12/03/2013 13:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταδικασμένοι εισπράττουν ακόμη μισθούς από το Δημόσιο!!!

Το έχουμε γράψει άπειρες φορές. Η τρόικα είναι ότι πιο ανάλγητο υπάρχει απλά και μόνο γιατί ενώ γνωρίζει ότι η συνταγή της είναι λάθος συνεχίζει να τιμωρεί την Ελλάδα (και όποια άλλη χώρα) για τα… λάθη του παρελθόντος.

Το ίδιο πάει να κάνει και με την Κύπρο όπου το Μνημόνιο που πρότεινε είναι καρμπόν με αυτό που εφαρμόστηκε στη χώρα μας. Επομένως, είναι λογικό να αγανακτεί καθένας για τα όσα προτείνουν και για τη στάση τους στη διαπραγμάτευση, κάθε φορά που έρχονται στην Αθήνα.

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά το λέμε: Δε μπορεί να φορτώνουμε μια ζωή τα δικά μας εγκλήματα στην πλάτη των δανειστών που στο κάτω – κάτω, δάνεια δίνουν και θα συνεχίσουν να είναι ανάλγητοι. Και το λέμε αυτό διότι καθημερινά αποκαλύπτονται ιστορίες καθημερινής τρέλας, ρεμούλας, γραφειοκρατίας και απίστευτης διαφθοράς που συμβαίνουν ακόμη και αυτή την ώρα. Καθημερινά αν δει κάποιος την επικαιρότητα θα εκπλαγεί με όσα θα δει. Από τους 1.301 επίορκους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι αν και έχουν βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος τους δεν φεύγουν μέχρι τους φαρμακοποιούς που με βαλιτσάκια μεταφέρουν τα φάρμακα στο εξωτερικό δημιουργώντας ελλείψεις στην Ελλάδα και θησαυρίζοντας με τις εξαγωγές.

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη: Δύο υπάλληλοι του δήμου Παγγαίου, ταμίες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι για τη δολοφονία του δημάρχου πριν από λίγα χρόνια, συνεχίζουν και λαμβάνουν το 50% του μισθού τους. Μήνας μπαίνει – μήνας βγαίνει και ο μισθός πάει στη φυλακή για δύο δολοφόνους που αποδεδειγμένα έκαναν φόνο. Γιατί; Διότι το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό δεν έχει συνεδριάσει ακόμη, εδώ και δύο χρόνια, προκειμένου να κοπεί ο μισθός των δύο ισοβιτών. Ο δήμαρχος μάλιστα που πήγε να τους κόψει τις πληρωμές έκανε πίσω γιατί κινδύνευε ο ίδιος με παράβαση καθήκοντος.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και καθημερινά θα αποκαλύπτονται κι άλλα, τώρα που ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και τα στόματα δε μένουν κλειστά.

Μην πει κανείς ότι φταίει η ανελέητη τρόικα γι’ αυτό; Κάποτε πρέπει κι εμείς να κάνουμε κάτι για τη χώρα μας, όχι να περιμένουμε τους δανειστές να συνεχίσουν να μας χρηματοδοτούν αλλά εμείς να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να τους κοροϊδεύουμε.

Η εποχή του «πονηρού» Έλληνα που κορόιδευε του κουτόφραγκους έχει τελειώσει. Θέλουμε να έχει μέλλον η πατρίδα και οι επόμενες γενιές; Ας καταστρέψουμε το απέραντο Λαμογιστάν και ας πάμε παρακάτω. Αλλιώς θα κλαιγόμαστε γιατί οι τροικανοί είναι κακοί.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.