Κατέθεσε την υποψηφιότητά του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Οι 50 που υπέγραψαν
02/10/2015 13:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Οι 50 που υπέγραψαν

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε και επίσημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του, τόνισε πως προσβλέπει σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους του για το μέλλον της ΝΔ.

«Ενα πραγμα μπορώ να εγγυηθώ: ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία, το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως οι υπογραφές πρέπει να είναι ακριβώς 50, διότι σε διαφορετική περίπτωση η υποψηφιότητα θα είναι άκυρη και διότι εάν είναι περισσότερες θα δεσμεύουν άλλους ενδιαφερόμενους.

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη σημείωσε ότι θα στενοχωρηθεί «εάν δεν μαζέψει τις υπογραφές, πρέπει να μαζέψει τις υπογραφές».

Σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου πρότεινε η ψηφοφορία να γίνει στις 15 Νοεμβρίου, ώστε να υπάρξει χρόνος να εμπλακεί η κοινωνία.

«Ήμασταν οι πρώτοι οι οποίοι στηλιτεύσαμε το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της προκήρυξης του δημοψηφίσματος και της διεξαγωγής του» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει τις «φωνές» περί γρήγορης διαδικασίας.

Επίσης, χαρακτήρισε πολιτική την υποψηφιότητά του, ενώ τόνισε εκ νέου ότι είναι εξαιρετικά υπερήφανος για το όνομά του, αλλά δεν πολιτεύεται ως ο διάδοχος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Δείτε τη λίστα με τα 50 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη (με αλφαβητική σειρά) στο αρχείο που επισυνάπτεται

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 50 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.