπηρετεί…

  Θα ακούσουμε ψευτό- αριστερές σαλτσούλες για ¨ειρήνη¨ , του στυλ όπως χλεύαζαν κάποτε ορισμένοι ¨παλαιοί Γερμανοί Αναρχικοί¨ του 68 ΄ με το σλόγκαν :

  ¨ FRIEDEN – FREUDE – EIERKUCHEN ¨ , δηλαδή ¨Εμπρός για την Ειρήνη – Ευτυχία και μια Ομελέτα με μαρμελάδα…¨.

  Προσωπικά δεν προλαβαίνω να φτύνω στην τηλεοθόνη μου …

  Δεν θα ακούσουμε ότι η μεταπολεμική Δυτική Γερμανία λειτούργησε και αναπτύχθηκε με τα βασικά στελέχη του Ναζιστικού Κόμματος ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ . ¨ . Ότι συνεργάσθηκε , σε όλη την 60χρονη διαδρομή της , ενεργά για την στήριξη των φασιστικών καθεστώτων , στα πλαίσια του ¨αντικομουνιστικού αγώνα¨ . Συνεργάστηκε και στήριξε την Χούντα της Χιλής , της Νότιας Αφρικής. , της Τουρκίας και της Ελλάδας…

  Δεν θα ακούσουμε ότι αμέσως μετά την ενοποίηση η Γερμανία ξαναβρήκε την ¨Ώθηση προς Ανατολάς ( DRANG NACH OSTEN )…

  ΄Ότι ήδη αμέσως μετά τον πόλεμο ξεκίνησε την προσπάθεια για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας , υποκινώντας τους Κροάτες και άλλα αποσχιστηκά κινήματα. ( βλέπε ¨Πολεμιστής στη Σκιά¨ , εκδόσεις Λιβάνη , για την σχετική δράση , όχι της ¨ κακιάς ΣΤΑΖΙ ¨ - που ¨κατακεραυνώνουν¨ όλοι ο πρώην οπαδοί της - , αλλά για τη δράση της αρχικά Δυτικογερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών , B.N.D. , που ιδρύθηκε από τα στελέχη της Χιτλερικής Αντικατασκοπίας , ¨Οργάνωση Γκέλεν ¨ ) .

  Δεν θα ακούσουμε για το ¨διπλό παιχνίδι¨ της Γερμανίας στην Μέση Ανατολή. Από τη μια ¨αποζημιώσεις στους επιζώντες των στρατοπέδων Εβραίους¨ και στρατιωτική βοήθεια στο κράτος του Ισραήλ…, και από την άλλη ενίσχυση των Αραβικών καθεστώτων ( και της Τουρκίας ΠΑΝΤΑ ) με όπλα και ¨διοχέτευση¨ ¨New-How ¨ για την παραγωγή ¨χημικών όπλων – αερίων¨ ΚΑΙ ¨πυρηνικής τεχνολογίας¨ . Γεγονότα που έχουν καταγγελθεί στα ίδια τα Γερμανικά Μ.Μ.Ε. ( όχι μόνο τα Αριστερά… ).

  Δεν θα ακούσουμε ότι ο 2ος Π.Π. ξεκίνησε από τον Χίτλερ με το πρόσχημα της ¨προστασίας- αποκατάστασης των μειονοτήτων¨ ( Γερμανικών και άλλων ). Στην Τσεχοσλοβακία τους ¨προσκάλεσε¨ ο ίδιος ο αρχηγός της Γερμανικής μειονότητας , Χένλαϊν. Όπως ¨προσκάλεσαν¨ το ΝΑΤΟ ( με τους Γερμανούς βέβαια ) στην ¨Νέα Εποχή¨ οι Κοσσοβάροι στην Γιουγκοσλαβία.

  Δεν θα ακούσουμε ότι σήμερα με έδρα την πρωτεύουσα του Σοσιαλδημοκρατικού Κρατιδίου ¨Σλέσβικ-Χολστάϊν ¨ , την πόλη του Φλένσμπουργκ ( τελευταία ¨πρωτεύουσα του Γ΄Ράϊχ με τον Ναύαρχο Ντένιτς , δρα το ¨Πανευρωπαϊκό Κόμμα των Μειονοτήτων ¨ ( FUEN , http://www.fuen.org/pages/deutsch/d_3a_2002.html) , το οποίο εκπροσωπείται και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , και με έδρα το Βερολίνο δρα το νέο ¨Κέντρο για την Αποκατάσταση των Εκδιωχθέντων Μειονοτήτων ¨ ( με κύριο σκοπό βέβαια την αναγνώρισης της διπλής υπηκοότητας και επιστροφή των ¨γερμανών ομογενών ¨ στα ¨πάτρια εδάφη ¨ της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων …, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Πολωνίας και άλλων σκεπτόμενων ανθρώπων ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ :

  http://www.z-g-v.de/english/index.html ) .

  Δεν θα ακούσουμε πως είναι τα παιδιά και το κονδύλια του Γερμανικού ΥΠΕΞ που δεν μπορούν κοιμηθούν κάθε βράδυ από την ¨έγνοια και την αγωνία¨ για το τι γίνεται , εκτός των άλλων , με τις ¨ξεχασμένες¨ εθνικές , γλωσσικές και θρησκευτικές μειονότητες και στην Ελλάδα ( από Καρακατσάνους , Κατσίβελους , Ρουμανοβλάχους , Τούρκους , Αρβανίτες, Τσάμηδες , Σλαβομακεδόνες , Εβραίους , Καθολικούς και Προτεστάντες… ) …

  Δεν θα ακούσουμε για τις εκατοντάδες , ¨τυχαία¨ , ανατιθέμενες ΣΧΕΤΙΚΕΣ διπλωματικές και διδακτορικές εργασίες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Α.Ε. Ι. . Εκατοντάδες επίσης οι ανατιθέμενες εργασίες για την μελέτη των ¨πλουτοπαραγωγικών πηγών¨ ( ορυκτολογικές , κλιματικές κ.α . ) σε όλα τα Βαλκάνια .

  Ιδιαίτερα για περιοχές που υπάρχουν και ζουν υποτιθέμενες και μη μειονότητες.

  Δεν θα ακούσουμε για τα , παράλληλα, ¨ τηλεοπτικά συνεργεία¨ των κρατικών της καναλιών ¨ , τα οποία οργώνουν¨ , σε τακτά χρονικά διαστήματα , για ¨ευαίσθητα κοινωνιολογικά– λαογραφικά ρεπορτάζ¨ , όλες τις ¨περιοχές στόχους¨ και ¨ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος¨…

  Χαρακτηριστικό δείγμα οι ¨μεθοδικές και συστηματικές¨ εργασίες της ¨Γερμανικής Εταιρείας Απειλούμενων Λαών¨ ( συνεργάζεται σε πολλά ¨ Project ¨ του Γερμανικού ΥΠΕΞ ) για τις ¨Μειονότητες στην Ελλάδα¨ :

  Minderheiten in Griechenland


  http://www.gfbv.de/inhaltsDok.php?id=191&stayInsideTree=1  Και είναι περίεργο …
  Μέχρι το 1970 η Γερμανία ( η Ομοσπονδιακή Δυτική Γερμανία ) ήταν για την ¨Αριστερά¨ ( ¨Ορθόδοξη¨ και ¨Αναθεωρητική¨ ) μια ¨Ρεβανσιστική¨ - Αναθεωρητική χώρα , με πρώην στελέχη του Ναζιστικού κόμματος στον κρατικό της μηχανισμό ) που σκόπευε στην αναβίωση της κυριαρχίας του Γερμανικού κεφαλαίου στην Ευρώπη με την ¨Επιστροφή στας Ανατολάς¨.

  Μόλις άλλαξε η πολιτική συνθηματολογία της τότε Σοβιετικής Ένωσης ( για τα δικά της , κρατικά , οπορτουνιστικά συμφέροντα ) , με την ¨κατάθεση στεφάνου¨ και την ¨συγνώμη¨ του Βίλλυ Μπράντ¨ ( εγκαινίαση της ¨Ost-Politik¨ του Γερμανικού κεφαλαίου ) στο Άουσβιτς , η Γερμανία μετατράπηκε , ως εκ θαύματος , σε ¨φιλειρηνική – δημοκρατική χώρα¨ που παλεύει να κρατήσει τις ¨ισορροπίες¨ μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας¨ και για την…¨ευημερία της Ευρώπης¨ .
  Μπορεί σήμερα οι Νεοναζί ¨νοσταλγοί¨ να φοράνε μπότες ¨Wehrmacht¨ για να θυμηθούν την ¨ρωμαλεότητα¨ του Γερμανικού μιλιταρισμού , άλλα έκτοτε ( από την εγκαινίαση της ¨ Ost-Politik¨ , και ιδιαίτερα μετά από την ¨πτώση του αίσχους ) πολλοί ¨Αριστεροί¨ - ¨Αντιφασίστες¨ φοράνε μπλουζάκια με την επιγραφή ¨Berlin¨ , ¨Antifa¨ .
  Κάνουν ¨νοσταλγικές εκδρομούλες¨ στην Γερμανία για να ζήσουν το ¨εικονικό¨ Βερολίνο του ¨Μεσοπολέμου¨ με λίγο Cabare ala΄ Lizas Minnelli , για μια ¨κατάληψη¨ , για να ακούσουν τις ¨Νεογερμανικές Multi-Culti ¨ θεωρίες και τα νέα ¨Frieden-Freude-Eierkuchen ¨ για …¨ένα κόσμο χωρίς σύνορα…¨ .
  Προφανώς τα μόνο σύνορα που θα μείνουν με των ¨αγώνα τους¨ θα είναι αυτά των ΗΠΑ , της Γερμανίας , της Ρωσίας , της Κίνας , άντε , ίσως , και της Γαλλίας , Αγγλίας… , αλλά τι να κάνουμε ( ; ) ¨κάπου¨ πρέπει να πέσουν τα σύνορα…¨.
  Το πιο καταπληκτικό είναι ότι πολλοί ¨Αριστεροί¨ αποδέχθηκαν την συστηματική Γερμανική κρατική προπαγάνδα που παρουσιάζει την ¨ Πτώση του Τείχους¨ με τα Τείχη που ήθελε να ρίξει η επαναστατημένη νεολαία του 1968 , όπως μουσικοκαλλιτεχνικά κατέγραψαν οι ¨Pink Floyd¨ στο περίφημο ¨The Wall¨. Επικοινωνιακά παιχνίδια που στοχεύουν στους εγκεφάλους τω

 5. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/11/2009 05:12:31

  DIE NEUE DEUTSCHE SCHAMLOSIKEIT…

  Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

  Η ΄
  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
  ΜΕΡΟΣ 2ο
  ========
  Το πιο καταπληκτικό είναι ότι πολλοί ¨Αριστεροί¨ αποδέχθηκαν την συστηματική Γερμανική κρατική προπαγάνδα που παρουσιάζει την ¨ Πτώση του Τείχους¨ με τα Τείχη που ήθελε να ρίξει η επαναστατημένη νεολαία του 1968 , όπως μουσικοκαλλιτεχνικά κατέγραψαν οι ¨Pink Floyd¨ στο περίφημο ¨The Wall¨.

  Επικοινωνιακά παιχνίδια που στοχεύουν στους εγκεφάλους των ανεγκέφαλων .

  Έτσι φαντασιόνωνται , ορισμένοι , ¨Αριστεροί¨ την έλευση της εποχής των ¨ατομικών ελευθεριών¨ , του ¨αυτοπροσδιορισμού¨ και της ¨αυτοπραγμάτωσης¨ , μαζί με τον Γερμανικό ιμπεριαλισμό , και όχι μόνο.

  Παράλληλα και μαζί με τον Γερμανικό ιμπεριαλισμό , ο οποίος , ιδιαίτερα μετά το 1990 και τη “Συμφωνία των 4+2″ που υποκατέστησε την επιβαλλόμενη , από το Διεθνές Δίκαιο , “Συνθήκη Ειρήνης” , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ “ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ” , πέρασε στην προσπάθεια αναθεώρησης των ιστορικών δεδομένων της “άδικης” Συνθήκης του Πότσδαμ ( όπως παράλληλα ζητά - αναθεωρεί σήμερα η Τουρκία την Συνθήκη Λοζάννης και τηνΣυνθήκης Ειρήνης με την Ιταλία για τα Δωδεκάνησα και τις Βραχονησίδες ) με δύο στόχους :

  1.Αλλαγή των συνόρων στην Ανατολική Ευρώπη ( επιστροφή των εκδιωχθέντων Γερμανών στα “παλαιά εδάφη” της Σουδητίας, Σιλεσίας, Πομερανίας και του Ντάντζιγκ ) και στα Βαλκάνια ( διάλυση Γιουγκοσλαβίας ).

  2.Να αντιστρέψει το αίτημα καταβολής αποζημιώσεων από τη Γερμανία για τον επιθετικό πόλεμο των Ναζί , ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ “ΑΔΙΚΩΣ” ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κ Α Ι ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ…
  Με το ιμπεριαλιστικό ( “Φιλανθρωπικό” ) επιχείρημα :

  ” Ο πόλεμος ( γενικά ) είναι κακό πράγμα που παράγει αδικίες και πόνο σε θύματα και θήτες , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ “…

  “ΟΛΟΙ οφείλουν να αποζημιωθούν και να αποκατασταθούν ”

  Με αυτή τη λογική καταργούνται όλες οι κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού , το Αστικό και Ποινικό Δίκαιο όλων των χωρών , καταργείται γενικά το Δίκαιο. Και περνάμε στην “Ψυχαναλυτική” προσέγγιση της σχέσης ” Θύτη και Θύματος “.

  Δηλαδή κατά πόσο το θύμα προκαλεί με τη στάση του το θύτη και συμβαίνει το “μοιραίο” γεγονός.

  Την εποχή του “δημοκρατικού ιμπεριαλισμού” το θεώρημα αυτό βρίσκει υποστήριξη σε “ωχ-αδελφέ Αριστερούς” και γενικά “πονόψυχους¨ σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.

  Βέβαια το επιχείρημα δίνει “άφεση αμαρτιών” στους Ιμπεριαλιστές και όλους τους δολοφόνους που “γενικά μπλέχτηκαν” σε μία “ιστορία” ( ΠΟΛΕΜΟ ) με αποτέλεσμα να υποστούν “δεινά” και ίδιοι , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ , όπως και τα θύματα τους. !

  Να αποζημιωθούν συνεπώς οι Γερμανοί(Σουδήτες-Πομερανοί και Σιλεσιανοί) και οι Συνεργάτες τους ( Αλβανοί-Τσαμουριώτες-Κοσσοβάροι ) για την “ατυχία” που είχαν να βρίσκονται στη μεριά των ηττημένων ( το “ηττημένος” παράγει αυτόματα αισθήματα “συμπάθειας” σε “Δημοκράτες” και “Αριστερούς” ) και να σταματήσουμε να ζητάμε αποζημιώσεις για τα εγκλήματα τους , διότι “αυτά έχει ο πόλεμος¨ -κακό πράγμα . .

  Εξάλλου , τι φταίνε οι Λαοί (; ) που “παρασύρθηκαν” από τις “τρελές” ηγεσίες τους ;;;

  Όλη αυτή η σχιζοφρενική κατάσταση που βιώνουμε ίσως να οφείλεται σε μία “Αριστερά” που γαλουχήθηκε “γενικά” υπέρ της “Ειρήνης” και ¨γενικά¨ κατά του Πολέμου , ποτέ όμως υπέρ της Ελευθερίας και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

  Για φαντάσου , 63 χρόνια μετά από την ΗΤΤΑ (;) του φασισμού φωνάζουν στις πορείες τους “ποτέ ξανά πόλεμος-ποτέ ξανά φασισμός” , ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 67 ΧΡΟΝΙΑ διεξάγονται πόλεμοι ( απελευθερωτικοί , ταξικοί , ιμπεριαλιστικοί ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ! , παράλληλα με την αναβίωση του παλαιού Γερμανικού γεωπολιτικού οράματος ( Hauushofer , Kallergi κ.α. ) της ¨Ευρωασίας¨…

  Το ¨συντελιακό έτος ¨1990¨ ( ΑΠΛΑ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ¨ 1984¨ ) διάφοροι ¨έγκριτοι¨ διεθνολόγοι , πολιτικοί αναλυτές και οι ¨έγκριτες¨ Φιλιππινέζες τους στην Ελλάδα μας έλεγαν σαν ¨σοβαρό επιχείρημα¨ :

  Αποφασίστε ¨ή θα ζήσουμε σε μία Γερμανική Ευρώπη¨ ή θα ζήσουμε με μία ¨Ευρωπαϊκή Γερμανία¨ !

  Με άλλα λόγια ή με την Γερμανία ή με την Γερμανία με ¨Ευρωπαϊκό Όνομα¨ !

  Αυτό το παραπάνω ¨διλημματικό¨ ερώτημα , δηλαδή Η θα καθίσετε να σας ¨πηδ…με¨ , Η θα καθίσετε να σας ¨γαμ…σουμε¨ , είναι αρκετό για να καταλάβουμε τι γιορτάζουμε με την ¨πτώση των τειχών¨ που εμπόδιζαν την επέκταση της ¨παγκόσμιας αγοράς¨ .

  Μια πραγματικότητα που δεν μπορούσε να αποδεχτεί ο ¨Επαναστατικός Καπιταλισμός¨ που ¨σπάει σύνορα¨ για το καλό της ¨ανάπτυξης¨ , και όλοι τον υπηρετούμε.

  Υ.Γ.

  Το 2006 Γερμανοί αντιφασίστες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Στρατοπέδου Συγκέντρωσης ¨Μάουτχάουζεν¨ , διότι θα το ¨τιμούσε¨ επίσημα και η Γερμανική κυβέρνηση με το σύνθημα : ¨ τιμούμε τα θύματα της ¨Καθεστωτικής Βίας¨ ( ¨GEWALTHERRSCHAFT¨ ) και όχι τα θύματα του ¨φασισμού – ιμπεριαλισμού¨.

  ¨ GEWALTHERRSCHAFT¨ είχαμε με τον Ναζισμό – Φασισμό κατά τις νέα κρατική γερμανική ορολογία , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ¨ GEWALTHERRSCHAFT ¨ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ . Πρέπει να καταδικάζουμε ¨ισότιμα¨ και ¨ταυτόχρονα¨ , και όχι ¨μονόπλευρα¨ την Γερμανία ή τον Φασισμό –Καπιταλισμό – Ιμπεριαλισμό …

  Τέτοιες ¨θεωρίες¨ είναι ξεπερασμένες - ¨αναχρονιστικές¨ και δεν προάγουν την ¨φιλία¨ και την ¨λήθη¨ για να ¨ πάμε μαζί – μπροστά¨ …

  ¨ Έκαναν και οι Γερμανοί …¨ με την ¨GEWALTHERRSCHAFT¨ , αλλά ¨ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…¨ , αυτό που το πάς ;;;  Στη Γερμανία σήμερα οι Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες προσπαθούν να συγκρίνουν και να ταυτίσουν το Χιτλερικό Ναζιστικό καθεστώς με αυτό του "κομμουνιστικού" καθεστώτος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.

  Για να συμψηφίσουν τα Μουσεία των Ναζιστικών Στρατοπέδων Συγκέντρωσης Νταχάου-Μάουτχάουζεν και εκατοντάδες άλλα ανοίγουν σήμερα "Μουσεία Μνήμης" θυμάτων του Κομμουνισμού και της περιβόητης Στάζι .

  Το 4ο Ράϊχ προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να ξεμπερδέψει με το φασιστικό-ιμπεριαλιστικό του παρελθόν...ενώ τρέχει με γοργούς ρυθμούς στα μελλοντικά του σχέδια

  "Ναι κάναμε βλακείες και εγκλήματα με τον τρελό τον Χίτλερ , κοιτάτε όμως τι έκαναν και οι Κομμουνιστές" ! Και πίσω από αυτό το επιχείρημα ξέρεις τι υποβόσκει φίλε μου ;;;

  ΄Ε , δεν μπορεί να είχαμε και τόσο άδικο που πολεμήσαμε τον Στάλιν στον Β' Π.Π. !

  Τέλος , σύμφωνα με τη σημερινή "δημοκρατική" Γερμανία δεν υπάρχουν Νικητές και Νικημένοι ! "Μαύροι" και "Κόκκινοι" ( Γερμανικός πολιτικός όρος " DIE SWARZEN - DIE ROTEN " ) ¨ τα ίδια σκατά κάνανε …¨ .  Και Ανελευθερία, φυλακές και "ασφάλεια" ( Στάζι) είχε Ανατολική Γερμανία , αλλά καμία σχέση με τα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον μηχανισμό ολοκληρωτικής εξόντωσης των αντιπάλων.

  Ούτε βέβαια δούλευαν οι πολίτες της για να πλουτίζουν οι μεγαλομέτοχοι της Ζήμενς του Κρούπ και της Μπάγερ ( που όλοι τους συνεργάσθηκαν με τον Χίτλερ για να καταληστέψουν τους λαούς της Ευρώπης ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ) , για τα συμφέροντα των οποίων βγαίνει σήμερα το 4ο Ράϊχ πάλι στη στρούγγα του πολέμου !

  Η LUFTWAFFE ξαναβομβάρδισε το Βελιγράδι , μετά από 50 χρόνια , για να ανατρέψει τον "χασάπη" Μιλόσεβιτς , να φτιάξει την " Μεγάλη Αλβανία" και να δει την Κροατία-Σλοβενία πάλι στις αγκαλιές της ¨Μεσευρώπης¨ .

  Κάποια κομματική κάστα είχε περισσότερα προνόμια στην καθημερινή ζωή.

  Ούτε φυλετισμός βέβαια υπήρχε σαν ιδεολογία.

  Σχεδόν όλη η σημερινή "δημοκρατική ηγεσία" της Χιλής ήταν πολιτικοί πρόσφυγες ( από το καθεστώς του Πινοσέτ ) στην Ανατολική Γερμανία και σε ανταπόδοση πρόσφεραν ¨πολιτικό άσυλο¨ στον Χόνεκερ.

  Και κάποια χιλιάδες παιδιά του Εμφυλίου , ορφανά η μη , από την Ελληνική ύπαιθρο μεγάλωσαν και σπούδασαν με τη φροντίδα του Ανελεύθερου πολιτικού καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας , που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ( ούτε για την οικονομία του λόγου ) "φασιστικό".

  Η ¨ D.D.R ¨ ( ¨Το Πρώτο Γερμανικό Κράτος Εργατών - Αγροτών ¨ )στα σαράντα χρόνια κρατικής και πολιτικής της υπόστασης δεν άσκησε αποικιοκρατική εκβιαστική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.

  Δεν έβλαψε σε τίποτα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

  Μπορούμε να πούμε το ίδιο για την ¨Bundes Republik Deutschland¨ ;;;

  Ας είμαστε σοβαροί.

 6. Μάρκος avatar
  Μάρκος 10/11/2009 15:13:35

  Ρε ΝΤΑΝΤΟΝ, έχεις την εντύπωση ότι θα καθίσει κανείς να διαβάζει τις...ραψωδίες που έκανες copy paste; Υπάρχει κι άλλος τρόπος να βγάλεις τ'απωθημένα σου. Έλεος. The Wall is down, Che is Dead, get over it!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.